amber 24. marec 2009 Prijavi Deli 24. marec 2009 zelenjava dušena brez soli in olja ajvar-//- ananasov jogurt, piškotkiii, malo chrunchyjev ...doma bom podušila še malo zelenjave rončo je brez briketov čakamo loly, to je tista s čupo , the beauty sugi... bibi bi bi...danes sva pucali uhlje. tijči je v prtljažniku 3/4 avta. kupila veri čip potovalki- time out- popakirala, jutri pagare and prendere la chiave, ... poslala tudi seminarsko:D me relativno happy. weird Sem vesela zate Kyllah Danes sem jedla špegete s čemažem. (je že ) V hladilniku imam pa tud regrat, sicer ga nisem še sama nabrala... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. marec 2009 Prijavi Deli 24. marec 2009 Ha ha, si predstavljam tvojga avatarja k vampe je ...Vampi - jst jih obožujem; take goste, ne une redke župce Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 25. marec 2009 Prijavi Deli 25. marec 2009 a uganete kaj bom dans Vampe jih mamo dans v menzi, pa bo lop po vampih Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. marec 2009 Prijavi Deli 25. marec 2009 Cookie, dober tek danes pa za kosilo najbrž ajdova kaša z gobami in regrat za zajtrk si pa zmiksala suhe marelice in slive, brusnice, borovnice in mal lešnikov. dodala ovseni napitek, mal sveže stisnjenega pomarančnega soka in pšenične kalčke.vse skupaj premešala in hitro pokončala je pa res, da moram naslednjič suhe marelice in slive prej namočiti, ker se niso fajn zmlele Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. marec 2009 Prijavi Deli 25. marec 2009 vampi so pa men prou hecna stwar. mam občutek, da so ljudje ki jih obožujejo in drugi, ki jih ne moremo niti videt, niti povohat niti slišat zanje. tistih, k vampe jemljejo čist tko...futr kt futer pa jest ne poznam prou velik. čeprou je pa tut res, da lih usacga k srečam, pa tut lih ne zaslišujem okol vampou. bl me zanima, kwa pije Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 25. marec 2009 Prijavi Deli 25. marec 2009 Vampi so pa ja dobri.Enkrat se je naredilo da sem jih morala kupit, tiste sem komaj prežvečila. Domači so pa rav zakon. Dodajam.Danes sataraš. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. marec 2009 Prijavi Deli 25. marec 2009 Vampi so pa ja dobri.Enkrat se je naredilo da sem jih morala kupit, tiste sem komaj prežvečila. Domači so pa rav zakon. Pijem pa pivo, vino, čnpc...............Pa seveda vodo.kakšno je rzmerje med alkoholom in vodo si pa sam predstavljaj, če lahko pišem po forumu, merkam otroka... vozim avtočka.....Če je tvoje uprašanje šlo v to smer. u bistvu nisem mislu nobenga nč uprašat. pač povedou, zakwa se mi vampi zdijo zanimiva hrana. o jih se govori na čisto drugačen način kot npr. o sarmah.tist okol pijače je pa tut mal prispodoba. očitno ne najbolj posrečena. prispodoba pa v smislu, da kdor kej spije, pomeni, da tud kam gre, nardi tud kej tacga, kar brez pijače ne bi, se kao mal bolj sprosti, spije kej čez mero, se dela sam iz sebe norca... pa seweda ni prawilo, da se ne bi spet narobe razumel. jes recmo nism nč spiu že pomoje ene dwe leti(kar pa ne pomeni, da nikol nč nisem, al pa da mogoče jutr ne bom. daleč od tega), pa zarad tega prou noben družabni dogodek ne trpi. velik na slabšem v tem pogledu sm zdej, k mam nogo u gipsu.ti se rajš mal zamisl... pir, pa šnops pa otroke merkat . pa ne se zdej nekej na količine wadit, k je usem jasn, da manj je več mesa pa itak ne jem, iz čisto moralnih zadržkov, razen redkih izjem, pa še to se bl šwercam s kakšno salamo na pici al pa sendvič. pa rio mare ampak... da bi pa za en obrok pojedu pou piščanca-pol enega telesa... bi mogu bit pa res fejst lačn.sploh pa ne zastopim glih tega, da lahko eni jeste to, kar ste imeli doma... zajčke, pujse,...matr... še imena ste jim dali .rajš neham. pa da opozorim, da nisem nikomur nč na vest trkou al pa pamet solil... vsak po swoje Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 26. marec 2009 Prijavi Deli 26. marec 2009 Danes sem pa frej kuhanja.Se bom pustila presenetit. :hepko: Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 28. marec 2009 Prijavi Deli 28. marec 2009 v Hofferju imajo ful lepe pizze, vsaj tisto na vrhu, testo se verjetno preveč zahrusta,...kupila predpripravljene zmrznjene jedi v vrečkah- paella, zelenjava za praženje in to kar zdaj jem...hm paradajzi just a little bit -//- pupse, se imam za piflat... moje najljubše oddaje gledat... total makeover, 60 minutes makeover of the house, hmmm...vse ima isti okus in vonj odkar... svašTa Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 28. marec 2009 Prijavi Deli 28. marec 2009 Že drugi dan zapored bo meso :xx!: Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 28. marec 2009 Prijavi Deli 28. marec 2009 regrat bo danes spet pa mal prosene kaše z zelenjavno omako Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 28. marec 2009 Prijavi Deli 28. marec 2009 Danes bo bolj nahitro: pozen zajtrk...namaz s čičeriko, koruzni kruh in še ena zelenjavca za zraven al paradajz al pa pečena paprika...will see. Bo proti večeru kaj bolj konkretnega...like always (zadnje čase) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 29. marec 2009 Prijavi Deli 29. marec 2009 Danes , lije kot iz škafa pri nas, pa smo obtičali na kavču. Pripravila bom zelenjavice, predhodno zamrznjene po blanširanju;- perje od mini karfijoloc , najboljša 'šipača' od vseh, v ponvi s putom, sezamom in kislo smetano - skuhala zelenjavno mineštro-spekla brezglutenske palačinke Zvečer: self service iz hladilnika7špajze/sadje polnkuferkuharije.com Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 31. marec 2009 Prijavi Deli 31. marec 2009 Špageti boloneseregradkremšnite ali nekaj podobnega Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 1. april 2009 Prijavi Deli 1. april 2009 Bom pa spet jest napisala (lahk tudi, da ne maram paštete) No, za zajtrk jabolkoKosilo kuhana zlenjava + regrad z jajcivečerja mančmelov Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 1. april 2009 Prijavi Deli 1. april 2009 Mančmelow Za večerjo ni fajn sladko jest.... Zajec z zelenjavo.Por,korenje,čebula.Malo vina in to je to.http://www4.slikomat.com/09/0401/u5i-DSC001.jpg http://www4.slikomat.com/09/0401/pfo-DSC001.jpgUh....so ble fajn solate...in že v naših posodah. se oproščam za slabo kvaliteto,je slikan z telefonom,v živo je bla hrana bolj žive barve. Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 1. april 2009 Prijavi Deli 1. april 2009 Zanimiva glinena posoda... še posebi una v obliki srca (a delate doma iz gline, profesionalno?) jaz danes čičerikin namaz (vsakič drugačen), pečeno papriko in koruzni kruh... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 1. april 2009 Prijavi Deli 1. april 2009 Zanimiva glinena posoda... še posebi una v obliki srca (a delate doma iz gline, profesionalno?) jaz danes čičerikin namaz (vsakič drugačen), pečeno papriko in koruzni kruh...kako ga pa narediš? mam glih čičeriko skuhano - bohseusmil, kok cajta pa to traja, da je kuhan še dalj kot fižol in to kljub namakanju Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 1. april 2009 Prijavi Deli 1. april 2009 Čičerikin namaz Vzameš sesekljalnik in noter daš čičeriko, rdeč pesto 2 žlički(se kup v Lidlu npr.), čemaž (če ga imaš, dober je tud česen), kisla smetana 2 žlički, mlada čebula ali por, paradižnikov koncentrat (tist v tubi)... dodaš lahko npr.tud sušene paradižnike v olju druga vrsta:zelen pesto, por, kisla smetana, čičerika... variacije na temo... (meni je odlično) Kuha se res dolgo čičerika 1,5 ure, ampak se splača! Danes se je nardila rižota z integralnim rižem.... Jutri je pa na vrsti sladoled...domač ...seveda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 1. april 2009 Prijavi Deli 1. april 2009 JemmmmmmmmmmmmmmmMančmelov. Celi dan čakala na njega, sedaj pa udri.Vem da ni zdravo, samo po cele dneve brez ogljikovih hidratov in sladkorja (niti v kavici), pol pa nekje moram notri prinest.Sej po dveh koščkih sem sita.Še jabolček, pa je večerja končana (razen še kakšen kozarec ali dva vode). CookieVedno me popravljaš ko ga lomim.Jabolko ali jabovko??????????????Zbegana, ker je kao oboje prav (ne vem po kakšni logiki) Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. april 2009 Prijavi Deli 1. april 2009 Ful dobre testenine z bučkami naredila za večerjo pa tortico, ki jo je tašča poslala...Jutri mam varstvo, pa cel dan me ne bo doma, sem si za s sabo naredila en velik krožnik mineštre pa še en košček tortice je ostal.tuperware kosilo Mitra, jabolko. Druga varianta dvomim, da obstaja.. Vsaj v pravopisu ne Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 2. april 2009 Prijavi Deli 2. april 2009 Zajtrk jaboljko (že znam hi hi, hvala Aliana) Kosilo kalamari pečeni na žaru z mocarelo, skleda regradaVečerja jaboljo Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 2. april 2009 Prijavi Deli 2. april 2009 Zajtrk jaboljko (že znam hi hi, hvala Aliana) jabolko ... brez j repa in leča danes na jedilniku Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 2. april 2009 Prijavi Deli 2. april 2009 njaama, jogurt z ananasom iz kompota, skodelico riža z mesno omako, .. včeraj sem pa tuc krekerje, mesno omako in malo tortilja čipsa, ma se ne redim, kljub vsemu! Lp-tuc Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 2. april 2009 Prijavi Deli 2. april 2009 špinača, pire. jutri po dolgem času ene poštene testenine, ker zunaj itak ne dobiš dobrih. si jih skuham sama in jem take, kot so mi všeč. pa repincl bo. Mitra, tebi pa zavidam današnje kosilo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.