Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

pire krompir in čufte v paradižnikovi omaki

popoldne pa še jabolčna pita z malinami - sm jo včer zvečer spekla x^x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Deli na socialnih omrežjih

Evo, mal zagnala sokovnik...

1/3 ananasa, eno jabolko, 2 korenčka, ena mini domača pesa.. pa ugotovila, da je una pregrada, da zadrži pene, čist brezveze, ker je čist ok, če je malo bolj gosto..

ful mi je zadišalo nekaj takega.. mal slabo mi hoče bit pa glava boli.. bi rekla, da posledica cepljenja, ker ne vidim drugega razloga.. 'brez stranskih učinkov', yeah right :o|o:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

pečene sardine in krompirjeva solata

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Živio!

Kot to počnem že 10 mesecev, bom danes jedla:

dvakrat šejk vanilija Herbalife in vmes kosilo mesni polpeti in solata, lahko, da bo tudi kaj kruha.

Malica med šejki in kosilom pa jogurt z musli, jabolka in mandarine.

Cel dan pa bom spila 8 krat po 2,5 dl vode.

Pa sem sita in kot se reče:FIT

(popravljeno)

Živio!

Kot to počnem že 10 mesecev, bom danes jedla:dvakrat šejk vanilija Herbalife in vmes kosilo mesni polpeti in solata, lahko, da bo tudi kaj kruha.Malica med šejki in kosilom pa jogurt z musli, jabolka in mandarine.Cel dan pa bom spila 8 krat po 2,5 dl vode.Pa sem sita in kot se reče:FIT in SIT

Lep pozdrav! Laterna

Popravljeno -> laterna

Guest VilaSonca
Evo, mal zagnala sokovnik...

1/3 ananasa, eno jabolko, 2 korenčka, ena mini domača pesa.. pa ugotovila, da je una pregrada, da zadrži pene, čist brezveze, ker je čist ok, če je malo bolj gosto..

ful mi je zadišalo nekaj takega.. mal slabo mi hoče bit pa glava boli.. bi rekla, da posledica cepljenja, ker ne vidim drugega razloga.. 'brez stranskih učinkov', yeah right :o|o:

mmmmmmm. x:px

hm, jaz pa začenjam pogrešati cvetni prah. enomesečno kuro sem dala skoz, zdaj bi pa spet kakšno jutro ga malo pojedla, tu in tam pač. deluje! x:)x proti utrujenosti definitivno, pa kaj vse se mi je spucalo, obnovilo, spremenilo v telesu, pa ne čutim/opazim. x:)x

mi pa trenutno dišijo grenivke in rdeče pomaranče. :2src:

danes sem eno banano, kislo zelje in kruh. kruha sem tudi sita počasi ... pa razne težke hrane.

kumarice kisle, pol konzerve rdečega fižola, malo kečapa, en in pol prepečenec.

(mokačino)

zvečer delam. xrolleyesx

jks. :O: x:Dx

daj jej, no. slej ko prej boš morala začet ... :inocent:

Za zajtrk, pravzaprav za malico, solato iz konzerve tune v olju, malo čebule in kalčki alfa-alfa x^x

Sedajle pa grem pripravit testo za krofe... ja pust je... pa ni spasa pred krofi... x:o)x

... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe...

bom že navalla na klobaso. ko mi zadiši. :sori:

...

načrt za jutri... xDDx :sori: (ja in?) po nočni med katero ne bom jedla nič (si bom privoščila kaj res dobrega zjutraj)- kupila bom mehko solato in rdeči redič (če bo kak zelenjavar odprt) oz NE pojedla bom preostanek kristalke, katero sem tudi kupila včeraj. x^x

in malo sladke koruze iz konzerve... NE... že vem, zjutraj si bom ob zajtrku, ko ga bom pripravljala za (goste) privoščila jogurt z muslijem (minimalec),... in za kosilo čudovito solato (budget)

lp

Eno slastno miso župo sem si skuhala in jo pojedla ravnokar x:px x^x

Danes sem morala skočit nekaj v pisarno, ker sem bila 4 od 5 dni na sužbenem potovanju xrolleyesx :o|o:

in sem spotoma šla po japonske zadeve v eno trgovino. Kupila sem si rižev miso (riž in soja, brez ječmena, pšenice al drugega glutena).

Potem sem nabavila dvojne alge Wakame in Kombu in prah za delanje omake Wasabi.

Potem sem vzela še umebošijevo kremo. In en poseben kis, ker nameravam v kratkem narediti suši doma.

Ugotavljam, da premalo toplih zadev pojem :sori:

Manjkajo mi moje zelenjavne mineštrce na hitro narejene, pa zelenjavne kreme :V:

Pojem sicer ogromno zelenjave v obliki raznih solat in tudi sadja, pazim pri vsem ostalem, sploh na službenih potovanjih, pa vseeno ni ok. :o|o:

Jutri skuham dobro govejo župo za kosilo xDDx , pa en krasen pire narejen iz gomolja zelene in čisto malo krompirja(lahek in dober x:px ),

malo brstičnega ohrovta na pari skuhanega in začinjenega z malo olivnega olja in balzamika in juneče polpetine s parmezanom.

In nov zelen radiček z jajci in fižolom.

Se veselim dobre hrane! xDDx

Like this,like that.

http://www4.slikomat.com/09/0222/5m-DSC000.jpg

Zajtrk je bil: Pršut prepražen na olivnem olju z jajcem,sezamov kruh ter Coca Cola(izjemoma zjutraj).

http://www4.slikomat.com/09/0222/lge-DSC000.jpg

Kosilo:Koleraba,korenje,krompir-skuhano,Oslič z začimbami-pečen,zelena solata in radić-mix.

Dober tek! x:px

Darling,stand by me

Madonca ABC, a mate gostilno doma :inocent: je vse tko lepo zaranžirano in pogrnjeno :palec:

pr nama je blo včer total primorsko; jota, nato pa teranov toč s pršutom in krompirjevim pirejem (ok, tole glih ni čist primorsko), mal terančka za poplaknit. Za malico pa kavica s smetano in jabolčni kolač.

Večerja sestavljena iz domačega kruha (včer se mi je neky kuhalo in peklo, hvalabogi si krofov in flancatov nism na grbo nakopala), rezin pršuta, dimljenega sira in planinskega čaja (by 1001 cvet-porkaflek, pa tok zelišč mam posušenih, pol pa filter vrečke :vragec: )

Danes bo za kosilo včerajšnji ostanek jote in kruha. Za večerjo gruntam neky v smeri prosene mlečne kaše s suhimi češpljami x:px

Pa likat bi se morala spravit xrolleyesx kok pa jst tega ne maram :xx!:

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

jedla sem,

banano

pokuhan mix zelenjave, med katero so bili tudi trije brokoliji, in pol pločevinke leče ter zeleno solato s pikič olivnega in dosti jabolčnega kisa.

banano

potem...

sem jedla rižoto 2X z rdečo peso kislo...

potem...

stepkala eno uro (malo manj)

banano bi jedla. pa je nimam :o|o:

tak da si grem narest čokolino. si ga zdaj delam z ovsenim mlekom, pa moram reči, da mi prav odgovarja x:)x

za kosilo pa pojma nimam. neki razmišljam o rjavem rižu in zelenjavni omaki ter solati.

bom vidla, ko pridem iz službe.

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Dans bo mineštra s suhimi svinjskimi rebrci in ajdovo kašo x:px

pa kak krof bo tut padel x8Dx

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...