Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

jaz tud tole... pa mi ni blo prevec...

sam, nic mi ne pase jest.

kaj se je 'treba' skoz s tem ukvarjat?

pa kwa nisem kar na eter ze, pa konc? xrolleyesx

ceprav, saj je fajn uzivat v hrani... sam - UZHIVAT. xyesx

kar (zame) NI 3/4 stvari, v katerih se kao 'uziva' tkole. :o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Člani naše družine smo bili danes malo ločeni in smo jedli vsak na svojem koncu......jaz sem na žalost :o|o: ostala doma in sem si pripravila tak izi obok: KUS-KUS in TUNO ter PARADIŽNIKOVO SOLATKO

TOLE ZGORAJ PA IZGEDA SLASTNO............. x:px x:px x:px x:px

Smisel življenja je največja sreča

Jaz sem danes prebranac. Ampak ne tipicni, ni bilo toliko olja, jasno x;)x Pa une moje lepinje. Mojedva sta pa se meso na kajmaku.

Za posladek sem sla pa pect jabolcno pito...tako super dobro. Mi je ratalo testo, kar je najbl vazn x^x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Jst sm si pa naredila špagete s paradižnikom in tuno - mmmm... tamal pa ne mara tune je dal pa kr ajvar na špagete :) sva bila sama doma zraven pa solata - paradižnikova, kaj pa... x:)x
Live and let live! Life is beautiful!!!!

Michelle!

Te tvoje lepinje so za popi.dit dobre!!! Sm nardila prejšn tedn, kr tko mal. mi jih je dragi takoj pol požrl. Sm jih delala tut včeri, kao za dons za malco v službi: je pršu dragi okol, pa sva jih skupi zmazala s skutinim namazom.

Aja, ful simpl za narest, res, pa ful dobre so; sam jst jih pred peko še mal s sončničnimi semeni potresem, pa pol ne vzhajajo tok, k jih semena težijo in so res čist taprave lepinje :yumy: :yumy: :yumy:

Ful hvala za recept, res! x:Xx x:Xx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

iiii x;)x x:Dx x:Dx

Me veseli, da je se komu prav prisel x;)x :palec:

To s sončničnimi semeni je dobra ideja ja! Ker men se kaksna malce prevec "razleze".

Danes se bo jedla rizota z svezimi jurcki :yumy: :yumy: :yumy:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

danes sem krompirček v grahovi omaki s parmezanom :D pa kr me matra da bi šel še mal grahove omake zdej k sem jedel že ob 11ih :D
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

ok ok ok...jaz te teme sploh nam več brala...se vedno pol počutim kot totalen požeruh...

xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...