Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl


Recommended Posts

Obaro in rezance sva s tamalo že maznili. Zdaj pa bojo na vrsti še flancati. Že vzhajajo.

 

Porny -sem čisto zgrožena :eek: :eek: :eek:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

:vragec:

 

Amis draga , kot prijatelj po poreklu, ti svetujem da umakneš tist zahod iz kje de si, kr bo kakšen Jugovič vletel, pa bo mislil, da si z WCja x:Xx

jah....pa sej to čist lohk misli, a ne.....a je s tem kej narobe.... :inocent: ......

 

xnckrivx

 

 

 

 

Kaj veš, kaj vse dela lbezen x8Dx

ja ja....lbezen al pa njeno pomanjkanje tud kdaj.... xg:Dx xg:Dx ....ma ne bom čist pridna.....v celoti se zavedam odgovornosti za lastne asociacije, zato ne bom na to temo......... x:Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Sm si premislila glede župe, mal špagetarsko se počutm, tko da bojo kr špageti carbonara x^x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

kam gre Boštjan? :8):

 

V rejo, sam še ne vem, al k osobi A, al k osobi B,

Osoba A - sem bi ga raje, dal, sam bo zanj slabše, ker bo veliko v stanovanju in sam

Osoba B - sem ga ne bi rad dal, a bi blo zanj boljš, ker bi bil velik zunaj.

 

 

Krvavice, kislo repo pa krompir x^x

 

al so pečenice, sej ni važn, od prešiča in to domačga, ki je izkrvavel na bojnem polji za tole kosilce, slava mu.

 

Jst sm tud učer mal domačga hanzirja ubodu (rebra, kruh, kisla solata)

 

 

špageti carbonara x^x

 

Kakšni so že to? Mam občutek, da mora bit zanič.

 

Vampe sem nabavil, Jih bom jutri, pravzaprav danes, naredil.

 

lalala

http://tadej-pretner.com

 

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

V rejo, sam še ne vem, al k osobi A, al k osobi B,

Osoba A - sem bi ga raje, dal, sam bo zanj slabše, ker bo veliko v stanovanju in sam

Osoba B - sem ga ne bi rad dal, a bi blo zanj boljš, ker bi bil velik zunaj.

 

 

xsrcx ok, obstajajo tudi pasji hoteli...blentavi boksi... mogoče se najde tudi kaj ustreznega, ker vem... če bi dajala moje v pasji hotel ( bi s težkim srcem to storila).... x:px tko da bo za moje skrbela mama, če bom jaz kam šla....

 

tudi če bom šla ne vem kam. ... hmmm... bojo šle pa z mano... :sori: pač odpadejo določene destinacije... bomo bolj "po kmečko"

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

...Kakšni so že to? Mam občutek, da mora bit zanič.

...

Občutek te vara :vragec:

Jaz jih pripravim takole:

daš kuhat špagete (jst uporabim Barilla No.3) v osoljen krop po navodilu (brez pokrovke-da jih lah nadziram, hehe). Naseckano panceto (ali pršut, klobaso) pocvreš da zadiši. Zdej so špageti že kuhani. Odcediš in v isti posodi (kot so se kuhali špageti) na mini ognju raztališ maslo (količina od uča, za dve osebi jst uporabim 2,5-3 cm masla iz 250g zavitka). Staljenemu maslu dodaš kuhane in dobro odcejene špagete, premešaš (še zmer vse na mini ogenjčku), nato dodaš 2 stepeni in osoljeni jajci, premešaš, dodaš še 2 natrgana lističa sira za toast (tj bl tak brezvezen sir, dost podoben topljenemu trikotnik sirčku), premešaš. V kolikor imaš še kake sirove ostanke v hladilniku, le-te, naribane dodaš (sam ne dodajat plesnivih sirov). Dodaš prej pocvrte koščke pancete, premešaš, v tem času je moral tudi jajc mini zakrknit (ampak omakica mora biti še malo tekoča-taka, da se lepo oprime špagetov). Postrežeš. Zdej, lahko si na take špagete carbonara dodaš še nariban sir pecorino, al pa parmezan; ni pa muss (pač, po okusu).

 

xsrcx ok, obstajajo tudi pasji hoteli...blentavi boksi... mogoče se najde tudi kaj ustreznega, ker vem... če bi dajala moje v pasji hotel ( bi s težkim srcem to storila).... x:px tko da bo za moje skrbela mama, če bom jaz kam šla....

 

tudi če bom šla ne vem kam. ... hmmm... bojo šle pa z mano... :sori: pač odpadejo določene destinacije... bomo bolj "po kmečko"

:O: moja Pesjanka tam skrahira. Sem šla gledat en tak hotel - pa sej je bil lepo urejen in vse (s špartanskim, vojaškim režimom - verjamem, da brez tega ne gre pri veliki količini psov), sam moja tam ne bi zdržala niti ure. So bili odprti pesjaki z betonskimi tlemi, ograja dvojna železna, lepo vse pod streho, sam moja Pesjanka je blokovsko ščene v velikosti mačka, navajeno mečkanja, božanja in pogovarjanja, pa kaki priboljški zmer padejo s kuhinjskega pulta, tak da bi pasji hotel imela za veleizdajo; že tko je dovolj ljubosumna in posesivna :o|o:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Občutek te vara :vragec:

 

Kako se pa pol reče uni svinjariji od špagetov, ki jo pogosto najdeš v samopostrežnih restavracijah, kjer je omaka iz graha in nečesa, kar liči na na kocke narezan mesni narezek (doručak)? Sm mislu, d' je to carbonara, sicer mi grejo pa takšna imena mal na jetra.

http://tadej-pretner.com

 

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Ja najboljš, da bi Lahi svoje jedi imenoval; Matevž, Priželjc, Buhteljn, žlikrofi, ali Bog ne daj Čevapčići, Mučkalica, Vešalica, Karađorđev odrezak, Škembići.

 

Stari, povsem razumljivo je, da ti, ki laški jezik razumeš, tudi "sprejemaš" izraze za njihove jedi. Men njihova imena ne pomenijo nič, jih mešam ... in zato je logično, da mi redo na jetra.

K smo pa že p'r čevapčičih - obstajali so eni razlogi, da sem bil za osamosvojitev pred slabimi dvajsetim leti tako zeloooooo zagret, da nekaj časa nisem jedel čevapčičev, češ da so ideološko oporečna hrana. Na tem svet težko najdeš še enga tazga kretena ...

 

lalala

http://tadej-pretner.com

 

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Kako se pa pol reče uni svinjariji od špagetov, ki jo pogosto najdeš v samopostrežnih restavracijah, kjer je omaka iz graha in nečesa, kar liči na na kocke narezan mesni narezek (doručak)? Sm mislu, d' je to carbonara, sicer mi grejo pa takšna imena mal na jetra.

juhubruhu omaka :xx!:

 

BTW je bla to pr nas doma omaka moje mladosti :vio:

pol veste, da sm mela težko mladost x:o)x x;)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Sataraš. Neke vrste.

Gobice, paradižnik, paprika, bučke pa jajček....

 

Potem pa sadno kupo, ker imam toliko sadja in ne gre tako hitro, ko si sam v gospodinjstvu x:Dx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Kako se pa pol reče uni svinjariji od špagetov, ki jo pogosto najdeš v samopostrežnih restavracijah, kjer je omaka iz graha in nečesa, kar liči na na kocke narezan mesni narezek (doručak)? Sm mislu, d' je to carbonara, sicer mi grejo pa takšna imena mal na jetra.

 

to so ti pa špageti na milanski način :P

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Ej porni, tudi jaz se pridruzujem zgrozenosti :eek: ...

ja, pri nas je lbezen potegnila v mojo smer...je moz zacel samo lizat meso, tak ko jaz x:Dx ...

 

drugace pa ze nekaj casa na kasah, pa repi, zelju in ostalih hladno zimskih prekmurskih jedeh :inocent: xDDx

 

danes ajdova kasa, pa duseno kislo zelje, pa vegi meso ...nek "kebab"...bi rekel Stane, da mi manjka soli x:Dx ...se grem zaj solit x:px

 

 

Mojca

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Kako se pa pol reče uni svinjariji od špagetov, ki jo pogosto najdeš v samopostrežnih restavracijah, kjer je omaka iz graha in nečesa, kar liči na na kocke narezan mesni narezek (doručak)?

 

Mmmm, njami

 

Ful dobr, če doma sam pripraviš /namest doručka dobr mlet meso, al pa dobra šunka/

 

x:px

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

brrrrrr, tolk usrane sanje sem meu, da sem se od vsega hudga zbudu (tik preden bi v sanjah padel v prepad). Pol sm pa iz protesta rižev narastek naredu. Do zjutri bo glih lušt'n hladen, primeren za požret. Nočko ...

 

lalala

http://tadej-pretner.com

 

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Zgleda, da je hobotnica res primerna predvsem za solato. Sm dons iz nje rižoto naredu, pa ni n'č dobr. Izpadl pa je, da mam u familiji najmanj prefinjen okus - jst sm je še neki požrl, mački in pes pa niti slučajno.

 

lalala

http://tadej-pretner.com

 

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Naredila sem si polnozrnato pizzo z rukolo, paradižnikom, papriko pa miceno mocarele.

Bom imela še za jutri...

 

Zdaj pa pijem metin čaj in razmišljam, če se mi da naresti ajdovo kašo s sadjem...

Niti ne.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Ja, ta vikend sem si koncno omislila juicer, tako da ga naredim sama, ja. Samo korencke skozi spustis, pa je x;)x .

 

Drugac sem pa vceraj ustvarjala jogurt z ananasom, janezem, petersiljem in nopales (listi kaktusa), okus je bil kar fajn, ne glede na to, da je zdrav x:o)x x:Dx x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Ja, ta vikend sem si koncno omislila juicer, tako da ga naredim sama, ja. Samo korencke skozi spustis, pa je x;)x .

 

Drugac sem pa vceraj ustvarjala jogurt z ananasom, janezem, petersiljem in nopales (listi kaktusa), okus je bil kar fajn, ne glede na to, da je zdrav x:o)x x:Dx x;)x

 

hehe, Pujsa, da vidmo kolk časa se ti bo dal pucat sokovnik x;)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

 

loesje

 

 

Spet nazaj -

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

danes sem dvakrat jedla šmorn. zdaj ga mam za eno leto dovolj.

jutri bom pa kaj cvetačastega. pa spomnila sem se, da že celo večnost nisem jedla ječmena. pa tako dober je... moja stara mama je ješpren velikokrat kar v mineštro dala pest ali dve. morda ga pa vkuham v ohrovtovo mineštro jutri... čeprav bi namesto kuhanja raje plesala... ma kaj vem, zmedena sem danes. ali pa se mi samo tako zdi.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
×
×
  • Objavi novo...