Mitra 14. december 2008 Prijavi Deli 14. december 2008 Banana po Slovensko. Olupiš banano, poješ in si sit (možni dodatki smetane, čokolade, lahko jo prerežemo na polovico.....) Split in Zadar sta predaleč. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 15. december 2008 Prijavi Deli 15. december 2008 ...Sva se na to temo z Barbaro tule pogovarjali in smejali, obe sva bili namrec dolga leta prepricani, da je to Banana Split, meni je kapnilo tule v Mehiki, ko sem videla isto sladico, da verjetno sploh ne vedo, da Split obstaja, da mora bit split a dej, a pol nism sam jst tok smotana jst bla skor 20 let prepričana, da je banana Split, pol pa enkat v Italiji (takoj za mejo ) vidm na meniju v slaščičarni ponudbo banana split in rečem na glas pred celo družbo: O poglej, tuky pa tut poznajo banano split, a ni čudn, kok se je ta sladica hitr v tujini prijela sicer pa...bi jst tut mela tako sosedo, k bi se s talarjem sarmic prikazala na vratih pa sm jo mela...sosedo tako, je Bosanka po narodnosti, z družino je živela točno pod našim stanovanjem ( sm živela še doma) in kadarkoli je delala bučkino (iz cuket) pito, al pa sarme, mi je zmer en talar gor (h nam) poslala v zameno sem ji pa kake zapiske (iz slo) posodila, k je rabla za izpite za poslovodko ****se mi pa že par dni en testo za piškote v hladilniku valja, pa bom najbrž vse pometala stran me je tok razkajfal, da se testo po valjanju noče odlepit od folije, pa je bil ohlajen in vse, pa se je še kr zmrdoval, tko da sm ga pol zabrisala v hladilnik, sam zdej je pa že par dni not, pa ni dobr, zarad jajc, tko da bo letel v koš Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 15. december 2008 Prijavi Deli 15. december 2008 Mi bomo danes na ostankih. Goveje juhe mu še precej ostalo, torej bo ziher juha, pa par kosov stefani pečenke še je, pa nekaj piščanca ocvrtega, pa nekaj govedine tudi. Pa zelenjavo bom skuhala zraven in radič s krompirjem in bo to to. Pa krožnik jabolčnega štrudla še je tudi, pa precej peciva. Zakaj? Ti hudičevi rojstni dnevi ino vabljenje pol žlahte mi bo če že ne druga...osušilo denarnico, zmatralo telešček in po malem bom tečna.Ker veseli december se komaj začel dogajat. In pol žlahte se za štefanovo naročilo Kaj naj kuharim pol še enkrat znova ali kaj?? Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. december 2008 Prijavi Deli 16. december 2008 Danes mi je pa zadisala krompirjeva solata , tako da se zna zgodit, da jo napadem Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. december 2008 Prijavi Deli 16. december 2008 to po moje zato, ker smo prej poznali Split kot split pa pol, ko ti je split beseda že čist jasna, še vedno banano povezuješ s Split, ker si pač tko poznal od malega.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 17. december 2008 Prijavi Deli 17. december 2008 Bom kar sem napisal, ker je brana tema, druge pa ne najdem bolj primerne. Rad bi doma delal kalčke. Sem ziher, da ima kdo kaj izkušenj in bi prosil mal napotkov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. december 2008 Prijavi Deli 17. december 2008 Dons bom pa probala tacose izpogajat Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 18. december 2008 Prijavi Deli 18. december 2008 Včeraj sem naredila dobro kupčijo: donirala sem 2 l mleka...in dobila jabolčno potico+ 1/2 pehtranove Prav nič ti ne zavidam. Vedno sem imal raje kak dober kruh, kot pa potico. Po drugi strani pa je mleko eno osnovnih gradiv za rižov narastek, ki ga kar precejkrat nardim. Splet okoliščin je hotel, da sem od treh različnih prijaznih ljudi dobil zeleno solato. Jo pospešeno čvakam, da preč ne pride. Ampak sama je mal dolgcajt - sm dons zraven en ogromen pohan puranji rezek vbodu. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 19. december 2008 Prijavi Deli 19. december 2008 Bom kar sem napisal, ker je brana tema, druge pa ne najdem bolj primerne. Rad bi doma delal kalčke. Sem ziher, da ima kdo kaj izkušenj in bi prosil mal napotkov Po mojih izkušnjah Rabiš kalilnik, semena, dnevno nekaj malega časa in akcija.Najraje imam alafa alfa.Vzklil mi je tudi grah. Koruza, pšenica...... Surove nisem mogla papcat, zato sem jih prelila z malčno vodo, kar na cedilu, tako da se je vsaj tisto "ta grobo" okusa spralo.Za kosilo potem ne potrebuješ drugega, kot zvrhano posodo kalčkov.Konzumiraš jih lahko precej manj kot zelene solate, saj te hitro nasitijo. Če še kaj zanima, povprašaj. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 19. december 2008 Prijavi Deli 19. december 2008 Po mojih izkušnjah Rabiš kalilnik, semena, dnevno nekaj malega časa in akcija.Najraje imam alafa alfa.Vzklil mi je tudi grah. Koruza, pšenica...... Surove nisem mogla papcat, zato sem jih prelila z malčno vodo, kar na cedilu, tako da se je vsaj tisto "ta grobo" okusa spralo.Za kosilo potem ne potrebuješ drugega, kot zvrhano posodo kalčkov.Konzumiraš jih lahko precej manj kot zelene solate, saj te hitro nasitijo. Če še kaj zanima, povprašaj. Hvala Mitra. Sem še malo pobrskal po netu in ugotovil, da je verjetno boljše kupit kalilnik, kot da bi to počel v stekleni posodi. Glede semen ne vem? Česa bi se lotil. Alafa alfa? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 19. december 2008 Prijavi Deli 19. december 2008 Še najbolje alfa alfa.Meni je tudi zelo dobra zelena soja.Ta dva primerka sta najlažje kaljiva in tudi zelo dobra. Rdeča soja mi ima prmočan okus po fižolu, laneno seme pa mi nikoli ni uspelo, ker se mi je kljub spiranju vedno naredila sluz.Pa tako lepo so dišala semena. Pšenico, grah in ostale velike skaljene semena, sem pa vedno prevrela.Res da izgubi vitamine, pa je še vedno zelo visoko hranilno in služi namenu. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 19. december 2008 Prijavi Deli 19. december 2008 nekaj tem o kalčkiha, b, c, č Hvala!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 20. december 2008 Prijavi Deli 20. december 2008 Mal čudn se sliš, sam za zajtrk sm tresnu gobovo juho. Pokam na Štajersk, pa me je skrbel, da tam nimajo nič za jest ... Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MojcaPokraculja 20. december 2008 Prijavi Deli 20. december 2008 bela kava pa burek ,ja ni boljšga za zbudit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 20. december 2008 Prijavi Deli 20. december 2008 rižota s piščancem in zelena solata Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 20. december 2008 Prijavi Deli 20. december 2008 Še tretič ta teden suši. V torek bila v Zagrebu, povabila klientka v japonca. Odličen zagrebški japonec.V sredo jaz povabila kliente v našega (kitajskega) japonca v Trstu in smo se nabasali s sušijem.Danes imela mitig s frendi iz taekwondoja, pa dobim sms- se dobimo ob 13. v japoncu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 20. december 2008 Prijavi Deli 20. december 2008 pečem čoko torto (testo) za rd nafilala jo bom pa jutri. poleg tega imam v mislih še dve sorti piškotov (božična darila), vmes gledam pa Hercule Poirota Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 21. december 2008 Prijavi Deli 21. december 2008 Pa še panga ribico s krompirčkom imam pripravljeno. Od kdaj ješ ribe? Nisi bil nekoč strasten sovražnik morske hrane? Da ki vse smrdi po freškinu? Malo brskam po netu kaj za ena zadeva je ta panga , sem zasledila, da precej konzumirate tole.*Danes odpotujem v Črno goro, še zadnji poslovni trip letos,hvala Bogu, sicer se vrnem že jutri, ampak...v sredo je predvečer Božiča in letos nimam organizirano še nič! Nobenega jedilnika, praktično še brez daril, sem včeraj nekaj sčarala samo za zaposlene...edini, ki je nekaj naredil okoli Božiča je Velikan, ki je nesel našo starodavno grdo jelko v smeti in kupil eno dvometrsko , jo okrasil, sem kupila mini Nutelle-okraske na na jelko in druge dobrote, ki jih Velikam pridno je kar dol z jelke , nov maček Kraljevič se veselo vesi po jelki...Bomo prišli do Božiča z desetkano in zguncano jelko in mizerno mizo Out of topic, ma v kompletu z Božičem: niti ene kartoline nisem napisala, niti klientom , pač pa sem v kompletu poslala na sto naslovov en mail v angleščini z obvestilom o zaprti firmi čez praznike in potem še čestitke. Strašno in bedno :xx!: Bom v torek klicala poslovni svet, v sredo pa prijatelje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 21. december 2008 Prijavi Deli 21. december 2008 Matr, u Lidlu so pa ene stvari res napol zastonj - tja sem zavil včraj, predvsem zaradi pasje hrane. Pol pa vidim brstični ohrovt, ki je drugje načeloma tako drag, da je cena formirana na 1/4 kile - totalka đabe. Sem ga kupil eno kilo in se bom dons mal špilal s tem. Ful ga mam rad, na vrtu mi pa ni še nikoli spodobno ratal - vedno neke piškave glavice. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 21. december 2008 Prijavi Deli 21. december 2008 Od kdaj ješ ribe? Nisi bil nekoč strasten sovražnik morske hrane? Da ki vse smrdi po freškinu? Malo brskam po netu kaj za ena zadeva je ta panga , sem zasledila, da precej konzumirate tole.*Danes odpotujem v Črno goro, še zadnji poslovni trip letos,hvala Bogu, sicer se vrnem že jutri, ampak...v sredo je predvečer Božiča in letos nimam organizirano še nič! Nobenega jedilnika, praktično še brez daril, sem včeraj nekaj sčarala samo za zaposlene...edini, ki je nekaj naredil okoli Božiča je Velikan, ki je nesel našo starodavno grdo jelko v smeti in kupil eno dvometrsko , jo okrasil, sem kupila mini Nutelle-okraske na na jelko in druge dobrote, ki jih Velikam pridno je kar dol z jelke , nov maček Kraljevič se veselo vesi po jelki...Bomo prišli do Božiča z desetkano in zguncano jelko in mizerno mizo Out of topic, ma v kompletu z Božičem: niti ene kartoline nisem napisala, niti klientom , pač pa sem v kompletu poslala na sto naslovov en mail v angleščini z obvestilom o zaprti firmi čez praznike in potem še čestitke. Strašno in bedno :xx!: Bom v torek klicala poslovni svet, v sredo pa prijatelje Ruby ne sekiraj se. Letošnje leto sem tudi sama totalno dezorganizirana kar se praznikov tiče. Veliko vsakodnevnih opravil in tik pred zdajci se človek vpraša: pa ne, da smo že ... v mesecu. Samo sebe bi nekam brcnila. Jutri grem sicer v nakupe pa vendar, filing ni pravi.Zamudila sem iskrico, ki se mi običajno prižge v tem času oz. že pred tem časom .Morda nisva edini ? Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. december 2008 Prijavi Deli 21. december 2008 Matr, u Lidlu so pa ene stvari res napol zastonj - tja sem zavil včraj, predvsem zaradi pasje hrane. Pol pa vidim brstični ohrovt, ki je drugje načeloma tako drag, da je cena formirana na 1/4 kile - totalka đabe. Sem ga kupil eno kilo in se bom dons mal špilal s tem. Ful ga mam rad, na vrtu mi pa ni še nikoli spodobno ratal - vedno neke piškave glavice. lalalase splača it v lidl če boš še kaj šel..si kupi pomelo(če maš rad agrume) je totalno dober pomaranča in pomela st osnova za vse ostale agrume, ki jih poznamo danes dasn dobil domačega proleka....bo jutri fina pečenka z kožo seveda zraven pa praženo(domače itak) zelje in krompir....to se bojo mastil Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. december 2008 Prijavi Deli 22. december 2008 Bom kar sem napisal, ker je brana tema, druge pa ne najdem bolj primerne. Rad bi doma delal kalčke. Sem ziher, da ima kdo kaj izkušenj in bi prosil mal napotkov Pa... ...poglej tukaj Kalčki in kaljenje semen In tukaj Vrtnarjenje brez zemlje Verjetno boš našel kar te zanima... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 22. december 2008 Prijavi Deli 22. december 2008 Pa... ...poglej tukaj Kalčki in kaljenje semen In tukaj Vrtnarjenje brez zemlje Verjetno boš našel kar te zanima... Kompliciraš mi lajf. Linki so tok fajn, d' 'm zd'j zihr tole doma probu. Tresnu sem pa zdele tri paprike s sirom. Ta dolge paprike daš v pečico, da se mal zmehčajo, pol pa vanje tresneš podolgovate kose ementalerja, počakaš, da se zmehča, daš ven in žreš. Zaven pa še mal s soljo potresaš - odvis'n, kak sir maš.Zadeva gre skos tud na žaru.lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 23. december 2008 Prijavi Deli 23. december 2008 Danes golaž ali vampi.bomo še sklepčni. Kalčkov sem se uspela prenajesti.Lepo izgledajo, samo mi je okus že nekje.... da ne rečem kje.Res pa je, da se nisem uspela nikoli prehladit ali zbolet ko sem jik konzumirala. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. december 2008 Prijavi Deli 23. december 2008 Kompliciraš mi lajf. Linki so tok fajn, d' 'm zd'j zihr tole doma probu Pa... ...tudi ti si ga meni s tistim receptom za medeni liker... x:px Samo vračam uslugo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.