Pujsita 20. januar 2009 Prijavi Deli 20. januar 2009 hehe, Pujsa, da vidmo kolk časa se ti bo dal pucat sokovnik Zaenkrat prevaga korenckov sok , bomo vidl... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 20. januar 2009 Prijavi Deli 20. januar 2009 Korenčkov sok je super; sama ga kombiniram z jabolki (npr. 2/3 korenja in 1/3 jabolk).Za čiščenje sokovnika pa uporabljam gospodinjsko krtačko z daljšim ročajem. *********danes bo krompir s cikorijo inu panceto. Zraven pa zeleni mini radiček s toplim fižolom in bučnim oljem Ker pa se z popoldne odpravljava h lasestrižki ( ) bo vse skp brez česna, na veliko žalost, hehe nemaramsurovegačesnanitinjegovihhlapov.press Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 20. januar 2009 Prijavi Deli 20. januar 2009 jaz bom pa danes kar endivijo s krompirjem in veliko česna, da me cookie ne ugrizne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. januar 2009 Prijavi Deli 20. januar 2009 Jaz pa čakam, da dobim otroke, da bom mela dober razlog, da sokovnik spet uporabim je trajalo navdušenje 14 dni, sam bil problem, ker bila samo jaz navdušena.. pa naveličala sem se korenček-jabolko, pese moj dragi ne mara, pol pa že zmanjka idej... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 20. januar 2009 Prijavi Deli 20. januar 2009 pa naveličala sem se korenček-jabolko, pese moj dragi ne mara, pol pa že zmanjka idej... pa zelček je tud zelo dober. in zelena. mljask. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 20. januar 2009 Prijavi Deli 20. januar 2009 jaz bom pa danes kar endivijo s krompirjem in veliko česna, da me cookie ne ugrizne. hihi, česen me ustavi Jaz pa čakam, da dobim otroke, da bom mela dober razlog, da sokovnik spet uporabim je trajalo navdušenje 14 dni, sam bil problem, ker bila samo jaz navdušena.. pa naveličala sem se korenček-jabolko, pese moj dragi ne mara, pol pa že zmanjka idej... ejj, poleti preizkusi z lubenico (nič ne maraj za peške, sam s priloženim tulcem pa le zapri, ker drgač peške frlijo naokoli. Dorbo tudi, če je lubenica že mal "uvela"=mokasta pa zelček je tud zelo dober. in zelena. mljask.jp, stebelna zelena je tut ql v korenje/jabuk varianti (no, pa s peso tut še gre). Sam zelje ma jst ga še nism sprobala, sam BAJE je okus džazen (kar so "govorili" tudi za peso, k je pa men čist ql). Ma kako nardiš z zeljem? A ga na osminke not zbašeš, al liste zviješ pa pol not zbašeš?Evo, jst sm sprobala z jagodami (kar je čista potrata jagod, se strinjam), pol pa še z breskvami, sam sok je tak gostljat in čist drgačnega okusa kt uni gosti od fructala Se mi zdi uporabno, če maš kak BZ breskve, sam jst jih pol že rajši spečem na protvanu, pa pol pečene snem Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 20. januar 2009 Prijavi Deli 20. januar 2009 Pravo italijansko peperonato Super. Vem toliko kot če ne bi napisal nič. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. januar 2009 Prijavi Deli 20. januar 2009 hihi, česen me ustavi ejj, poleti preizkusi z lubenico (nič ne maraj za peške, sam s priloženim tulcem pa le zapri, ker drgač peške frlijo naokoli. Dorbo tudi, če je lubenica že mal "uvela"=mokasta jp, stebelna zelena je tut ql v korenje/jabuk varianti (no, pa s peso tut še gre). Sam zelje ma jst ga še nism sprobala, sam BAJE je okus džazen (kar so "govorili" tudi za peso, k je pa men čist ql). Ma kako nardiš z zeljem? A ga na osminke not zbašeš, al liste zviješ pa pol not zbašeš?Evo, jst sm sprobala z jagodami (kar je čista potrata jagod, se strinjam), pol pa še z breskvami, sam sok je tak gostljat in čist drgačnega okusa kt uni gosti od fructala Se mi zdi uporabno, če maš kak BZ breskve, sam jst jih pol že rajši spečem na protvanu, pa pol pečene snem grozdje sem delala polet (to bil tud razlog, da smo kupili mašino) in blo super.. pa mini domače jabčke, ki se jih nikomur ni dalo lupit in ribat za štrudl.. slive bi znale bit kul, sam ne zdajle.. aja, pomaranča, itak, to smo tud že delal.. s korenči je pa fora, da jih kupim kilo in se pripravim delat sok, pa jih en pred mano vrže v juho al pa kaj drugega z njih skuha, tko da še niso prišli do soka.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 20. januar 2009 Prijavi Deli 20. januar 2009 neke vrste bučkuriš al sataraš, sam da se uporabi v glavnem zelena rdeča in rumena paprika na koščkih pol pa paradižnik, česen sol,poper, prepražiš čebulo na olivcu čist nalahno, papriko in paradižnik flikneš gor, daviš ene 20-30 minut.potem soliš popraš, in na koncu il tocco della delizia del maestro della kuhinja. še mal kisle smetane. priloga je seveda riž. Pa ti si prava mala Ruby ... Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 20. januar 2009 Prijavi Deli 20. januar 2009 Ursula Andress Drgač pa čeravno off topic, te moram opozorit da maš nagravžno ikonco, nekak ne pritiče imenu Nosorog temveč bolj X3q4k al kaj je že bil un elektron. O.K. Ni problema. Jo bom pa zamenjal.Tud tvoje spremembe ikon so šle vse na slabš. Prva je bla daleč najboljša. la Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 20. januar 2009 Prijavi Deli 20. januar 2009 Ja sam ta zadnja ki jo mam izraža do obisti mojo osebnost, tko da jo bom kr zadržal Neumnost. Tista prvotna je izražala tvojo osebnost. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 20. januar 2009 Prijavi Deli 20. januar 2009 a je bila tale? http://www.shrani.si/f/x/ty/G1dWMvY/1/images.jpg tale je dobra samo za v ponev in ji bom gladko malo rekel NI Ja, sam ko je bila "postavljena" za ikono, je zgledala nekoliko drugače (je bla mal porezana) - kot da gre za ročno lutko (saj štekaš, lutko, ki jo natakneš na roko). Mene pa sprememba ikone jebe. Sem izbral nekaj druzga, kot je zdele prikazano. V bistvu verzije atlante, ki je prikazana zdele, nimam prav nikjer shranjene - se je sama skreirala. Prasica! Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 20. januar 2009 Prijavi Deli 20. januar 2009 Večerja: 3 kolerabice [presne]. Dobil kot darilo od ... Domače se razume ...njam njam, nič ni ostalo ...Pa domače kislo zelje za povrh [glava]. -)Dons se še do lokalne pekarne sprehodim ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. januar 2009 Prijavi Deli 20. januar 2009 js sm pa dons ze drugic zapored jedla zeljno juho, k mi je rfenda dala "sarme". :Dje bla prazna ena, sam list, pa nc not. (po pomoti, se mi je dons ful opravicevala, k sem ji v smehu povedala)tko da sm krompir not narezala, en del pa naribala, pa mal sm dodala zacimbe itd., pa je blo cist ok.ena je pa res sarma, jo bom pa jutr.To mam blazno rada, pa nikol ne packam tega sama.zlo mam rada (kislo) zelje, sam ga letos skor nc se nisem. Komaj cakam kaj konkretnega, recimo kako pico, se mi ze nekaj cajta sline cedijo po njej. pa 17 kil kruha bom pojedla, k sem bla nekaj dni brez in ceprav ga sicer mal pojem, kolicinsko, ga mam blazno rada in ne morm bit brez oz. ga total pogresam, ce ga ni.no sej pol pa blazno iznajdljiv ratas in kaj sm vse packarla! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 20. januar 2009 Prijavi Deli 20. januar 2009 je bla prazna ena, sam list, pa nc not. o, jaz mam te najraje. saj bi se jih dalo narest prazne, samo je večje veselje, če se fila uspe nekako izmuznit. že pred kuhanjem ali pa vmes. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. januar 2009 Prijavi Deli 20. januar 2009 jaz tud. sicer...ne pa tud vcer pa dons. (vcas pri kakih filanih paprikah in sarmah in tem, ko je tamal le jedel, pa sm jaz z veseljem lupinco si vzela njegovo )Itak pa ta frenda ponavad dela vegi sarme in mislim da je zdej tud tko.pol dam jaz itak se paradajz pa vse zivo, da je pol taka *juhca*(sem juharca pa solatarca drugac, mikro pa se kruharca oz. OH-jevka ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 20. januar 2009 Prijavi Deli 20. januar 2009 jp, stebelna zelena je tut ql v korenje/jabuk varianti (no, pa s peso tut še gre). Sam zelje ma jst ga še nism sprobala, sam BAJE je okus džazen (kar so "govorili" tudi za peso, k je pa men čist ql). Ma kako nardiš z zeljem? A ga na osminke not zbašeš, al liste zviješ pa pol not zbašeš?Evo, jst sm sprobala z jagodami (kar je čista potrata jagod, se strinjam), pol pa še z breskvami, sam sok je tak gostljat in čist drgačnega okusa kt uni gosti od fructala Se mi zdi uporabno, če maš kak BZ breskve, sam jst jih pol že rajši spečem na protvanu, pa pol pečene snem jaz se mami najavim na tele soke. moj sokovnik je zanič. sem ga kar odpisala. no, kolikor sem videla, da mama list na pol in ga nič ne zvije. okus je pa super. saj da kake dva lista na dve do tri jabolki in še nekega drugega sadje-zelenjavja. jaz mam malo težave s surovo peso, nekaj me moti na prvi uč, tako da je še nisem poskusila v surovi obliki. jaz imam breskve najraje kar sveže. al pa v kakih pecivih. mljask. kje je poletjeeee? in sveža zelenjava-sadjeeee?! jaz tud. sicer...ne pa tud vcer pa dons. (vcas pri kakih filanih paprikah in sarmah in tem, ko je tamal le jedel, pa sm jaz z veseljem lupinco si vzela njegovo )Itak pa ta frenda ponavad dela vegi sarme in mislim da je zdej tud tko.pol dam jaz itak se paradajz pa vse zivo, da je pol taka *juhca*(sem juharca pa solatarca drugac, mikro pa se kruharca oz. OH-jevka )jaz tud lupince od filanih paprik pojem včas komu drugemu. olupim filano papriko. jaz sem tud mineštrarca, solatarca, sladkarijarca in rižotarca. lahko sem pa tud ohajevka (tole se pa sliš ko kaka težka droga, kar v bistvu lahko tud je). v bistvu sem vsejed. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. januar 2009 Prijavi Deli 20. januar 2009 ja sej zato sm pa tko napisala (OH). ja js sm vse to, razen sladkaraja. to pa ze od majhnega nisem. sm hotla shtorchke (da je mama rekla, ti bo slabo, men pa nikol ) itd. sm bl slan tip, kot sladek. pa grenek pa kisel, haha! .. zdej pa jem matkin kruh ajdov z orehi (sm si ga prsparala, k sem zadnjic cist navalila, pa sm ga pol na 2mm pise narezala... ) z mal sira (zadnjic sm slistila pol parmezana :|| k sm ga tok rabla, sir namrec, pa druzga nc ni kej blo) drugac mam pa rada tud 'suhe pa brezvezne' stvari, kot so npr. prepecenc, razne palcke te, grisini varianta in vse to... tko, za grickat, a ne da je sladko al pa mastno, preslano itd. tko hrustljavo.pa korencek jem rada. pa jabuk sem prej pozresno in socno pojedla. kako lohk reces, da ni sadja?sej zima ma pa svoje darove.men je pa vsec to kar je zdej na voljo... zelje, jabuka, vse... sej je vse. sicer mam pa tud jaz od sadja (nisem sadjast tip, sm bl zelenjavarca pa oresckarca pa taksno) poleg cesenj najrajs breskve! (sam majo prve tok kratko sezono, da jo vedno nekako zamudim in pojem 1/2 kile na sezono, namest 10 kil ... breskve mam pa tud rada, to sta men prava sadna okusa... poleg jabolk, ki pa, ce niso Prava, mi stojijo (pol skuham kak kompot, a sam za pit - ne jem kuhanega sadja, sam pijem ga - vodo, juho ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. januar 2009 Prijavi Deli 20. januar 2009 u, kok je Boštjan fajni ne vem kaj sem jedla....nekaj z gob je blo jutr pa tud ne vem kaj naj v pisker vržem Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 20. januar 2009 Prijavi Deli 20. januar 2009 ja sej zato sm pa tko napisala (OH). ja js sm vse to, razen sladkaraja. to pa ze od majhnega nisem. sm hotla shtorchke (da je mama rekla, ti bo slabo, men pa nikol ) itd. sm bl slan tip, kot sladek. pa grenek pa kisel, haha! .. zdej pa jem matkin kruh ajdov z orehi (sm si ga prsparala, k sem zadnjic cist navalila, pa sm ga pol na 2mm pise narezala... ) z mal sira (zadnjic sm slistila pol parmezana :|| k sm ga tok rabla, sir namrec, pa druzga nc ni kej blo) drugac mam pa rada tud 'suhe pa brezvezne' stvari, kot so npr. prepecenc, razne palcke te, grisini varianta in vse to... tko, za grickat, a ne da je sladko al pa mastno, preslano itd. tko hrustljavo.pa korencek jem rada. pa jabuk sem prej pozresno in socno pojedla. kako lohk reces, da ni sadja?sej zima ma pa svoje darove.men je pa vsec to kar je zdej na voljo... zelje, jabuka, vse... sej je vse. sicer mam pa tud jaz od sadja (nisem sadjast tip, sm bl zelenjavarca pa oresckarca pa taksno) poleg cesenj najrajs breskve! (sam majo prve tok kratko sezono, da jo vedno nekako zamudim in pojem 1/2 kile na sezono, namest 10 kil ... breskve mam pa tud rada, to sta men prava sadna okusa... poleg jabolk, ki pa, ce niso Prava, mi stojijo (pol skuham kak kompot, a sam za pit - ne jem kuhanega sadja, sam pijem ga - vodo, juho )jaz sem pa zato posebi napisala sladakrije, ker sem že enkrat nekje zasledila, da jih ti ne maraš. kaj so pa štorčki? jaz sem sladko-kisel. slan pač toliko kot vsak. grenek pa sploh ne. malo trpim z grenko hrano. edina res velika izjema sta regrad in cikorija. a misliš suho sadje od zimskih sadnih darov?saj mam rada jabolka in agrume, samo se jih do sredine januarja naveličam. ostali sadni plodovi, ki se jih dobi na policah so pa popolnoma brez okusa. nekaj umetnega je z njimi. sicer imam pa jaz tudi daleč najbolj rada breskve in češnje. samo potem takoj za tem pa tudi vse drugo sadje. od prvega do zadnjega. pa saj zelenjavo imam tudi vso rada. samo koromača ne ljubim najbolj. zelje je pa itak megastiš, pa naj bo sveže ali kislo. se mi zdi da mi nekaj dobrega naredi mojemu prebavnemu traktu. pa to dobro niso plini. raje pojasnim. hehe, glihkar sem opazila, da se z uredništvom pogovarjam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. januar 2009 Prijavi Deli 20. januar 2009 jaz pa slano-grenko-kislo-sladko.. tko nekak po vrsti.. bobi palčke.. ko se spravim k učenju, je tole prva stvar, ki jo grem nabavit.. brez sploh ne odprem knjige..a štorčki od zelja Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. januar 2009 Prijavi Deli 21. januar 2009 pa 17 kil kruha bom pojedla to bi pa res rada vidla shtorchke A so to krajcki Meni je tule vsec, da je vedno mozno dobit sveze sadje in zelenjavo in to naravno, ali pa vsaj izgleda naravno, vseh dimenzij (ni nekih standardov in norm), tako se npr. zdajle brez problema dobi lubenica, melona, ananas, banane, pomarance, mandarine, guajava, jabolka, grozdje, mamey (ne vem kaj bi to bilo po nase), tuna (eno zeleno sadje, tudi nimam pojma kaj bi bilo), hruske, jagode,robide, slive, ringlo, suhega sadja nesteto, zelenjave tudi ogromno. Liste od kaktusa (tule jim pravijo nopales) pa ne vem, pod katero kategorijo bi fliknila. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 21. januar 2009 Prijavi Deli 21. januar 2009 ... tako se npr. zdajle brez problema dobi lubenica, melona, ananas, banane, pomarance, mandarine, guajava, jabolka, grozdje, mamey (ne vem kaj bi to bilo po nase), tuna (eno zeleno sadje, tudi nimam pojma kaj bi bilo), hruske, jagode,robide, slive, ringlo, suhega sadja nesteto, zelenjave tudi ogromno. Liste od kaktusa (tule jim pravijo nopales) pa ne vem, pod katero kategorijo bi fliknila. totalno fovš ob taki raskoš izbiri heh, zato pa snega nimate, hihi Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 21. januar 2009 Prijavi Deli 21. januar 2009 Svaštaro kuham. V pisker sem fuknu vso živo zelenjavo, ki sem jo v bajti našel + ml suhega mesa, lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 21. januar 2009 Prijavi Deli 21. januar 2009 Danke Jeti. Je že v mapi "recepti". Probam drug teden - mam še precej hobotnic v skrinji. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.