Mitra 17. september 2008 Prijavi Deli 17. september 2008 Če bi po moje, bi bilo še boljše Dokaži!!!!Poizkusila bi, samo naredi pa da vidim, probam..... Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 17. september 2008 Prijavi Deli 17. september 2008 Če bi po moje, bi bilo še boljše Bo dala naslednjič še tvojo sol not. Samo, eee, je en problem. Sj, skuta, pa smetana, pa jogurt že itak vsebujejo sol, kar pa najbrž ni dobr, al ja? Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
h3x0r 17. september 2008 Prijavi Deli 17. september 2008 Jaz bom pa samo torto. Citiraj Mp3 download Glasba Igre Igre igrice,.. Smeh slike Video posnetki Vici Chat Spletni imenik Lestvica Ozadja Vreme po svetu Proxy Shrani Video iskalnik Msn Zabaven blog Download datotek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vranja 17. september 2008 Prijavi Deli 17. september 2008 za kosilo: včer kupla vrečko mešanih stročnic za"gorsko mineštro", dala mal namočit, pol pa popoldne skuhala. Proti koncu natrosla not še mal malih polžkov. (mislim testenin ne vrtnih- sem vegi ). Super zadeva, moji majo radi, paše k jeseni, pa zaleže za dva dni...Zraven postreglaButlovo skutno pecivo Citiraj http://img1.jurko.net/avatar_4162.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. september 2008 Prijavi Deli 17. september 2008 js sm pa vcer minestro skuhala (oz. najbrz bi me kaksni natancnezi popravl, je bla bl sam zelenjavna juha). sem dala kup zelenjave, najvec pa strocjega fizola. in je bla super, pa se za dons jo mam pa frenda morda uletita. Pol sm pa spekla se nekaksne "palacinke" js v bistvu ne znam palacink (s)pect, vedno mi je nek smorn ratal, no vcer so mi pa nekaksne chapatke ratale, mal take trde. je tim debelo gledal (k jih pac nikol ne pecem), in pol sicer vse pojedu in clo reku, da so ble dobre, sam da pac niso ble palacinke. (zato k sem dala vec crne moke pa itak jih ne znam pect, kr mal sm prckala pa dodajala pa meshala pa tko, sam pol se niso lepo razlile, so bl na manjsi orbis se razlezle.....)juhe se jasno ni niti dotaknil. so mi pa zadnjic nad zadishal sirovi struklji ( ), ful malkrat jem to.Jih morm enkrat, sam k ne znam packt tega, zmrzlin pa ne maram glih....a so keri morda pa (zlo) dobri od teh zmrznjenih? jst sm pa dans na grozdju; mal domačem, mal pa uvoženem-turškem js sm ga pa par dni jedla: so mel v Tusu neko akcijo in je bil 1.15 al kolk, pa sm ga kupla in je bil bozanski: cist tak Taprav, ful sladek, se tim ga je jedel in rekel o kok je dobr, k sicer mal sadja je.Ne vem ce je se ta akcija, a je res dobr. madonca Butl, zdle sem sla za stos pogledat sestavine!!! 3 kisle smetane itd.?? Tole pico si kr predstavljam, js mam enak okus tle () Ruby tistle se slis tud slastn, morm 1x narest! panga ribicekje pa kupis to? ~ zdle pa jem kruh s sirom in jabuk (na kose), prej sm pa enga, pa par oliv zraven. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 17. september 2008 Prijavi Deli 17. september 2008 panga ribice se dobijo pri nas v Velenju v ribarnicimislim, da jih majo v vsaki večji ribarnici (bolje založeni) 8 kom je 22 evrov Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. september 2008 Prijavi Deli 17. september 2008 thanx! potem jih majo najb rz tud v LJ. so pa kr drage oz. ne morm rpesodt iz tega podatka.Jz kupujem sardelce in dam za cca 13 njih cca 1-2€. Tko da je men v bistvu to najbrz kr predrago. a so sladkovodne ribe? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. september 2008 Prijavi Deli 17. september 2008 Kylie, a sveže to dobiš? sem jih zdajle v Sparu srečala, sam zmrznjene...(sam sem mal skeptična do telih.. vietnamskih somov... me spomni na un dokumentarc o jezeru, kjer so eno ribo naselili in je sesula naravno ravnovesje čist.. in jo zdaj veselo lovijo in prodajajo po celem svetu.. saj verjetn nima veze, sam.. asociacija pač..) Marsa, men so Pečjakovi štruklji dost ok...aja.. hvala za un nasvet za ribice zadnjič.. a rožmarinček kar not, tam kjer so bli prej notranji organi? saj ponavad ga dam mal, v bistvu, zadnjič pa res nisem nič... dons šla z bratom v Hombreta na mehiško kosilo.. njah, mal brezveze, ker sem skor isto jedla kot včer doma ( k sem zagledala v mercatorju tortille in se spomnila, da mamo ful zelenjave doma.. pa pol sam 15 dag mletga mesa kupila..) dons so ble pa s tuno polnjene... pa pol najboljša višnjeva pita za desert šla tamalmu pokazat eno mini zakotno slaščičarnico pa je skor dol padu, ko je čokoladno torto probal Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 17. september 2008 Prijavi Deli 17. september 2008 thanx! potem jih majo najb rz tud v LJ. so pa kr drage oz. ne morm rpesodt iz tega podatka.Jz kupujem sardelce in dam za cca 13 njih cca 1-2€. Tko da je men v bistvu to najbrz kr predrago. a so sladkovodne ribe?ja, so kr drage, jamisliim da so sladkovodnegojijojih samo v Vietnamu, hranijo paz riževo moko in bananami ko sma ravno na veziMarsa, dej mi zrihtaj to s priponkami, mam sam 100k placa Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. september 2008 Prijavi Deli 17. september 2008 hmmm.kako je ze blo s tem (ker sm mela ene par tehnicnih oz. za Mitjo). a se mi zdi da je pogledal, pa se ni dal zrihtat oz. mi je napisal, da je vse probal pa se ne da (in da ce pr men ne more ustimat, najbrz tud pr teb ne bo mogel, kajti tud jaz ne morm popat fotk, tko da mava isti problem, s tem da sm jaz admin )velik lazje in hitrejs bi blo to razjasnjen, ce se bi preprosto obrnila na Mitjo, kajti v bistvu brez veze, da to poteka prek mene, ki pojma nimam oz. niti nimam vpogleda v ta del in boljs da kej ne sarim.skratka, pliz ce pises Mitji.Mozno pa je da ti ne bo delalo (kot meni ne dela) in se bos tako morala znajdt drugace - recimo uporaba strani shrani.si.Hvala za razumevanje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 17. september 2008 Prijavi Deli 17. september 2008 a tako je tohvala ti za trud Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. september 2008 Prijavi Deli 17. september 2008 Bo dala naslednjič še tvojo sol not. Samo, eee, je en problem. Sj, skuta, pa smetana, pa jogurt že itak vsebujejo sol, kar pa najbrž ni dobr, al ja? Seveda je, possoliš na zgornjo mejo okusa, porcijo razpoloviš in nisi v skupnem zaužil nič več soli.Tako se hujša in špara obenem Dokaži!!!!Poizkusila bi, samo naredi pa da vidim, probam.....V kateri kuhinji se dobiva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. september 2008 Prijavi Deli 17. september 2008 aliana - nisem vidla prej.jp, to pac za okus ribi /da dajes V ribo).sicer pa kr v ponev v olje fliknis celo vejico - ful razsmrdi. (saj pravim, ne cist cist, ampak obcutno) aha thanx za info (sm tud sama pomislila da morjo bit *kaki pecjakovi* al pa kej ) Kylie - sej nism ne vem kaj in tud nc ti zrihtala, sory (tle tko cudn govorim, zato k ni moje podrocje pa ne znam tocn povedat )skratka, lahko pises mitji (mitja@lunin.net), pa mogoc vseen kej zrihtata. ja, limonina lupinca je zakon, sam mors met nepsricane limone. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. september 2008 Prijavi Deli 17. september 2008 Tole najdla...panga ali pangasius je sladkovodna riba iz družine somov.Izhaja iz Azije. Na naš trg in v EU, pa prihajajo skoraj izključno zamrznjena.Največje ribogojnice so v Vietnamu, v delti Mekona. Ribe hranijo pretežno z riževo moko in bananami.Ker so praktično brez koščic, po okusu spominjajo na morskega lista, imajo čvrsto meso, kar omogoča raznolike načine priprav, je vedno bolj priljubljena....thanx Strelka, ti si vedno tok (ne sam usluzna, pac pa se) natancna, gres V zadevo, se pozanimas do konca, ce te zanima, itd (js sm tud taka, razen usluzna )... hm, mam mal take *pomisleke* pravzaprav kot aliana (zato tud se mi zazdel ce niso morda sladkovodne), mam tud jaz morda rajs ribe k so men/nam blizje, sploh tud bl maram morske k sladkovodne, katere pa sicer tud maram, recimo vcas mi kaka postrv ful zadisi in pr frendih zmer tok dobre jemo (kadar smo na dolenjskem, k je tam precej teh ribogojnic).... no ampak tud kakega lososa jem al pa kej.nekaj cajta sm shizila na ostrizha, pol se mi je pa mal zafrzmagal, k je kao kanibalski al kaj in se par stvari me je zmotl, pa se mi je mal uprl.Je pa sicer okusna riba men, zlo.tko da najbrz je tud tale. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. september 2008 Prijavi Deli 17. september 2008 Je pa sicer okusna riba men, zlo. svoji k svojim.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. september 2008 Prijavi Deli 17. september 2008 svoji k svojim.... x:Dx jp. itak (ce sm pa kje, sm pa okol morskih scen rib(j)a). cak da zacnem se skorpijone jest! pa recepte podajat! Kuharica - skorpijon na tisoc in en nacin! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. september 2008 Prijavi Deli 17. september 2008 jp. itak (ce sm pa kje, sm pa okol morskih scen rib(j)a). cak da zacnem se skorpijone jest! pa recepte podajat! Kuharica - skorpijon na tisoc in en nacin! Marsa - tako in drugache x:Dx zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. september 2008 Prijavi Deli 17. september 2008 joj kaj sm vcer ujela nkeje na tv!da eni jezhe jejo! zadnc pa pr frnedu listala eno staro mladino in vidm ful dobr clank not od svojga frenda! (ze 100 let nisem mela v rokah mladine). in je v glavnem suoper clank o kacah in kako jih eni jejo, kacjo kri pijejo, kacje penise clo in taksno,.sicer ful grozn, se mi smiljo zboge kace pa grozno mi je, sam je mega clanek in nad zanimivo je napisal (tud vse svoje pomisleke, pa kako naj bi bil in clo je afrodiziak, totalen energetik itd. in kaksne grozljive se druge ulove in trofeje je videl.....) madonca kaj eni vse jejo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. september 2008 Prijavi Deli 17. september 2008 joj kaj sm vcer ujela nkeje na tv!da eni jezhe jejo! che ma Z kljukco gor, pol JAje pa to hrana za bogove....dobesednoza smrtnike je nekako grenkoneprebavljiva zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. september 2008 Prijavi Deli 17. september 2008 za tele 'pande' sem mal brskala.. pa našla tud mal drugačne info (ja, priznam, v bistvu sem take iskala..)v glavnem, Mekong v Vietnamu je že delta, se prav da je pobral vso možno svinjarijo in pesticide in blabla do tam, kjer tele pande gojijo... pa piše, da so ful hvaležni za 'farming' kar si pa jaz, po tistem kar sem v naših ribogojnicah vidla, predstavljam kot zamrežen kos vode, kjer se teli reveži tlačijo in gomazijo en po drugem.. pa baje jih tud s kostno moko futrajo ne vem, no, bom nehala tle težit.. ker v bistvu une orade od zadnjič za 1€ so verjetno na zelo isti način gojene... v bistvu me bolj moti tole, ja, sladkovodno, delta, svinjarija v reki... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. september 2008 Prijavi Deli 17. september 2008 za tele 'pande' sem mal brskala.. pa našla tud mal drugačne info (ja, priznam, v bistvu sem take iskala..)v glavnem, Mekong v Vietnamu je že delta, se prav da je pobral vso možno svinjarijo in pesticide in blabla do tam, kjer tele pande gojijo... pa piše, da so ful hvaležni za 'farming' kar si pa jaz, po tistem kar sem v naših ribogojnicah vidla, predstavljam kot zamrežen kos vode, kjer se teli reveži tlačijo in gomazijo en po drugem.. pa baje jih tud s kostno moko futrajo ne vem, no, bom nehala tle težit.. ker v bistvu une orade od zadnjič za 1€ so verjetno na zelo isti način gojene... v bistvu me bolj moti tole, ja, sladkovodno, delta, svinjarija v reki... tale alianca....vechni skeptikampak....za pohrustat bi pa bla.... ....pa she v temo pashe zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. september 2008 Prijavi Deli 17. september 2008 za tele 'pande' sem mal brskala.. pa našla tud mal drugačne info (ja, priznam, v bistvu sem take iskala..)v glavnem, Mekong v Vietnamu je že delta, se prav da je pobral vso možno svinjarijo in pesticide in blabla do tam, kjer tele pande gojijo... pa piše, da so ful hvaležni za 'farming' kar si pa jaz, po tistem kar sem v naših ribogojnicah vidla, predstavljam kot zamrežen kos vode, kjer se teli reveži tlačijo in gomazijo en po drugem.. pa baje jih tud s kostno moko futrajo ne vem, no, bom nehala tle težit.. ker v bistvu une orade od zadnjič za 1€ so verjetno na zelo isti način gojene... v bistvu me bolj moti tole, ja, sladkovodno, delta, svinjarija v reki... (sorchy, a:) x:Dx (ampak drugac pa, hm, ja ) tale alianca....vechni skeptik :D Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. september 2008 Prijavi Deli 17. september 2008 ne štekam vaju oziroma... marse ne štekam komu se opravičuje, men al aakhutku, pa zakaj v bistvu? ojoj, aakhi, a sem res tak skeptik al kaj? al se to sam fajn navezuje na pohrustanje? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. september 2008 Prijavi Deli 17. september 2008 opravicujem se vsem, ker se moram krohotat na vse kar si napisala, vtis.... moja reakcija pac, umrla sem od smeha.kako govoris vse to (s cimer se strinjam), a v bistvu pa... khm khm, in se pol tud opravics oz, da nous morila in vse skp... se mi je (za)zdel tok komicn, da sm crknila skratka od smeha.v bistvu pa ni nc smesnega in sm se zato vnaprej opravicla (k mam vcas mal hecn al kaksen, cudn, smisel za humor. al pa morda ne_smisel ) aakhustu pa se rezim iz iistga razloga.. v bistvu ke je tok trapast in neresnicn.. ker ti pac nisi skeptik, se manj vecni.pa se mi je zdel hecn. ( x:Dx ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. september 2008 Prijavi Deli 17. september 2008 Ok.. zdej pa štekam un a me je motu, pa je v bistvu pomenu ampak, ne pa aakhut/aliana men je všeč tvoj smisel za humor... (fuj, fuj, fuj, kok mi je mačk prdnu v naročju zdele :xx!: - ne, nima veze s temo... al pa ja.. kva za vraga je to pojedu ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.