Atkbp 27. februar 2009 Prijavi Deli 27. februar 2009 Ja, ljudje moji, kaj še sploh kaj normalnega jeste, a ste vsi na dieti, bolni ali v krizi. Mi bomo danes jedli štruklje v juhi in suhe, se pravi zabeljene z dobtinami. A se vam kaj sline cedijo??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 27. februar 2009 Prijavi Deli 27. februar 2009 Ne Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. februar 2009 Prijavi Deli 27. februar 2009 Ja, ljudje moji, kaj še sploh kaj normalnega jeste, a ste vsi na dieti, bolni ali v krizi. Mi bomo danes jedli štruklje v juhi in suhe, se pravi zabeljene z dobtinami. A se vam kaj sline cedijo???in do tega mnenja si prišel kako ne. bi se mi morale? Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 27. februar 2009 Prijavi Deli 27. februar 2009 Če me spomin ne vara si z Dolenjske - ja okrog vinogradov bo ziher. Vsaj pri nas je. Jaz sicer vedno raje po naših travnikih lazim, ampak, če imate kakšne terase kje, bo tam stoprocentno. Hvala res! Bom šla pogledat! ga res obožujem tist rahlo grenkast okus in liste... kot da bi se narava s škarjicami igrala Atkbp ....(kako hecno ime, težko za zapomnit) ...saj veš kolikor je ljudi...tolko je različnih načinov prehrane in zato na miljone receptov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 27. februar 2009 Prijavi Deli 27. februar 2009 njami štrukli so odlični Samo štruklji v juhi...to pa ne vem kako zgleda orehovi ali skutini a kakšni drugi? Meni so bili tudi skutni štruklji (ta slani)ena najboljših stvari pod soncem Ampak za tole varianto v župi pa prvič slišim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 27. februar 2009 Prijavi Deli 27. februar 2009 Spet regrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 27. februar 2009 Prijavi Deli 27. februar 2009 Pri nas tudi regrat in tenstan kromir Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 28. februar 2009 Prijavi Deli 28. februar 2009 sam zdej ste pa že tečni s tem regratom fovšna toast z zelenjavnim namazom in alfa alfa kalčki pokončala zdle za zajtrk Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 28. februar 2009 Prijavi Deli 28. februar 2009 kuga a s tut ti slovenclejnka ratava? Porny si naiven ratau al kaj? Jaz sem tud malo stikala naokoli, pa nisem še našla regrada, bo treba še malo počakat... Kalčki alfa alfa znajo bit odlični (jaz nisem pa še nič jedla danes) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 28. februar 2009 Prijavi Deli 28. februar 2009 ...and now something completely different... regrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 2. marec 2009 Prijavi Deli 2. marec 2009 Jst tud solato - samo še ne vem kakšno Al pa čičeriko - zadnje čase sem blazno navdušena nad stročnicami, pa ajdovo kašo Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 2. marec 2009 Prijavi Deli 2. marec 2009 Ne vem, kaj bi za vecerjo.Mah, verjetno bom kar ... ...regrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 2. marec 2009 Prijavi Deli 2. marec 2009 Ne vem, kaj bi za vecerjo.Mah, verjetno bom kar ... ...regrat zafrkavaš kaj? če ne...pa kje ga najdeš v takih količinah? ker ješ ga skoraj vsakodnevno? jaz danes za večerjo prebranec in kitajsko zelje v solati. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 2. marec 2009 Prijavi Deli 2. marec 2009 Smrtno resno Kje ?Na travi, okoli hise, ni treba ravno cez sedem gora in sedem voda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 2. marec 2009 Prijavi Deli 2. marec 2009 paradižnikova omaka, riž, malo kuhanega fižola, dva prepečenca, slivo, pomarančo, banano, košček pečenke tu pa tam. 20 min orbitrek,malo na eni napravi za rit, in ma prav malo za prsne, 20? trebušnjakov ...(se pripravljam za ... :xx!: motovilec s kisom Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 3. marec 2009 Prijavi Deli 3. marec 2009 Šoageti, bolonese, solata. Bi bilo pa slastno malo motovilca naredit.Misija lenoba ne dopušča.Moram v avto, 15km daleč se peljat do prve trgovine kjer bi ga lahko kupila.... ne ne bom.Je endivja super. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. marec 2009 Prijavi Deli 3. marec 2009 ričet bo danes, ga je še od včeraj ostalo Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 3. marec 2009 Prijavi Deli 3. marec 2009 Sirovi štruklju v župi ena najljubših jedi mojega otroštva. Meni tako ljuba zdaj že pokojna teta Malika - kar precej let živela pri njej - jih je delala in vedno me spominjalo tole na pojštrčke v juhi.Sirove štrukeljce skuhaš (testo, not sir, z roko stisneš in narežeš, lepo zložiš v pisker, naliješ gor vodo(ali pa kakšno župo, če ostala od včeraj), petršilja not in čebule cele, sol, poper. In ko kuhano začiniš z domačimi ta velikimi ocvirki). Župa za umret. Hvala bogi, po eni strani, da je naši nimajo kaj preveč radi, ker bi bila sposobna jim samo to kuhat. Tako pa -če mati hoče, da takoj pustim vse in oddirjam tja, samo pokliče in reče: nat...tvojo župo kuham V nedeljo tudi regrat imeli na sporedu.Danes pa imam ribe v planu. Ploščiči mislim, da so. še gruntam, kako jih naj naredim, da bodo dobre. uh ja ..ko bo pri tebi cvetel,,se bomo pa mi mastili.... Tudi res.Ampak potem se bom spustila iz vrhov naših in ga iskala po dolinah silnih ali pa tudi ne.ker mi bo verjetno že pri uhah ven lezel Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 3. marec 2009 Prijavi Deli 3. marec 2009 Smo skuhali boršč. Prvič v življenju. Pa ni tak, kakršnega sem jedla pri eni Poljakinji. Ali v Sloveniji prodajajo koncentrat za boršč iz rdeče pese? Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 3. marec 2009 Prijavi Deli 3. marec 2009 Smo skuhali boršč. Prvič v življenju. Pa ni tak, kakršnega sem jedla pri eni Poljakinji. Ali v Sloveniji prodajajo koncentrat za boršč iz rdeče pese? Koncentrat rdeče pese? Še nikol slišal. Drgač je boršč taka dost simpl župa. Blj kt pesa, ji da okus sveže narezan koprc, ki ga posuješ kt peteršilj na župo v krožniku in žlica kisle smetane. Je pa fajn za jest /tko kt vsaka zelenjavna župa, ktero vsaj mejhen potaca svinca/. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 3. marec 2009 Prijavi Deli 3. marec 2009 Na Poljskem se da dobit posebej koncentrat za boršč. Majo koncentrat iz pese in iz zelja. Juhico naredi tako mmmmm.... No in ta frendica je dala ta koncentrat, krompir, korenček in koščke popečene slanine. Pa na konc je narezala trdo kuhano jajčko not Tole, kar sem pa dons jedla, je blo bolj podobno pomladanski zeljni juhi Čeprav imam rada zelenjavo, ni blo to to, kar sem hotla. Naslednjič ne bom dala zelja, bom probala samo s peso ( Eni ločijo boršč iz pese od boršča iz zelja, drugi pravijo, da se boršču iz zelja sploh ne reče boršč, ampak neka ruska zeljna juha, jaz sem delala po enem starem receptu iz slovenske knjige (zelje+ pesa+krompir+korenje+paradižnikov pire+ začimbe)) Drgač je pa pesa v vodi zgubila vso barvo in je izgledala kot kaka koleraba Ja, ne kuham dost, zato sem navdušena nad takimi fizikalno- kemičnimi spremembami Ja, zelo enostavna juhica, če bi se malo hitreje vse skup skuhalo, bi jo večkrat delala (Po tem receptu, ki sem ga imela, sem porabla slabe 4 ure ) P.s. Ja kislo smetano sm dala, namesto prasičke, je pa krava not bezljala Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 3. marec 2009 Prijavi Deli 3. marec 2009 zajtrk:banana, koruza z omako paradižnik bazilika ...Kosilo: banana2 prepečenca malo avokadazelena solata s fižolom ja težko je... malo pečenke... saj bo... zdaj pa grem kolesarit, da se zluftamo. :xx!: Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 3. marec 2009 Prijavi Deli 3. marec 2009 Sicer regrat je celo leto užiten ..sam čez leto je še bolj grenak. Narobe svet...v višinah prej po ta novem regrat raste Ko bo pri nas začel ..bodo v dolinah že lučke pihal..pretiravam. ampak pri nas ga res še ni Tud jaz ga nisem še nikjer videla... ampak bo kmal čez mesec po moje...kot čemaž, ki ga tud že komaj čakam (letos si bom nardila zalogo z olivcem in mandlji ) Danes sem nardila že mafine za čokoholike: za darilo... pa tri pice (povabla še frendico tud) so ble pa s špinačo in porom, druga vrsta pa s porom, malencani in rdečo papriko...testo mi je super ratalo (tako da se fino in brez problema valja ter razteguje, je keč tud v moki...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. marec 2009 Prijavi Deli 3. marec 2009 Repino joto ......zelje mam rad, repo pa ne glih......me prav zanima...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 3. marec 2009 Prijavi Deli 3. marec 2009 Repino joto ......zelje mam rad, repo pa ne glih......me prav zanima......Ne vem, če ni bila to kazenska Repo imam pa rada. Pa fižol tudi dobro zraven paše. Še celo naši familijarni člani jedo(če ni preveč na pogosto) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.