Marsa 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Čaki grem brat. tale je pa nabrita. devicka mensezdi, sem pol nekje ujela. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> tale je pa nabrita. devicka mensezdi, sem pol nekje ujela. Mami!!! Že drugič danes!! Danes bom pa spala ko mali medo. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 x:Dx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja itak Me kar pocukaj za rokav, ko se srečava. Zmenjeno Izraz! Marsa, pica bo, pica bo Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 A kdo ve, katera jed zadiši dvakrat? (fižolovka) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 danes lahko kosilo zelenjavna rižota, zelena solata, pa tud kozaček vinčkazvečer šele kaj konkretnega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 Pol pice sem... pelati,mal sira, koruza, articoke Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
meseček 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 popečene kruhke s sirom in solatko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 jaz tud tole... pa mi ni blo prevec...sam, nic mi ne pase jest.kaj se je 'treba' skoz s tem ukvarjat?pa kwa nisem kar na eter ze, pa konc? ceprav, saj je fajn uzivat v hrani... sam - UZHIVAT. kar (zame) NI 3/4 stvari, v katerih se kao 'uziva' tkole. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Klasično paštašuto, kot se šika! Pomazali krožnike in kastrolo Enkrat ob priliki pa še recept. Pastasciutta: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Člani naše družine smo bili danes malo ločeni in smo jedli vsak na svojem koncu......jaz sem na žalost ostala doma in sem si pripravila tak izi obok: KUS-KUS in TUNO ter PARADIŽNIKOVO SOLATKOTOLE ZGORAJ PA IZGEDA SLASTNO............. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 Jaz sem danes prebranac. Ampak ne tipicni, ni bilo toliko olja, jasno Pa une moje lepinje. Mojedva sta pa se meso na kajmaku. Za posladek sem sla pa pect jabolcno pito...tako super dobro. Mi je ratalo testo, kar je najbl vazn Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 ravnokar jem Katrino zelenjavno pizzo-jo je moj zlati fantk prnesu Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 Jst sm si pa naredila špagete s paradižnikom in tuno - mmmm... tamal pa ne mara tune je dal pa kr ajvar na špagete sva bila sama doma zraven pa solata - paradižnikova, kaj pa... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Michelle! Te tvoje lepinje so za popi.dit dobre!!! Sm nardila prejšn tedn, kr tko mal. mi jih je dragi takoj pol požrl. Sm jih delala tut včeri, kao za dons za malco v službi: je pršu dragi okol, pa sva jih skupi zmazala s skutinim namazom. Aja, ful simpl za narest, res, pa ful dobre so; sam jst jih pred peko še mal s sončničnimi semeni potresem, pa pol ne vzhajajo tok, k jih semena težijo in so res čist taprave lepinje Ful hvala za recept, res! Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 iiii Me veseli, da je se komu prav prisel To s sončničnimi semeni je dobra ideja ja! Ker men se kaksna malce prevec "razleze". Danes se bo jedla rizota z svezimi jurcki Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 danes sem krompirček v grahovi omaki s parmezanom pa kr me matra da bi šel še mal grahove omake zdej k sem jedel že ob 11ih Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 danes solatka iz stročjega fižola + sojini polpeti + puding Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Gobova juha (kdo bi si mislu) Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Če bom kje srečal Izraz bom danes jedel pico Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 zelenjavni katrin sendvič Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 blitvo, samo malo v voku poduseno, krompircek (mladi kuhan) z cesnom in olivcem in petersiljem in malo smrdljive skute domace iz tolmina, gre fino s krompirjem Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 ok ok ok...jaz te teme sploh nam več brala...se vedno pol počutim kot totalen požeruh... Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 sem ravnokar zaključila z gobami narejenimi s čebulo,jajcem in s kislo smetano Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ok ok ok...jaz te teme sploh nam več brala...se vedno pol počutim kot totalen požeruh... Mana? Zakaj? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.