Aliana 17. junij 2009 Prijavi Deli 17. junij 2009 jaz še vedno vztrajam na nič oz. čist malo OH in zaenkrat so občutki čist neverjetno fajn pa še učimo se jest hrano, kjer je poudarek na zelenjavi, ne pa na OH, tko da tud dolgoročno tole čist super. Sam kriza je, ker vedno prevelike količine telih rižev in tega dajem kuhat, ker mi j ečist smešno.. 2 žlici na osebo sem danes spet quinoe nakuhala za 2 dni drugač pa zraven quinoe bila velika skleda zelenjave, popečene v voku pa s par koščki tofuja zraven (sem pogruntala ful dobro foro.. vsako stvar posebej povokaš, na koncu jih še skupaj streseš in mal popečeš, pol pa v posodo, pustiš par minut, da se mal ohladi, streseš zraven sol z začimbami in zapreš, da se mal prečmoka vse skup... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 17. junij 2009 Prijavi Deli 17. junij 2009 milošte ...a to je iz milosti al kako ... od milošte= srbsko, pomeni pa ljubkovalnoPetar, od milošte- Pera Tudi v tistem komadu od Balaševića- 'Boža zvani pub', ki so možje kartali,pa je "igrao je i upravnik pošte, zvan Ljupča od milošte..." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 18. junij 2009 Prijavi Deli 18. junij 2009 skledčko borovnic sem že ... mmm ... češnje me še čakajo ... avokada pa nisem dobila ... bova bučke in pire krompir Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. junij 2009 Prijavi Deli 18. junij 2009 Čeprav so pri nas v Ts japonske restavracije wannabe - s Kitajci notri x:Dx x:Dx Jaz imam zelo rada suši. No, odkar ne jem mesa, jem samo zelenjavne, ampak nasplošno mi je japonska kuhinja kar zanimiva. Sploh so mi pa okusne njihove sladice. V Ljubljani naredijo tak super sladoled zeleni čaj in prelijejo z brusnicami Super. Mi je bilo pa smešno, ko sem pod vegi sushi menijem dobila jeguljo. Zdaj grem po MALICO. Solato, upajmo.Popoldne pa ne vem, je velika verjetnost, da bom na suhi hrani. Jeti, borovnice!!! Fouš! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 18. junij 2009 Prijavi Deli 18. junij 2009 x:Dx x:Dx Jaz imam zelo rada suši. No, odkar ne jem mesa, jem samo zelenjavne, ampak nasplošno mi je japonska kuhinja kar zanimiva. Sploh so mi pa okusne njihove sladice. V Ljubljani naredijo tak super sladoled zeleni čaj in prelijejo z brusnicami Super. Mi je bilo pa smešno, ko sem pod vegi sushi menijem dobila jeguljo. Michelle , a ti tudi rib ne ješ več?V LJ japonski so malo zoprni , pa čaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka se full, zagrebška japonska je zelo dobraTile naši Kitajci pa....moraš do Padove, da bi bila prava japonska kuhinja, seveda pa računu dodaš še eno nulo... V Nyc imajo mega japonsko slaščarno na vogalu 5.avenije in tam nekje 47/49 ulice, ne spomnem se več točno.V glavnem so slaščice iz fižolove moke, prelepe na pogled in dobre, samo... en uč pustiš tam za plačilo Zdaj grem po MALICO. Solato, upajmo.Popoldne pa ne vem, je velika verjetnost, da bom na suhi hrani. Jeti, borovnice!!! Fouš! jaz bi tudi borvnice , to pa to, borovniceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. junij 2009 Prijavi Deli 18. junij 2009 joto. z dvema mini krompirčkoma. pa z rjavo lečo namest fižola, ker sem se prepozno spomnila, da bi ga namočila... dobr je x:px Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 18. junij 2009 Prijavi Deli 18. junij 2009 čaw njam imam bolognese . nisem še nikoli pekla lasagne v stanovanju. ko se nažbokam tega zdaj, ... ker sem malo se popekla, paše bolj sočno. ful breskev z drevesa. zelena paprika gor ajvar, paprika namaz... pupe so bile cel dan okoli, jaz brala, pole panika sem naredila en giro... in pol na koncu še šlogala kam bo padla kocka, da pridejo čez manj kot uro in res! tia je pripeljala še enega soseda. ker so prišli eni tipi v dveh telemah, sem se hmali pobrala. saj se derejo, špricajo in nikoli ne veš.ili... .. kaj bi nam nared Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 18. junij 2009 Prijavi Deli 18. junij 2009 Bemu borovnice, kar naprej jih omenjate, sem sel po friske v gozd,pa spotoma se enih ducat klopov na nogah nazaj prinesel Samo kako so dobre ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 18. junij 2009 Prijavi Deli 18. junij 2009 Bemu borovnice, kar naprej jih omenjate, sem sel po friske v gozd,pa spotoma se enih ducat klopov na nogah nazaj prinesel Samo kako so dobre ... Pismo, moram jih jutri kupit, sline za borovnicami imam do tal!Na koprski tržnici so po 17 evrotov- kilogram, prve tu v Trstu so bile po 35evrov/kg Nikoli razumela neke fore na litre , kot so jih vedno prodajali na živilskem v Lj B O R O V N I C E Pismo, borovnice niso kot sarmičke, da ko si jih zaželim, ročno grem do zmrzovalnika, imam vedno enokislo glavco, pa juneče mleto, rižek, pa kak pujskov vršiček se tudi najde- in voila sarmičke. Jih moram kupit, osladkat, naložit v vazce in zamrznit za hude čase, za barvanje sadnih šejkov iz blenderja ... Znalci Lunatki- do kdaj so borovnice? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. junij 2009 Prijavi Deli 18. junij 2009 Tile naši Kitajci pa....moraš do Padove, da bi bila prava japonska kuhinja, seveda pa računu dodaš še eno nulo..Če veš točno za kakšno tam v Padovi, se priporočam. Ko grem "nekam" (in mislim, da bom šla vedno bolj pogosto), mi je Padova zelo blizu in bi šla Kitajske hrane pa ne jem več. Že zato, ker mi je bilo povsod vse premastno (razen enkrat v Angliji) in me kar mine... Dej nehite z borovnicam. Kle okoli Brezovice so že, zdej pa samo čas najti... Aja, jedla sem bolj slabo danes. Kolerabo. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 19. junij 2009 Prijavi Deli 19. junij 2009 testeninsko solato Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 19. junij 2009 Prijavi Deli 19. junij 2009 Na en tatarski smo udarili danes Sem morala častit, ker mam nov motor Imam še toliko dela :xx!: , mencam pa za domov, ker imam v banci na 45 cm razdalje 1 kg B O R O V N I C !!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. junij 2009 Prijavi Deli 19. junij 2009 Na en tatarski smo udarili danes Sem morala častit, ker mam nov motor Imam še toliko dela :xx!: , mencam pa za domov, ker imam v banci na 45 cm razdalje 1 kg B O R O V N I C !!!! opala borovnice, js tudi js si bom pa dans naredla solato iz paradižnika, kumare(domače ) pire in sira Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. junij 2009 Prijavi Deli 19. junij 2009 Heh, jaz se dans tud po po dolgem času spravljam kuhat.......tirolski krompirjev golaž Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 19. junij 2009 Prijavi Deli 19. junij 2009 borovnice, js tudi Ma Klarus ,suncetipoljubim, če pa ti nisi iz borovničevskih krajev?!?Štajerland, najboljše borovnice pod soncem Rada bi jedla kakšne sladkarije Kakšno dobro torto , z orehi in mandeljni, oblito s čokolado Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. junij 2009 Prijavi Deli 19. junij 2009 nabasala se z avokadovo juho tko lepo zrel je bil, da ne bi zdržal čez vikend, ko naju ne bo in sva ga zmazala.. ooo, kok je blo pa to dobro, res... pa borovnice mi je mama dala ene pol kile.. sem jih direkt v zmrzovalnik dala, ker ni časa, pa bodo lepo za milk shake zjutraj, ko prideva nazaj... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 20. junij 2009 Prijavi Deli 20. junij 2009 Danes so temperature malo nizke in temu primerna bo prehrana.Pečenice in kislo zelje. Njami, komaj čakam.Sladico (jagodno rolado), sem pa že načela, ne morem čakat. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 20. junij 2009 Prijavi Deli 20. junij 2009 Ej Mitra...si kot moja mama. kar naprej ene klobase...al so hrenovje, kranjske alpa pečenice...malo se pomirkaj...Jaz imam danes bol asketsko kosilo. Goveja juhica s korenjem in drobnjakom, zelena solata z jajcem in malo fižola...Ker manj migam...samo lažja dela v gospodinjstvu je to zadosti... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 22. junij 2009 Prijavi Deli 22. junij 2009 pizzo, Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 25. junij 2009 Prijavi Deli 25. junij 2009 Cisto prave.....breskve Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 26. junij 2009 Prijavi Deli 26. junij 2009 Moj zajtrk je bil tudi v sadovnjaku - tri krasno dišeče čisto friške breskve , za povrh pa še pest malin... Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. junij 2009 Prijavi Deli 26. junij 2009 Zjutraj sem smoothija (nektarine, banana, jagode). Za kosilo bom pa pečen krompir s timijanom pa zeleno solato. To je zame popolno kosilo. x:Ix Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 26. junij 2009 Prijavi Deli 26. junij 2009 zadnje čase mi ni do hrane...mi dogaja... se hranim s srečo tako da sem do sedaj uspela pojest 2 breski in kos višnjevega štrudla...Pol kasnej bo kaj konkretnejšega. Sigurno bom solato iz kumar... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 26. junij 2009 Prijavi Deli 26. junij 2009 za zajtrk je bil smothie iz breskve, jabolka, pomaranče in korenčka pa pol polovico lončka cottage sirčka čez, za kosilo ajdova kaša, tofu, pečen na arašidovem olju in skleda solate in paradižnikov, fižola in redkvic.vmes pa glodam mandlje Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 27. junij 2009 Prijavi Deli 27. junij 2009 za kužke ocvrla 3 kukmaka, našla med bloki... hrenovke in polnozrnate žemlje ter omako paradajz zelenjavna , 5 žemlj... zanimivih... jedla sem! Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.