tantra 4. februar 2009 Prijavi Deli 4. februar 2009 Kuhana prosena kaša na vodi, osoljena, lepo sede z doma narejenim, ali kupljenim sojinim jogurtom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. februar 2009 Prijavi Deli 4. februar 2009 Z: voda, kava, sendvič ( )M: jabolko, 2 bananiK: sok iz pese, korenja, jabolkV: čaj pa spat Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 4. februar 2009 Prijavi Deli 4. februar 2009 postrv in kuhan krompir, koruzna solatazdajle bom pa polnozrnato žemljico, tuno in paradižnik Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. februar 2009 Prijavi Deli 4. februar 2009 korenckov sok, kava, ovseni kosmici, jagodezelenjavni riztestenine Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. februar 2009 Prijavi Deli 4. februar 2009 Sama doma in sem si ogromno porcijo rižote skuhala take mal spešl, s cimetom, curryjem, papriko, korenčkom, koruzo.. pa eno pest prosene kaše sem vrgla zraven. men je všeč.. ostali niso neki navdušeni nad rižem, ampak je tolk tega ratal, da.. bodo skor morali jest Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 4. februar 2009 Prijavi Deli 4. februar 2009 dop: dve hrustljavi štručki s sirom in semeni, jabolko, metin čaj večerja: kremast por s sirom, riž z zelenjavo, solata Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 4. februar 2009 Prijavi Deli 4. februar 2009 zdajle se mi je pa zaluštalo svinjskega McDonaldsa!!! to se zgodi 2x na leto in pol se ga res ubijem tam Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 5. februar 2009 Prijavi Deli 5. februar 2009 Pri bolečem grlu pomaga tudi grgranje poparka iz žajblja ali pa žajbljeve pastile. Okus je čist bruh, ampak pomaga pa. Na kratek rok (2 uri), pomaga zavrezo mleko in notri toliko radenske, da se da eksati. zajtrk: klasikakosilo: tončki, gwawnč (glavnik, ali zelje s krompirjem) Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. februar 2009 Prijavi Deli 6. februar 2009 ohoho, pr men bojo pa danes špageti bolognese-omaka iz mletega mesa (brez graha!) še pred tem pa malica: muesliji z jogurtom, jabolko, čaj Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. februar 2009 Prijavi Deli 6. februar 2009 jaz mam rada samo svež grah - se pravi, kadar je sezona mladega graha. Zelo, zelo pogojno (v francoski solati) zmrznjenega, iz pločevinke/kozarca (torej vloženega) pa sploh ne (nekam kašast BZ okus se mi zdi).Pri svežem, med zobmi prijetno zapoklja ko strem zrno graha, pri ostalih tega "efekta" pač ni Najboljši mi je kuhan v sopari, z maslom, al pa v rizi-bizi varianti.Se pa izredno, izredno težko (pravzaprav, je že kar precej let od tega, kar sem nazadnje kupila) dobi sladkorni grah - tj un, ki se lahko je z lupino vred (tudi takrat, kadar so že večja zrna formirana v ovoju). Tak sladkorni grah v zelenjavni juhci je božanski se ga spomnim, ko je kuhala tako juhco še moja st.mama, je bil pa pridelan doma Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 6. februar 2009 Prijavi Deli 6. februar 2009 domači grah (sezonski) je sladek, zamrznjen ali iz konzerve pa ne.moja mama naredi super juho. doda peteršilj in ribano kašo. mmmm. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 6. februar 2009 Prijavi Deli 6. februar 2009 dober je ja.(samo jaz sem ga prepozno pobrala, tako, da ni bilo nič iz strokov, samo zrna pje..so pa bila takooo velika.) sladki pa je kljub temu. danes bodo perutničke, pa ne vem še kaj zraven. perutničke pa ziher(si naš najtamlajši otrok jih zaželeo) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 6. februar 2009 Prijavi Deli 6. februar 2009 sirovi štruklji- slani in gobova omaka, solatadobro je blo, ja Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enapačtaka 7. februar 2009 Prijavi Deli 7. februar 2009 ko po 24 urah vzamem iz pečice pustim, da se ohladi, potem pokrijem s prozorno folijo in v hladilnik ***http://www.lunin.net/forum/index.php?s=&am...st&p=934088 to sem iskala...hvala Citiraj Dr. Dolittle je fantazijski lik. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 7. februar 2009 Prijavi Deli 7. februar 2009 kaj bom danes jedla? bolj malo, se mi zdi. je bilo 3 dni preveč. počutim se čist zafilano s hrano. zdaj pa je spet čas za prehranjevanje z občutkom, do tiste meje, ko želodček reče, dovolj. tako se ohranja vitkost ob rednem gibanju seveda. za začetek malo polente. pol pa eno pozno kosilo, večerjo. solatko. kaj si naj skuham? ne vem še. samo meso ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 7. februar 2009 Prijavi Deli 7. februar 2009 piščančji paprikaš in široki rezanci, pa solata iz paradižnika, paprike, kumar in čebule Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 7. februar 2009 Prijavi Deli 7. februar 2009 solatni krožnik (zelena solata, fižolova solata, krompirjeva solata)še malo zelene s fižolovo (skodelica) skodelica frutine z LCA jogurt. kafje Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 7. februar 2009 Prijavi Deli 7. februar 2009 Bom nardila krompirušo prvikrat. Pa da vidim kako mi bo uspel ta bosanski štrudel.... Recept je je zlo enostaven... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 7. februar 2009 Prijavi Deli 7. februar 2009 krompiruša-krompirjev burekmesnica-mesni burekkupusara-zeljni bureksirnica-sirov burek Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 7. februar 2009 Prijavi Deli 7. februar 2009 Hoj moja krompiruša se že peče. Jaz nič ne kompliciram s tem testom, včasih sem ga delala sama, sedaj pa kupim tega Horus od Žita. Je 6 plasti in jaz dam skupaj po tri plasti... zlepim z oljem al pa s topljenim maslom. Uporabljam ga npr. tud za gibanice in baklave (za to rabiš dva zavitka testa). Sem pa nardila kot štrudel, samo da je ta krompirjev nadev not. V tadruzga sem dala naseklan por in malancane in popražla ene 10min prej. Idejo in recept sem našla na Kulinarični Sloveniji. krompiruša Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. februar 2009 Prijavi Deli 7. februar 2009 Mmmmmm zgleda :yumy: Meni (no nama z očetom) je mamica danes spekla krompirček z rožmarinom. To je meni najboljše.Onadva sta imela pečenko, jaz pa pač zelenjavo na žaru... Pa prebranac... Mam rada družinska kosilca... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 8. februar 2009 Prijavi Deli 8. februar 2009 Chicken lukhnawi = plain rice V gl;avnem, piscanc v eni polpekoci omaki, v kateri je videti tudi strocji fizol = riz. Najboljsa stvar, kar sem jih do sedaj okusil klele u Jaipurju. la Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 8. februar 2009 Prijavi Deli 8. februar 2009 Pita, a ne burek, burek je samo onaj s mesom, Kylie bona. Drgač pa me zanima a kdo ve recept da si sam narediš tole jufko, ker ne maram teh kupljenih dvomilimetrskih. x:Dx maš prav Pornyić bolan(da ne bo kdo res mislu, da je bolan) Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 8. februar 2009 Prijavi Deli 8. februar 2009 Jaz pa danes zares probala tisto krompirušu ...eh krompirjev burek Sem pa spet mal po svoje delala, tist krompir se mi je zdel mal premal ..no tko pusto se mi je zdelo.Pa sem notri dala še mal smetance pa eno jajce. No prepražla čebulo na olju , pa dodala krompir , pa česen pa sladko papriko, pa poper pa še mal petršilja...pa sol.No ko se je to mal ohladilo pa še notri eno žlico kisle smetane , pa eno jajce ...No testo se mi je pa super vleklo ....sem pa spet delala čist po občutku Sam no to tko simpel zgleda-zavijanje v polžka pa v protvan -posodo za pečt ...pa niti ni tko simple.... jaz sem zdej mal po gorenjska to zvila ....pa je bilo čist OK Glede okusa...je bilo dobro ...čeprav nisem lih krompirjevec , pa burekov tud lih ne jem rada. Mi je pa bilo všeč , ker ni bilo mastno...in ne trdo. Pečeno ampak rahlo Pekla 5o minut pri temperaturi okoli 200 stopinj. Mal pred koncem pa mal polila še s preostalo kislo smetano, ki mi jo je ostalo...da se je vse lepo zlatorumeno zapeklo.Zraven pa skledo zelene solate s fižolom v zrnu ...česnov kis, pa olivno olje + sol...svaka častjaz bom pa danes delala špansko tortijo Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 8. februar 2009 Prijavi Deli 8. februar 2009 Me veseli, da si probala Strelka! in da si uporabla domišljijo, zato je meni kuhanje tako fajn! Ja če zvijaš krompirušo v polža ni tako lahko, je mnogo lažje na ta način kot dela Jeti al pa jaz včeraj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.