Marsa 17. september 2008 Prijavi Deli 17. september 2008 no hehe, jaz pa lohk povzamem macke s tem da smo spet pri temi namrec:skoz nekaj jem dons in odkrijem da mam se mal kokosovega cipsa.pa za stos mimi dam (k nism bla zihr ce sm si prav zapomnila da je ze 2x shizila, in res) cist se ji je meshal. ful kokosovga cipsa je pojedla. prej pa eno olivo, k ji jo dam, in jo pol rola okol kot zogco iz stanjola. kao plen varianta. boga oliva pa vsa nemocna tm. (sam za to pa itak vem, da shizi (olive), k so vse moje macke). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. september 2008 Prijavi Deli 18. september 2008 ravno pokončala dve skutini palačinki in kozarec kiselga mleka. jih pekla včeraj, pa jih nekaj ostalo. jih je treba pojest. in s tem začela že za zajtrk riž z zelenjavo bo za kosilo. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 18. september 2008 Prijavi Deli 18. september 2008 Jedel pečen paradajz! Njami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 18. september 2008 Prijavi Deli 18. september 2008 V kateri kuhinji se dobiva A zdej dame volijo in izbirajo?Predlog dam, odločiva se skupaj. V tvoji. PangaOdlična riba, boljša od sarel, lososa......Bolj belo meso, mehko....Ko sem še delala, je bila večkrat za malico.Smo jo scvrli v ogromnih količinah, ne upija olja ali masti, ni pacasta, ne skrči se preveč.....Sami plusi.Je pa podobno kot s hobotnico (zdej bom pametna, ni je Nosko povedal da je hobotnica prej kuhana če je zmrznjena), fino če je riba zmrznena, je sigurno tako narejeno, da je zdravo in neoporečno, boljšega okusa pride, za odtenek svetlejše barve in ne razpade.Pazite se kosti (če kupujete svežo in ne fileje) ima ene dve caki, podobno kot škarpena, vendar ne strupene.Pa res stanovanje ne smrdi tako močno. Aja. Pa še to. Če jo boste cvrli, jo pred tem povaljajte v moki (na tanko), da se slučajno ne prime na dno posode, je drugače mehka kot druge in potem boste imeli žaganje in ne lepega kosa.Toliko mojih izkušenj s Pangami, sem jih precvrla in napekla sigurno okoli ene tone. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 18. september 2008 Prijavi Deli 18. september 2008 ...Marsa, men so Pečjakovi štruklji dost ok......Men so "Zagorski štruklji" okusnejši/boljši, sam so pa tut mal dražji kt Pečjakovi - ki so sicer v redu, sam nemarno razpadejo pr kuhanju. Še najboljši so mi pa doma narejeni skutni - iz skute, zdroba, rumenjaka, sladkorja, limon.lupinice (ni muss) pa rozin. Kuhajo se v prej namočenem prtiču. Če se sladkajo + rozine so sladica, če pa ne, so pa glavna jed/priloga. Pr teh pa dol padem panga ribe ste omenjal...mam nekak iste pomisleke kt Aliana - odplake in tko, poleg tega Azijci skor ne verjamem, da futrajo ribe z bananami (k so denar!) in rižem (ajde, tole clo kupim), ampak z bohvetčim Azijci so znani po tem, da požrejo svašta, da je vse užitno, vse je denar in vse se da prodat že za piranske brancine dvomim, da je ribam vse supadupa pa je zihr čistejša voda, kt v enmu Mekongu. Sicer pa pol kile svinjarije na leto požret, pa je pol manj antibiotikov treba hamsat ****aja, pr teh zmrznjenih riba jst ne vem, al jih je treba prej odtajat (niso pomokane/podrobtinane) al kr zmrznjeno daš v vroče olje? Kaj pa če so podrobtinane? Al jih je treba odtajat, al kr zmrznjene rukneš v razgreto olje (podobno kt pr pomfriju?) Nism nikol teh zmrznjenih zadev pekla, pa nimam pojma. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 18. september 2008 Prijavi Deli 18. september 2008 Najbolje je kupit natur fileje.Pomokaš sama.Če so v drobtinah (kupleni), bodo žvekasti. Malo odtališ, ne čisto.Ttoliko da se prične voda spuščati od njih.Seveda jih je potrebno še posolit. Če jih sama paniraš, je najbolje spanirat in direkt v olje, drugače drobtine dol padejo ali se olušči cela plast. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 18. september 2008 Prijavi Deli 18. september 2008 panga ribe ste omenjal...mam nekak iste pomisleke kt Aliana - odplake in tko, poleg tega Azijci skor ne verjamem, da futrajo ribe z bananami (k so denar!) in rižem (ajde, tole clo kupim), ampak z bohvetčim Azijci so znani po tem, da požrejo svašta, da je vse užitno, vse je denar in vse se da prodat Mam eno zanimivo izkušnjo s postrvmi. Ko sem še živel v Litiji, sem jih vedno kupoval v bližnji ribogojnici in vedno so bile odlične. Potem pa jih enkrat spet kupim in doma pečem, pa so bile takšne, kot bi jih skuhal, ne spekel. In potem sem pri naslednjem nakupu lastnika pobaral, da prejšnjič z njegovimi postrvmi ni bilo vse o.k. No, pa je dedec povedal, da najprej ribe futrajo z enimi pizdarijami za rast, tri tedne pred prodajo pa jih dajo v drug bazen in na povsem drugo hrano, po kateri ratajo "normalne". In takrat ga je nekaj zjebalo, da so šle v prodajo potem, ko so bile na spremenjeni hrani le teden dni. Svašta ... Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2008 Prijavi Deli 18. september 2008 thanx Cookie!ja kr zmrznjeno fliknes, nc tajat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 18. september 2008 Prijavi Deli 18. september 2008 Buhpumagi s tem ribam sej ni nič več normalno, vse neky na hitr, vse na nekih hormonih in pol se čudim, če mene meče Aja, tnx, Mitra, Marsa. Mrbit ob priliki sprobam; do sedaj sem kupovala sveže ribe (razn enkat zmrznjene sardele, k so ble pol "pusti me da vrisnem" okusa ) Mah, od nečesa morš crknt Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 18. september 2008 Prijavi Deli 18. september 2008 vse kar je iz ribogojnic, ni niti približno tako dobro kot tisto kar je ulovljeno direkt iz vode. Kar se pang tiče, že cena ti pove vse, enkrat sem jo kupil v Lidlu, kjer proletarci kupujemo, k zmanka keša, jo naredil in obžaloval, da sem se rodil. Še unih par evrov je bilo preveč.pomiselk okrog Mekonga? Povsem neupravičen, to je ogromna rekurina z zelo malo onesnaževalci v bistvu na bregovih, filtracija vode je skor taka k pr nas morska, ko smo že pri nas na koncu piranske kanalizacije je največ brancinov, ciplov i ostale freškin produkcije.Drgač pa tudi sam sumim, da jih hranijo z bananami in rižem.. niso ribe vegetarjanke. Porny, če sumiš, potem se ti zdi, da verjetno jih hranijo z bananami in rižem. Če dvomiš, potem jih verjetno ne. Malo ozaveščam tvoj besednjak. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. september 2008 Prijavi Deli 18. september 2008 riž pojedla, poleg pa kumarično solato, mi je sodelavka prinesla kumare uf, včeraj se pa nekaj čudnega zgodilo sem spohala dve piščančji bedrci za mojega . pa riž in solato naredla.pa je bil to zame velik podvig. ker se mi že od nekdaj gabi, da bi se dotaknila surovega mesa.tak da sem si dala rokavice plastične gor, pol pa se spravla meso pečt pa je bilo dobro, tak vsak rekel moj,ki hitro pohrustal tisti dve bedri.aja, pol zvečer sem pa še skutine palačinke delala. nek čuden dan je moral biti, da sem se spravla toliko kuhati Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 18. september 2008 Prijavi Deli 18. september 2008 V kateri kuhinji se dobiva A zdej dame volijo in izbirajo?Predlog dam, odločiva se skupaj. V tvoji. PangaOdlična riba, boljša od sarel, lososa......Bolj belo meso, mehko....Ko sem še delala, je bila večkrat za malico.Smo jo scvrli v ogromnih količinah, ne upija olja ali masti, ni pacasta, ne skrči se preveč.....Sami plusi.Je pa podobno kot s hobotnico (zdej bom pametna, ni je Nosko povedal da je hobotnica prej kuhana če je zmrznjena), fino če je riba zmrznena, je sigurno tako narejeno, da je zdravo in neoporečno, boljšega okusa pride, za odtenek svetlejše barve in ne razpade.Pazite se kosti (če kupujete svežo in ne fileje) ima ene dve caki, podobno kot škarpena, vendar ne strupene.Pa res stanovanje ne smrdi tako močno. Aja. Pa še to. Če jo boste cvrli, jo pred tem povaljajte v moki (na tanko), da se slučajno ne prime na dno posode, je drugače mehka kot druge in potem boste imeli žaganje in ne lepega kosa.Toliko mojih izkušenj s Pangami, sem jih precvrla in napekla sigurno okoli ene tone. js tud Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. september 2008 Prijavi Deli 18. september 2008 V kateri kuhinji se dobiva A zdej dame volijo in izbirajo?Predlog dam, odločiva se skupaj. V tvoji.OK js tud V redu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. september 2008 Prijavi Deli 19. september 2008 Jedla Elote spet. To je kuhana koruza, s katere se obere zrna. Napakira v loncek in na pol doze doda majonezo in bel nariban sir, doda se drugo polovico ponovi vajo, doda svezi sok limete in nepekoc cili in to je to . Simpl in dobr Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 19. september 2008 Prijavi Deli 19. september 2008 OK V redu. Kmalu nam zgleda sledi Kratohvil, ker imamo neke "kupčije", tako da pričnemo lahko tam. x:)x x:)x Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. september 2008 Prijavi Deli 19. september 2008 a slane...?...sporočte tud meni pliz..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 19. september 2008 Prijavi Deli 19. september 2008 Dons se bova pa z ženo prepustila razvajanju z dobrotami Interšparove kuhinje v Qlandiji. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 19. september 2008 Prijavi Deli 19. september 2008 Bo objavleno na Piknikkkkkkk.datuma še ne vem, bom pa sem dala pa mogoče še v dnevnik.... pa na?????Boste zvedl, kdaj se pica je v kratohvilu. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 19. september 2008 Prijavi Deli 19. september 2008 Včeraj skuhala pasulj... pa ga je pol ostalo... Danes pogrela, spregledala grdo gledanje in veselo uživala v pospravljeni kuhinji in prostem dopoldnevu. Za povrh imajo pa štrudelj... jabolčni in sirov... Tak da reklamacij ne sprejemam. Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 19. september 2008 Prijavi Deli 19. september 2008 Za povrh imajo pa štrudelj... jabolčni in sirov... štrudelj Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 19. september 2008 Prijavi Deli 19. september 2008 Jedla Elote spet. To je kuhana koruza, s katere se obere zrna. Napakira v loncek in na pol doze doda majonezo in bel nariban sir, doda se drugo polovico ponovi vajo, doda svezi sok limete in nepekoc cili in to je to . Simpl in dobr u, tole bi pa bilo nekaj zame Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. september 2008 Prijavi Deli 19. september 2008 Mogoce sem se zato tako napalila, ker je glavna sestavina koruza . Kylie, mislim, da je zelo izvedljivo in same simpl sestavine Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 19. september 2008 Prijavi Deli 19. september 2008 ja, sej sem si že splanirala tole za kak dan Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. september 2008 Prijavi Deli 20. september 2008 Kmalu nam zgleda sledi Kratohvil, ker imamo neke "kupčije", tako da pričnemo lahko tam. x:)x x:)xOd vseh Kratohvilov je ta najboljši http://www.najedno.cz/pict/male/0110dolnidvur.png Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 20. september 2008 Prijavi Deli 20. september 2008 A najamemo avtobus do tja? Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.