Michelle 29. januar 2009 Prijavi Deli 29. januar 2009 Včeraj ponoči nisem mogla spati in sem pacala sojine zrezke. Jih bom spekla, zraven pa malo krompirjeve solate. Ni ne vem kva... niti se mi ne ljubi jesti... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 29. januar 2009 Prijavi Deli 29. januar 2009 Solata z jaci A z bikovimi? Pohanimi? To sem meu učasih ful rad.Jst pa mojim žvalem na ljubo delam golaž - ga 'umo požrl s testeninami. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 29. januar 2009 Prijavi Deli 29. januar 2009 piščančji paprikaš in pire krompir...pa solata Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 29. januar 2009 Prijavi Deli 29. januar 2009 jogurt mu 1.3polo(en krompir na pol prerezan pečen v pečici in malo posoljen)malo kislega zelja (brez popra) muslije (po 4 uri, sem se postila, ker sem včeraj po izpitu burek (hm) in kokice(pol vrečke)...tko da uni s čokladnimi koščki) ker imamo samo tega Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 29. januar 2009 Prijavi Deli 29. januar 2009 pojedla bi itak malo več, ... pa grem raje na en dimni... tole je njamsi ... sama tudi včasih dam v pečico nekaj razpolovičenih krompirjev ... ko so pečeni pa čez - sol, zelišćno maslo, kak dober sirček in da se še malo zapeče ... zraven kisla smetana z drobno nasekljano čebulo ... tudi samo domače, kislo mleko sede kislo zelje zabeljeno s česnom in bučnim oljem pa tako laufa celo zimo Kyllah česen je zdrav. ni problema. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 30. januar 2009 Prijavi Deli 30. januar 2009 bom na kavi... (capuccino, nenevaren).... zdravju prijazen... (jedla bom solato s koruzo, ko bom sestradana nagravžno pozno popoldan) dober tek Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 30. januar 2009 Prijavi Deli 30. januar 2009 kava, čaj, dve banani.čaka me še jabolko, dve pomaranči in mandarina.popoldne pa ajdova kaša, pečenica in kislo zelje z ocvirki Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enapačtaka 30. januar 2009 Prijavi Deli 30. januar 2009 ravnokar jem kruh s sončnicami in ciganski namaz žerešpeče Citiraj Dr. Dolittle je fantazijski lik. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enapačtaka 30. januar 2009 Prijavi Deli 30. januar 2009 ciganski namaz je bil iz Hoferja: skuta, paprika, čebula, česenj, feferoni pikanten ja, sem mahnila celih 200g in zdaj mi je prijetno toplo in mi še verjetno bo Citiraj Dr. Dolittle je fantazijski lik. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. januar 2009 Prijavi Deli 30. januar 2009 jota Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 30. januar 2009 Prijavi Deli 30. januar 2009 jaz pa pokončala krožnik repe z lečo.zdle pa glodam pistacijoza večerjo bom pa ali toast s kalčki in vege sirom ali pa pirin gris Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. januar 2009 Prijavi Deli 30. januar 2009 kava, čaj, dve banani.čaka me še jabolko, dve pomaranči in mandarina.popoldne pa ajdova kaša, pečenica in kislo zelje z ocvirki Cookie, imas pa cist sadni dan . Jaz pa jedla ovsene kosmice z jagodami in pila kavo (zmanjkalo korencka in nic casa nabavit ga), zdajle sem pa jedla rdec riz, zelo podoben rizoti, je se hrenovka dodana, pa eno jabolko privlekla s seboj, za kosilo pa hocem kaksne tacose Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 30. januar 2009 Prijavi Deli 30. januar 2009 Cookie, imas pa cist sadni dan . Jaz pa jedla ovsene kosmice z jagodami in pila kavo (zmanjkalo korencka in nic casa nabavit ga), zdajle sem pa jedla rdec riz, zelo podoben rizoti, je se hrenovka dodana, pa eno jabolko privlekla s seboj, za kosilo pa hocem kaksne tacose ja, mam sveže obrane pečenice in ocvirke a kavo si skuhaš turško, al iz kafetiere al piješ "un mehiški kakav" Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. januar 2009 Prijavi Deli 30. januar 2009 ja, mam sveže obrane pečenice in ocvirke a kavo si skuhaš turško, al iz kafetiere al piješ "un mehiški kakav" Ha ha ha . Kavo pa tule vecinoma iz avtomata pijejo, pa pravijo, da je mocna , je bolj kakavcek, ja. Ponavadi se Nescafe skuham doma (tudi kakavcek ), Barcafeja tule nimamo. Si pa Barbara vsakic prinese kavo iz Sloevnije in je svojega dragega navadila nanjo, je rekel, da najprej ponoci ni mogel spat, ker je bila premocna Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 30. januar 2009 Prijavi Deli 30. januar 2009 a tko mlete prave kave pa ni mogoče dobit?Men je Nescafe dober samo, če ga pripravim z vročim mlekom (in ne z vodo, kot je zapisano v navodilih) Zdele pa lešnike glodam Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. januar 2009 Prijavi Deli 30. januar 2009 Jah, jaz sem se navadila na tole zadevo, bi pa res lahko pogledala, ce je kaksna kava v zrnu, da me zbudi. Sem vmes s Coca colo kombinirala, da je ziher slo v zilo, pa sem letos nehala. . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 30. januar 2009 Prijavi Deli 30. januar 2009 Pah, kako naša južna braća kažu: "Bolje išta, nego ništa" Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. januar 2009 Prijavi Deli 30. januar 2009 Sem se ze odlocila, kaj bom danes . Huarache - to pomeni v bistvu sandali. Je pa ena giga tortilla, na katero namazejo fizolovo kremo, dajo razzvrkljano jajce, zelje in cebulo. No takole jaz tole jem, lahko ti pa zrezek zrezejo gor, variant malo morje Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 31. januar 2009 Prijavi Deli 31. januar 2009 ne gremo spat, sem iz nočne... ima kafje na avtomati... včeraj je bilo normalno:radič s koruzozelena solata, dve žlici leče in koruza (pol, pol pločevinke) ... za ponoči- priznam, 2 okrajca in narezke, en jagodni jogurt s sadnimi musliji... in zadosti, ker se spreminjam v moško Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 31. januar 2009 Prijavi Deli 31. januar 2009 Blitve mam u skrinji tolk, da je bil dons skrajni čas, da sem jo napadel. Jo 'm naredu s česnom, krompirjem in olivnim oljem. Zraven pa tokrat ne riba, ampak messershmidt. žažaža Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 31. januar 2009 Prijavi Deli 31. januar 2009 Blitve mam u skrinji tolk, da je bil dons skrajni čas, da sem jo napadel. Jo 'm naredu s česnom, krompirjem in olivnim oljem. Zraven pa tokrat ne riba, ampak messershmidt. žažažajoj, blitva, obožujem jo jaz pa včeraj orado in blitvo za večerjo, danes bojo pa za kosilo testenina a la carbonara Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 31. januar 2009 Prijavi Deli 31. januar 2009 Uh carbonara,to pa mam rad.Dobro da si me spomnila. Mi smo pa jedli:http://www4.slikomat.com/09/0131/x1k-DSC001.jpg Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 31. januar 2009 Prijavi Deli 31. januar 2009 ja, dobri so full, ma mastni tudi, he he Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 31. januar 2009 Prijavi Deli 31. januar 2009 jaz bi tudi raje blitvo, s krompirjem. in fertik. namesto tega sem vzela- malo kuhanega zelja, en paradajz, malo zelene solate- zelenjavni krožnikpol vrečke kokic (100 gramov 530 kcal!!!)dve tri pesti mix oreščkov komaj sem se najedla! folk, ... jaz bi šeeeeeee.... s tem, da po sprehodku and učenju, moje so pohrustale eno od pesti arašidov, en pedigre (goltale ko norc, ko sem stresala hrano iz konzerve), malo mercatorjeve konzerve še, malo kokic, eno kost, vsaka po dva mesna trakca za pse- priboljšek. mislim, da bi rabla še nekaj-zelja napokanega se ga. ko norec. en krompir, dva. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 1. februar 2009 Prijavi Deli 1. februar 2009 ... zeljna solataparradižnikov zos oz omaka ( pasiran paradižnik, moka,...)krompir zmečkan mešan s korenčkom na čebuli (na tensto) ok goveja juha ( nekaj teh cmokov noter- jajčno testo i think) 3 jabolka srednja zelena2 banani Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.