Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

Korenčkov sok je super; sama ga kombiniram z jabolki (npr. 2/3 korenja in 1/3 jabolk).

Za čiščenje sokovnika pa uporabljam gospodinjsko krtačko z daljšim ročajem.

danes bo krompir s cikorijo inu panceto. Zraven pa zeleni mini radiček s toplim fižolom in bučnim oljem x:px

Ker pa se z xsrcx popoldne odpravljava h lasestrižki ( x:o)x ) bo vse skp brez česna, na veliko xsrcx žalost, hehe

nemaramsurovegačesnanitinjegovihhlapov.press

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Deli na socialnih omrežjih

Jaz pa čakam, da dobim otroke, da bom mela dober razlog, da sokovnik spet uporabim x:o)x

je trajalo navdušenje 14 dni, sam bil problem, ker bila samo jaz navdušena.. pa naveličala sem se korenček-jabolko, pese moj dragi ne mara, pol pa že zmanjka idej... xnckrivx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

jaz bom pa danes kar endivijo s krompirjem in veliko česna, da me cookie ne ugrizne. x:px

x:Dx hihi, česen me ustavi :vio:

Jaz pa čakam, da dobim otroke, da bom mela dober razlog, da sokovnik spet uporabim x:o)x

je trajalo navdušenje 14 dni, sam bil problem, ker bila samo jaz navdušena.. pa naveličala sem se korenček-jabolko, pese moj dragi ne mara, pol pa že zmanjka idej... xnckrivx

ejj, poleti preizkusi z lubenico (nič ne maraj za peške, sam s priloženim tulcem pa le zapri, ker drgač peške frlijo naokoli. Dorbo tudi, če je lubenica že mal "uvela"=mokasta

pa zelček je tud zelo dober. in zelena. mljask.

jp, stebelna zelena je tut ql v korenje/jabuk varianti (no, pa s peso tut še gre). Sam zelje xrolleyesx ma jst ga še nism sprobala, sam BAJE je okus džazen (kar so "govorili" tudi za peso, k je pa men čist ql). Ma kako nardiš z zeljem? A ga na osminke not zbašeš, al liste zviješ pa pol not zbašeš?

Evo, jst sm sprobala z jagodami (kar je čista potrata jagod, se strinjam), pol pa še z breskvami, sam sok je tak gostljat in čist drgačnega okusa kt uni gosti od fructala :vio: Se mi zdi uporabno, če maš kak BZ breskve, sam jst jih pol že rajši spečem na protvanu, pa pol pečene snem x:px

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

x:Dx hihi, česen me ustavi :vio:

ejj, poleti preizkusi z lubenico (nič ne maraj za peške, sam s priloženim tulcem pa le zapri, ker drgač peške frlijo naokoli. Dorbo tudi, če je lubenica že mal "uvela"=mokasta

jp, stebelna zelena je tut ql v korenje/jabuk varianti (no, pa s peso tut še gre). Sam zelje xrolleyesx ma jst ga še nism sprobala, sam BAJE je okus džazen (kar so "govorili" tudi za peso, k je pa men čist ql). Ma kako nardiš z zeljem? A ga na osminke not zbašeš, al liste zviješ pa pol not zbašeš?

Evo, jst sm sprobala z jagodami (kar je čista potrata jagod, se strinjam), pol pa še z breskvami, sam sok je tak gostljat in čist drgačnega okusa kt uni gosti od fructala :vio: Se mi zdi uporabno, če maš kak BZ breskve, sam jst jih pol že rajši spečem na protvanu, pa pol pečene snem x:px

grozdje sem delala polet (to bil tud razlog, da smo kupili mašino) in blo super.. pa mini domače jabčke, ki se jih nikomur ni dalo lupit in ribat za štrudl.. slive bi znale bit kul, sam ne zdajle.. aja, pomaranča, itak, to smo tud že delal.. s korenči je pa fora, da jih kupim kilo in se pripravim delat sok, pa jih en pred mano vrže v juho al pa kaj drugega z njih skuha, tko da še niso prišli do soka..

loesje

Spet nazaj -

xsmx neke vrste bučkuriš al sataraš, sam da se uporabi v glavnem zelena rdeča in rumena paprika na koščkih pol pa paradižnik, česen sol,poper, prepražiš čebulo na olivcu čist nalahno, papriko in paradižnik flikneš gor, daviš ene 20-30 minut.

potem soliš popraš, in na koncu il tocco della delizia del maestro della kuhinja. še mal kisle smetane. x8Dx

priloga je seveda riž.

Pa ti si prava mala Ruby ...

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Ursula Andress

Drgač pa čeravno off topic, te moram opozorit da maš nagravžno ikonco, nekak ne pritiče imenu Nosorog temveč bolj X3q4k al kaj je že bil un elektron.

O.K. Ni problema. Jo bom pa zamenjal.

Tud tvoje spremembe ikon so šle vse na slabš. Prva je bla daleč najboljša.

la

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

a je bila tale?

http://www.shrani.si/f/x/ty/G1dWMvY/1/images.jpg

tale je dobra samo za v ponev in ji bom gladko malo rekel NI

Ja, sam ko je bila "postavljena" za ikono, je zgledala nekoliko drugače (je bla mal porezana) - kot da gre za ročno lutko (saj štekaš, lutko, ki jo natakneš na roko).

Mene pa sprememba ikone jebe. Sem izbral nekaj druzga, kot je zdele prikazano. V bistvu verzije atlante, ki je prikazana zdele, nimam prav nikjer shranjene - se je sama skreirala. Prasica!

js sm pa dons ze drugic zapored jedla zeljno juho, k mi je rfenda dala "sarme". :D :D

je bla prazna ena, sam list, pa nc not. x:px

(po pomoti, se mi je dons ful opravicevala, k sem ji v smehu povedala)

tko da sm krompir not narezala, en del pa naribala, pa mal sm dodala zacimbe itd., pa je blo cist ok.

ena je pa res sarma, jo bom pa jutr.

To mam blazno rada, pa nikol ne packam tega sama.

zlo mam rada (kislo) zelje, sam ga letos skor nc se nisem.

Komaj cakam kaj konkretnega, recimo kako pico, se mi ze nekaj cajta sline cedijo po njej. :yumy:

pa 17 kil kruha bom pojedla, k sem bla nekaj dni brez in ceprav ga sicer mal pojem, kolicinsko, ga mam blazno rada in ne morm bit brez oz. ga total pogresam, ce ga ni.

no sej pol pa blazno iznajdljiv ratas in kaj sm vse packarla! x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jaz tud. xyesx

sicer...

ne pa tud vcer pa dons. x:o)x

(vcas pri kakih filanih paprikah in sarmah in tem, ko je tamal le jedel, pa sm jaz z veseljem lupinco si vzela njegovo x:)x)

Itak pa ta frenda ponavad dela vegi sarme in mislim da je zdej tud tko.

pol dam jaz itak se paradajz pa vse zivo, da je pol taka *juhca*

(sem juharca pa solatarca drugac, mikro pa se kruharca oz. OH-jevka x:px x;)x)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jaz se mami najavim na tele soke. moj sokovnik je zanič. sem ga kar odpisala.

no, kolikor sem videla, da mama list na pol in ga nič ne zvije. okus je pa super. saj da kake dva lista na dve do tri jabolki in še nekega drugega sadje-zelenjavja.

jaz mam malo težave s surovo peso, nekaj me moti na prvi uč, tako da je še nisem poskusila v surovi obliki.

jaz imam breskve najraje kar sveže. al pa v kakih pecivih. mljask. kje je poletjeeee? in sveža zelenjava-sadjeeee?!

jaz tud. xyesx

sicer...

ne pa tud vcer pa dons. x:o)x

(vcas pri kakih filanih paprikah in sarmah in tem, ko je tamal le jedel, pa sm jaz z veseljem lupinco si vzela njegovo x:)x)

Itak pa ta frenda ponavad dela vegi sarme in mislim da je zdej tud tko.

pol dam jaz itak se paradajz pa vse zivo, da je pol taka *juhca*

(sem juharca pa solatarca drugac, mikro pa se kruharca oz. OH-jevka x:px x;)x)

jaz tud lupince od filanih paprik pojem včas komu drugemu. olupim filano papriko. :vragec:

jaz sem tud mineštrarca, solatarca, sladkarijarca in rižotarca. lahko sem pa tud ohajevka (tole se pa sliš ko kaka težka droga, kar v bistvu lahko tud je). v bistvu sem vsejed.

xDDx ja sej zato sm pa tko napisala (OH). x:px

ja js sm vse to, razen sladkaraja. x:)x to pa ze od majhnega nisem. sm hotla shtorchke (da je mama rekla, ti bo slabo, men pa nikol x;)x) itd. sm bl slan tip, kot sladek. pa grenek pa kisel, haha! :D :lol:

.. zdej pa jem matkin kruh ajdov z orehi (sm si ga prsparala, k sem zadnjic cist navalila, pa sm ga pol na 2mm pise narezala... xDDx) z mal sira (zadnjic sm slistila pol parmezana :|| k sm ga tok rabla, sir namrec, pa druzga nc ni kej blo)

drugac mam pa rada tud 'suhe pa brezvezne' stvari, kot so npr. prepecenc, razne palcke te, grisini varianta in vse to... tko, za grickat, a ne da je sladko al pa mastno, preslano itd. tko hrustljavo.

pa korencek jem rada. x:)x

pa jabuk sem prej pozresno in socno pojedla.

kako lohk reces, da ni sadja?

sej zima ma pa svoje darove.

men je pa vsec to kar je zdej na voljo... zelje, jabuka, vse... sej je vse. x:o)x

sicer mam pa tud jaz od sadja (nisem sadjast tip, sm bl zelenjavarca pa oresckarca pa taksno) poleg cesenj najrajs breskve! :yumy: (sam majo prve tok kratko sezono, da jo vedno nekako zamudim in pojem 1/2 kile na sezono, namest 10 kil xDDx... breskve mam pa tud rada, to sta men prava sadna okusa... poleg jabolk, ki pa, ce niso Prava, mi stojijo (pol skuham kak kompot, a sam za pit - ne jem kuhanega sadja, sam pijem ga - vodo, juho x:)x)

Picasso

x:)x u, kok je Boštjan fajni :palec:

:o|o: ne vem kaj sem jedla....nekaj z gob je blo

jutr pa tud ne vem kaj naj v pisker vržem :o|o:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

xDDx ja sej zato sm pa tko napisala (OH). x:px

ja js sm vse to, razen sladkaraja. x:)x to pa ze od majhnega nisem. sm hotla shtorchke (da je mama rekla, ti bo slabo, men pa nikol x;)x) itd. sm bl slan tip, kot sladek. pa grenek pa kisel, haha! :D :lol:

.. zdej pa jem matkin kruh ajdov z orehi (sm si ga prsparala, k sem zadnjic cist navalila, pa sm ga pol na 2mm pise narezala... xDDx) z mal sira (zadnjic sm slistila pol parmezana :|| k sm ga tok rabla, sir namrec, pa druzga nc ni kej blo)

drugac mam pa rada tud 'suhe pa brezvezne' stvari, kot so npr. prepecenc, razne palcke te, grisini varianta in vse to... tko, za grickat, a ne da je sladko al pa mastno, preslano itd. tko hrustljavo.

pa korencek jem rada. x:)x

pa jabuk sem prej pozresno in socno pojedla.

kako lohk reces, da ni sadja?

sej zima ma pa svoje darove.

men je pa vsec to kar je zdej na voljo... zelje, jabuka, vse... sej je vse. x:o)x

sicer mam pa tud jaz od sadja (nisem sadjast tip, sm bl zelenjavarca pa oresckarca pa taksno) poleg cesenj najrajs breskve! :yumy: (sam majo prve tok kratko sezono, da jo vedno nekako zamudim in pojem 1/2 kile na sezono, namest 10 kil xDDx... breskve mam pa tud rada, to sta men prava sadna okusa... poleg jabolk, ki pa, ce niso Prava, mi stojijo (pol skuham kak kompot, a sam za pit - ne jem kuhanega sadja, sam pijem ga - vodo, juho x:)x)

jaz sem pa zato posebi napisala sladakrije, ker sem že enkrat nekje zasledila, da jih ti ne maraš.

kaj so pa štorčki? :eek: jaz sem sladko-kisel. slan pač toliko kot vsak. grenek pa sploh ne. malo trpim z grenko hrano. edina res velika izjema sta regrad in cikorija.

a misliš suho sadje od zimskih sadnih darov?

saj mam rada jabolka in agrume, samo se jih do sredine januarja naveličam. ostali sadni plodovi, ki se jih dobi na policah so pa popolnoma brez okusa. nekaj umetnega je z njimi.

sicer imam pa jaz tudi daleč najbolj rada breskve in češnje. samo potem takoj za tem pa tudi vse drugo sadje. od prvega do zadnjega. pa saj zelenjavo imam tudi vso rada. samo koromača ne ljubim najbolj.

zelje je pa itak megastiš, pa naj bo sveže ali kislo. se mi zdi da mi nekaj dobrega naredi mojemu prebavnemu traktu. pa to dobro niso plini. raje pojasnim.

hehe, glihkar sem opazila, da se z uredništvom pogovarjam. :vragec: :inocent:

jaz pa slano-grenko-kislo-sladko.. tko nekak po vrsti.. bobi palčke.. ko se spravim k učenju, je tole prva stvar, ki jo grem nabavit.. brez sploh ne odprem knjige..

a štorčki od zelja x:px

loesje

Spet nazaj -

pa 17 kil kruha bom pojedla

x:Dx x:o)x x:Dx to bi pa res rada vidla x:Dx x:px

shtorchke

A so to krajcki x?x

Meni je tule vsec, da je vedno mozno dobit sveze sadje in zelenjavo in to naravno, ali pa vsaj izgleda naravno, vseh dimenzij (ni nekih standardov in norm), tako se npr. zdajle brez problema dobi lubenica, melona, ananas, banane, pomarance, mandarine, guajava, jabolka, grozdje, mamey (ne vem kaj bi to bilo po nase), tuna (eno zeleno sadje, tudi nimam pojma kaj bi bilo), hruske, jagode,robide, slive, ringlo, suhega sadja nesteto, zelenjave tudi ogromno. Liste od kaktusa (tule jim pravijo nopales) pa ne vem, pod katero kategorijo bi fliknila.

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

... tako se npr. zdajle brez problema dobi lubenica, melona, ananas, banane, pomarance, mandarine, guajava, jabolka, grozdje, mamey (ne vem kaj bi to bilo po nase), tuna (eno zeleno sadje, tudi nimam pojma kaj bi bilo), hruske, jagode,robide, slive, ringlo, suhega sadja nesteto, zelenjave tudi ogromno. Liste od kaktusa (tule jim pravijo nopales) pa ne vem, pod katero kategorijo bi fliknila.

:O: totalno fovš ob taki raskoš izbiri :sniky:

heh, zato pa snega nimate, hihi :frog:

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...