zalaya 7. oktober 2008 Prijavi Deli 7. oktober 2008 Rabim recept za pripravo domačega jabolčnega kisa. Imam precej domačih neškropljenih jabolk, pa bi rada pripravila domač kis. Lepo prosim za kakšen nasvet. Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. oktober 2008 Prijavi Deli 7. oktober 2008 Rabim recept za pripravo domačega jabolčnega kisa. Imam precej domačih neškropljenih jabolk, pa bi rada pripravila domač kis. Lepo prosim za kakšen nasvet. Kulinarična Slovenija - Jabolčni kisZaenkrat vem samo tole, če pa še kaj najdem... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 7. oktober 2008 Prijavi Deli 7. oktober 2008 Domač jabolčni kis Nalij ga v plastično kanto s pokrovom, ki tesni. (dobiš v kmetijskih zadrugah)Postavi v klet zraven peči, ali v (recimo) kopalnico zraven radijatorja.Pusti, čakaj, vonjaj.........Naredi se kis. Vala Ne dodajaj nobenih traparij, ker s stem samo uničiš kis.Če potrebuješ "klobuk" od kisa, da se prej skisa, ga imam dovolj.Problem je dostava, če snisi iz gorenjske. Druga varianta je goba Gambuča (nekeko tako, najdeš pod zdravje in medicina), daš notri in je tudi kot "klobuk" od kisa in imaš poleg kisa še zdravilni kis.To pa imam posušeno in ti jo lahko pošljem. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 7. oktober 2008 Prijavi Deli 7. oktober 2008 Super, hvala Alef in Mirta. Nikoli še nisem slišala za to gobo Gambuča in pripravo kisa. Nisem z gorenjske, sem pristna štajerka. Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. oktober 2008 Prijavi Deli 7. oktober 2008 Super, hvala Alef in Mirta. Nikoli še nisem slišala za to gobo Gambuča in pripravo kisa. Nisem z gorenjske, sem pristna štajerka. Kombuša ali čajna goba - malo več informacij tukaj Kombuša Čisto na kratko pa - uporabiš lahko katerikoli čaj razen sadnih.Najboljši je pravi čaj, zeleni, indijski, črni...stvar okusa.Lahko tudi meta, melisa. Iz kombuše dobiš tudi kis če gobo pustiš malo dalj časa v čaju(glej tudi med objavami v zgornjem linku). Imamo pa tudi temo o njej Kombuša Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
h3x0r 7. oktober 2008 Prijavi Deli 7. oktober 2008 Da vidimo. Citiraj Mp3 download Glasba Igre Igre igrice,.. Smeh slike Video posnetki Vici Chat Spletni imenik Lestvica Ozadja Vreme po svetu Proxy Shrani Video iskalnik Msn Zabaven blog Download datotek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 8. oktober 2008 Prijavi Deli 8. oktober 2008 Dan dober Jaz sem dala gobo v mošt iz jabolk in je prav dober kis.Kis je kisel kot kis, nima posebnih priokusov.... dober z eno besedo.Problem nasatne, ko si navajen kisa iz trgovine.To je čisto drugačen okus, kateri meni po nekaj letih prav zadiši. Sem poizkusila "dieto" za srce in krvni obtok iz kisa.Zjutraj 0.5dcl kisa in 1.5l vode.Za čez dan to popit-dovolj.Domači kis je tako močan, da sem morala zmanjšati dozo.Prekislo je bilo. Delovalo pa je. Kaj bomo danes papali?Ocvrt piščanec (domač) ocvrt na domači masti (sama pregreha mastna),pražen krompir (domač), endivja (domača), goveja juha z rezanci (vse domače).....Sem že lačna, ko tako diši ko tipkam. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 8. oktober 2008 Prijavi Deli 8. oktober 2008 Gobja juha(jurčki - črni - glihkar nabrani) in ajdovi žganci. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 10. oktober 2008 Prijavi Deli 10. oktober 2008 Sardelce (panirane, da jih bodo vsaj prežvečili), pečen krompir, endivja,za tiste ki jih ne obožujejo (ribe) česnova juhica. Njami, kako bo dobro. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 10. oktober 2008 Prijavi Deli 10. oktober 2008 Sardelce (panirane, da jih bodo vsaj prežvečili), pečen krompir, endivja,za tiste ki jih ne obožujejo (ribe) česnova juhica. Njami, kako bo dobro. uf, ribe bi pa tud js jedla . morda si mi pa dala idejo za danesendivija bo pa tud pr nas. pa špinačna juha. Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 10. oktober 2008 Prijavi Deli 10. oktober 2008 Bi bila bolje špinačna juha, ker smrdim po česnu od znotraj in zunaj.Je pa tako slastna. Glede na to, da je mati hotela borovničeve knedlje, se sploh ne pritožujem nad juho in smradom.Bo jutri njena obveljala. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. oktober 2008 Prijavi Deli 10. oktober 2008 jotaflancati Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 10. oktober 2008 Prijavi Deli 10. oktober 2008 skuhala široke rezance s tuno in rakci v smetanovi omaki Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 11. oktober 2008 Prijavi Deli 11. oktober 2008 Danes za kosilo fižoleti (stročji fižol-rumen), gor v kosih skuhan rumen krompir, vse skupaj polito s pocvrtim pršutom, v katerega sem na koncu dala eno kislo smetano Maloprej pa sva odprla eno flaško krasnega muškata in Velikan je naredil ploščo izbranih kozjih in drugih sirov, dekorirano s črnimi figami Jutri bom pa skuhala govejo župo, krompir v roru in telečjo pečenko- totalno slovenska klasika za moje Taljance . Danes kupila prvi motovilc, bo s fižolom in razmišljam, če bi malo graha naredila zraven. Za desert kakšna Cookijina pogruntavščina brezglutenska. Bomo s prijatelji gledali Barcolano (največja amaterska regata na svetu) kar z naše sanjske teraseDala na led krasna vinca, dal le ne bi bilo preveč vetra, da bomo lahko jedli zunaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 12. oktober 2008 Prijavi Deli 12. oktober 2008 Kosilo in zajtrk je že zamenoj. Kostan, kostan..... ali kostanjev piknik.Prihajam Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 17. oktober 2008 Prijavi Deli 17. oktober 2008 Jota Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 25. oktober 2008 Prijavi Deli 25. oktober 2008 V tem obdobju pretiravam z; -ličijem( kompot)-ovsenimi kosmiči-indijskimi oreški Drugega ne rabim. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 25. oktober 2008 Prijavi Deli 25. oktober 2008 včeraj sem našla svež brstični ohrovt, ki končno ni stal 10 eur za kilogram.tako da se bom danes utopila v njem. no, ali pa se bo on v meni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 26. oktober 2008 Prijavi Deli 26. oktober 2008 Ocvrta cvetača in skleda regrada.Njami, njami..... Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 26. oktober 2008 Prijavi Deli 26. oktober 2008 Goveji golaž brez govedine našla v zmrzovalniku kruhove cmoke in si jih ful zaželela.. pa seveda paše golaž zraven.. pa seveda nimam nič mesa v skrinji.. tko da sem se čist držala recepta za golaž, sam meso sem nadomestila z dimljenim tofujem.. diši fajn, ne bi smel bit slabo... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 26. oktober 2008 Prijavi Deli 26. oktober 2008 Pravkar dala pečit buhteljne Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. oktober 2008 Prijavi Deli 27. oktober 2008 danes bo gobova juhica, kos kruha in velika skleda solatekomaj že čakam še dve uri služe, pol pa šibam domov jest Ocvrta cvetača in skleda regrada.Njami, njami..... a je že? regrat, jst bi ga tudi Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 27. oktober 2008 Prijavi Deli 27. oktober 2008 a je že? regrat, jst bi ga tudi Regrad je najboljši sedaj (vsaj za mene) in tja do snega ali ko ta odleze stran, je tudi decenbra bonbastičen.Najbolje se mi zdi to, da ne vsebuje toliko mlečka in lahko nabiraš tudi malo večje regrade. Pa še konkurence pri nabiranju nimaš v tem času (kot je spomladi). Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 27. oktober 2008 Prijavi Deli 27. oktober 2008 danes sem se odpovedala basanju s sladkarijami in sem ful presenečena nad seboj. WOW drugač pa nameravam- ker jaz mam en hud problem z basanjem, pojem vse mogoče, vse namešam in vse prebavim, ... sem se odločla za nadomestke obroka, enemon imam doma in ga nihče noče, zato ga bom jaz, , pol obstajajo ene ploščice weight loss za nadomestek rečmo kosila (da jih ne strajbam v enem šusu), vmes pa kakšen sadež, da ne bo kg sadežev, ... namesto hrane, ker jaz ne znam drugače jesti, to je tisto nobenih limitsov, .. ... vse kar je, duplo in mastno, potem še nekaj manjka, najboljše se obnesem če ne jem kao nič, potem pojem bolj malo, ... in vem, da je težko ampak bom jedla samo s tiste police z bio, dietno prehrano rečmo, ... ker jst itak nimam nakupovalnih mrzlic v trgovini, da bi sprobala z drugih polic. razen ok, ok... tisti izdelki, ki so za vse včasih problem,... npr.. kruh, .. in nedietna hrana, paninosi, ...pizza... jao... uspešno. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 27. oktober 2008 Prijavi Deli 27. oktober 2008 tole je njams od včeraj.nagaja mi... tale žvau. noče pokazat fotopriloge. danes sem joto, jutri bi pa prej omenjani regrad. samo ne bo brskala po že premraženi zemlji za njim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.