Cookie 2. april 2009 Prijavi Deli 2. april 2009 Čičerikin namaz Vzameš sesekljalnik in noter daš čičeriko, rdeč pesto 2 žlički(se kup v Lidlu npr.), čemaž (če ga imaš, dober je tud česen), kisla smetana 2 žlički, mlada čebula ali por, paradižnikov koncentrat (tist v tubi)... dodaš lahko npr.tud sušene paradižnike v olju druga vrsta:zelen pesto, por, kisla smetana, čičerika... variacije na temo... ...Tnx ta ideje; zelen pesto pa mam res v hladilniku kečap pravtako JemmmmmmmmmmmmmmmMančmelov. Celi dan čakala na njega, sedaj pa udri.Vem da ni zdravo, samo po cele dneve brez ogljikovih hidratov in sladkorja (niti v kavici), pol pa nekje moram notri prinest.Sej po dveh koščkih sem sita.Še jabolček, pa je večerja končana (razen še kakšen kozarec ali dva vode). CookieVedno me popravljaš ko ga lomim.Jabolko ali jabovko??????????????Zbegana, ker je kao oboje prav (ne vem po kakšni logiki)joj prejoj, edina pravilna varianta (=različica) je ena sama in edina: JABOLKO, ostalo niti v ludilu čeprav me kap seka vsakič, ko v naših internih aktih preberem pripravljavec, bravec, takrt kr rdeče vidim in baje mi iz ušes para uhaja pa besedna zveza "potrebno je" mi je tut trigger Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. april 2009 Prijavi Deli 2. april 2009 A lahko malo vskočim za intermezzo? Ravno kakšen mesec nazaj sem mela z enimi debato ali je pravilno volilec ali volivec?Večina je odgovorila napačno. Kaj ti praviš? odwisn, koga voli pa zamenej družbo in pijačo, ker mate dolgocajtne debate Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 2. april 2009 Prijavi Deli 2. april 2009 Zanimiva glinena posoda... še posebi una v obliki srca (a delate doma iz gline, profesionalno?) jaz danes čičerikin namaz (vsakič drugačen), pečeno papriko in koruzni kruh... Ja,vse je domače,le zajkla je tekla po sosedovem dvorišču. Nismo še profesionalci,a že služmo z posodami.Ponavad nam ostane hrane za vikend,ker se preveč skuha,pa premal ljudi pride.Če bi bil jst bolj jedec ne bi zmankal.... Na jetra mi grejo ljudje po forumih,ki se bi samo neki kregal in zajebaval,a povejo nič pametnega.V resnici so pa mile jere.Vile v roke,jbmti. Sem na enem glasbenem forumu bil moderator,pa se mi ni več dalo ukvarjat s podobnimi primerki.....To leti tudi nate,gospod Janko. Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. april 2009 Prijavi Deli 3. april 2009 A lahko malo vskočim za intermezzo? Ravno kakšen mesec nazaj sem mela z enimi debato ali je pravilno volilec ali volivec?Večina je odgovorila napačno. Kaj ti praviš? jst sm ljubiteljica l-jev volilec; ugibam pač Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 3. april 2009 Prijavi Deli 3. april 2009 tupac show, being under surcomstances, my italian sucs. my image stinks, nikoli več ne sprdnem ribe, fuuuuuuuuuuuuj, ......namesto tega melono in zdravje furat, to bo to... sicer pa štekam, je ful težko... najbolj kalorična hrana je najbolj poceni. zato pa se redim. 56 šmrc... še malo menstra dodala, tko kot pri vseh nas babah vsaj pol kile večččč... ma kaj eni jejo. zajca. jaz bi se UBILA če bi jla zajca. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 3. april 2009 Prijavi Deli 3. april 2009 jaz samo za kužke to kupim, če je kaka krava narisana pa včasih kupim. ma to ni to... to je death of me, jaz edino klope tamanim in konzerve za kužke, torej meso... ko grem v shoping me premamijo klobase in meso- wow kolk MESA.... živalski instinkt.... brezvezen.... maaaaa neeeeeeeee, folk PROSIM... PRPSIM, PROSIM.... si ne upam, karkoli trdit , ma vedite, da to sucks... i če ješ meso, ješ mene. evo. moji kužki lahko. druge sem itak odpisala ...ker so po koreninah itak v pradavnini še zmeri... ko si lačen in nimaš drugega, vas pozivam, da nehate mučit živali. če že moraš ubit žival, daj jim čiudovit lajf (dobleface, you fuckin smet).... veš kolk sem jaz prebrala v lajfu in doživela, to boli. če braniš svoje ljubljene bi ubil tudi najbližjega! majke mi... samo nežnost zame, please in za moje, please.... if they bother mehey bother me, i stink tooo najprej ste potrebovali mleko, za preživetje,,, a bi ubili to kravco, ki vas je hranila in svojega telička odstavla zaradi vas. ne vem vsega. posušam, začutit, zakaj je ta svet tak kot je... lajf je pa sekunda drobec... vaš lajf. im sorri, but i just can't find the meaning tukaj! pošluš to- če nimaš kaj jesti si prekla. lahko tudi umreš. a ni izbira enostavna, PROSIM, PROSSSSIIIIIIIIIIMM, VSE VAS... jaz sem izjema, moje telo ni nič... lahko me spohaš.... ti povem razliko, in vsem vegijem outthere .... neprepričanim in bednim......zakaj to delaš- ker se ti smilijo, ma bedneži.... to ni ljubezen.... se sam seb smiliš- bi žrl vse kar pride! one truth- ne ješ meso, ker si misliš, da je žival manj vredna kot tvoj otrok. ali tvoj otrok... tko da maš konflikt... je to tista mucka, katro nisi nikoli mogla imet, ker ne veš da je ta žival pretpela tisočletja mučna, da si jo ti, ti nula, lastiš.... jaz bi se rada opravičla vsaj na en način za vse kar smo nardili tem živalim, iz katerih izhajamo! zdaj je konc praprapraprapraprapra dobe... let us be! Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 3. april 2009 Prijavi Deli 3. april 2009 Smem vprašat zakaj ubila?Jst se ne bi....Jst jem vse,meso,ribe,zelenjavo.....pa nisem zakompleksan kar se tiče prehrane.Drugo je,da bi imel doma zajce....jih ne bi jedel.Glede kil pa mislim ,da je kar ok.Cilj je pa?Pod 50 rajš ne. Peace! Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 3. april 2009 Prijavi Deli 3. april 2009 i si itak moj tip , ker si prišel na forumzaradi mene... kar je tvoja smrt, ker smo tukaj ful čustveni.... smrt pa čustva- iskrenost. ka jaz zmorem usaj, od 2003-4, ne vem kwa sem prjavla. kaj me pokličeš kdaj? lpp sej se lahko skupi nažremo zajcev in obupavamo Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 3. april 2009 Prijavi Deli 3. april 2009 jst sm ljubiteljica l-jev volilec; ugibam pač oboje je dovoljeno (volivec in volilec), ampak ne boš verjela, SP 2001 pravi, da je zaenkrat varianta voliVec bolj nezaznamovana. SP 1962 pa ima samo varianto volivec (podobno bravec, gledavec ...). SAZU je celo moral izdati dekret, da zapis voliVec ne velja, ker so se ljudje zbunili, da tako pa že ne bodo pisali ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 3. april 2009 Prijavi Deli 3. april 2009 i si itak moj tip , ker si prišel na forumzaradi mene... kar je tvoja smrt, ker smo tukaj ful čustveni.... smrt pa čustva- iskrenost. ka jaz zmorem usaj, od 2003-4, ne vem kwa sem prjavla. kaj me pokličeš kdaj? lpp sej se lahko skupi nažremo zajcev in obupavamo Res sem prišel zarad tebe.Da bi te nekako ujel,svetoval itd...Tak sem,kill me now.Ne pokličem te,ker številka ne obstaja.Jst sem čustven....sam zdej je itak nepomembno že. Ja,al pa tuc-tuc-ev Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 4. april 2009 Prijavi Deli 4. april 2009 Včeraj sem se "grdo obnašal" in s tem v zvezi imam takšnega mačka, da najresneje razmišljam o tem, da bi za zajtrk požrl vrečko wiskas briketov. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 4. april 2009 Prijavi Deli 4. april 2009 jaz sem se ga včeraj tako nažgala... da sem povabla celo ljoškota na večeru. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. april 2009 Prijavi Deli 4. april 2009 Včeraj sem se "grdo obnašal" in s tem v zvezi imam takšnega mačka, da najresneje razmišljam o tem, da bi za zajtrk požrl vrečko wiskas briketov. lalala u takih slučajih sm šu jest na peer-eeee ponawad...ti pa na wem kwa boš?loh greš tut na peer.eeeeeeee... loh začneš brat kjigo tadeja pretnerja o odpravljanju neželjenih vedenjskih vzorcou al pa požreš tiste wiskas in napišeš knjigo, kuko se obnese matr sm žleht, pa točn wem kuko je mačk zafukana reč.sooori... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. april 2009 Prijavi Deli 4. april 2009 oboje je dovoljeno (volivec in volilec), ampak ne boš verjela, SP 2001 pravi, da je zaenkrat varianta voliVec bolj nezaznamovana. SP 1962 pa ima samo varianto volivec (podobno bravec, gledavec ...). SAZU je celo moral izdati dekret, da zapis voliVec ne velja, ker so se ljudje zbunili, da tako pa že ne bodo pisali ... ti si le dost pametna, pa si kukiju ne upaš direkt ugowarjat Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 4. april 2009 Prijavi Deli 4. april 2009 Pred enim izpitom je predavatelj vsem povedal, da v kolikor vidi, da kdo napiše vlolilec v izpit naj ne pričakuje, da ga bo opravil. Ne glede na ostale izpitne odgovore. Tako pa zato, ker tak pač piše v SSKJ kaj pravi o tem SSKJ, ne vem, samo za SP vem. SSKJ je drugače zastarel ... tudi SP ni nič kaj boljši ... Slovnica sucks ... ja, tako slovenštinu imamu. ti si le dost pametna, pa si kukiju ne upaš direkt ugowarjat zakaj, saj jaz nimam kaj komu ugovarjati v zvezi s to zadevo. toliko me pa dvojnica le ne iritira. bolj me iritira recimo ena prfoksa na faksu, ki reče SSKJ z ozkim e-jem. kocine pokonci. :xx!: in iritira me, da me uči prfoksa, ki misli, da je 8. stoletje od 800 do 900. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 5. april 2009 Prijavi Deli 5. april 2009 Danes bo pa obložena mizica. Nas bo malo več, in temu primerno kuhanje.Pišče, pečenka, pražen kromir, riž, seveda regrad in sladica.Jao, pa govejo župico sem pozabila omenit, z doma narejenimi nudlčki. Njami.Sedaj pa ima da se vam sline pocedijo hi hi. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 5. april 2009 Prijavi Deli 5. april 2009 Danes bo pa obložena mizica. Nas bo malo več, in temu primerno kuhanje.Pišče, pečenka, pražen kromir, riž, seveda regrad in sladica.Jao, pa govejo župico sem pozabila omenit, z doma narejenimi nudlčki. Njami.Sedaj pa ima da se vam sline pocedijo hi hi. igra pa trio usak po swoje a ne? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 5. april 2009 Prijavi Deli 5. april 2009 igra pa trio usak po swoje a ne? Sem upala da boš to ti Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 5. april 2009 Prijavi Deli 5. april 2009 Danes pa prvic letos zunaj, rostiljada Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 5. april 2009 Prijavi Deli 5. april 2009 kroki hobotnico kuham ... v solati s krompirjem jo bom naredila ... popoldne majhno praznovanje rd ... še malo sirčka, oliv in pršuta ... par litrov refoška ... in ... to je to zdajle bova za podlago joto z repo maznila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 5. april 2009 Prijavi Deli 5. april 2009 srea[no, na ve;eru naj bi pri[el en ka ma goste temne dolge lase, 190 cm in jeans jakno.... ... skuhala bom pa[to, z omako in vse pojedla pol sama... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. april 2009 Prijavi Deli 6. april 2009 oboje je dovoljeno (volivec in volilec), ampak ne boš verjela, SP 2001 pravi, da je zaenkrat varianta voliVec bolj nezaznamovana. SP 1962 pa ima samo varianto volivec (podobno bravec, gledavec ...). SAZU je celo moral izdati dekret, da zapis voliVec ne velja, ker so se ljudje zbunili, da tako pa že ne bodo pisali ... aha, pol JE črno IN belo.Kako tipično (trendi), pravzaprav že kar dolgočasno predvidljivo, kot letni časi po novem se lažnivcu tudi ne reče več lažnivec, ampak šaljivec laž kar naenkrat postane šala :xx!: sicer pa...zunaj sije prekrasen sonček, vse kar sem nameravala posaditi, sem posadila, zdaj edino upam, da kaj vzklije, zraste, če pa ne, je pa dobra informacija tudi to, da je regrat užiten skozi celo leto, no nekaj teorije je treba preizkusiti tudi v praksi. Jedla sem kandiran ingver - kar veliko koščkov Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 6. april 2009 Prijavi Deli 6. april 2009 zjutraj si zmiksala dve banani, kivi, borovnice, alfa alfa kalčke in dodala malo ovsenega napitkazelo okusno in nasitno ajdova kaša z zelenjavno omako in regrat za kosilo ***eno vprašanje: ve kdo, kje bi v okolici celja lahko kupila tempeh, pa kakšna je cena? Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 7. april 2009 Prijavi Deli 7. april 2009 Lotil se bom priprave hobotnice s krompirjem in čebulo v pečici, na alternativni način - tako, da jo sploh ne bom pripravil v pečici. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 7. april 2009 Prijavi Deli 7. april 2009 Kak bo pol zgledal ta alternativen način? Korak jedan: skuhaš hobotnico (to sem že)Korak dva: zrežeš jo na kolute (to sem tud že)Korak tri: prepražiš čebulo in potem gor fukneš kolute hobotnice. v drug pisker daš kuhat krompirKorak četri: Ko je krompir kuhan, aolupiš in narežeš, posuješ z zdrobljenim česnom in fukneš zraven hobotnico s čebuloKorak pet: Vse skupaj previdno, da se krompir čist ne zjebe, premešaš in zaliješ z olivnim oljemKorak šest: Potem to daš na krožnik in ješ, zravese pa delaš, da si si na krožnik naložil iz pečice lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.