ABCfree 24. januar 2009 Prijavi Deli 24. januar 2009 Hvala.Mogoče povem kdaj,ko se mi bo dalo natipkat.Drugače vem na pamet recept....:DPa se mi ne da....še.Danes pami nekako ne paše nič jest......ni lakote....Edino palačnike mogoče kej. Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 25. januar 2009 Prijavi Deli 25. januar 2009 Kako se naredi matevža??? Danes bo goveja župa z rižkom,sveže zelje v solati s pogretim fižolom in telečji šnicli.Desert bo v obliki sadja kasneje- za popoldansko malico. Zvečer koruzne pahujlice z jogurtom. protiprežderalni ukrepi.com Velikan ima 113kg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 25. januar 2009 Prijavi Deli 25. januar 2009 Mmm matevž....... Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 25. januar 2009 Prijavi Deli 25. januar 2009 Super. Vem toliko kot če ne bi napisal nič. Peperonata rules, jaz jo sicer malček bolj po italijansko naredim , brez čebule in brez pomidorja.Na olivnem olju obrnem nekaj strokov česna, da zadišijo in zarumenijo, nato jih vržem proč. Pa ti si prava mala Ruby ... Ursula Andress oj nosko ... men je "hobotnica v solati" ... pa naj bo s krompirjem ali paradižnikom "nad dobra" ... http://www.revijakapital.com/navtika/recepti.php?recept=38Jeti Ena boljših zadev iz morja-hobotnica namreč Danke Jeti. Je že v mapi "recepti". Probam drug teden - mam še precej hobotnic v skrinji.Se martam brezveze že nekaj let s tabo, dragi Nos , da osvojiš malo odlične mediteranske kuhinje kamor ne spada svaštara . Ampak čim malo po laško zadiši, se pohudobiš in rataš netoleranten *Špageti po milansko: najdeš v slovanskih krajih izključno. Ime izhaja od nesojenega kuharja Mileta, za upravno enoto Milana, za frende Milića...Vsako cikanje na mesto Milano je ob tej jedi zgolj ignoranca ali naključje V isto godljo Miletovih pocov spada še različica makaronflajš , ali bolj slovensko makaronovo meso Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 25. januar 2009 Prijavi Deli 25. januar 2009 Evo en recept za hobotnično solato, sz endivjo ričolino , ta rudećin radićon inu toplin krompijon: Ideja z ričolino; narediš blazno hobotnično solato, jo serviraš mlačno.Skuhaš hobotnico (v vodo daš kakšen štoplc , malo balzamskega kisa, sol, kuhaš eno uro in v isti vodi ohlajaš eno uro), odereš, narežeš na koščke, naseckaš ričolino in malo zimskega rdečega radiča, da je lepo barvno, dodaš v skledo. Iz nekaj žlic majoneze in kisle smetane, nekaj centimetrov zenfa in činka paradižnikovega koncentrata narediš salso. Na koncu vmešaš še topel kuhan in nalistan krompir. Še par kaplic dobrega balzamskega kisa in dva gira mlinčka za poper.Postrežeš kot predjed ali hladni bife. Prva liga skuham na koščke narezan krompir, dodam fižol ... približno pol pol ... kislo smetano ... včasih sem maslo in mleko ... lahko tudi strt česen ... pretlačim v pire ... zabelim z ocvirki jst mojo zver držim na 99 kg Tnx Jeti , to se pravi da ko je krompir kuhan, dodaš že prej skuhan fižol?Še kakšna ideja za zabelo, da niso ocvirki? Kako ti ratuje zadrževanje beštje pod kvintalom? Meni ne ratuje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. januar 2009 Prijavi Deli 25. januar 2009 mogoče bi kaka zlato prepražena čebula še bolje pasala gor Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 25. januar 2009 Prijavi Deli 25. januar 2009 spesnila tak curry, da se mi še zdaj poje po njem. + tri mamine piškote. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 26. januar 2009 Prijavi Deli 26. januar 2009 Stročji fižol s kislo smetano (iz skrinje, sem ga lani na samo treh preklah pridelal ful - trikrat obiral) + v pečici pečen messerschmit lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 26. januar 2009 Prijavi Deli 26. januar 2009 danes nič kuhanjadobim dostavljeno iz Štormana. Polovični brezmesni krožnik in dvojna mešana solata. Na krožniku je sojin polpet, zelenjavni kanelon, kepica riža z gobovo omako, kuhana zelenjava in trikotnik ocvrtega sira. Njami Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. januar 2009 Prijavi Deli 26. januar 2009 Danes za zajtrk jedla ovsene kosmice in papajo . Vceraj pa zvecer naredila jagodni jogurt iz navadnega jogurta in jagod Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 26. januar 2009 Prijavi Deli 26. januar 2009 jabolkozelena solataštudentski mix oreš(č)kov - rozin ...ker imam navado nadoknadit na jobu (v zmernih količinah)... banano... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 26. januar 2009 Prijavi Deli 26. januar 2009 na srečo je ostalo še dovolj curryja, da sem se lepo najedla, za piko na i in preobjedenost sem pa še prebranec. zdaj mi pa trebuh poka po šivih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 27. januar 2009 Prijavi Deli 27. januar 2009 je najbrž še kaj drugega pokalo včeraj stanovanje izgleda tako kot včeraj. mislim, da fižol name vpliva drugače kot na večino. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 27. januar 2009 Prijavi Deli 27. januar 2009 kefirjabolkokorenček ponoči: nekaj košččkov sira 2, šunke, en list pršutka, en list ogrske salame, brez kruha... (2krat)kava ... i feeeeeeeeeeeeeeeeel like i have malo več mesa okoli pasu. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 27. januar 2009 Prijavi Deli 27. januar 2009 zvečer sem se povabila na orado na žaru in blitvo x:px za kosilo pa mati cmari goveje zrezke v omaki in široke rezance, pa radič jabolkozelena solataštudentski mix oreš(č)kov - rozin ...ker imam navado nadoknadit na jobu (v zmernih količinah)... banano... dobra si, da zdržiš ob tako malo hrane mene bi neslo Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 27. januar 2009 Prijavi Deli 27. januar 2009 POPEČENI KRUHKI V PEČICI (gor različice od čemaža, ajvarja in pesta +sir) in prekmurska gibanica... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. januar 2009 Prijavi Deli 27. januar 2009 Amber,tule tudi tole prakticirajo. Na kruhek namazejo zmeckan kuhan fizol, nanj polozijo rezino sira in fliknejo v pecico. Potem, ko je zadeva pripravljena, pa se dodajo omako tule. Je pa na mini kockice narezan paradiznik, cebula in cile. Jaz sem vceraj jedla zelenjavno juho, solato - tule ne dajo nicesar gor, ni kisa ali olja. Na zacetku se mi je zdelo nenavadno, zdaj pa kar gre . Poleg tega pa piscanca z rizem, zvecer pa tunin sendvic. Danes pa zacela s korenckovim sokom , kavo, ovsenimi kosmici in papajo. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kala* 27. januar 2009 Prijavi Deli 27. januar 2009 kosilo danes: kisla repa, solata z krompirjem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 27. januar 2009 Prijavi Deli 27. januar 2009 sem še zelenjavo (paradajz, nekaj iz kelja in rompirka na lešo) zelje sem še zelenjavo (paradajz, nekaj iz kelja in rompirka na lešo) zelje nisem za holokavst, birkena Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 28. januar 2009 Prijavi Deli 28. januar 2009 pire krompir, špinača, kuhana govedina Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 28. januar 2009 Prijavi Deli 28. januar 2009 Solata z jaci Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 28. januar 2009 Prijavi Deli 28. januar 2009 pire krompir, špinača, kuhana govedina x:px mi pa ričet, ga mam ful rada Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mala maja 28. januar 2009 Prijavi Deli 28. januar 2009 Njoki v smetanovi omaki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 28. januar 2009 Prijavi Deli 28. januar 2009 Jaz bi se pa zahvalil za nasvete v zvezi s kalčki. Danes že jem prvo rundo rukole! Zelena soja je pa že bila namočena in danes počiva v temi. :palec: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. januar 2009 Prijavi Deli 28. januar 2009 razmishlajm, de zdele k bom na vikendu ves teden deb kazga vegetarjanca na zhar speku zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.