Cookie 10. maj 2010 Prijavi Deli 10. maj 2010 Kroko, a si na prečiščevalni dieti topla lubenica spuca vse kanale maltehecam.press Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 10. maj 2010 Prijavi Deli 10. maj 2010 Sljadoljed ne jem spljoh, ostalo pa jem/pijem vse toplo, ze dobro leto in pol. Prva liga. topli Donat/toplo pivo/toplo karkoli...nic me ne pozene. No, mogoce pa imam samo dolgo lajtngo, pa bo prijelo sele cez leto, dve, pa se pol ukenjam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 10. maj 2010 Prijavi Deli 10. maj 2010 pa ti si za ožent Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 11. maj 2010 Prijavi Deli 11. maj 2010 Bovlo se da narest tudi s toplo lubenico...mislim na izdolbeno lubenico v katero se nalije vino, rum...in potem si lahko kar v redu zadet od papcanja sadja... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. maj 2010 Prijavi Deli 11. maj 2010 Mašina naredi tudi domačo nutello glihkar pospravljam ostanke, ki niso šli v kozarček.. mnjami!!!! kako je pa to dobr! (lešniki, čez noč namočeni, potem praženi čist mal, da zadišijo, skupaj z hladno stiskanim sončničnim oljem, kakavom v prahu in 3 žlicami melase) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 11. maj 2010 Prijavi Deli 11. maj 2010 pišuka... aliana pa ti si za užent. z uno mašino ured k sm lih kle...a kdo pozna kakšen dober, preizkušen recept za zelenjavno meso, salame...sej... nardit probam pol pa loh tut sam Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 11. maj 2010 Prijavi Deli 11. maj 2010 Jest sm pa 0. Torej ženitna ponudba: Pridna in simpatična nabiralka gozdnih sadežev išče dobrega lovca, ki bo celotno familijo s psom vred oskrboval z primernimi količinami kvalitetne divjačine (srne, jeleni, divji prašiči), tisti, ki zmore loviti le polhe in veverice v pasti ne pride v poštev, razen v primeru hude sile. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 11. maj 2010 Prijavi Deli 11. maj 2010 Jaz sem tudi 0 in naj bi večinoma papcal meso...vegi in mesek skupaj...ne me smejat... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. maj 2010 Prijavi Deli 11. maj 2010 Ugotovil sem da sem A+ krvna grupa, torej da moram bit vegetarjanc Jaz pa nimam pojma kaj sem smo delali enkrat v srednji šoli pri biologiji test in sem si nekam na rob zvezka napisala.. sam kje je že to..moram enkrat vprašat, ko bom šla kri dat.. Janko, lahk ti mašino posodim za ožent, jaz se ne bi ... ženila ... al možila al kaj že Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 12. maj 2010 Prijavi Deli 12. maj 2010 Midva sva pa čist not padla v nabiralništvo Šla dopoldne na barje in tam okol, nabrala vrečo kopriv, vrečo čemaža, mal kislice, mlade poganjke hmelja (namesto špargljev, za rižoto ), koprive, regrat, robidovje, trpotce za čaj ... prišla domov in naredila pol kile testenin s okusom in vonjem in barvo kopriv in pol kile enako iz čemaža, skuhala tistole rižoto za kosilo in imela zraven solato iz motovilca, detelje, ivanjščic, marjetic, kislice, ... stvar je neverjetno dobra aja, pa popke ivanjščic vložila mal v slanico, mal v kis.. kao namesto kaper zgleda kjut ...Strašno - moram ljubljansko mladino brat, da se spomnim, da imam tole vse na dosegu roke In hmelj in ivanjščice..samo same ne bodo domov prišle Kakšna je tole rižota? (nič ne vem, madona..) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 12. maj 2010 Prijavi Deli 12. maj 2010 Jetrce Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 12. maj 2010 Prijavi Deli 12. maj 2010 Baje že rastejo gobe Kako bi pasala ena prava, dobra domača gobova juha z žganci.... Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. maj 2010 Prijavi Deli 12. maj 2010 Gobe so že? :wOOt: Jaz sem si pa včeraj kupila neke pšenične klobase in so bile :xx!: Obup. Na trgu sem vzela tiste artičoke, tako da bom z njimi nekaj pričarala. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. maj 2010 Prijavi Deli 12. maj 2010 Klobasa mora bit KLOBASA, ne pa neky pšeničnega no ... Še posebno taka je dobra, k ma velik belega notri a ne... Kokoš. Na morju bom kupila klobase in ti bom samo to kuhala. Pa tenstan krompir. Aja. jaz sem krvna A. Prav dost o tem ne vem. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. maj 2010 Prijavi Deli 12. maj 2010 JA perverzneža! Maščobe sem mislila! Ne proteine. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 12. maj 2010 Prijavi Deli 12. maj 2010 Menda so res gobe že ja..bo treba pogledat. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. maj 2010 Prijavi Deli 12. maj 2010 Jetrce a to je za mačka ali zate? ...kakšna jetrca kurja, svinjska, goveja??? Jaz drobovine ne jem in mi je mal Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 12. maj 2010 Prijavi Deli 12. maj 2010 a to je za mačka ali zate? ...kakšna jetrca kurja, svinjska, goveja???Macek si naj svoj plen ulovi, ce hoce friske jetrce. Vse nastete, tudi cloveske, samo da ni darovalec prevec pil, cirozne baje ne gredo v slast Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. maj 2010 Prijavi Deli 13. maj 2010 A ma kdo dober recept (nemesni) z artičokami?Nekak mi ne ratajo... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 13. maj 2010 Prijavi Deli 13. maj 2010 A ma kdo dober recept (nemesni) z artičokami?Nekak mi ne ratajo... Evo. Vzameš 6 opranih glavic /cvetov/. Trde lističe kr pust zraven, jih ni treba preč metat.V 5 litrski lonec daš vseh 6 glavic, 6 nageljnovih žbic in ščep cimeta.Zaliješ s 0,4 litra ruma in 0,4 litra viljamovke, pri čemer z 0,1 litra ruma in 0,1 litra viljamovke izvedeš Lajtmanov manever.Pustiš stat en dan na sobni temperaturi.Naslednji dan v lonec doliješ 3,5 litra dobrega terana, pri čemer z 0,5 litra terana izvedeš Lajtmanov manever.Pustiš stat en dan na 10 do 15 stopinjah Celzija.Pazljivo s penovko vzameš glavice in žbice iz lonca in jih odložiš v koš za biološke odpadke. Omakca, mmm, njami... Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 13. maj 2010 Prijavi Deli 13. maj 2010 Jaz nikoli nisem vedela kaj sem. Glede na starša (eden AB, drugi 0) bi lahko bila vse.Če se kaj spomnim biologije iz osnovne šole,si lahko le A ali pa B. Pa lp Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 14. maj 2010 Prijavi Deli 14. maj 2010 Jaz nikoli nisem vedela kaj sem. Glede na starša (eden AB, drugi 0) bi lahko bila vse. Bom šla naredit tist test pa, da vidim enkrat za vselej. Ja res je - lahko si le A ali pa B. AB in 0 skupini pa pri takih starših nista možni, ker ne moreš podedovati od enega starša obeh alelov, se pravi A in B hkrati, A in B alela pa sta nad alelom za 0 dominantna in v vsakem primeru eden od njiju prevlada nad 0. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 14. maj 2010 Prijavi Deli 14. maj 2010 Butl menim, da Michelle ni imela v mislih takega recepta Pa nam nevednežem razloži kaj je to Lajtmanov manever. Poznam enega Lajtmana in mi je čist jaso kaj bi on naredil z takoimenovanim Lajtmanovim manevrom, a ne vem, če imam prav. Ker o vseh teh kemičnih nadposkusih glih nisem preveč podkovana Razlago prosim. Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 14. maj 2010 Prijavi Deli 14. maj 2010 Butl menim, da Michelle ni imela v mislih takega recepta Pa nam nevednežem razloži kaj je to Lajtmanov manever. Poznam enega Lajtmana in mi je čist jaso kaj bi on naredil z takoimenovanim Lajtmanovim manevrom, a ne vem, če imam prav. Ker o vseh teh kemičnih nadposkusih glih nisem preveč podkovana Razlago prosim. če ne weš, kwa je lajtman, se ga loh lotiš razwozlat po pinkertonu Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 14. maj 2010 Prijavi Deli 14. maj 2010 Butl menim, da Michelle ni imela v mislih takega recepta Pa nam nevednežem razloži kaj je to Lajtmanov manever. Poznam enega Lajtmana in mi je čist jaso kaj bi on naredil z takoimenovanim Lajtmanovim manevrom, a ne vem, če imam prav. Ker o vseh teh kemičnih nadposkusih glih nisem preveč podkovana Razlago prosim. citiram: Lajtmanov maneverPriprava vrste jedi zahteva dodajanje manjših količin vina: izkaže se, da je vino v vlogi kuharskega pripomočka zelo nepredvidljiva zadeva. Ravno pri vinu je namreč mogoče opazovati kvantno naravo materije: zna se primeriti, da se - in to z nemajhno verjetnostjo! - celotna vsebina steklenice, v kateri je po kuharjevem prepričanju čisto dobro vino, spremeni v ciknjeno vino ali pa - bog ne daj! - kar v vodo, dodajanje tovrstne manjvredne tekočine pa pogubno vpliva na kvaliteto končnega izdelka. Zato je izjemno pomembno, da kuhar pred vsakim dodajanjem vina v pripravljano jed, vino pozorno in z občutkom poskusi. Če prvič niste prepričani, ga raje poskusite večkrat! Kakopak je potrebno vino poskusiti pred vsakim dolivanjem v jed, čeprav si dolivanja sledijo v zelo kratkih intervalih. Etimološko gledano je ime Lajtmanov manever prvi uporabil - in nemara tudi izumil - Davor Šoštarič v svojem navtičnem gurmanskem priročniku; manever je poimenovan po mojstru tega početja, Ivu Lajtmanu, avtorju redne kolumne Kuhinja za muškarce, ki jo je v sedemsedetih gostil zagrebški tednik Start. Ps: uporaba Lajtmanovega manevra kakopak ni omejena le na vino, pač pa zaobsega vse maliganizirane dobrote, uporabljene v kulinariki. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.