Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl


Recommended Posts

Hvala.Mogoče povem kdaj,ko se mi bo dalo natipkat.Drugače vem na pamet recept....:DPa se mi ne da....še.

Danes pami nekako ne paše nič jest......ni lakote....Edino palačnike mogoče kej.

Darling,stand by me
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Kako se naredi matevža??? :inocent: xcivx

 

Danes bo goveja župa z rižkom,

sveže zelje v solati s pogretim fižolom in telečji šnicli.

Desert bo v obliki sadja kasneje- za popoldansko malico.

 

Zvečer koruzne pahujlice z jogurtom.

 

protiprežderalni ukrepi.com :vragec: :palec:

 

Velikan ima 113kg :o|o:

 

x:)x

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Super. Vem toliko kot če ne bi napisal nič. :o|o:

Peperonata rules, jaz jo sicer malček bolj po italijansko naredim x:px , brez čebule in brez pomidorja.

Na olivnem olju obrnem nekaj strokov česna, da zadišijo in zarumenijo, nato jih vržem proč.

 

Pa ti si prava mala Ruby ...

xflirtx

 

Ursula Andress

 

xflirtx xredx xhypnox

oj nosko x:)x ... men je "hobotnica v solati" ... pa naj bo s krompirjem ali paradižnikom "nad dobra" :yumy: ... http://www.revijakapital.com/navtika/recepti.php?recept=38

Jeti xsrcx Ena boljših zadev iz morja-hobotnica namreč :palec:

 

Danke Jeti. Je že v mapi "recepti". Probam drug teden - mam še precej hobotnic v skrinji.

Se martam brezveze že nekaj let s tabo, dragi Nos :vragec: x:o)x, da osvojiš malo odlične mediteranske kuhinje kamor ne spada svaštara x:Dx . Ampak čim malo po laško zadiši, se pohudobiš in rataš netoleranten :o|o: x:o)x x:px

*

Špageti po milansko: :wOOt: :sick: :sniky: :bomb: :madpro: najdeš v slovanskih krajih izključno. Ime izhaja od nesojenega kuharja Mileta, za upravno enoto Milana, za frende Milića...Vsako cikanje na mesto Milano je ob tej jedi zgolj ignoranca ali naključje :vragec:

V isto godljo Miletovih pocov spada še različica makaronflajš :eek: , ali bolj slovensko makaronovo meso :eek: :wOOt:

 

x:)x

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Evo en recept za hobotnično solato, sz endivjo ričolino , ta rudećin radićon inu toplin krompijon: x^x

 

Ideja z ričolino; narediš blazno hobotnično solato, jo serviraš mlačno.

Skuhaš hobotnico (v vodo daš kakšen štoplc :eek: , malo balzamskega kisa, sol, kuhaš eno uro in v isti vodi ohlajaš eno uro), odereš, narežeš na koščke, naseckaš ričolino in malo zimskega rdečega radiča, da je lepo barvno, dodaš v skledo. Iz nekaj žlic majoneze in kisle smetane, nekaj centimetrov zenfa in činka paradižnikovega koncentrata narediš salso. Na koncu vmešaš še topel kuhan in nalistan krompir. Še par kaplic dobrega balzamskega kisa in dva gira mlinčka za poper.

Postrežeš kot predjed ali hladni bife. Prva liga xokx

 

skuham na koščke narezan krompir, dodam fižol ... približno pol pol ... kislo smetano ... včasih sem maslo in mleko ... lahko tudi strt česen ... pretlačim v pire ... zabelim z ocvirki :yumy:

 

jst mojo zver držim na 99 kg x:Dx x:o)x

 

Tnx Jeti xsrcx , to se pravi da ko je krompir kuhan, dodaš že prej skuhan fižol?

Še kakšna ideja za zabelo, da niso ocvirki?

 

Kako ti ratuje zadrževanje beštje pod kvintalom? :inocent: :o|o: Meni ne ratuje. x:Dx

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

danes nič kuhanja

dobim dostavljeno iz Štormana. Polovični brezmesni krožnik in dvojna mešana solata. Na krožniku je sojin polpet, zelenjavni kanelon, kepica riža z gobovo omako, kuhana zelenjava in trikotnik ocvrtega sira. Njami x:px

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

zvečer sem se povabila na orado na žaru in blitvo x:px x:px x:px

za kosilo pa mati cmari goveje zrezke v omaki in široke rezance, pa radič

 

jabolko

zelena solata

študentski mix oreš(č)kov - rozin

 

...

ker imam navado nadoknadit na jobu (v zmernih količinah)...

 

banano... :V:

dobra si, da zdržiš ob tako malo hrane :eek:

mene bi neslo :sori:

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Amber,tule tudi tole prakticirajo. Na kruhek namazejo zmeckan kuhan fizol, nanj polozijo rezino sira in fliknejo v pecico. Potem, ko je zadeva pripravljena, pa se dodajo omako tule. Je pa na mini kockice narezan paradiznik, cebula in cile.

 

 

Jaz sem vceraj jedla zelenjavno juho, solato - tule ne dajo nicesar gor, ni kisa ali olja. Na zacetku se mi je zdelo nenavadno, zdaj pa kar gre :palec: . Poleg tega pa piscanca z rizem, zvecer pa tunin sendvic.

 

 

Danes pa zacela s korenckovim sokom x:px , kavo, ovsenimi kosmici in papajo.

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

pire krompir, špinača, kuhana govedina

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

pire krompir, špinača, kuhana govedina

x:px x:px x:px

mi pa ričet, ga mam ful rada

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
×
×
  • Objavi novo...