Guest Jeti 10. december 2009 Prijavi Deli 10. december 2009 baaaaaaaaaaaklava kliče a s travco Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. december 2009 Prijavi Deli 12. december 2009 a s travco Ma, ne, s travarico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. december 2009 Prijavi Deli 17. december 2009 skušam jesti manj kruha in našla nadomestek: stiropor riževe vaflje al kaj so že pa moram reči, da so ok za jesti. jem jih, ko me prime, da bi jedla kruh s kakšnim namazom. pa mi nekako kar ratuje, dejansko pojem dosti manj kruha tak da, za zajtrk pokončala jabolko, za malico pa tri riževe vaflje z namazom.za kosilo me čaka boranja Druidi, jaz sem ugotovila, da ima stiropor glih tolk OHjev, kot navaden kruh (se pravi precej veliko).. jaz sem začela jest un črn poc, ki mu tud rečejo kruh, ki je na podlagi semenk narejen.. majo v Hoferju, DMju, Intersparu (tam tud svojo znamko, cenejši pa dober) na rženi moki bazira večinoma, zato mal zakisli, ampak je ful fajn in lahek za prebavo.... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 17. december 2009 Prijavi Deli 17. december 2009 un zavitek z jabolki in kakijem je ful dobr Zadnjič sm narezala še dva mini kivija na drobne kockice in dodala narezane mandeljne, pa je tudi ful dobro ratalo. sm pa zdej odkrila še nekaj, zmiksaš skupaj par kakijev in limonin sok, božansko Al pa z jogurtom... Na vrh pa lahko še stepeno sladko smetano, in poliješ s tekočo čokolado... **Bom probala še kaki z banano zmiksat, in mlekom... po mojem bo tudi dobro... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprenger&Kramer 18. december 2009 Prijavi Deli 18. december 2009 Hrustljava piščanca s poldrugim ducatom klobas v testu...eden od naju je pač na dieti.Amen Citiraj Verba vana aut risui apta non loqui.Zmaga: Io, Galileo dovessi lasciar la falsa impressione che il sole sia il centro del monde e che non si muova e che la terra non sia il centro del mondo e si muova. La detta falsa dottrina e contraria alla Sacra Scrittura. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 19. december 2009 Prijavi Deli 19. december 2009 Burek. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 19. december 2009 Prijavi Deli 19. december 2009 Jaz bi tudi burek, oz sirnico od Plemenite Ljubljanske, pa ne smem več Ragu je bil danes, odličen, z brezglutenskimi rezanci.Motovilec sz fažolon. Granatna jabolka jem kot za stavo Vsak dan eno veliko oberem do zadnjega zrna obožujem drobno sadje, od n.1- češenj , še vse ostalo.Enkrat bila pri enem Lunatku na obisku , pa me je povabil na vrt,h grmom ribeza....jih osmukala kot koza Nikoli več povabil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 20. december 2009 Prijavi Deli 20. december 2009 Meni je pa danes zapasal burek oz pita po bošnjaško. Pa skoraj nikjer v LJ nimajo krompiruše ali zeljanice. Eni imajo napisan pa jo skoraj nikoli nimajo. Bo treba iti kar v Sarajevo. Mi bodo vsaj prijazno postregli in to na kile. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boudika 21. december 2009 Prijavi Deli 21. december 2009 Meni je pa danes zapasal burek oz pita po bošnjaško. Pa skoraj nikjer v LJ nimajo krompiruše ali zeljanice. Eni imajo napisan pa jo skoraj nikoli nimajo. Bo treba iti kar v Sarajevo. Mi bodo vsaj prijazno postregli in to na kile. Imaš v restavraciji v Mercator centru Šiška, drugje razen v Sarajevu pa na zeljanico še nisem naletela. Pa sploh ne vem, zakaj je ne prodajajo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 21. december 2009 Prijavi Deli 21. december 2009 Sploh je kar dobro v M v "Vozi MIško"-tu. Ne samo zeljanica ampak tudi čevapi so vredu Sva bila s sinom, plošča za 2 os. 12 € in sva se kar najedla (če ne greš potem koga selit ali kopat v rudnik, je dosti).Gor je vsakega malo, tudi 2 kosa zeljanice Sicer pa je danes pri nas zimska klasika: krvavica, kisla repa in krompir...Bolj malokrat sicer, ampak takrat zapaše Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 21. december 2009 Prijavi Deli 21. december 2009 Hrustljava piščanca s poldrugim ducatom klobas v testu...eden od naju je pač na dieti.Amen Ker si glih ti, ti bom spregledal greh in te ne bom ovadil inkviziciji. Kako si drzneš postit v času adventa! V času pričakovanja odrešenika se je treba fajn pomastiti ne pa postiti. Tako, da hitro navali na hrano, da se opereš greha in tako pokažeš pripadnost pravi veri in cerkvi. Kdor se posti v pričakocvanju božične radosti, križa Jezusa v lastnem telesu. AVE KRISTI Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 21. december 2009 Prijavi Deli 21. december 2009 Pol moram pa takoj prečekirat cel Mercator v Šiški. Čudno da tega že prej nisem opazil. Mogoče pa hodim premalo lačen po trgovinah. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boudika 22. december 2009 Prijavi Deli 22. december 2009 Da ti bo lažje - "Vozi Miško" je v zgornjem nadstropju . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 22. december 2009 Prijavi Deli 22. december 2009 Da ti bo lažje - "Vozi Miško" je v zgornjem nadstropju .Hvala za informacijo. Po zgornjem nadstropju se pa še nisem prošetal. Zgleda da sem kar zadovoljen s taspodnjimi kafiči. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 23. december 2009 Prijavi Deli 23. december 2009 žrla čupavce.danes eksperimentirala z povsem belimi čupavci - obliv smetana, beljaki, sladkor in kokos, predebele kocke. za premaz celega pekača, višina 2-3 cm...za ta prave čokolada prešvoh. včeraj upadel biskvit ( za čupavce). ratali manjši čupavci, boljši od velikih. ČUPAVCI3 rumenjaka penasto vmešaš s sladkorjem (4 kavne skodelice) in vanilijevim sladkorjem. počasi 8 skodelic moke s pecilnim, olje, mleko..(po občutku), na koncu stepen sneg iz 3 beljakov. vmešamo skupaj. pečemo pol urce na 180C preverjamo z nožem... gre za okus... drugače: eno glavo solate, 3 paradajza in tri kosa kuha. pomanjkanje gibanja povzroča omrtvelost. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 23. december 2009 Prijavi Deli 23. december 2009 Po dolgem casu pire krompir pa spinaco Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 28. december 2009 Prijavi Deli 28. december 2009 Zlahtnica prinesla dve kili svezih dateljnov ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 29. december 2009 Prijavi Deli 29. december 2009 za zajtrk pomečkane prijatelje (so se nekam čudno rezali, ko so bili pečeni) in kavicoza malco časti sodelavec solato popoldne bi lahko skuhala kako župco Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 30. december 2009 Prijavi Deli 30. december 2009 a s travco Tebe Jeti nekam mede zadnje čase kje si to pobrala?! Sem jo že nardila in to z orehi samo, ponavad dam še popražen sezam. Danes bom po dolgem času kuhala (sem mela srečo par dni ....) No in bo prav pasalo Bom nardila vegi lazanjo. Z velik bešamela Pol pa ameriške kukije s klinčki in cimetom, da bo vse dišalo naokrog. Kifeljčki mi dišijo... s kokosom... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 30. december 2009 Prijavi Deli 30. december 2009 banano in dva muffina pojedla do zdajpekla prvič muffine, čokoladne naredla. kar zadovoljna za prvič.pol pa si bom popekla tofu.moji pa imajo pripravljeno celo pojedino, francoska solata, biftek, pečenko, pohan piščanec. mater, hrane še pa še, pa samo pet ljudi bo to jedlo aja, pa še štrudelj Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 30. december 2009 Prijavi Deli 30. december 2009 Zelenjavna čorba in kaki....da se pripravi plac za jutri. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 31. december 2009 Prijavi Deli 31. december 2009 Mam joto in župo skuhano, za vsak slučaj, če bi pri naši hiši začeli popivat Velikan je pa itak tako hud gospodar, da v 10 letih niti ENKRAT še ni dal flaške na ledek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 31. december 2009 Prijavi Deli 31. december 2009 Tebe Jeti nekam mede zadnje čase kje si to pobrala?! mede, mede ... dokler me ne zame(d)(t)e bom preživela ... verjamem, da tudi vsi lunatiki eh... samo zanimalo me je, kako se stvar obnese v drugih receptih ... ne samo kukijih mladina bo praznovala na prostem starši upajo na krepčilni, zdravilni spanec, po težjih zdravstvenih zapletih zver pa ni zahtevna ... francoska solata in konkreten dunajski zrezek (umazan) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 1. januar 2010 Prijavi Deli 1. januar 2010 Bil krvavo bitko z biftekom...in jo tudi dobil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. januar 2010 Prijavi Deli 1. januar 2010 Bil krvavo bitko z biftekom...in jo tudi dobil Salmonelo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.