krokodil 15. maj 2009 Prijavi Deli 15. maj 2009 No, jaz jem svoje cesnje, sicer jih nimamo na vrtu, pac pa v sadovnjaku Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 15. maj 2009 Prijavi Deli 15. maj 2009 Zajtrk še nič Nekaj rezin slame verjetno. Kosilo????????????? Demet, kako se je včasih težko kaj izmislit Včeraj preživela jabolko dan xrosex Zato pa vsem ki ste zdravi, polagam en nasvet.Jejte vse in ne bodite zbirčni, saj ko se moraš določene stvari izogibat, je kriza Prav z veseljem bi kos kruha, ali pa krožnik krompirja......... polento.... njami makaroni xyesx Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. maj 2009 Prijavi Deli 15. maj 2009 Fantastična solata: mlada špinača, zelje, paradižnik, korenček in prosena kaša. :wOOt: Čakajo me jagode, ki jih bom zmešala z domačim jogurtom in medom. Pa en poseben bonbonček (šampanjčeva in jagodna krema ) Ja, spet iščemo tolažbo v hrani. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 15. maj 2009 Prijavi Deli 15. maj 2009 mmmm, jagode me čakajo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. maj 2009 Prijavi Deli 16. maj 2009 Sojini zrezki, zelena solata in jagodni sladoled. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 16. maj 2009 Prijavi Deli 16. maj 2009 ... pojedla malo govedine iz juhe od mame... 200g nocciole po žličkah... tudi pikič kruha... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. maj 2009 Prijavi Deli 16. maj 2009 bulgur z gobicami in skleda zelene solatezdle pa bučnice glodamverjetno bom še kos kruha z bučkinim namazom Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 16. maj 2009 Prijavi Deli 16. maj 2009 ahja... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. maj 2009 Prijavi Deli 18. maj 2009 bulgur z gobicamiKaj je pa to? En češki sendvič. Kuhala bom pa župco. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 18. maj 2009 Prijavi Deli 18. maj 2009 jaz pa domače redkvice in rukolo, pa mladi sir in mamin kruh z orehi, pa višnjev jogurt Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 18. maj 2009 Prijavi Deli 18. maj 2009 ... Čakajo me jagode, ... ...jagode me čakajo. ... jagodni .... matr ste me zrajcal zdej s temi jagodami grem po službi takoj si kupit en paklc Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. maj 2009 Prijavi Deli 18. maj 2009 jaz pa domače redkvice in rukolo, pa mladi sir in mamin kruh z orehi, pa višnjev jogurt Sliši se super matr ste me zrajcal zdej s temi jagodami grem po službi takoj si kupit en paklc gajbo, raje! x:px Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. maj 2009 Prijavi Deli 18. maj 2009 Torej: špinača, pire krompir in neke klobase za žar sem najdla. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. maj 2009 Prijavi Deli 18. maj 2009 nataly, a vam že raste tista mlada špinačka? Jaz jo jem kot solato mmmm. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. maj 2009 Prijavi Deli 18. maj 2009 matr ste me zrajcal zdej s temi jagodami grem po službi takoj si kupit en paklc hvala enako Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 18. maj 2009 Prijavi Deli 18. maj 2009 Skleda regrata/3x dnevno,špinača iz kopriv [brez smetane, mleka], 3 dl terana, domač kruh, ... Všečno -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. maj 2009 Prijavi Deli 18. maj 2009 nataly, a vam že raste tista mlada špinačka? Jaz jo jem kot solato mmmm.Jap. Že drugič bom jo obrala. In kako tale solata zgleda? Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 18. maj 2009 Prijavi Deli 18. maj 2009 xrolleyesx nažboku doma. tukaj ni dejansko nič več- zelena solata, kosti, moka, pašteta, riž. ni za zjokat se- še... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. maj 2009 Prijavi Deli 18. maj 2009 In kako tale solata zgleda? Ja isto kot navadna. Pač je ne skuham in jo jem kot bilokero.. Tako naprimer:http://www.theburprag.com/spinach-salad.jpg Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. maj 2009 Prijavi Deli 18. maj 2009 bulgurKaj je pa to?bulgur je ena zadeva, narejena iz zrn trde pšenice danes pa ajdova kaša bla Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 18. maj 2009 Prijavi Deli 18. maj 2009 Redkvice. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 18. maj 2009 Prijavi Deli 18. maj 2009 pizza šunka čakam, ker se bom nagradila za vse muke. namesto da bi šparala... ne, bom mela quiet evening eating pizza watching poročila. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 19. maj 2009 Prijavi Deli 19. maj 2009 Danes zrezki v omaki, pire krompir, goveja juhica in solatka Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 19. maj 2009 Prijavi Deli 19. maj 2009 Juha iz rdeče leče po dalmatinsko. sta zdej oba vegi ratala? Če ti je ratal ta podvig, je zlo fajn Ker dolgoleten vegi (kar ti sicer nisi) pač ne more živet v isti kuhnji z vsejedcem, preverjeno. Danes: pehtranov kruh, skuta + med, domače mleko iz bližnje kmetije Za kosilo bo pa jota z res kislim zeljem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. maj 2009 Prijavi Deli 19. maj 2009 Juha iz rdeče leče po dalmatinsko.Recept mam rdečo lečo glih doma, pa da ne bo skos "po moje"BTW, ti je ni treba nič namakat, ker je ekspresno (raz)kuhana Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.