Michelle 12. september 2009 Prijavi Deli 12. september 2009 Aja, prav držita se 28 dnevnega jedilnika?Vsa čast!Meni kaj takega zdaj enostavno ne bi uspelo...Obupna sem. Cel dan nič, potem pa večerja (zadnjič sem si šla po neke 2 slana zavitka in 1 buhtel k Pečjak in sem pojedla v slabih 10 minutah). :xx!: Ali pa enkrat na dan...Pa vem ves ta ABC zdrave prehrane.Občudujem vse, ki se držite! Aja, potem imaš tudi ti familijo iz tistih koncev Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. september 2009 Prijavi Deli 12. september 2009 Aja, prav držita se 28 dnevnega jedilnika?Vsa čast!Meni kaj takega zdaj enostavno ne bi uspelo...Obupna sem. Cel dan nič, potem pa večerja (zadnjič sem si šla po neke 2 slana zavitka in 1 buhtel k Pečjak in sem pojedla v slabih 10 minutah). :xx!: Ali pa enkrat na dan...Pa vem ves ta ABC zdrave prehrane.Občudujem vse, ki se držite! Aja, potem imaš tudi ti familijo iz tistih koncev ne vem, midva sva si skuhala zvečer, če sva vedla, da mava gužvo naslednji dan, in pol nosila s sabo plastične posodice.. je pa res, da mava oba v pisarni mikrovalovko, tko da lahko mal sčaraš... pa vrečka mandljev v torbici + en jabolko lahko čist nadomesti en obrok, če si leteč... ja, je pa kriza, vem.. se je res treba ful zdisciplinirat pa vnaprej planirat Vn. Gorice, ja Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 14. september 2009 Prijavi Deli 14. september 2009 Rižota z grahom, solata Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 14. september 2009 Prijavi Deli 14. september 2009 Vidm, da se o Kašči Mrlačnik menite z izjemo solatne ponudbe (predvidljiv dolgčas), je men še posebej njihova hobotnica s krompirjem (iz peči). Imajo nadsuper ponudbo balzamičnih kisev je pa res, da morš bit radovedno tečen mah, sem vsaj poskusila oni tapravi Modena balzamični kis (k je btw gost ko sirup).Ambient je super, od vin se držim refoška sem dobila stročji fižol tak da danes in jutri bobiči Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 14. september 2009 Prijavi Deli 14. september 2009 Hello punce moje Meni tudi pri Mrlačniku vedno super, samo tisti evro al nekaj deset centov, ki ti zaračunajo ekstra, če na primer prosiš, da ti dajo k taljati krompirček namesto njokov, ker ne smeš glutena- se mi zdi pa za malo :xx!: , brezvezne fore.Pa en natakar je obupno vsiljiv Drugače pa ravnokar pojedla krasno govejo župo iz zamrzovalnika,skuhala za notri malo rižka, pa skledo radiča s fižolom, mljask,sem kot nova.Namreč, bila 3 dni v Londonu , jedla super, bila v Harrodsu v sushi baru, res odličen sushi, račun malo manj odličen , včeraj šla v 'moj' steak house pub, vedno grem tja, ko sem v Londonu, v Kensigtonu, ki je moj najljubši kvartir .Zvečer pa male japonske dobrote v Zumi, če greste kaj v prestolnico na Otoku zelo priporočam http://www.zumarestaurant.com/ , hud plejs, morda v Rimu al Milanu kaj podobnega, sicer pa res ekstra. Ko pa se z vseh mojih poti vrnem domov, imam vedno v zamrzovalniku pripravljeno govejo juho, ki me skoraj zmeraj vrne v življenje.Se strinjam, da je prehrana po restavracijah dolgoročno (ma kratkoročno tudi) huda reč Še tako da se trudiš, zunaj preveč poješ :xx!: Z leti sem se naučila regulirati svojo prehrano, vedno bolj pridna. Ko pa nisem na službeni poti, iz firme skočim domov pojest, ali pa si nosim sabo. Sem kupila eno mikrovalovko tudi za firmo, pa velik hladilnik imano, pa za vogalom botegin (mala trgovinica s sadjem in zelenjavo, kjer ima gospa Majda domače pridelke iz okolice Trsta . Tako da Mich. začni si nosit zadeve s seboj. Sem gledala sedaj folk po Londonu; vsi suhi , suhi ja, in lepih postav. Danes zjutraj v metroju, ko je folk šel na delo- vsi so imeli vrečko in notri termusno posodo, pa kak sadež...Se izplača, res. In ko je siesta, pa si le privošči tvoje sladke priboljške, se zih ne bo poznalo.Recimo, kaj vse i nosim v office za kosilo : tupperwere z na pari skuhanim rižem, v katerega dodam žlico mandljeve paste (jo dobiš pri sosedu), kakšne mineštre, komaj čakam da bo jota, palačinke od dneva prej, imam zalogo evinih premium tun in pločevink fižola, fižoletov in od soseda rdečo peso (ki je edina, ki nima kimla ) in skočim k Majdi recimo po kakšno kumaro, ki si jo svežo narežem in začinim z odličnim paškim olivcem-prinesli eni klijenti...imam vedno riževe hlebčke za male lakote in jabolčne in hruškine krhlje od Vilkota , si kupim pest orehov ali mandlev, suhe marelice, sezamove sladke paličice, vseh sort sadja glede na željo, ma ni da ni. Še tako da se mi mudi, ali da imam fullll dela naredim enourni break ob uri kosila od 13-14, imamo v firmi naštimamo tel. tajnico, izklopimo mobilnike in gremo jest. Po jedi poslušam kak dober komad na youtubu, ali kaj drugega, v glavnem, se prisilim, da ne odgovarjam na maile med tisto uro, razen če niso od frendov.Res se splača potrudit in dostojno pokosit. In ne si odtegovat sladkarij, ker prej ali slej telo terja svojo dozo , potem je pa joj Z malo organizacije res lahko dobro furaš tole. Pazi na pasti; kupi si mali grozd grozdja, ne celo kilo...da te skušnjava, saj veš kako gre to. Pest orehov, ne cele kile, 'da bo še za domov'... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. september 2009 Prijavi Deli 15. september 2009 Hey Ruby To je definitivno rešitev - nositi s seboj. Pa seveda si vzeti čas za kosilo. Zadnje čase se večkrat zgodi, da prav vržem vase in grem. Drugo je, če kuham doma. Samo to je užitek. Vem, da bom morala spet začeti misliti na hrano, ker tole ne bo šlo več dolgo. Najbolj jezna pa sem, da sem že imela super rutino, jedla male obroke 5krat na dan in to daljši čas in sem se super počutila. Potem se je pa spet zgodilo, da je bilo totalno stresno obdobje in od takrat sem totalno bedna. Tudi to je dober nasvet, da kupuješ po malo! Že tako sem zelo jezna (osebna kaprica), če se hrana meče stran. :xx!: Edino kar kupujem v velikih količinah je bio zelenjava (enkrat na teden na kmetijo). No, tega se nikoli ne meče stran Povsod ti dam prav, itak... Treba bo samo notri padt. V Londonu si bila. Kmalu se ti pridružim. Sploh nisem izbirčna, ampak tam nisem še našla restavracije, ki bi mi bila resnično oh in sploh super. Pa sem poslušala nasvete domačinov, peljali so me... pa nič kaj preveč. Pravzaprav mi je še najbolj zanimiva indijska hrana. Prvič mi sploh ni bila (prepikantno), potem se pa navadiš. Pa izbira začimb Mayfair ima eno fajn francosko, pa se ne spomnim imena... ni pa poceni. Poceni lahko skozi prideš, če hodiš v fast foode in fish and chips... no, tam še nisem... kljub mojim trenutno groznim navadam, tja še ne zavijem..V Japonsko pa samo če grem sama, ker nihče tam ne je te hrane... Upam, da si kaj zavila na Burton Street....tam je my favorite trgovicna Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. september 2009 Prijavi Deli 20. september 2009 še nekaj o kvinoji...(pišem seminarsko na to temo pa ful zanimivih stvari našla.. tule sem našla luštkan odgovor na nekaj, kar se že en teden sprašujem - zakaj so v Evropo prinesli krompir in koruzo, kvinoje pa ne, čeprav je še bolj nezahtevna za gojit...) a se da semena kalit tud če nimaš kalilnika? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 20. september 2009 Prijavi Deli 20. september 2009 Mich. , meni tudi tipična angleška hrana jaz pa sem izbirčna Metka , kaj ne bi bila, nikjer na svetu se ne je tako dobrokot pri nas /primorska/istra/ita , Tako da razni vampi, poridži in tisti njihovi pudingi in želatine V anglosaksonskih deželah boš kot vegetarijanka vedno imela zelo limitiran jedilnik Jaz pojem kak steak, pa na tone sushija, ker vem, da gotovo ni glutena zraven.Naročiš solato, pa ti servirajo nekaj zelenega v pepelničku Isto v Ameriki, tam je pravzaprav še slabše, tam se zaradi hormonov v hrani napihneš kot balon ,tudi zelenjava je drugačna, vedno se vrnem napol mrtva zaradi hrane . Indijske hrane ne maram, niti kitajske, ne šizim na arabsko, ne jem pikatnih zadev. *Včeraj mi je Velikan naredil falafele. Židovsko Novo leto je bilo. Mah, jaz bi hitro predrugačila recept *Me je zamikala kvinoja, šla na lov in je nisem našla Jo najdem morda pri sosedu, sparu ali kje v Slo?Moram probati. Amarant pa , en okruten poc , kar se tiče pa amarantovih kokic, sem sežgala posodo in zasmradila za en teden flat , potem sem spreminjala zrna v moko,pa smo podrsavali po kuhinji še lep čas po njih.... skratka, propadlo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. september 2009 Prijavi Deli 20. september 2009 Mich. , meni tudi tipična angleška hrana jaz pa sem izbirčna Metka , kaj ne bi bila, nikjer na svetu se ne je tako dobrokot pri nas /primorska/istra/ita , Tako da razni vampi, poridži in tisti njihovi pudingi in želatine V anglosaksonskih deželah boš kot vegetarijanka vedno imela zelo limitiran jedilnik Jaz pojem kak steak, pa na tone sushija, ker vem, da gotovo ni glutena zraven.Naročiš solato, pa ti servirajo nekaj zelenega v pepelničku Isto v Ameriki, tam je pravzaprav še slabše, tam se zaradi hormonov v hrani napihneš kot balon ,tudi zelenjava je drugačna, vedno se vrnem napol mrtva zaradi hrane . Indijske hrane ne maram, niti kitajske, ne šizim na arabsko, ne jem pikatnih zadev. *Včeraj mi je Velikan naredil falafele. Židovsko Novo leto je bilo. Mah, jaz bi hitro predrugačila recept *Me je zamikala kvinoja, šla na lov in je nisem našla Jo najdem morda pri sosedu, sparu ali kje v Slo?Moram probati. Amarant pa , en okruten poc , kar se tiče pa amarantovih kokic, sem sežgala posodo in zasmradila za en teden flat , potem sem spreminjala zrna v moko,pa smo podrsavali po kuhinji še lep čas po njih.... skratka, propadlo v Hoferju med bio izdelki imaš kvinojo in kiwicha (amarant, sam a ni najbolj kjut tale indijanska beseda). V Sparu jo imajo tud, vsaj v SLO.kvinojo kuhaš v ful malo vode.. tolk, da ravno prekrije. in rajši še mal dodaš, če zgleda, da bo zmanjkal. če daš preveč vode, meče une pikice po celi posodi in jim to ful ne paše in ratajo pocaste.. pa ne predolgo kuhat, ene 10 minut.. ko kalček mal odstopi, oz postane ostalo okrog bolj prozorno..men je kiwicha simpatičen, ker se med kuhanjem združi v take rožice, ko se jih ene 20 skupaj prime sam je pa res, da ga je zelo hitro povsod polno kokic pa tud men še ni uspelo naredit, čeprav v drugem poskusu jih je bilo samo še pol sežganih (brez olja, glih tolk semen, da prekrijejo ponev, na ful vroče in pokrit, da lahko sprot mešaš oziroma treseš posodo... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 25. september 2009 Prijavi Deli 25. september 2009 soljat inu bobiče Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. september 2009 Prijavi Deli 25. september 2009 Gobe, gobe, gobe. En dan sem gobovo juhico (ma ni boljšega), drug dan sem rižoto z gobami, enkrat sem eno pito z gobami (pri mami, ki rada in dobro eksperimentira )... Poskušam bit bolj pridna. Zjutraj si vedno naredim smoothija pa pojem kaj... Vmesni obroki me mal zafrkavajo, ker pozabim... Pa fige so skos doma... potešijo željo po sladkem.... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 26. september 2009 Prijavi Deli 26. september 2009 Točno s tem namenom uletela zdajle sem: gobe pri nas masovno na jedilniku.Zadnjič šla tako malo v gozd - pa privlekla nazaj domov štiri marele -starejša šibnila pol še naprej in privlekla en kup lisičk - pa smo imele ocvrte gobe.Včeraj pa gobjo juho iz: jurčka (črnega), rumenih gobanov (letos jih uvrstila komaj med za nas nabirljive gobe - ne vem kaj sem mislila prej...sem jih za naša dva nabirala..no zdaj nič več), golobice in lisičk.Juha dobra, da dol padeš. Pa polento s sirom.Pa tiramisu (starejša ga naredila) za posladek. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. september 2009 Prijavi Deli 26. september 2009 Jaz pa še nisem prišla do marel Polenta s sirom Good idea. Danes bo družinsko kosilo (vikendi so najbolj fajn ). Spekla sem lepinje in pečene paprike, ostali bodo pa prebranac, sojine zame in meso za ostale. Pa motoviček.Se nam da! Mošt bi, mošt x:Dx Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 27. september 2009 Prijavi Deli 27. september 2009 v Hoferju med bio izdelki imaš kvinojo in kiwicha (amarant, sam a ni najbolj kjut tale indijanska beseda). V Sparu jo imajo tud, vsaj v SLO.kvinojo kuhaš v ful malo vode.. tolk, da ravno prekrije. in rajši še mal dodaš, če zgleda, da bo zmanjkal. če daš preveč vode, meče une pikice po celi posodi in jim to ful ne paše in ratajo pocaste.. pa ne predolgo kuhat, ene 10 minut.. ko kalček mal odstopi, oz postane ostalo okrog bolj prozorno..men je kiwicha simpatičen, ker se med kuhanjem združi v take rožice, ko se jih ene 20 skupaj prime sam je pa res, da ga je zelo hitro povsod polno kokic pa tud men še ni uspelo naredit, čeprav v drugem poskusu jih je bilo samo še pol sežganih (brez olja, glih tolk semen, da prekrijejo ponev, na ful vroče in pokrit, da lahko sprot mešaš oziroma treseš posodo... Hvala l epa Aliana Gobe , Rubka bi tudi Sveži jurčki, narezani na rezine, fliknjene na žar, pa potem gor nekaj kapljic odličnega olivnega mljaskAli pa repki od škampov in jurčki na žaru, vse skupaj servirano na širokih rezancih iz zelene solate in rdečega radiča , dva grissina in maš kraljevsko predjed Včeraj poslavili prvih 40. od Plemenitinega Velikana Ampak.....miza se je šibila od dobrot..., čemur se ne znam upreti :xx!: Danes za kosilo skuhala krompir v oblicah, ga nalistala na krožnike, posula s kosmiči surovega masla in drobnjaka.Zraven skuhala fižolete (stročji, mičken sladek), še v toplega narezala dve trdo kuhani jajci, olivno in limona.Dvakrat oblizala prste. Za desert pa perverzija od perverzije une male črne fige, že malo suhe, so kot čokolatini, mljask-previdno odprla in položila na sevirni krožnik, v vsako pa vtisnila eno polovico orehovega jedra...nisem imela doma črne čokolade, sicer bi jo stopila, vlila kakšno kapljo na vsako figo, in vtisnila potem oreh...vredno greha... Mich. , ja fige za posladek...in potem vidiš zgoraj kaj se zgodi... sem pa začela po tisti mega knjigi 'Zakaj Francozinje...al kaj je že, jo imam v ita... uporabljat recept Claufoutis brez testa (ali brez klofute na vagi ).V bistvu z limono marinirano sadje obrneš v ponvici z žlico cukra, jaz namesto cimeta dam vanilijo.Že leta v rjav sladkor dam kar strok vanilije ali pa strokec zmeljem in dodam v sladkor- to je vaniljev sladkor! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 28. september 2009 Prijavi Deli 28. september 2009 gobe včeraj se nažrla pečenega kostanja limonada na tešče. malo kasneje sveže stisnjen pomarančni sok. še malo kasneje banana.pojma nimam, kaj bo za kosilo. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 28. september 2009 Prijavi Deli 28. september 2009 ma ljudje božji, ne me dražit s pečenimi kostanji in gobami konec septembra, bohvasnimarad pa to je tako, kot z regratom v februarju pozelenim od zavisti, takoj, prec, momentalno jst še živim v svetu rib, kozic, fig, cukinov in paradajzev (resda v zelo slabem stanju in omejenih izdanjih, pa vseeno) in me tole bahanje ob pondelkih iztiri (iz moje običajne orbite) hej Rubka , a bi zaupala oni del o mariniranem sadju v limoninem soku, ki se obrača na žlici cukra? Predvsem del o obračanju me zanima; cukr na suho popražiš/karameliziraš, ali cukru dodaš kaj sladke smetane, masla morda (kot za karamelo) In kje se to sreča s cimetom? Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 29. september 2009 Prijavi Deli 29. september 2009 Mene tud ne dražit s kostanji in gobami Cookie Nič posebno težkega, tisto sadje:Po knjigi M.Guiliano- lahko uporabiš slive, japke, hruške, češnje, super se obnese tudi če sadje ni 100% zreloAllora: za 4 osebe:-12 češp izkoščičiš, narežeš na 4 dele pokapljaš z limono in pustiš marinirat 10 minut-zmešaš zlico cukra z noževo konico cimeta- v neoprijemljivi ponvi stopiš za lešnik putra , dodaš češpe, posuješ s cimetovim cukrom-na majhnem ognju dušiš v lastnem soku da se zmehčajo, ampak ne razpadejo (ne kuhaš marmelade) -Serviraš mlačne, lahko z balco sladoleda zraven Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 29. september 2009 Prijavi Deli 29. september 2009 x:px vanilijevega (od lj.mlekarn)-tega mam letos uahtanega ja Rubka moja draga, najlepša hvala češp sicer nimam več, mam pa mini jabka in eno hruškico Veš, kaj mi je pr teb najbolj všeč; ker ne kompliciraš Osnova zmer najboljša, pol je pa vse v dveh, treh potezah pripravljeno. Ck, ck, pa že jemo In nikjer nobenih margarin, veget, praškov in jušnih kock, gustina, želatine, kuharjenja,...ja, ja simpl je najbolj dobr Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. oktober 2009 Prijavi Deli 1. oktober 2009 sem pa začela po tisti mega knjigi 'Zakaj Francozinje...al kaj je že, jo imam v ita... uporabljat recept Claufoutis brez testa (ali brez klofute na vagi ).Ta knjiga je resnično dobra. Taki fajn, simpl recepti, pa tudi point knjige je fajn Že dolgo nisem nič od tam... Ne vem, kaj bom... želodec me že opozarja, samo morm še mal potrpet tuki... Rižoto na hitro. Najbrž. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 8. oktober 2009 Prijavi Deli 8. oktober 2009 Ja Michelle , knjiga ima svoj smisel, kar nekaj dobrih receptov. Avtorica ima malo egotripske poglede nase in ostale Francozinje,ki wannabe ah, oh in sploh. Tako so (baje) super, da jim že kar škodi Malo preveč južnjaški pristop z nenormalnim hvalisanjem, v stilu-mi vse najboljše, vi pa vse zanič :xx!: Sicer pa če greš mimo tega, je knjiga res ok Prišla iz treninga in polizala za večerjo:-pol plastenke planikinega kefirja (250ml)sem vlila v lično latvico -vanj stresla pest mandeljnovih palčk (lahko tudi lističe, ali samo narezane mandeljne)-dodala žlico limoninega medu-dodala nekaj listkov sveže mete (za mojo prijateljico dam še en čink cimeta)-pomešala in pojedla s plastično žlico na dolgi paličici Mamma mia ke slastno, nasitno in zdravo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 9. oktober 2009 Prijavi Deli 9. oktober 2009 Ciao punce sem danes v Žurnalu (ki mi ga je prijazno prinesel sodelavec) dobila kupon in vabilo za ogled "Sejma kakovosti za mizo" - Good v Udinah (od 16.-18.10.09).Pa me zanima (da se ne vozim 150km za BZ), a se splača to videt? V gurmanskem smislu seveda, pa da kej "dobrega" (v smislu oliv na 1001 način, pesta, namazov, grisinov, peperoncinov, U get the picture) nabavim Izključno za domačo uporabo, v normalnih količinah (gospodinjstvo 2 oseb in ene Pesjanke). No, če katera/i ve? *******limonin med? Čist ugibam, je to med, nabran iz cvetočih limon?joj, kje se take reči dobijo Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 9. oktober 2009 Prijavi Deli 9. oktober 2009 super Porny, sam a lahk doživetje tut skinem kje z neta x:Dx Limonin med, naravna mešanica medovja iz EU in pridruženih članic ter koncentrat soka iz limon.. Nč več nč manj, od Medexa ga dobiš v taki tubici za stiskanje, da navš padla na kolena pred čudom in delikateso.se ni za bat za moja kolena, ker Medexa NE šljivim pet posto Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 9. oktober 2009 Prijavi Deli 9. oktober 2009 npr jaz si na internetu ogledujem stimulanse za masturbacijo in tut mal podoživljam vse skup, sevdea je live izvedba boljša, toda....Ženske bi lahka mele mal več domišljije pri vsej stvari, ne pa da v imenu doživetja dajete žegen vsakršnjemu tuzemeljskem onesnaževanju. No, pozabljaš, da VSI pač nismo TI in enim je pristna izkušnja/doživetje ljubša od virtualne Se pravi, Kmetijo pol gledaš Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 9. oktober 2009 Prijavi Deli 9. oktober 2009 Porny, ne bit ljubosumn, sej mam tebe tut rada Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 9. oktober 2009 Prijavi Deli 9. oktober 2009 Ti pa ful padaš na Ruby in njeno hvalisanje, ker ne poznaš realnega backgrounda. Porny, če ti omogoča erekcijo fakt, da se je zaradi tvojega zmerjanja in nadlegovanja odrolala cela serija folka, kateremu se ne da debatirat s tabo- potem imaš ful materiala za masturbacijo. Drugače pa- okoli mojega backgrounda- kaj natolcuješ in se pohujšuješ? Kaj sploh hočeš? O čemu sme folk pisati, da ga ne začneš zmerjat, žalit in napadat?!?Kdo si in kakšna je tvoja funkcija? Zakaj vsako temo totalno zakenjaš??? Kdo ti je kriv osebne nesreče in frustracij? Jaz morda? Ne, še kako ti je realno ime ne vem,nikoli se nisva videla in me ne zanima, da bi se.Pusti me na miru in vaffanculo! *Cookie , limonin med je precej razširjen v Italiji. Ni hudo drag, mala vazica pride okoli 4,50 evra, dobiš ga v vsakem supermarketu v Italiji.To je med,katerega naberajo čebele iz opojno dišečih limoninih cvetov. Italija goji ogromno limonovcev, obstaja tudi pomaračni med.Oba sta zelo blaga in zelo okusna, nimata specigičnega agrumskega okusa! Limonin je zelo svetel. Jaz ga imam najrajši, ker ni premočen. Od raznih super domačih medov me vedno peče zgaga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.