Cookie 3. februar 2010 Prijavi Deli 3. februar 2010 včeraj soljat iz siljenega radička, koruze in naseckane dimljene pancete pa skuhala joto z repo za danes Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. februar 2010 Prijavi Deli 4. februar 2010 Našli eno luštno restavracijo v Murglah (Harfa), mal je skrita v neki poslovni stavbi.. za 3 kosila in vodo smo dali 22€, kar se mi zdi ful malo.. topinamburjeva juha, paprika, polnjena s kamutom in zelenjavo+gobova omaka+skutni štrukelj, solata. Vsaka stvar se posebej plača baje, čeprav imajo kosila (3 variante - juha je bila še neka fižolova, za glavno jed je bilo pa še nek zrezek, ki je fajn zgledal+štrukelj ali pa tortelini s tartufi), tako da sladice nismo, ker je bilo čist preveč. tako da.. nič kuhala danes mal težko režem, lupit sploh ne morem s sešito roko, tko da mal zabušavamo ta teden aja, za zajtrk sem si pa naredila zelenjavni sok.. koleraba+pesa+korenček+grenivka.. pa zadnje kose korenčkove torte pospravili (aja, a koga zanima recept za tole torto? midva sva jo zdaj že 2x naredila in je fajn za zajtrk, večerjo..) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 5. februar 2010 Prijavi Deli 5. februar 2010 Regrat včeraj pa jetrca v omaki in krompir.pa krofe naredila - v glavnem so imeli vsi robove. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 5. februar 2010 Prijavi Deli 5. februar 2010 evo, se je že začel z regratom porkaduš, pri nas je še debela snežna odeja, tam v Hazolah pa se že pasejo totalfovš.com ampak tale ideja z jetrci upam, da jih mesar ima (telečje) zraven pa pire krompir pa krofe bi jaz tudi jedla Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. februar 2010 Prijavi Deli 5. februar 2010 Včeraj nisem jedla, ampak ŽRLA fajitase v mehiški. Blazno zdravo: cel dan nič jedla, potem se pa ob sedmih zvečer nažrla.Potem sem pa po po moje enem letu (?) pila kokakolo. Pa naj še omenim, da mi želodec dela probleme.Bravo jaz. Danes pa nazaj k normalnem prehranjevanju.Juhca najprej. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 5. februar 2010 Prijavi Deli 5. februar 2010 evo, se je že začel z regratom porkaduš, pri nas je še debela snežna odeja, tam v Hazolah pa se že pasejo totalfovš.com ni panike, saj danes ga pa ne bo na meniju. mogoče jutri, če...če ne bo snega. tale korenčkova torta mene tudi zanima Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. februar 2010 Prijavi Deli 5. februar 2010 Uf, jaz sem bla pa prepričana, da ni zanimanja evo, že pišem... v glavnem, tole je moj predelan recept neke korenčkove torte iz interneta.. mere bom dajala v lončkih (cup, kar je približno.. jogurtov lonček).. 2 lončka polnozrnate pirine moke2 žlički pecilnega praška3/4 žličke soli1,5 žličke cimeta (jaz ga dam več...) zmešaš skupaj.... dodaš 3/4 lončka narezanih ali grobo mletih lešnikov, mandljev, brazilskih oreščkov (po želji..) in še mal zmešaš.. v večji posodi zmešaš pol lončka arašidovega olja (lahko tud stopljeno maslo, al pa kakšno drugo sladko olje; jaz imam v planu naslednjič probat z makadamijinim, ki se ga dost poceni dobi v Sparu), 3/4 lončka sojinega mleka, 3 ali več žlic medu (tole, kar jaz naredim, ful ni sladko, sam opozarjam.. tko da dajte not sladkor al kaj močnejšega, če bi radi sladkoben okus) in 2 lončka naribanega sladkega krompirja in/ali korenja. (jaz dala en srednje velik krompir in 3 korenčke in za 3 prste svežega, naribanega ingverja zraven). Zmešaš. Dodaš tisto mešanico z moko in mešaš s kuhalnico, dokler se enakomerno ne razporedi.. ni preveč tekoče. Daš v naoljen model za torto in pečeš nekje 50 minut na 175*C ... Potem se lahko še igraš in delaš preliv.. čokoladni al limonin al kaj.. nama ni uspelo Ker ni nekaj strašno sladko, paše potem, ko je že na krožniku, ena veliiika žlica medu čez to je to... zdaj grem pa spat aja.. a lahko v zameno izvem kako se naredi gobovo omako iz šampinjonov, brez moke in brez smetane (lahko je pa sojino karkoli..) če se sploh da.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crusnik 7. februar 2010 Prijavi Deli 7. februar 2010 pire pa špinačo. pire sem že skoraj končal. problem je špinača. nisem ravno kuharski tip...punca pa ima migreno oz glavobol že nekaj dni in jaz kuham, trenutno spi tak da se obračam na vašo pomoč, KAKO SKUHATI KUPLJENO ZMRZNJENO ŠPINAČO? pa hitro prosim, preden se zbudi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 7. februar 2010 Prijavi Deli 7. februar 2010 Regrat včeraj Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 9. februar 2010 Prijavi Deli 9. februar 2010 Zdaj pa je snega zapadlo, da niti srnice nimajo dostopa do njega Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 9. februar 2010 Prijavi Deli 9. februar 2010 Jaz pa videla včeraj, na poti do KG, pod smreko počivat srnico (prej srno, je bla konkretno odrasla), skoraj tik ob cesti (se je videlo not v gozd). Je bila v kuglo zabubljena, kot moja Pesjanka kadar počiva Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. februar 2010 Prijavi Deli 9. februar 2010 Jaz pa videla včeraj, na poti do KG, pod smreko počivat srnico (prej srno, je bla konkretno odrasla), skoraj tik ob cesti (se je videlo not v gozd). Je bila v kuglo zabubljena, kot moja Pesjanka kadar počiva hmmm.. v temi 'Kaj bomo danes jedli' x:Dx Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 9. februar 2010 Prijavi Deli 9. februar 2010 hmmm.. v temi 'Kaj bomo danes jedli' x:Dx ok, na Višarjah (če izpeljem iz srnice v srno in pol naprej v naslednje kopitarje), je bilo na meniju polenta z jelenovim golažem za 9E.Mi smo jedli zelenjavno mineštro za danes pa še ne vem Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 9. februar 2010 Prijavi Deli 9. februar 2010 Zdaj pa je snega zapadlo, da niti srnice nimajo dostopa do njega A vidiš kaj folšija dela ??? Sneg vam je zapadel čez. Če ga ni za vse, ga ni danes mogoče jota.... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 9. februar 2010 Prijavi Deli 9. februar 2010 nek naravni šnicel bil danes z rižem in soljat Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. februar 2010 Prijavi Deli 9. februar 2010 kosilo bilo bolj na hitro - solata in ostanki pečene prosene kaše.večerja: zelenjavna juha z abecedo (kao goveja, samo da brez govedine), pire iz zelenjave (iz juhe) in avokada in tofuja + pečeni šampinjoni.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 10. februar 2010 Prijavi Deli 10. februar 2010 Včeraj solata iz endivije in koruze, pa hot-dog po miljon letih, pa še krof danes bo golaž in kruhov cmok/štruca pa pol krofa za vsazga Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. februar 2010 Prijavi Deli 10. februar 2010 Rabim ogljikove hidrate.Prav tist smotan občutek mam v želodcu, kot da je čist prazen... da nujno rabm neki...Špagete bi. Al pa ne vem... ma ja, špagete.Puding! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. februar 2010 Prijavi Deli 10. februar 2010 Rabim ogljikove hidrate.Prav tist smotan občutek mam v želodcu, kot da je čist prazen... da nujno rabm neki...Špagete bi. Al pa ne vem... ma ja, špagete.Puding! x:Dx mandlje, lešnike...3 korenčke... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
want_more 10. februar 2010 Prijavi Deli 10. februar 2010 jaz bi pa kruh....pa ga kupit ne grem....ker sem si rekla da ga ne kupim večpečt se mi ga pa ne da.... o ta lenoba, lenoba tak da si grem jajčko spečt pa malo sira poleg....grrrr.... ta kruh...prav odvisna sem od njega se mi zdi na trenutke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 11. februar 2010 Prijavi Deli 11. februar 2010 grisine glodam, pa čajček pijuckam včeraj skuhala oni golaž, zraven pa sva imela polento. Danes bo včerajšnji golaž in kruhovi cmoki Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 11. februar 2010 Prijavi Deli 11. februar 2010 Zelje sveže, naribano v solati napolni želodec. -) x:Dx mandlje, lešnike...3 korenčke... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. februar 2010 Prijavi Deli 11. februar 2010 danes bo mineštra.. za zgostitev topinambur namesto krompirja.. pa rdeča leča, korenček, grah, cvetača, brokoli, koleraba.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 11. februar 2010 Prijavi Deli 11. februar 2010 zjutraj: 6-7 manjših kivijev, mrzle krompirjeve solate s čebulo brez olja, 1,2 koren -jabolko.. kosilo: skoraj cel paket skute puste, 2,3,4,... jabolčka... korenček, 3-4 kivija... ... banana and cela kuhana pšenica cravings. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. februar 2010 Prijavi Deli 12. februar 2010 Koliko kivijev! Včeraj sem šla spet v mojo najljubšo brezoviško in pojedla pol pice.. Danes pa polnozrnate testenine, zelenjavna omaka in popečen tofu. Pa kompot se kuha. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.