robidica 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 danse smo jedli špagete........njami lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Tak riz je pac no! NIsem ga predolgo kuhala, prebrala sem navodila in SEVEDA sem ostalo kuhala posebaj. Pac...tak je. MIslim...kot da bi prvic v kuhinjo stopila.... Hja no, sam preverjam..... kaj pa pol tak riž kupuješ... če ni dobr.... presneto....Ej pa jest se neb okol hvalu, čeb me s kakim nekvalitetnim rižem nasankal... a si kaki trapasti reklami nasedla? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 uh jaz pa shizim na basmati. vem ja Michelle...Ebor, se vcas zgodi, kupis pac en riz, mal 'probas' recimo... najbolj sovrazim onega, ki je ze ves pacast, not pa se TRD mal! :xx!: aja z lisickami Tina, hudo, pih! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 Ebor, sorry, samo si cuden Prvo, kot prvo, kdo se hvali? Ne morem verjet, da imam tak pogovor o rizu. Pac, probala sem nov riz, kupila v trgovini in je bil prav taksen najbolj sovrazim onega, ki je ze ves pacast, not pa se TRD mal! Ocitno je to tak riz, ker je ljudem vsec ( kot je Tina napisala).Pac kupila sem riz in ga skuhala in mi ni bil vsec ( big deal ). Itak sem pa pristasica neoluscenega... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pac kupila sem riz in ga skuhala in mi ni bil vsec ( big deal ). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 za zajtrk: doza tbl., banana, velika turška kava z mlekom, vodamalica: dve nektarini, vodakosilo: zelena solata s paradižnikom, popečen piščanček, kozarček vinamalica: jogurtvečerja bo pozna...dons sem mal na boljšem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 Haj AlenaU! Sem te ze v eni drugi temi opazila, sam prepozno, pa je bilo ze pase', me veseli, ko si spet tu po dolgem cajtu! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 hej živ Marsa tolk enih stvari je za prebrat, da sploh ne pridem na tekoč, da se uklopm k vam starim mačkom, pa ni kr mačji kašelj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>hej živ Marsa tolk enih stvari je za prebrat, da sploh ne pridem na tekoč, da se uklopm k vam starim mačkom, pa ni kr mačji kašeljsi predstavljam, ja , sam ne skrbi - ce 'se jaz' () ne sledim vec in 3/4 tem sploh ne poznam oz. potekov debat v njih. mislim da si cist ok v stos padla. skratka, me res veseli. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 Jst sm imela pa špagete, v omako sm pa zmetala paradižnik, olive, koruzo, grah, malo paprike - mljask Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>skratka, me res veseli. tud mene , thx Marsa! no torej,... večerja je bla res pozna - ribica, file orade z blitvinimi štruklji, pa se mal vincka.za jutr, torej dons pa žegnsko kosilo pri mami. štart z juho, pa meso na vsaj dva načina, priloge,.... krofi, potica. težla bo. ampak kje tko dobr jest. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 Danes gobova juha pa slivovi cmoki Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> ribica, file orade z blitvinimi štrukljiblagorcek. blitvinih strukljve pa se sploh nisem jedla.. mora bit dzazno tole... njami, gobova juha, POmlad, ves kaksna bi men pasala: taka v kruhovi sredici. Jaz pa se ne vem kaj bomo jedl, pozno kot vedno...morda rizi bizi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 hja dons k je nedela,je večina slovencev verjetno ob 12 zmazala župo govejo , restan krompir pa kak vinski zos pa govedno :xx!: js sm ob pol dvanajstih šele froškala, tk tk da južna bo....enkrat dans in sicer makaroni pa salatka Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 Mi pa nikoli niso imeli takih nedeljskih kosil. Mogoce, da to jejo 3krat na leto. Danes je spet solatni dan. Strocji fizol, cicerika, mal koruze, zelena solata pa tak moj nizkokaloricni jogurtov preliv Ja no, vecini ni, sam men je pa ta kombinacija Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mi pa nikoli niso imeli takih nedeljskih kosil. Mogoce, da to jejo 3krat na leto. Danes je spet solatni dan. Strocji fizol, cicerika, mal koruze, zelena solata pa tak moj nizkokaloricni jogurtov preliv Ja no, vecini ni, sam men je pa ta kombinacija Pa ti se boš čist posušila! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 Verjem, da ne Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Verjem, da ne No pol pa kul Dober tek! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 Kupla basmati za probat Pa je kul Tko neki na easy se mi je jedlo, pa sem skuhala riz, dodala sol, curry, cimet in narezala povrh en paradiznik, se malo pogrela.. that's it ful zanimiv okus zdaj pa enga jezka za desert Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 Ful je blo dobr. Skor sam lisičke v juhi, pa mal jurčkov pa krompirja...mmmmmmmm Jo bom še za večerjo ...hvala mami Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ebor, sorry, samo si cuden Prvo, kot prvo, kdo se hvali? Ne morem verjet, da imam tak pogovor o rizu. Pac, probala sem nov riz, kupila v trgovini in je bil prav taksen Ocitno je to tak riz, ker je ljudem vsec ( kot je Tina napisala).Pac kupila sem riz in ga skuhala in mi ni bil vsec ( big deal ). Itak sem pa pristasica neoluscenega... Ej Sorry Mišel, mal sem se hotu sam pohecat... pocast al ne pocast itak si ga zdej že pojedla... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Verjem, da ne <{POST_SNAPBACK}>Kupla basmati za probat Pa je kul Tko neki na easy se mi je jedlo, pa sem skuhala riz, dodala sol, curry, cimet in narezala povrh en paradiznik, se malo pogrela.. that's it ful zanimiv okus zdaj pa enga jezka za desert a ni fajn basmati? a je rjav al bel (ta ki si ga kupila)? Ebor, Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 a ni fajn basmati? a je rjav al bel (ta ki si ga kupila)? Aha, fin je bel.. sej po moje ni ravno neki spesl, ker je sparova znamka.. sam sem morala riz kupit, pa sem tegale zagledala, pa sem se spomnila, da si ga nekaj hvalila.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 aha saj najbrz je ok.. (pac, tko kot mercatorjeve znamke, v bistvu je pa recimo senf pol itak Etin in wc papir Palomin in to, tko da, najbrz je ze kul).sicer jaz imam v bistvu raje pravega, rjavega (vcas sem to kupovala v teh kalckih in Biotah)... sam ma se mocnejsi vonj in okus, pa ga tamal ne mara, pol sem pa zadnjic kupila Zlato zrno, ki je tud bel, pa me je zlo pozitivno presenetil, zlo fajn rizek.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 Ja, tocno, vonj ma pa cist poseben, me je kar presenetlo. bom se rjavega probala naslednjic... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.