Aliana 25. avgust 2010 Prijavi Deli 25. avgust 2010 zmanjkalo alkohola... bom probala udušit težave v pudingu srečno! če pa ne rata pa prid na hruškov sorbet z vodko ... sem utopila težave, pol šla pa direkt v postlo drugač pa jedla danes prvič po par letih dežnike/marele kakorkol že mama dala za jutri imam pa še blitvo in domač krompir. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 27. avgust 2010 Prijavi Deli 27. avgust 2010 Na kratkem sprehodu skozi gozd nabrala nekaj sivk... Kuham gobovo juho in ajdove žgance Potem grem skapat krompir... , da pokurim kalorije... Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 27. avgust 2010 Prijavi Deli 27. avgust 2010 Grem skuhat rižoto z jurčki in pokazat, da nisem povsem nesposobna kuharica!(hope so! ) Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Safira 27. avgust 2010 Prijavi Deli 27. avgust 2010 Morske sadeže in testenine, pa domačo paradižnikovo solato zraven.. Njami http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/viola-sm.jpg .. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 27. avgust 2010 Prijavi Deli 27. avgust 2010 Gobe so gobe, jetrce so jetrce, samo stročji fižol je pa x:px Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 29. avgust 2010 Prijavi Deli 29. avgust 2010 tko, da ne bo kdo rekel, da nimam za burek Važno je, da imaš mobitel. Kaj je blondinka brez mobitela ?Brezveze pička. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 30. avgust 2010 Prijavi Deli 30. avgust 2010 Včerej sem jedu mravlje. Kolumbijske. Pražene. So glih take kt naše gozdne, samo ene trikrat večje. Mislu sem, da bojo sladke kt une medene. Pa niso. Rit majo mal kislo, ostalo pa tko, mal čudnga okusa. Kt da so mal prsmojene. Ni glih, da bi medlel za njimi. Pol sem jedu še nekej, k zgleda kt cegu. Tud nek od tam /Kolumbija, Bolivija, Peru, Equador/. Rezat ga morš z žago za želez. Eni so rekl, da je kao med. Ampak men se ne zdi. Se pa spomnim okusa, ne vem pa, kam ga pripopat. Ni slabo, ni pa ne vem kva. Naš med je velik bolš. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/viola-sm.jpg Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. september 2010 Prijavi Deli 7. september 2010 Me zeblo ko mačka cel dan pa laufala okrog in ostala brez kosila.. zdajle se pa že mudi in sem v 15 minutah:popražila čebulo + paradižnik, dodala mal vode, zmiksala ... prelila v lonček. narezala korenček na kocke, ga dala kuhat, stresla zraven še eno konzervo koruze in pol vrečke že kuhanega fižola iz zmrzovalnika ... 5 min kuhala, dolila paradižnik-čebula mix, še mal kuhala.. in že jem olivc in sol šele nakoncu, na krožnik. kok paše, ko me greeeeejeeeee Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
davidoff12 7. september 2010 Prijavi Deli 7. september 2010 sokovi domači iz vrta, zelena,koleraba, čaji , zelišča,jset jih kar pojem surove orehi ,skratka domače stvari kupljene pri kaki kmetiji to je zlato Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Loli* 9. september 2010 Prijavi Deli 9. september 2010 dons sm prvič jedla baklavo, doma narejeno,.. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 10. september 2010 Prijavi Deli 10. september 2010 dons sm prvič jedla baklavo, doma narejeno,.. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif baklava Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Loli* 11. september 2010 Prijavi Deli 11. september 2010 baklava in včeraj še enkrat... matr mam js dobre prjatlce .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 16. september 2010 Prijavi Deli 16. september 2010 Đus iz kopriv, čaj iz kopriv, pire iz kopriv. Zakva že? http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/viola-sm.jpg Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 16. september 2010 Prijavi Deli 16. september 2010 Zarad železa... ne... Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 16. september 2010 Prijavi Deli 16. september 2010 Zarad železa... ne... http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Ker je to edina zelenjava, ki so mi jo srne pustile na vrtu. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/CRY.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Kva pa vem. Dobre so. Pa vsake tolk cajta je dobr mal spucat kri, pa tko. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 17. september 2010 Prijavi Deli 17. september 2010 Kuham ričet z zelenjavo, za ta jačega pa malo dodatka... Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 18. september 2010 Prijavi Deli 18. september 2010 Kuham ričet z zelenjavo, za ta jačega pa malo dodatka... http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif tole mi je pa znano http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif *** v hladilniku, čisto zadaj našla kozarec kisle repe http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon27.gif ... domače ... čisto nič ji ne fali ... zraven pa fižol v zrnju ... danes bom tudi dodatek http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/yuma.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 19. september 2010 Prijavi Deli 19. september 2010 Polenta z bučkami in papriko in solata za sladico pa jabolčno-vanilijeva strjenka Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 19. september 2010 Prijavi Deli 19. september 2010 Polenta z bučkami in papriko in solata za sladico pa jabolčno-vanilijeva strjenka Kako pa to narediš? Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 19. september 2010 Prijavi Deli 19. september 2010 Kako pa to narediš? Katero? Prvo ali drugo? Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 19. september 2010 Prijavi Deli 19. september 2010 Katero? Prvo ali drugo? Najprej sem mislila na polento, potem sem pomislila, da sploh ne bi bilo slabo, če vem še za dolče! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 19. september 2010 Prijavi Deli 19. september 2010 No - najprej glavna jed: Polenta z bučkami in paprikoZa 4 osebe potrebujemo: 250 g instant polente cca 400 g bučk, 1 veliko čebulo, 2 rdeči papriki50 g parmezana (ali katerega drugega trdega sira)2 stroka česna, 1 dcl olivnega olja, sol, poper, začimbe po želji Na oljčnem olju ovenemo sesekljano čebulo, narezane bučke in papriko, dodamo narezan česen, zalijemo z 1 l vode, solimo in popramo, dodamo začimbe. V vrelo maso zakuhamo instant polento, kuhamo 2 minuti. Primešamo nariban parmezan. Polento vlijemo v naoljeno posodo ali pekač, postavimo na toplo za nekaj minut, jo zvrnemo iz pekača in narežemo. In še sladica: tole sem čarala včeraj po trenutnem navdihu - pač kar smo imeli doma... količine so za srednje velik pekač (pride čisto poln): 15-20 jabolk - za čežano2 vanilijeva pudingabebi piškotimleko(ali jabolčni sok) Najprej narediš jabolčno čežano - jabolka po želji olupiš (mi smo jih skuhali kar z lupino), očistiš in narežeš na tanke krhlje. Prepražiš jih v posodi z dodatkom limoninega soka in sladkorja, dodaš cimet po okusu in dušiš do mehkega. Potem skuhaš vanilijeva pudinga, pustiš da se malo ohladi. Vmes v pekač zložiš eno vrsto v mleko (verjetno bi bilo fino tudi v jabolčni sok) namočenih bebi piškotov. Puding zmešaš z čežano in polovico preliješ čez piškote. Na to zložiš še eno vrsto namočenih piškotov in preliješ s preostalim pudingom&čežano. Pustiš da se ohladi - najboljše je, če nekaj ur stoji v hladilniku. In to je to 1 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 19. september 2010 Prijavi Deli 19. september 2010 O njamsi, se mi je zdelo, da mora bit to zlo fino! Komaj čakam, da še sama tole začaram!!Tenkju za izdane kuharske skrivnosti Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 19. september 2010 Prijavi Deli 19. september 2010 Malenkost pa dober tek ko boš še sama čarala Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 26. september 2010 Prijavi Deli 26. september 2010 Tole mi je izpadlo.... Kuplia krasne paprike,lepo napolnila s sirom, fliknila v ror in šla pretumbavat čevlje in druge sezonske zadeve... http://i421.photobucket.com/albums/pp299/Ruby1972/SAM_1770.jpg 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.