Kylie 23. januar 2010 Prijavi Deli 23. januar 2010 Te naslednjič povabim zraven Sem ti že dolžna za fgg informacije zmenjeno Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 24. januar 2010 Prijavi Deli 24. januar 2010 Borovničeva polenta Date: Fri, 06 Aug 93 21:43:30 CDTFrom: Lu Bozinovich (U33754@UICVM.UIC.EDU) Borovničevo bananina polentna stvar(That Blueberry Banana Polenta Thing) 2 zelo zreli banani 1 skodelica koruzne moke (morda fino mleta koruzna moka, po lastni presoji) 1/2 skodelice polnozrnate moke (lahko dodamo pšenične kalčke, da povečamo vlaknine) 2 žlici medu 1 T. Succanat (or 3 T. Succanat and no honey for vegans)1/2 skodelice vode (ali brezmastno mleko, sok, sojino mleko) 1 1/2 tsp. Ener-g egg replacer (or 1 jajčni beljak)1/4 tsp. guar gum (optional) ???1/2 tsp. baking soda (or slightly less) jedilna sodavica.. 2 T. brezmastni jogurt (this is needed to make the baking soda work) 1/2 žlica cimeta (or as much as you can handle, ie. more...) 1/2 tsp. cardamom (ditto)kardamóm in kardamón -a m (ọ; ọ) bot. tropska rastlina z zelenkasto belimi cveti, katere plodovi se uporabljajo kot začimba, Elettaria cardamomum: gojiti kardamom // gastr. posušeni plodovi te rastline: kardamom in cimet1 1/2 skodelice svežih borovnic Priprava: zmiksamo banane in dodamo vse sestavine razen borovnic. Dobro premešamo. Premažemo majhno ponev z malo olja ali 8 modelčkov za muffine tako, da pomočimo prtiček v olje in z njim premažemo pekač. V pekač prelijemo zmes. potresemo z borovnicami. Čim več, tem bolje. Brovnice se ne bodo sesedle na dno, zato jih morate pritisniti od zgoraj, da se še bolj vsedejo v zmes in da jih pride več noter. Bake at about 400F for about 25-35 minutes, my guess. Postrezite toplo. Okus bo kar bogat, tople stopljene borovnice postanejo mehko tekoče in slastne! (Ideje s polento*) ...Bussiness ideje- pri nas imamo že sladoledarno Pinjola. Wouldn't it be sth... nabaviš zamrzovalne skrinje, stroj za sladoled in ustvarjaš sladoledne torte in slaščice iz sladoleda- Ledo center na placi. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 24. januar 2010 Prijavi Deli 24. januar 2010 Pre zamudno packanje (za danes). Nič polentke Pečenka, pražen krompir, juha, solata.Sladica pa mislim da je še (milka z lešniki :grin: ) Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 25. januar 2010 Prijavi Deli 25. januar 2010 Mi bomo tudi na ostankih -od včeraj ostalo veliko pečenke. danes samo še solato zraven. nič sladice. verjetno. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 26. januar 2010 Prijavi Deli 26. januar 2010 včeraj sipini rezanci s kozicami v smetanovi omaki. danes razmišljam o piščančji rižoti s porom Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 26. januar 2010 Prijavi Deli 26. januar 2010 ričet včeraj, ričet danes vmes pa sadje in oreščki Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprenger&Kramer 26. januar 2010 Prijavi Deli 26. januar 2010 Postal je lačen in zaželel si je jesti. Pripravljali so mu jed, njega pa je obšlo zamaknjenje. 11 Videl je odprto nebo, iz katerega se je spuščala posoda, podobna velikemu platnenemu prtu; s štirimi vogali se je spuščala na zemljo. 12 V njej so bile vsakovrstne štirinožne živali in laznina zemlje in ptice neba. 13 In do njega je prišel glas: »Vstani, Peter, zakolji in jej!« (Apostolska dela 10) Tako sva tudi midva zajtrkovala nekja štirinožnih zaklancev, flambirano laznino zemlje ter polnjeno gos. Amen. Citiraj Verba vana aut risui apta non loqui.Zmaga: Io, Galileo dovessi lasciar la falsa impressione che il sole sia il centro del monde e che non si muova e che la terra non sia il centro del mondo e si muova. La detta falsa dottrina e contraria alla Sacra Scrittura. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 27. januar 2010 Prijavi Deli 27. januar 2010 ..danes razmišljam o piščančji rižoti s poromni bila piščančja, ampak rižota s porom in belim vinom danes bo siljeni radič s toplim fižolom (ga že namakam od jutra), koruzo in jajčkom. Pa olivc in balzamični čez Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. januar 2010 Prijavi Deli 27. januar 2010 ričet včeraj, ričet danes No, si mi dala idejo. Bom jutri naredila za 2 dni, da bo mir. Bom zdaj namočila fižol. V petek pa na kmetijo po kislo zelje, repo in fižol. Grozno se mi lušta repa. Danes sem jajca z vsem, kar sem našla (sataraš po Michino).Pač, na hitro. Aja, pa v trgovini sem si kupila en ANTISTRES napitek. Zelen. Graaaaaaaavž. Fuj. Sem mislila, da je dober, kot tisti z grozdjem in aloevero, ampak tole...fuj... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 28. januar 2010 Prijavi Deli 28. januar 2010 danes bo siljeni radič s toplim fižolom (ga že namakam od jutra), koruzo in jajčkom. Pa olivc in balzamični čez med gledanjem TV (pa vem, da se tega NE dela, ampak je blo tokrat "muss") sem uspela zakurit fižol; še dobro, da imam dober nos, da se zavohala da se žge, zato sem zgornjo plast napol kuhanega fižola preložila v novo posodo (zažgano pa namočila). Dala kuhat jajca na miniogenjček in se šla vmes v kopalnico ubadat z nemogočim plinskopretočnim bojlerjem (ki ne dela tako kot bi moral zgleda bo moral serviser uredit). Dragi medtem naštimal eno hudo komedijo na TV, tako da sem pustila in bojler in napol kuhan/zažgan fižol, ugasnila jajca in šla jest suho salamo s svežim kruhom, kar je narezal . Pol pa še pol božične rolade (Gorenjka).Klinc, pa homemade dinner je blo vse instant, pa še kiha, smrka, kašlja ampka vreme je bilo pa včeraj danes bo nadaljevanje včeraj ponesrečene dinner če ne, gre pa vse v kanto , z bojlerjem vred Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 28. januar 2010 Prijavi Deli 28. januar 2010 Hvala bogi, da se še kdo kje kaj zasmodi. (čeglih zasmojena fižola proizvaja en tak fajn vonj ), meni redno rata zasmoditi krompir. Tak, da ga že spešli zato kuham v črnih piskirh Včeraj bilo na sporedu po službeni dolžnosti: kuhano meso iz razsole, kuhan krompir v kosih, solata iz kislega zelja in fižola, ter juha. (obratni vrstni red).Danes pa - ko bo domača dolžnost(torej home made)..nimam pojma. nekaj na žlico. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprenger&Kramer 28. januar 2010 Prijavi Deli 28. januar 2010 Hvala bogi, da se še kdo kje kaj zasmodi. Tudi midva sva se zahvalila Bogu, ko se je nekoliko vlažno dračje grmade po več poskusih vendarle začelo smoditi in se nato vžgalo. Laudamus te Dominus! Citiraj Verba vana aut risui apta non loqui.Zmaga: Io, Galileo dovessi lasciar la falsa impressione che il sole sia il centro del monde e che non si muova e che la terra non sia il centro del mondo e si muova. La detta falsa dottrina e contraria alla Sacra Scrittura. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 28. januar 2010 Prijavi Deli 28. januar 2010 Mlinčkarce pozor- nisem še vrgla puške v koruzo, ampak sem našla koruzo Sem dobila en vir, od koder bom kupila koruzno moko, ajdovo moko, proseno moko in proseno kašo, vse bio in garantirano brez glutena zraven, tako da bom naprej to zadevo porobala.Mlinček bo tudi prišel na vrsto, samo da ga do sedaj nisem kupila zato, ker ga hočem majprej s Škorpijonskimi očmi videt in ošlatat, potem pa kupit (ker bi ga tudi naši Alianca in Cookica, pa moram reč stestirat, preden ga priporočim. Skratka- moka bo.In potem prvo stvar naredim brezglutenske sirove štrukle,mi je Klaruska poslala recep!!!!Bravo punce moje! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. januar 2010 Prijavi Deli 28. januar 2010 Mlinčkarce pozor- nisem še vrgla puške v koruzo, ampak sem našla koruzo Sem dobila en vir, od koder bom kupila koruzno moko, ajdovo moko, proseno moko in proseno kašo, vse bio in garantirano brez glutena zraven, tako da bom naprej to zadevo porobala.Mlinček bo tudi prišel na vrsto, samo da ga do sedaj nisem kupila zato, ker ga hočem majprej s Škorpijonskimi očmi videt in ošlatat, potem pa kupit (ker bi ga tudi naši Alianca in Cookica, pa moram reč stestirat, preden ga priporočim. Skratka- moka bo.In potem prvo stvar naredim brezglutenske sirove štrukle,mi je Klaruska poslala recep!!!!Bravo punce moje! :palec: Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 28. januar 2010 Prijavi Deli 28. januar 2010 Samo ostanke, ki so ostali na Jezusovi mizi. Več je vredna mrvica hrane iz Jezusove mize, kot vse požrtije brez predanosti. Ave Christi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 28. januar 2010 Prijavi Deli 28. januar 2010 Na koncu so bile ribe in krompirjeva solata.(in ne- danes pa nisem zasmodila krompirja, kdo bi si mislil ) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 29. januar 2010 Prijavi Deli 29. januar 2010 navsezgodaj je panika, ker sem si včeraj zvečer pustila pizzo za danes. ))) v ritmu žolčnih sokov... imam še korespondenco, telovadbo, ... ajpes, delo delo... ovi pa samo v želodcu... prav tisto... želodčni sok I am...I am Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 29. januar 2010 Prijavi Deli 29. januar 2010 dobro jutro...dober dan...za nego ust...en encian Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 29. januar 2010 Prijavi Deli 29. januar 2010 Mlinčkarce pozor- nisem še vrgla puške v koruzo, ampak sem našla koruzo Sem dobila en vir, od koder bom kupila koruzno moko, ajdovo moko, proseno moko in proseno kašo, vse bio in garantirano brez glutena zraven, tako da bom naprej to zadevo porobala.Mlinček bo tudi prišel na vrsto, samo da ga do sedaj nisem kupila zato, ker ga hočem majprej s Škorpijonskimi očmi videt in ošlatat, potem pa kupit (ker bi ga tudi naši Alianca in Cookica, pa moram reč stestirat, preden ga priporočim. Skratka- moka bo.In potem prvo stvar naredim brezglutenske sirove štrukle,mi je Klaruska poslala recep!!!!Bravo punce moje!Woo-hoo jaz tudi gledam z rokami Samo ostanke, ki so ostali na Jezusovi mizi. Več je vredna mrvica hrane iz Jezusove mize, kot vse požrtije brez predanosti. Ave ChristiMa kaj je s tabo DK? Pa si bla že čist prijetna, prizemljena punca Ne razumem Janko, pravi pesnik in vse zaradi encijana ****pojma nimam kaj bom danes. Ona solata včeraj je kar fajn uspela, pol kile pečenih rebrc dela čudeže Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 31. januar 2010 Prijavi Deli 31. januar 2010 banana in mandarina za zajtrkporova juhica, riž z zelenjavo in radič za kosilooreščki za malicopa pet keksov zdle se mi pa pica prikradla v misli, pico bi jedla Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 31. januar 2010 Prijavi Deli 31. januar 2010 sva si naročila z mojim pico, tak da jo pojedla pol. pa bi jo še, če bi jo imela Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. februar 2010 Prijavi Deli 1. februar 2010 hommos naredil danes, tak bolj dietni a z veliko folne kisline hmmm.. jaz pa avokado za zajtrk, kosilo pa v menzi - zelenjavna mineštra in pijana nevesta za večerjo pa mislim, da bom ponovila tisto korenčkovo-sladki krompir torto od zadnjič, ker jo je zmanjkalo v 2 dneh Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. februar 2010 Prijavi Deli 1. februar 2010 Pijana nevesta je za mene ena najbolj odbijajočih sladic zaradi imena Izdelave tega sladkiša se ne bi lotila ni v snu samo zaradi nesrečnega poimenovanja. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. februar 2010 Prijavi Deli 1. februar 2010 Pijana nevesta je za mene ena najbolj odbijajočih sladic zaradi imena Izdelave tega sladkiša se ne bi lotila ni v snu samo zaradi nesrečnega poimenovanja. x:Dx kaj te pa moti? to da je nevesta al to da je pijana al kombinacija? jaz sploh pojma nisem imela kaj to je, sam pač pasalo je k meniju dobila sem pa na krožnik eno tako mešanico sadja, biskvita, pudinga, smetane, sadnega soka... da je prišlo na dan kar par idej zakaj se tko imenuje definitivno boljš, kot izgleda Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 3. februar 2010 Prijavi Deli 3. februar 2010 Včeraj naredila polnjene paprike ( s tankimi rezinami krompirja, korenčka, malo prepražila čebulo in pršut, malo soli, popra, rožmarina), nadevala in dala pečt za cca 1uro in malo več..prelila pol z bešamelom) in solato (rdeč radič)pa izravnavo sladkorja pa še vanilijev puding. vsi srečni in zadovoljni Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.