Michelle 24. februar 2009 Prijavi Deli 24. februar 2009 Zjutraj sem sosedovo pecivo z namazom, mocarelo in paradižnikom. Pa črno banano. Potem bom pa gobovo juhico. Komaj čakam Po kar nekaj časa kupovanja v trgovinah, sem končno dobila nekaj domačih izdelkov (hura za prijaznost prijateljev kmetov, ki ne škropijo z vsem možnim): zelje, repo, skuto, krompir, jajca, med, olivno olje, kis... mmm Jesti domačo skuto je prav orgazmično. x:Ix Vsako leto si obljubim, da bom del travnika spremenila v gredico... bedna mich. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sensei. 24. februar 2009 Prijavi Deli 24. februar 2009 krofe. 8 sem jih že, še 10 jih je ostal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 24. februar 2009 Prijavi Deli 24. februar 2009 nesramost. jaz pa še niti enega nisem danes. pa dimnikarja sem proglasila za maškaro... ajajaj kakšen dan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 24. februar 2009 Prijavi Deli 24. februar 2009 Danes spet spekla eno porcijo krofov, skuhala kračo, posebej pa neredila ričet iz pire.Tako dobrega ričeta že dolgo nisem skuhala. Moji dragi nadnavdušeni nad krofi , zato sem jih danes še enkrat naredila... za eno leto mir... Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 25. februar 2009 Prijavi Deli 25. februar 2009 privoščila sem si pizza-sendvič (buahaaa)oreščke (malo sem raztresla, pol vrgla stran zaradi presladkih rozin)joj, sem morala malo čokolade z lešniki (pol ritter sport )domače žaganje-prst. čaj, kava. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 25. februar 2009 Prijavi Deli 25. februar 2009 PostKgo se ga spomni?Ne gre se mi za ta dan brez mesa, jajc..... to lahko počnemo vse leto in kadarkoli. Pa vseeno postni obroki danes.Zajtrk mleko in kruhKosilo gratinirana zelenjava Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. februar 2009 Prijavi Deli 25. februar 2009 riž z zelenjavno omako Edino prav. Pa najboljš! Jaz se moram pa malcen (no ja no) pazit... da se mi ne bodo slučajno jetra zamašila al pa kej Tako da sem malce omejila moj cuker in slabe, slabe OH-jčke.Po vseh krofih in picah, je čas da mal shujšam (resnično sem pretiravala). Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 25. februar 2009 Prijavi Deli 25. februar 2009 en čokolaladni brioš, banana, voda za kosilo: špageti z zelenjavno omakco (grah , brokoli) kislo zelje z bučnim oljem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 25. februar 2009 Prijavi Deli 25. februar 2009 zajtrk: prosena kašakosilo: pomfri, pohan sir, solatkamalo prej Obstgarten, za večerjo pa samo kruh z maslom in kak čajček zraven. tahini tudi paše po dolgem času malo mazat. uuu, coffee time. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 25. februar 2009 Prijavi Deli 25. februar 2009 sem šla xxdanes v trgovino, kupila pločevinkičeče in mešane zelenjave, naredila z jabolčnim kisom in pojedla . 4 kivije in pomaranča. zdaj pa zmazala rdečo peso kislo, kislo zelje in dve žlici ajvarja. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 25. februar 2009 Prijavi Deli 25. februar 2009 cheche je čičerika. 100g 345.8 kcal se ga bom sčučala Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 25. februar 2009 Prijavi Deli 25. februar 2009 Čičerika - bio O čičeriki http://www.mojirecepti.com/zelenjava/stroc...erika-suha.html Čičerika čisti prebavila in spodbuja delovanje ledvic. Vsebuje kalcij, magnezij, fosfor, kalij, cink, mangan, betakaroten ter veliko folne kisline. Je vir rastlinskih beljakovin. http://www.gorenjskiglas.si/novice/nasveti...ek&id=27025 8ma, ne me j*) kolko receptov... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 25. februar 2009 Prijavi Deli 25. februar 2009 zdaj pa zmazala rdečo peso kislo, kislo zelje in dve žlici ajvarja. jks, jjjjjjjks. a te nič kislina ne matra? daj no, jaz te na pico povabim, naa moreš tak no. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 26. februar 2009 Prijavi Deli 26. februar 2009 Včeraj bila pepelnična sreda - me mati posebej še opozorila(če bi slučajno pozabila), da post. In ker torej post, sem se odpravila pod vinograd -na travnik, nabrala pol vreče regrata, skuhala pol 6 krompirjev in 3 jajca, gospodič pa ga zmešal(ker uradno on boljše solate dela), smo sedli za mizo in kot gosanice spraznile skledo. polizali za ziher.(nič drugega zraven)če post.. in pol zastavim kvas( v mleko), čakam pred tv, da se raztopi in zaspim...neke krofe sem planirala...čisto pozabim na kvas.zvečer. ura kaže 20.00grem tuširat, oprat glavo in šik...moj kvas..ma kaki krofi...kar kruh bo ratal. Z brisačo na glavi, haljo na sebi in predpasnikom pred sabo omesim za kruh - dodala sem sezam in orehe.Ob pol desetih bil že pečen dober ko sto vragov Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 26. februar 2009 Prijavi Deli 26. februar 2009 Včeraj bila pepelnična sreda - me mati posebej še opozorila(če bi slučajno pozabila), da post. In ker torej post, sem se odpravila pod vinograd -na travnik, nabrala pol vreče regrata, skuhala pol 6 krompirjev in 3 jajca, gospodič pa ga zmešal(ker uradno on boljše solate dela), smo sedli za mizo in kot gosanice spraznile skledo. polizali za ziher.(nič drugega zraven)če post.. in pol zastavim kvas( v mleko), čakam pred tv, da se raztopi in zaspim...neke krofe sem planirala...čisto pozabim na kvas.zvečer. ura kaže 20.00grem tuširat, oprat glavo in šik...moj kvas..ma kaki krofi...kar kruh bo ratal. Z brisačo na glavi, haljo na sebi in predpasnikom pred sabo omesim za kruh - dodala sem sezam in orehe.Ob pol desetih bil že pečen dober ko sto vragov Uaaau regrat !? jaz bi tud to, bo treba it malo pogledat okrog...praviš tam okrog vinogradov naj bi bil? Super tud za kruh! Jaz sem ga danes kupla v Lidlu, je bil še vroč in prav super (rženi mešani s kislim testom)Potem je M. naredil še namaz iz čičerike (sveže kuhana čičerika, črne olive, sušeni paradižniki, posušen česen, skuta, malo rdečega pesta)jaz sem dodala še na koščke narezan paradižnik in... vse skup maznila ko tavelka! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 26. februar 2009 Prijavi Deli 26. februar 2009 Če me spomin ne vara si z Dolenjske - ja okrog vinogradov bo ziher. Vsaj pri nas je. Jaz sicer vedno raje po naših travnikih lazim, ampak, če imate kakšne terase kje, bo tam stoprocentno. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 26. februar 2009 Prijavi Deli 26. februar 2009 regrat jst bi ga tudi vglavnem, danes jedla sadje, pa toast z nekim zelenjavnim namazomza kosilo pa si naredla kamut z zelenjavo za večerjo pa še ne vem Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Atkbp 26. februar 2009 Prijavi Deli 26. februar 2009 regrat jst bi ga tudi vglavnem, danes jedla sadje, pa toast z nekim zelenjavnim namazomza kosilo pa si naredla kamut z zelenjavo za večerjo pa še ne vem Mi smo jedli danes pasulj, zraven pa še za otroke testenine, ker jih imajo radi, kar tako jih dajo zraven! Kaj pa je kamut Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 26. februar 2009 Prijavi Deli 26. februar 2009 Eno veliko skledo pravkar nabranega regrata Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Atkbp 27. februar 2009 Prijavi Deli 27. februar 2009 Krasno, kaj bo pa danes Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 27. februar 2009 Prijavi Deli 27. februar 2009 ma kok ste tečni s tem regratom, res fovšija.press pa za kruh s sezamom in orehi tut klinc, pr nama bo pa radiček s koruzo, še prej pa porova juha s parmezanom, zraven radiča pa kak perutninski file, odvisno od ponudbe mojega mesarja jebo vas regrat, pr nas še nič ne kaže, da bo kej Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 27. februar 2009 Prijavi Deli 27. februar 2009 Ne vem sicer, če je to čist normal'n, ampak za zajtrk sem požrl skledo radiča s krompirjem. On štirih zjutraj pa sem že kuhal tudi juho iz komada trupla majke jednog bika. Tko, zdj grem pa tist, kar sem ponoč delal (on kuhanju juhe seveda), oddat na pošto, še prej pa bom z užitkom napisal oderuški račun. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 27. februar 2009 Prijavi Deli 27. februar 2009 Skomini delajo, regrad pa ne.Grem prebrskat travnike, ni hudič da ga ne najdem za eno kosilo. Vsaj upam da ni več snega tam kjer raste. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
v13 27. februar 2009 Prijavi Deli 27. februar 2009 Ki so ti ga z buldožerji pripeljali. ha ha haaaaaaaaaaa kadavre jejo Citiraj ni ga problema na tem svetu, ki ga dober šus na gobec ne bi mogel rešitihttp://img118.imageshack.us/img118/2594/antifajd7.gifhttp://img81.imageshack.us/img81/9158/anarchy02mw8.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. februar 2009 Prijavi Deli 27. februar 2009 Mi smo jedli danes pasulj, zraven pa še za otroke testenine, ker jih imajo radi, kar tako jih dajo zraven! Kaj pa je kamutkamut je vrsta starega žita. sadje glodam, banano, kivi, pomarančo. pa razmišljam, da ne bi imela nič proti veliki skledi regrata pred sabo Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.