Kylie 20. september 2008 Prijavi Deli 20. september 2008 jaz pa sem si ravnokar naredila široke rezance z rakci in smetanovo omakofull je blo dobro, česen ni smel manjkati Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. september 2008 Prijavi Deli 20. september 2008 A najamemo avtobus do tja?Jeh, z biciklom je že malo daleč, enih 700 km. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 20. september 2008 Prijavi Deli 20. september 2008 "Panga ali pangasius je sladkovodna riba iz družine somov. Izhaja iz Azije. Na naš trg in v EU, pa prihajajo skoraj izključno zamrznjena. Največje ribogojnice so v Vietnamu, v delti Mekona. Ribe hranijo pretežno z riževo moko in bananami. Ker so praktično brez koščic, po okusu spominjajo na morskega lista, imajo čvrsto meso, kar omogoča raznolike načine priprav, je vedno bolj priljubljena." Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 20. september 2008 Prijavi Deli 20. september 2008 pripravila sem hruške z orehi v vinski omaki. in na še tople, oblite z vinsko omako, dala žlico zelo rahlo stepene sladke smetane. ooo, kako je bilo dobro... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 21. september 2008 Prijavi Deli 21. september 2008 Nekaj iz družine lososov je.Se pravi, če losos gre iz slane v sladko vodo in obratno, panga ni daleč stran.Verjetno so jo umetno podredili sladki vodi. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 21. september 2008 Prijavi Deli 21. september 2008 Ker sem morala skočit pod mus poslovno v Banjaluko, sem v povratku, da bi bila vsaj kakšna korist od poti- kupila žakelj babur in žakelj rdečih paprik. Danes pa me je čakala obdelava ( malo sem jih tudi potalala naokoli ) Iz rdečih sem naredila en ogromen pekač pečenih, s sirom napolnjenih paprik , si bom nesla en tuperwere še jutri za kosilo v službo.Iz rumenih in rdečih sem naredila lonec odlične peperonate, bom zamrznila. Iz nekaj rumenih paprik, pomidorja,kumar in fete pa eno veliko skledo šopse solate na Velikanovo veliko veselje. Poln kufer paprik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. september 2008 Prijavi Deli 21. september 2008 Maline, rdeči ribez in kiwi sem oblila z belo čokolado. Njami. Kaj je to dober. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 22. september 2008 Prijavi Deli 22. september 2008 Krompirjeva musaka, paradižnikova solata Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 22. september 2008 Prijavi Deli 22. september 2008 Kuhan kostanj. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 22. september 2008 Prijavi Deli 22. september 2008 sadje sadje sadje sadje sadje sadje :xx!: Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 22. september 2008 Prijavi Deli 22. september 2008 Naj mi kdo prosim pove recept za testo za palačinke!!!!! So mi zadišale zdej, pa vsakič ko jih delam mi ne ratajo. Al so pretrde, al je testo pregosto al pa preredko, nikoli ni prav. Sm šla gledat po receptih na netu, pa je vsak drugačen... Krompirjeva musakaRecept? Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. september 2008 Prijavi Deli 22. september 2008 Ale, ne komplicirat.. vzami eno jajce, ga stepi zelo nežno, dodaj dva deci mleka in ščep soli, mal premešaj (tole zato, ker se men zadnje čase, če mam bolj toplo v kuhinji, začne penit tale jajce+mleko kombinacija in je pol vse mal čudno, mehurčkasto..), in potem po žlicah dodajaj moko.. načeloma 8-10 žlic.. tolk da je testo tako.. kremasto.. da ga lahk še vedno čist izi mešaš, ampak da ni ful tekoče.. da bolj mehke narediš lahko pol deci mleka zamenjaš z radensko..pol pa lahk tud belo moko zamenjaš za kako polnozrnato, sam tiste so pa ponavad res bolj debele in trde pa še trgat se znajo... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 22. september 2008 Prijavi Deli 22. september 2008 vzami eno jajce, ga stepi zelo nežno jaz pa nikoli ne stepem jajca posebej. jaz kar vse sestavine dam skupaj, če imam radensko jo dam, sicer pa dam kar ščep pecilnega praška. in ko se ravno prav tekoče zlije iz zajemalke, je nared. sicer pa 4 zajemalke jote. če bi bil želodec večji bi jih tam nekje 9. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 22. september 2008 Prijavi Deli 22. september 2008 O hvala Aliana, bom probala... Grem zdej še po Radensko, ostalo pa mam doma. jaz pa nikoli ne stepem jajca posebej. jaz kar vse sestavine dam skupaj, če imam radensko jo dam, sicer pa dam kar ščep pecilnega praška. in ko se ravno prav tekoče zlije iz zajemalke, je nared. Pa daš iste količine? Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 22. september 2008 Prijavi Deli 22. september 2008 Pa daš iste količine?sploh ne vem kakšne količine naj bi se dalo. dam eno jajce in po želji tekočine, ščep soli in potem moko, zmešam, če je preredko dodam še moke, če je pregosto dodam mleko. in na koncu še pecilni prašek. če jih želiš naredit ogromno večaš količino jajc in vsega ostalega. verjela ali ne, prav zadišale so mi tele tvoje palačinke. pa saj včasih smo res jedli najprej joto in potem palačinke za kosilo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 22. september 2008 Prijavi Deli 22. september 2008 sploh ne vem kakšne količine naj bi se dalo. dam eno jajce in po želji tekočine, ščep soli in potem moko, zmešam, če je preredko dodam še moke, če je pregosto dodam mleko. in na koncu še pecilni prašek. če jih želiš naredit ogromno večaš količino jajc in vsega ostalega. verjela ali ne, prav zadišale so mi tele tvoje palačinke. pa saj včasih smo res jedli najprej joto in potem palačinke za kosiloJa, to kombinacijo sm tudi jst navajena iz otroštva. Pa jota je ponavadi drugi dan še boljša. Ali pa palačinke s špinačnim nadevom. Njami! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. september 2008 Prijavi Deli 22. september 2008 O, jaaaa jota!! zima je, torej čas za joto (sam mislim da je še en kup zelenjave v hladilniku, je treba najprej tole mal pospravit..nič, šibam domov, gledat kaj bomo jedli ale, saj jaz tud sestavine dost na uč, tole sem ti zdajle tko, na približno napisala... ampak bi moralo uspet, no...(aja, pozabla še tole... če maš dobro teflonsko ploščo, lahko daš samo dve žlici olja direkt v maso in niti ne rabiš ponve vsakič oljit... jaz v bistvu zadnje čase kar čist brez olja, samo pred prvo palačinko dam eno mini kockico kokosovega.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 22. september 2008 Prijavi Deli 22. september 2008 ale, saj jaz tud sestavine dost na uč, tole sem ti zdajle tko, na približno napisala... ampak bi moralo uspet, no...(aja, pozabla še tole... če maš dobro teflonsko ploščo, lahko daš samo dve žlici olja direkt v maso in niti ne rabiš ponve vsakič oljit... jaz v bistvu zadnje čase kar čist brez olja, samo pred prvo palačinko dam eno mini kockico kokosovega..Imam tako:http://shrani.si/f/2I/lt/qdcyrJo/1/elektricna-ponev.jpg Bo ok? Po mojem ja. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 22. september 2008 Prijavi Deli 22. september 2008 Ali pa palačinke s špinačnim nadevom. Njami! kar iz dveh jajc naredi maso... očitno jih boš kar nekaj potrebovala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 22. september 2008 Prijavi Deli 22. september 2008 kar iz dveh jajc naredi maso... očitno jih boš kar nekaj potrebovala Sej danes ne bom s špinačo delala... lih malček za spremembo, pa da se naučim delat maso... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 22. september 2008 Prijavi Deli 22. september 2008 zima je, torej čas za joto jaz dam srček samo joti. ale, saj jaz tud sestavine dost na uč, tole sem ti zdajle tko, na približno napisala... ampak bi moralo uspet, no...(aja, pozabla še tole... če maš dobro teflonsko ploščo, lahko daš samo dve žlici olja direkt v maso in niti ne rabiš ponve vsakič oljit... jaz v bistvu zadnje čase kar čist brez olja, samo pred prvo palačinko dam eno mini kockico kokosovega..aaaa... sem mislila, da odmerjaš vse sestavine. jaz sem zadnjč delala maso za vaflje tako, da sem vse nekaj tehtala... in se mi je tako sprijelo, da sem mislila, da bom ne samo maso, ampak tud "vafler" fliknila skoz okno. tako da merjenje odsvetujem od takrat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. september 2008 Prijavi Deli 22. september 2008 jaz dam srček samo joti. Jst tudi , kakšna zima , mora bit še mal toplote No, če je za joto en , pol so pa za palačinke xsrcx Še dobro, da sem že njoke z morskimi sadeži, čeprav niso tolk nasitni kot špagetiin bi lohk komot še kej, no pri naših so obiski iz Kanade pa mogoče kaj najdem ,ko jih grem pozdravit Drugač pa mini rolade Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. september 2008 Prijavi Deli 22. september 2008 ma saj jaz tud ne dajem srčka zimi, kaj ste zmešani :xx!: brskala po hladilniku in našla špinačo in en kup tortilj.. tko da... bom sčarala nekako torto oziroma lazanjo ššpinačno.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 22. september 2008 Prijavi Deli 22. september 2008 in bi lohk komot še kej, no pri naših so obiski iz Kanade pa mogoče kaj najdem ,ko jih grem pozdravit Drugač pa mini rolade kako kanadsko specialiteto. mini rolad pa ne maram, ker njih polnilo pusti en tak zorpn priokus. ma saj jaz tud ne dajem srčka zimi, kaj ste zmešani :xx!: dobro, zdaj vemo, da smo na istem bregu. samo še ugotovit je treba a je te lev ali desen. una zadevšna s špinačo pa mnjami zveni. a je uspelo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. september 2008 Prijavi Deli 22. september 2008 ja, ratal nardila bešamel, špinačo skuhala in pol mal podušila na piki česenčku in s sladko smetano, naribala pol Jošta...pol pa sam zlagala na tortilje, na vsako mal vsega, ene 6 tortilj porabla.. in dala za 10 minut na 200*, itak je blo že vse skuhan, tko da sam tolk, da se sir stopil... dobr blo... sam čist preveč nasitno.. tko da gremo zdaj spat do joge Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.