tantra 25. december 2008 Prijavi Deli 25. december 2008 Zajtrk 3 dl terana domačega, domač kruh [moka iz mlina], 5 surovih prepeličjih jajc. Na tenko narezano zeleno zelje z malo sezamove soli, olivnega olja.Drugač pa prelen, da bi zmlel pšenico na električnem namiznem mlinu na kamne. "Veseli december = koma" zmeraj. Do nekje 5. januarja. Pol pa do maja bolj umirjeno. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 25. december 2008 Prijavi Deli 25. december 2008 Ruby ne sekiraj se. Letošnje leto sem tudi sama totalno dezorganizirana kar se praznikov tiče. Veliko vsakodnevnih opravil in tik pred zdajci se človek vpraša: pa ne, da smo že ... v mesecu. Samo sebe bi nekam brcnila. Jutri grem sicer v nakupe pa vendar, filing ni pravi.Zamudila sem iskrico, ki se mi običajno prižge v tem času oz. že pred tem časom .Morda nisva edini ? Draga Čveka ,gotovo nisva edini.Upam, da si lepo preživela ta božični dan. Jaz sem prišla do božiča sicer na smrt utrujena, a mirna. Super , še nikoli prej! Jedilnik je pa te dni precej self-selfovski , hladilnik , shramba in kantina se šibijo, jaz pa sem izbrala počitek in lenarjenje.Tako da....letos ni postežbe ne službe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 Jaz sem pa danes sveze naribani hren. Kosinusi so kot novi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 en topel sendvičsem pozabla jest, tk na polno pišem diplomsko Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. december 2008 Prijavi Deli 29. december 2008 filanga pečenga odojka pohane šampinjone merlot Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 29. december 2008 Prijavi Deli 29. december 2008 Integralen riž, leča, zelje, korenje ... Teranček. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 29. december 2008 Prijavi Deli 29. december 2008 Jabolko, skodelica mleka. Dušeno zelje, kuhana zelenjava. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 29. december 2008 Prijavi Deli 29. december 2008 Mi pa danes kislo zelenjavno juho. bolj kislo, kot zelenjavno. V času božičevanja in štefanovanja smo uspeli požret skoraj kilo tatarca, celo potratno potico, vse medenjake in vse čupavce. Ostalo nekaj orehovih rogljičev.Za štefanovo se mi najavili tašča in svakinja - temu primerno sledilo spet kuhanje za nartabolše goste - nekih roladic(nekaj z dušenimi gobami, druga runda pa z pršutom in sirom)..v soboto smo bili kar na ostankih -ta velka naredila krompirjevo solato še zraven...skratka...požrtije.In povrh vsega spijemo še toliko vina, da se letos ama nič ne bom čudila, če ga bo še zmanjkalo.. In problem: že od božiča dalje imam blazne vrtoglavice. Mislim, da smo požrtijo za to leto zaključili. Nekaj čisto mičkenega še za staro leto. Pol pa recesija. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 30. december 2008 Prijavi Deli 30. december 2008 Kisla repa, leča, prosena kaša. 3 dl terana. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 31. december 2008 Prijavi Deli 31. december 2008 Kisla repa, leča, prosena kaša. 3 dl terana. -) Čudak! Leče folk, ki slabš vid, ponavad nos v očeh, ti jih pa tamaniš. Učeri sm biu hudoben in temu primerno se dons počut'm ( ). Bom zdele skuhu juhco iz kosa majke jednog bika. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 31. december 2008 Prijavi Deli 31. december 2008 Zdj bom pa kislo zelje/glava. 2 dl terana. Integralen riž. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 31. december 2008 Prijavi Deli 31. december 2008 Zdj bom pa kislo zelje/glava. 2 dl terana. Integralen riž. -) Spomnim se sicer, da smo se v šoli pri matematiki neki ukvarjali z integrali, ampak riža ni v povezavi s tem nihče omenjal. Še naprej se mi zdiš čudak. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 31. december 2008 Prijavi Deli 31. december 2008 Neoluščen - naraven, nepoliran riž bi rekli nekako po slovensko. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 2. januar 2009 Prijavi Deli 2. januar 2009 župca za zajtrk ob 13h, sarma za malico ob 15h, potem pa bomo še vidli... zdej je na vrsti kafe Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 2. januar 2009 Prijavi Deli 2. januar 2009 čist prewč sm žrla zadnje dni in temu posledično mam slabo vest Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čarli 3. januar 2009 Prijavi Deli 3. januar 2009 Sarma pa teran. Oboje domače Citiraj OM MANI PADME HUM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 4. januar 2009 Prijavi Deli 4. januar 2009 Zajtrk: voda... potem pa mango, banana in mandarince + kava z mlekomKosilo: 2 rezini kruha s pašteto zdaj pa spet kava z mlekom Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. januar 2009 Prijavi Deli 4. januar 2009 skuhala jote za cel teden Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 5. januar 2009 Prijavi Deli 5. januar 2009 skuhala jote za cel teden jota Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 5. januar 2009 Prijavi Deli 5. januar 2009 Za zajtrk: Varaždinske klipiče (nimam pojma kako bi se po naše tole reklo) neke vrste slaniki. Sicer pašejo z vinom ful dobro, ampak sem jih pač z belo kavo - pa je šlo.Južina: malo pršuta, malo kruha, še par klipičev. Jabolka bo za popoldansko malico. pa menda nič več pol. Veliko vode moram spit, da tole sol pol ven spravim. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 5. januar 2009 Prijavi Deli 5. januar 2009 Kislo zelje [kuhano, sveže], riž, leča, teran - 3 dl. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. januar 2009 Prijavi Deli 5. januar 2009 daj tole malo opiši.... leča kuhana v osoljeni vodi, al kak ? kislo zelje, samo na krožnik pa ješ? al kako? **** ne vem več kaj naj kuham..... *** ima kdo kako idejo kako ponucat kislo repo ? razen jote, kam jo še date? zraven pire , pa s kislo smetano jo nardim...kaj več mi pa zmanjka idej **** ma ne vem , včasih se mi kr toži, da nimam doma takih jedcev kakor je tantra.... tako hvaležnega jedca pa že dolgo nisem srečala. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. januar 2009 Prijavi Deli 5. januar 2009 kako ponucat kislo repo? men jo pošlji zarad mene lahk tud celo zimo od jote živim..(tistole 'za en teden' nam je uspelo v enem dnevu in pol pospravit..hehe, se pozna, da mam cimro ) drugač pa mal pobrskala okrog.. mogoče ti kaj idejo da.. http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?...8&offset=10 http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=1129 http://www.gurman.eu/recepti.php?S=6&Article=1567 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 6. januar 2009 Prijavi Deli 6. januar 2009 leča kuhana v osoljeni vodi, al kak ?kislo zelje, samo na krožnik pa ješ? al kako?ima kdo kako idejo kako ponucat kislo repo ? razen jote, kam jo še date? zraven pire , pa s kislo smetano jo nardim...kaj več mi pa zmanjka idejKisla repa, zelje - naravno fermentirano brez "dodatkov" [njam, njam], se je surovo, kuhano ...S krompirjem, rižem, proseno & ajdovo kašo, ...Doda se lahko lečo, fižol, ...[leča se kuha 20 minut (1 del leče, 2 - 2.5 dela vode), nato se jo soli. Kuha še 10 minut].Komur ni všeč, naj si kuha sam. Rešitev je enostavna. Naj je, kar mu paše. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 6. januar 2009 Prijavi Deli 6. januar 2009 ... zarad mene lahk tud celo zimo od jote živim..(tistole 'za en teden' nam je uspelo v enem dnevu in pol pospravit..hehe, se pozna, da mam cimroSva že dva. Jz tut. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.