Todika 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 ja čudn a ni men je čist všeč zlato polje, itak sam basmatija kuham, razn č kej tajga delam, da je zaželeno da se spaca tk da js jem slovenski riž Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 evo, sm prečekirala : ZLATO POLJE, BASMATI RIŽ, proizvaja: DROGA PORTOROŽ hja, očitno mamo ene skrite riževe nasade uf, vsaj to, zdej k nafte niso našli Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 Zlato polje mi ni.Mi tudi najpogosteje kupimo en riz iz italije, ker je tak soncen pa ne poca se Evo naredila sem lepinje. Ful so dobre res...mmm Recept priporočam! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>evo, sm prečekirala : ZLATO POLJE, BASMATI RIŽ, proizvaja: DROGA PORTOROŽ hja, očitno mamo ene skrite riževe nasade uf, vsaj to, zdej k nafte niso našli Evo naslednjič k grem v Portorož bom domačine vprašu, če kej vejo kje je riž posajen, ker me zanima, kako to zgleda... ma... je dobra tale koruza.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zlato polje mi ni.Mi tudi najpogosteje kupimo en riz iz italije, ker je tak soncen pa ne poca se Evo naredila sem lepinje. Ful so dobre res...mmm Recept priporočam! No dej recept, bom probu narest... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 Bolj lahko skoraj ne bi moralo biti, tako da ti bo uspelo.Ni pa tipicna lepinja, spada med t.i.i bolj zdravo prehrano. RECEPT -> KLIKNI Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 kok si psorecena Michelle s temle 'Mojim trenerjem'.si cist not padla, v ves ta sport in vse tole, dbest! sem videla da si dala tud link na recept za lepinje, kul! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 Aja, pozabla sem napisat, ker riz mi je 1A - Scotti Marsa vem Kar mal prevec. Sej nocem delat reklame pa to , ampak ce je kaj dobrega ( pa zastonj) se ne morem upret Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 ne sem vedla da bos to pomislila.za linke koristne sem jaz vedno...saj tud mene zanima vse zhivo, pa itak ne moremo met vsega mi sami...tko da, to me ne moti. nisi prevec, pac navdusila si se... to je lohk sam dobr.tko da, tud ce ti bo kdaj vmes mal dol padlo in vse.. al bos mela pa obdobje, ko0 bo morda mal drugac (iz tega ali onega razloga), sam bos imela ze ta program v sebi - ze VEDELA, da dela in kako in kaj moras storit... ko nam je nekoc ze nekaj ratal, je potem vsakic lazje, ce drugega ne, ker ves da ti lohk. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bolj lahko skoraj ne bi moralo biti, tako da ti bo uspelo.Ni pa tipicna lepinja, spada med t.i.i bolj zdravo prehrano. RECEPT -> KLIKNI Hmm sem kliknil, pa hotel skopirat pa se ne da, je kao avtorsko zaščiteno, sicer bi itak naredil malce po svoje...Uspelo... bah... ne dvomim, da bi mi uspelo... Mišel... potice štrudl in take reči so moja specialiteta.. tele lepinje so tako za mimogrede po težavnosti.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 Sej sem, napisala, da je lahko, mar nisem?Jaz nisem nic spreminjala, ker mi je vsec tako kot je, veliko vlaknin pac...lih to je fora teh lepinj. Veliko srece pri poticah, jaz jih ne delam, jih pa babi moja. Najboljse na svetu Danes bom spet vegiburgerje. Ne da se mi prevec kuhat. Pa peso. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hmm sem kliknil, pa hotel skopirat pa se ne da,.... Lahko pa natisneš, gre Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lahko pa natisneš, gre Ja natisnit se je pa dalo.....THX Ruby Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja natisnit se je pa dalo.....THX Ruby you are welcome *Riž in Italija: Riž raste v Italiji!Še vedno imamo v srednji Italiji ogromno riževih polj! Res pa je, da se v It uvozi blazne količine riža, kateri se potem na različne načine obdela. Samo nekaj koristnih informacij, sicer bi se dalo o rižu napisat knjigo. Riž izberemo glede na namen uporabe, to pomeni, da je na določen način obdelan:parboiled:zame najboljši, pomeni, da je bil riž obdelan na naraven način, z toplo vodo in paro, po več sto let stari orientalski metodi. Ta obdelava omogoča, da se v notranjosti zrna obdržijo vitamini in mineralne soli, in tak riž se nikoli ne razkuha(t.i. poc ), vsesplošen riž, primeren za skoraj vse jedi ribe:podolgovat in s tankimi zrni, ki se dobro ločijo med sabo (ko je kuhan), za riž 'na belo', pilaf, narastke, in rižote carnaroli:najboj cenjen, nobel riž, z velikimi in močnimi zrni, za rižote visoke kuhinje aborio:najbolj poznan in razširjen originalen italijanski rižek, extra bel, zrna so močna in je primeren za dodajanje v mineštre, džuveče, sarme...ker se res ne razkuha nikoli, tudi če se jed ponovno segreva.... originario: majhna in okrogla zrna, za narastke, suši, mineštrce... Michelle : moja nona je celo življenje uporabljala samo Scotti riž Rajši ni kuhala riža, kot da bi kakšnega drugega uporabljala. Verjetno te zanima, ker čitam tvoj slog prehranjevanja; Scotti je pred kratkim dal na tržišče pasto iz riževe moke. Zelo dobro, ljudje pohvalijo, je tudi več formatov na voljo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Jem jabuk. Pa trd je k svina, mal kislo-sladek. Pol pa še ne vem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Michelle : moja nona je celo življenje uporabljala samo Scotti riž Rajši ni kuhala riža, kot da bi kakšnega drugega uporabljala. Verjetno te zanima, ker čitam tvoj slog prehranjevanja; Scotti je pred kratkim dal na tržišče pasto iz riževe moke. Zelo dobro, ljudje pohvalijo, je tudi več formatov na voljo http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/b010.gif Hvala za vse podatke, kar prav pridejo Bom sla pogledat za Scotti omake ja, itak Dons bom pa ogljikove hidrate mal polnozrnate testenine z omako ( sam moram se po svezo baziliko). Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Ej Ruby THX še za tole okoli riža... res zanimivo, poučno... evo grem jutri po fasngo in bom tole znanje s pridom izkoristil... drugače pa tudi sam raje kupujem (in konzumiram) onega Paraboild, samo nisem vedel nič o tem... Torej še enkrat velikaaa Hvala Ruby.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/b010.gif Hvala za vse podatke, kar prav pridejo Bom sla pogledat za Scotti omake ja, itak . Ne omake, pasto (testenine :xx!: ), imajo rezance, špagete različnih številk... Ebor , kaj pa je 'fasnga'? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Ja, sej vem Zmotila sem se, ker sem na mojo omako mislila, k bo za kosilo Pol pa pride do tega.Ja men so testenine , tako da....sej pravim, bomo precekiral Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>...kaj pa je 'fasnga'? Si bom drznila uleteti fasnga je... uh, ni tko simpl, kot sem mislila ... no, zaloga, predvsem hrane... ko greš v štacuno in nabaviš malo več Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne omake, pasto (testenine :xx!: ), imajo rezance, špagete različnih številk... Ebor , kaj pa je 'fasnga'? ja to je uno, ko greš v en tak suuuper market (zanalašč ne povem katerega... ker bi bila to reklama, kajne) in vzameš prazen voziček (tavelicga, ne unega tamalga za otroke... tistga furajo otroci poleg) in ta voziček napolniš sez vso mogočo hrano, zelenjavo sadjem in pijačo (kar ne gre not, strpaš v že omenjen mali voziček... da tudi otroci sodelujejo pri projektu nabave fasnge), če pustimo detajle pri blagajni (ker bom predolg) ti ostane to vse samo še zbasat v prtljažnik avtomobila in doma odnest v 3 štuk..... Evo tolk o tem na kratko....Aja fasnga je ono kar je v obeh vozičkih.... Jap Cocinelle...Hehehee se mi je zdel, da sva generacija, ker tako, dobro veš..... mislim glede fasnge... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Ebor... kok si to fajn povedal... ne pa mojih 5 besed in konec a generacija, praviš ... saj, takih ne delajo več Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 fasnga = špeža Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ebor... kok si to fajn povedal... ne pa mojih 5 besed in konec a generacija, praviš ... saj, takih ne delajo več Jap to si pa upam trdit ... da ta letnik ne delajo več, hehehehehehehee..Hja veš, včasih je bolje, da je informacija kratka in jedrnata, tako, da tisto moje nalaganje... ne vem če so kaj dosti razumele (tamlade)... sem se pa tudi sam malo zabaval o tem in podoživljal nakupe... tako, da pač malo heca, kajne... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>fasnga = špeža Bravo Bast eni mislijo, da samo oni tovorijo špežo/fasungo Jaz tudi jutri, v Slo k sosedu, po novo zalogo jogurtov, smetan,skut, kuskusa, kruha, pa na tržnico po japke , kakšnega jurčka za zdravilo , mal štajerskega maslenca, , V petek proti večeru pa tu pri nas, dobim okrepitev 1 para rok in grbe Mesec je naokrog. So mi zmanjkali vsi praški, vsa čistila, vse, vse , rabim kombi :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.