Alan_New 12. julij 2010 Prijavi Deli 12. julij 2010 Banane. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 12. julij 2010 Prijavi Deli 12. julij 2010 Danes smo nekaj lazili naokrog in ko končno prišli do doma je bilo treba nekaj na brzino in kar ni vroče: pa je ratala entak mix solata:) vse kar bilo v hladilniku v skledo pa malo balzamičnega kiseka, pa malo Ašičevega pa malo bučnega in veliko kruha zraven.zdaj sem pa lačna Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 13. julij 2010 Prijavi Deli 13. julij 2010 Danes smo nekaj lazili naokrog in ko končno prišli do doma je bilo treba nekaj na brzino in kar ni vroče: pa je ratala entak mix solata vse kar bilo v hladilniku v skledo pa malo balzamičnega kiseka, pa malo Ašičevega pa malo bučnega in veliko kruha zraven.zdaj sem pa lačna ja, res je: midva sva včeraj ravnotako imela mix soljat: paradižnik, paprika, mlada čebula, feta sir, tunina in bazilika. Pa nič olja (ker je iz riomarea) in soli (ker je v siru). Bazilika mi poganja kot nora. Bi bilo fino, da si pripravim kak pesto shranek za posladek pa ledena kava po moje Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 13. julij 2010 Prijavi Deli 13. julij 2010 ejjj, jaz pa tok velik pikapolonic, in metuljev, kot sem letos videla (LJ z okolico, Krk),...ne vem, če jih je bilo kdaj tok velik Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 13. julij 2010 Prijavi Deli 13. julij 2010 najbrž mešano solato, prevroče za kaj drugega. jutri pa se bom najbrž spravla pacat figovo marmelado po Cookijevem receptu Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 13. julij 2010 Prijavi Deli 13. julij 2010 hehe, jst bom danes mela rdeči ribez v obdelavi (sem v dar dobila). Bom najprej sok iz njega naredila, pol pa ne vem, al bo kar sok za razredčit (kokr sirup), al pa bom dodala še maline (jih imam čist mal), pa bo potem žele z malinami Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 13. julij 2010 Prijavi Deli 13. julij 2010 Vse? Se mi niti ne bo treba potrudit, začnem na srednji polici... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 14. julij 2010 Prijavi Deli 14. julij 2010 Jap, opravila z ribezom Rdeč ribez sem najprej obrala s pecljev, na hitrco splaknila z mrzlo vodo, dala v sokovnik, iztisnila sok (in seveda zavrgla ribezove pečkice). Sok z dodatkom sladkorja (1:1 ali 1:0,7 v korist ribeza) po občutku (redkokdaj merim, tehtam, vse delam na uč), zavrela, kuhljala nekaj časa na mini ogenjčku in med mešanjem občudovala intenziteto živo rdeče barve, nakar sem vrgla not dve pesti malin, malo pomešala in medtem pripravila kozarc/čke. Ugasnila ogenj in še vroče nadevala v kozarce, takoj privila pokrovčke, jih pokupčkala in pokrila s prtičem, da se v miru ohladi.Jutri bom pa pospravila ribezovo zadevšno z malinami - rada imam osvežilno kiselkaste marmelade, ta je sicer podobna brusnični, vendar maline v njej mešajo glavo brbončicam Mika me še marelična marmelada s cimetom in rumom je pa klinc to, ker mi je malih kozarčkov zmanjkalo, taveliki so pa neestetski Bohvet, če so marelice še? Moram zaslišat sodelavca (tistega, ki mi dostavlja kakije ) Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 15. julij 2010 Prijavi Deli 15. julij 2010 Druidka, kako je s figami? So v tvojem želodčku ali v marmeladi Danes bom za kosilo stročji fižol v solati in pečena jajčka do kosila bom zobala beličnike *****veste kaj, mene pa zanima, ali kdo od vas v teh dneh kaj je, al se kolektivno postite zdaj je sezona domačih povrtnin in sadja na vrhuncu, bi se lahko prišli kaj pohvalit kaj dobrega domačega ste pojedli, tko pa je tale topic namenjen razglabljanju mestne dekline Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 15. julij 2010 Prijavi Deli 15. julij 2010 Saj imaš prav. Sam se ne upam preveč "hvalit", ker naš jedilnik trenutno sestavljajo... kumare... v solati... vložene... ali krompirjeve... stročji fižol... v vseh variantah, ki se jih spomnim... domače breskve... (nam že pri ušesih ven gledajo)... bučke... domač mlad krompir... kuhan in pečen... palačinke... jabolka, ki zorijo... pa en koš "sladkarij" , ki jih zmaže sine... Pa spet kumare.... Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 15. julij 2010 Prijavi Deli 15. julij 2010 joj, kumare čist pozabla nanje k je težko dobre dobit - al mam pa sam jst smolo z grenkimi jaja, s krompirjem v solati so al pa v omaki pa tzaziki edino same v solati mi gredo bolj težko po grlu Pa bučke, letos mi jih še ni uspelo domačih dobit zgleda je vse bolj pozno Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 15. julij 2010 Prijavi Deli 15. julij 2010 Kumare so grenke zaradi suše ali nepravilnega zalivanja. Vsaj jaz imam takšne izkušnje. Naše so še dobre in upam, da bodo take še nekaj časa. Sicer jih zalivam, a imam doooolgo zalivalno cev in je razpeljana po tleh, zalivam pa s kapljičnim sistemom, čisto po malem. Voda se tako segreje preden pride do kumar. Pa še ena prednost, voda ni klorirana. Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 15. julij 2010 Prijavi Deli 15. julij 2010 Druidka, kako je s figami? So v tvojem želodčku ali v marmeladi ej, Cookie, tale tvoj recept je odličen včeraj se mi fige pacale, danes jih kuhala. se že hladijo moja prva marmelada ever se odločla, da bom tole marmelado še kuhala. tak da grem jutri pogledat, če bom še dobla fige. pa če bom dobla tudi marelice, sprobam še tvoj drug recept ***kosilo: večinoma solata, pa kakšne popečene bučke. ali pa krompir z blitvo. no, danes bo solata, mal krompirja z blitvo in sejtan Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 20. julij 2010 Prijavi Deli 20. julij 2010 8 žemljic http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/ermm.gif = 2 kozla http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_approve.gif ... to je bla večerja http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/whistling.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 21. julij 2010 Prijavi Deli 21. julij 2010 Beličniki gredo h kraju, zadnji cajt za tanartabuljši jabolčni zavitek včeraj ga spekla, dans pa raztalala, no neky ga mava še na lagerju v hladilniku - za popoldne pa kompota iz ringlojev sem se rahlo najedla Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 23. julij 2010 Prijavi Deli 23. julij 2010 Do zdaj sem: lučko, lubenico in palačinko:)imam pa že domač paradižnik (važna kaj čem), pa kumarice -samo sem jih temeljito obrala, da si jih je ta starejše dete neslo na morje poleg..no..valjda so že kaj pognale..bi bilo treba eno tako soljato skup spravit. pa krompirček nekak, da ne grejem preveč po hiši. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 27. julij 2010 Prijavi Deli 27. julij 2010 Sem sama doma... Ostali na terenu... Na vrtu sem pobrala rdečo peso pa jo bom vložila. Ob enem pa bo solata za kosilo. Zraven si bom pa privoščila rižoto z zelenjavo in morskimi sadeži Danes si to lahko privoščim... ni nevarnosti, da bi z piskrom vred letela iz kuhinje... Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 27. julij 2010 Prijavi Deli 27. julij 2010 pečen krompir s stročjimi fižoleti, vmes pa nakolutane nürnberške pečenice by hofer, zraven solata iz kumar in paprike. Sladica bo ista kot včeraj: krema iz mascarpone-ja in ribezove zadevšne Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. julij 2010 Prijavi Deli 27. julij 2010 Pri nas pa stročji fižol z ocvirski in kislo smetano, zraven pa za holesterol še ocvrto poliko (da vsaj malo popravi vtis - nekaj sezama je zraven padlo)Včeraj zvečer pa sem mahnila po oddojku:))) V soboto sem doživela kazen božjo - pred mano ohoho sladic - mene pa želodec bolel in sem samo gledala:) nikoli doživeto še tole pri meni. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. julij 2010 Prijavi Deli 27. julij 2010 Zanč hotla v sušilniku posušit marelce in sem jih predolgo pustila, tako da so bile kamnite marelice in ne sam suhe se danes spomnila jih porabit in jih namočila za cel dan v vodo, da so se zmehčale, potem pa testo naredila kot za muffine (polnozrnata moke, pecilni prašek, kakav, mal sladkorja) in naložila marelice po vrh.. je že pol zmanjkalo pa ful rahel biskvit je ratal Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DuraceLL 28. julij 2010 Prijavi Deli 28. julij 2010 danes bodo filane paprike.. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif Citiraj Neuspeh ne obstaja,.. so samo ljudje, ki ne vztrajajo dovolj dolgo.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 29. julij 2010 Prijavi Deli 29. julij 2010 Bazilika raste kot nora, čas je za domač pesto komaj ulovila pinjole zgleda niso povsod na broju včeraj sem tako zvečer pripravila pesto iz bazilike, pinjol, česna, oljčnega olja, dveh zrn popra in ščepca solnega cveta. Listke bazilike sem dala v ročni sekljalnik, dodala polovico nasekljanega stroka olupljenega česna (bil je res velik zato polovico) in sesekljala v nulo. Postopoma sem dodala pinjole (od oka par ščepov) ki sem jih predtem na suho popražila in ohladila, nato sem preložila v možnar, dodala zrni popra in ščep soli, fajn pretrla in postopoma dolivala oljčno olje, da je zmes postala homogena. Vse skupaj preložila v steklen kozarček in zalila z oljčnim oljem.Danes bova za predjed maznila popečen toast s pestom in kozarčkom rdečega.Sledila bo bučkina juha da melone v hladilniku niti ne omenjam Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 29. julij 2010 Prijavi Deli 29. julij 2010 Jah, pr men pa paradajzi štrajkajo, pravzaprav sta se odločila (dve sadiki imam) za skupno sabotažo plodovi se lepo formirajo, celo rastejo, čim pa se mal odebelijo in so še zmer zeleni, jih začne na dnu ploda (tam, kjer je še kak repek od cvetka) gnit oz črni ratujejo in jih ščipam take preč že kak teden; tako da s pridelkom paradajzev bo letos slaba v.d.tašči pa bučke slab delajo; glih za okus (=zelo malo) jih je. paradajzev pa kolk češ tko da letos men na terasi uspevajo sam jagode, amer.borovnica in rože (prvič, da nimam škodljivcev, tok, tok .) Še oleander štrajka (noče cvetet, pa tut vprašanje je, če bo letos kej, ker popkov enostavno še ni). Stročji fižol je pri meni tut bl kumern kot ne, tašči pa je povsem podivjal poganja stroke ko zmešan. No, edin bazilika me je pa res lepo presenetila zgleda ji v loncu s paradajzem in stročjim zelo paše madonca, a veš, da letos lubenice sploh še nisem jedla v trgovini jo kr nekak spregledam, se zmer med melone zapodim Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 30. julij 2010 Prijavi Deli 30. julij 2010 Jaz tudi včeraj bučkino juho. Na veliko gospodičevo žalost - uradno prostestira, že takrat, ko buče sadim.Nič ne pomaga - me tri smo nore nanje in počasi tudi meni pri uhah ven lezejo.Sem letos posadila tiste ta oranžne -nič ne vem, kako se jim reče - dobila seme po čistem slučaju in od vseh semen samo ena sadika prilezla na plano - no, definitvno niso za filat - ker ni..takšna... pa fotru našla stranko za jajca (zdaj bom se počasi začela žalit nad pomanjkanjem)danes pa ne vem kaj bodo ustvarjali (verjetno paradižnikovo solato z dodatkom kakšnim) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 2. avgust 2010 Prijavi Deli 2. avgust 2010 torej, že včeraj zvečer sem pripravila zelenjavno mineštro in ja, malo pancete je notr padlo pa blitva s krompirjem bo tut Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.