Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl


Recommended Posts

torej...

izkopat... posušit tko, na peš...

pol odrezat liste... pol pa u sušilnik al pa na sonce, da se čist čist posuši, pol pa zdrobiti... in pol vsak dan regratov čaj ala kapica? al pa po receptu z vodo?

preprosta, nekomplicirana obnova... :palec:

konzumiranje caja ala kapica x:Dx po zelji, mislm okusu... xsrcx k po moje je caj iz cvetov bl okusn, kt pa iz posusenih korenin... x:Dx

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

 

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Nadzemni del odstranimo šele takrat, ko je korenina povsem suha, ker bi tudi tako lahko prišlo do izgube mlečnega soka.

 

Kako naredimo zdravilni prah Izkopljite več korenin regrata. Odrežite liste približno 1cm nad korenino, korenine ne smete poškodovati, ker lahko odteče mlečni sok, kar zmanjša zdravilni učinek.

Korenino na grobo očistite od zemlje, vendar je ne operite. Malo prsti nič ne škodi, ampak samo pomaga imunskemu sistemu. Korenine nato posušite v pečici pri temperaturi 100ºC. Poleti jih lahko sušite tudi na soncu.

 

 

 

jebat ga...

tole me je zbegal mogoče...

in na mojo wečno sramoto mislim še kar isto x:o)x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

mogoče je pa mišljen, da odrežeš liste 1 cm nad korenino, posušiš in pol ta nadzemni del (listov) odstraniš, ko je že suha x:)x

 

jaz bom kar pri čaju iz cvetov ostala, je čist dober v kombinaciji s koprivo :palec:

 

 

kosilo jutri bo: 'jota' (čičerika, kisla repa, kislo zelje, fižol, mal čemaža narezanega, mal korenčka in en košček stebla od brokolija - ostanki od včeraj, ko sem rožice porabla) in višnjevi muffini iz pirine polnozrnate ...

 

 

pa mama je poslala celo vrečo regrata, sam se mi ni dal čistit dons ...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

 

loesje

 

 

Spet nazaj -

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

tud ornk porcijo... plevela... x:px

 

janko... zrd tiste simpl obnove sklepam, da ti ni jasno, samo to, da ti je... jasno... x:Dx -posusit-rezat-posusit- :palec:

ceb stavek "nadzemni del..." bil pred stavkom "odrezite liste..." nad vsem skup pa se "kako naredimo..." bi pa verjetn nekak izgledalo :o|o: xsrcx

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

 

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

na prvi pogled se pristopa izkljucujeta? neki pravjo, da gre v tretje lazje... http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/pevc.jpg

 

stvar je "povrsna" ni pa lih izkljucujoca...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif mlecn sok se nahaja v koreninah, v steblih, tud v cvetu... clanek govori o tem, kako se naredi zdravilni prah IZ KORENIN... in, ce se "lihkr izruvani zivi rastlinci" odrezejo listi (nadzemni del) bo dost soka steklo "stran"... ce se pa odreze, ko je suha, ko so se stvari ze "fiksirale" posebej v listih, posebej v koreninah,... pa je teh izgub manj... se manj jih pa je, ce se med tem ne poskoduje korenin... in ker so te stvari notr "fiksirane" v fiziolosko dokaj neuporabni obliki.. vsj kr se zdravilnih etericnih snovi v soku tice... je potrebno posuseno se dodatno posusit z uno "destilacijo z vodno paro"... da se snovi spremenijo in postanejo fiziolosko prebavljive, aktivne,...

se pa men zdj na prvi pogled zdi, da bi se lahk podobn ucinek dosegu tud s tem, da bi se posusene korenine, namest segrevanja v pecici in pitja le-tega pomesanega z vodo... lahk dalo kr v vrelo vodo kt caj varjanta? http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif

 

Hojla Kapica

 

A to pol pomen, da ne bi blo dobr, če bi žveču presne korenince? Se prav, da se aktivirajo dobrote v korenincah /al pa v listih/, morjo bit posušene in pol tretirane na 100 stopinjah?

 

Pol ni smisel čajčkov v tem, da si s sušenjem pač nardiš zalogo za takrat, ko rastlinc ni možn dobit svežih, ampak v aktiviranju dobrot v teh pogojih?

 

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Cookie, jaz pa nisem tolk navdušenec nad krhlji, da bi jih kupovala in sproti sušila x:)x Je to bolj sistem ozimnice pri nama, jeseni, ko je ful sadja in da ne jemo cele dneve samo jabčkov pa da ne mečemo stran .. mam pol sušilnik zalaufan konstantno za jabčke, hruške, slive, pol pa še kakiji (letos smo še kivije probal, sam je ful packarija :o|o:, tašča pa čist navdušena nad njimi, tko da jih bomo letos očitno spet) in pol se sezona zaključi ...

aja, spomladi pa koprive in kar je še teh zelišč za čaj, ki se mi jih da nabirat :)

 

tko da pol ponavadi do pomladi zmanjka teh stvari, letos je šlo pa malo prej, ker se mi ni dalo tolk sušit in sem manj naredila ..

 

zdaj pa itak pridejo na vrsto regrat in vse živo po sistemu Cortezeja, in sveža zelenjavica z vrta počas :)

je dragi glih včeraj iskal in namontiral torbe na kolesa .. pa ga gledam, zakaj tole treba, če greva na kak izlet al kaj :inocent: pa on - ja, bova šla hrano nabirat, ne, pa boš rabla kam spravit :palec: x:)x

:eek: kupovala :inocent:

absolutno ne!

mogoče sem bila nejasna, pa bom zdele pojasnila xcivx

starši od xsrcx imajo, med drugim, veliko sadnih dreves, od katerih prednjačijo jablane. Te jablane tekom leta rabijo obrezovanje in odstranjevanje vej(ic), redčenje (tega ne počnemo), pobiranje odpadlih (iz različnih vzrokov, od katerih zrelost NI faktor) jabolk, obiranje zrelih jabolk, grabljenje listja, morda bi rabila še špricanje, ampak tud tega ne počnemo (ni cajta, pa ni sile s škodljivci, oz. so v mejah tolerance, pa nekak negativno razpoloženi smo do pesticidov/insekticidov, dovolj dobre so že rumene hormonske vabe). Jeseni se dela sok in kis iz tropin.

torej, dela je "kar nekaj", število jablan je pa tudi ulala.

Pri prej opisanem delu oba s xsrcx sodelujeva.

Jabolk je vsako leto toliko, da vsaj polovica stran pride (zgnijejo, se zgubajo in gobavci res niso apetitlih za jest, so pa super za vse pite, štrudle, krhlje).

ergo, jabolka so zdaj v fazi hitrega približevanja gobavcem in z leti mi moji gorenjski geni (resda so polovični xDDx ) čedalje bolj ven sekajo. In jabolk, ki so bila deležna (tudi) mojega dela, kr tko ne bomo stran metal x!x

Naenkrat jih pa tut ne mormo vseh predelat/pojest/posušit (ker morš tut to nekam spravit).

zato jih pač sušim sproti xyesx

kapiš xDDx

 

 

********

solata v službi, motovilec doma. Manjka mi koruza :O:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

nehite komplicirat okol regratovih korenin xrolleyesx

za najbolj zihr je verjetno najbolj ustrezno, da se izkoplje celo rastlino, se jo na hitro na suho oščetka in pusti, da se na hitro posuši kar na kraju zločina. Ko je primerno uvela, se pa odreže nadzemni del (upošteva se centimetrski varnostni pas) - pa se še to dodatno na suho oščetka. Pa se posuši do konca - pa rečmo med 50st in 100st., pa se zmelje in požre po navodilih. :vio:

na primer. seveda sem pa lah kardinalno sfalila x:Dx x:Dx

 

npr, za diabetike mam v spominu, da glodajo sveža, presna stebelca regrata (je vseeno, al je v cvetju, al v lučkah), ker baje tisti beli mlečni sok ugodno deluje. se pravi, tale beli sok je zelo pomemben in je fajn, če ga čimmanj stran pride. Če je koncentriran, ni nič slabega, sam zgubit se ga ne sme zaradi nepotrebnega cefranja.

spet ugibam, sam tist za diabetike pa velja :palec:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

nehite komplicirat okol regratovih korenin http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_rolleyes1.gif

za najbolj zihr je verjetno najbolj ustrezno, da se izkoplje celo rastlino, se jo na hitro na suho oščetka in pusti, da se na hitro posuši kar na kraju zločina. Ko je primerno uvela, se pa odreže nadzemni del (upošteva se centimetrski varnostni pas) - pa se še to dodatno na suho oščetka. Pa se posuši do konca - pa rečmo med 50st in 100st., pa se zmelje in požre po navodilih. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/viola-sm.jpg

na primer. seveda sem pa lah kardinalno sfalila http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif

 

npr, za diabetike mam v spominu, da glodajo sveža, presna stebelca regrata (je vseeno, al je v cvetju, al v lučkah), ker baje tisti beli mlečni sok ugodno deluje. se pravi, tale beli sok je zelo pomemben in je fajn, če ga čimmanj stran pride. Če je koncentriran, ni nič slabega, sam zgubit se ga ne sme zaradi nepotrebnega cefranja.

spet ugibam, sam tist za diabetike pa velja http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif

 

Sam mene pa res zanima. Ker jst sem bil ziher, da je trik čajčkov v zalogah in če sem mel na voljo tud presno rastlino, sem zmerej jedu presno, sušil sem jo pa za pozim recimo, za nadomestek.

 

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_eek.gif kupovala http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon27.gif

absolutno ne!

mogoče sem bila nejasna, pa bom zdele pojasnila http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/pevc.jpg

starši od http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif imajo, med drugim, veliko sadnih dreves, od katerih prednjačijo jablane. Te jablane tekom leta rabijo obrezovanje in odstranjevanje vej(ic), redčenje (tega ne počnemo), pobiranje odpadlih (iz različnih vzrokov, od katerih zrelost NI faktor) jabolk, obiranje zrelih jabolk, grabljenje listja, morda bi rabila še špricanje, ampak tud tega ne počnemo (ni cajta, pa ni sile s škodljivci, oz. so v mejah tolerance, pa nekak negativno razpoloženi smo do pesticidov/insekticidov, dovolj dobre so že rumene hormonske vabe). Jeseni se dela sok in kis iz tropin.

torej, dela je "kar nekaj", število jablan je pa tudi ulala.

Pri prej opisanem delu oba s http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif sodelujeva.

Jabolk je vsako leto toliko, da vsaj polovica stran pride (zgnijejo, se zgubajo in gobavci res niso apetitlih za jest, so pa super za vse pite, štrudle, krhlje).

ergo, jabolka so zdaj v fazi hitrega približevanja gobavcem in z leti mi moji gorenjski geni (resda so polovični http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif ) čedalje bolj ven sekajo. In jabolk, ki so bila deležna (tudi) mojega dela, kr tko ne bomo stran metal http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif

Naenkrat jih pa tut ne mormo vseh predelat/pojest/posušit (ker morš tut to nekam spravit).

zato jih pač sušim sproti http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/yes.gif

kapiš http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif

 

 

kapim :)

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

 

loesje

 

 

Spet nazaj -

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

A to pol pomen, da ne bi blo dobr, če bi žveču presne korenince? Se prav, da se aktivirajo dobrote v korenincah /al pa v listih/, morjo bit posušene in pol tretirane na 100 stopinjah?

 

Pol ni smisel čajčkov v tem, da si s sušenjem pač nardiš zalogo za takrat, ko rastlinc ni možn dobit svežih, ampak v aktiviranju dobrot v teh pogojih?

 

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif

tocn... teh dobrot je v 1 rastlini ponavad vec kt 1... zvecenje svezih, presnih zadev je najveckrat :palec: k obdrzijo vitamine, minerale, k bi se drugac s toplotno obdelavo izgubile... medtem, k je etericnim snovem potrebno omogocit pogoje, da se pretvorijo v nam aktivno obliko... te pogoje se lahk doseze pa na vec nacinov... ce se gre za pripravo caja, je skor vseen al se to naredi s svezimi al pa posusenimi deli..., le da ne rabjo vsi caji skor 100°C... ce se gre pa za, visje omenjeno, pripravo zdravilnega prahu iz korenin je pa fajn, zrd izkoristka verjetn, da se rastlino najprej posusi, obreze in naprej tretira korenine do njenih "parnih pogojev"...

 

glede na-to, da ni svezih rastlinc vedn na razpolago je prov super, da se dela zaloge...:palec:

drugac je pa po moje smisel pijac v tem, da se uziva... ko se jih uziva... x:px aja, pa tud ko se jih pripravlja... xsrcx

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

 

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

kul http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif

 

hvala

 

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

preprosta, nekomplicirana obnova... :palec:

konzumiranje caja ala kapica x:Dx po zelji, mislm okusu... xsrcx k po moje je caj iz cvetov bl okusn, kt pa iz posusenih korenin... x:Dx

 

dons sem že gledal, če je kje kej regrata...

bom pol rajš, k bo cvetel... se lažje najde, pa še korenine so wečje...

in bom pol spet oswežil debato x8Dx

okus čaja pa se da regulirat z bio zdrawilnimi adetivi kot je npr. iz brinja-gin in melise-rum :palec:

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

jest pa zdej bi...

pa tut bom...

lešnikowe napolitanke...

brez piwa.

 

A ne de? Pol pa jaz še Tonic prinesem x8Dx

 

No sam zares bi tud kak javorjev sirup fajn posladkal in kaj podobnega.

Sama pa nikoli ne sladkam čajev. Za zeliščna mi ne paše, pravtako ne na prave čaje, mogoče kdaj kak sadni čaj, če se znajde pred mano, ker ni bilo druge čajne izbire.

 

če že s čajem tolk kompliciraš... kuko je pol šele s fukom xcivx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

xsmx

 

Ma, ste me uspeli nasmejat... nepocokran sex z javorovim sirupom...

 

______________________________

 

 

Zdaj pa k bolj resnim... od ponedeljka pijem konopljino olje in tale dela generalko po meni...

 

Na udaru so moja jetra in žolč... (mislim, da so čist zamaščena... :farb: )

 

V glavnem, počutim se kot balon, slabo mi je, samo iščem kaj bi jedla, da bi to slabost omilila, potem je pa še slabše... utrujena kot dva psa...

 

Ima kdo kakšno idejo s čim bi to "čistilno kuro" olajšala, ne da bi me čisto ubilo...

... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe...
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Zalaya, meni se že ne zdi vredu ta kura, če ti je po njej slabo. Osebno ne morem brez hrane niti žličke olja, enih dvakrat, trikrat poskusila in mi je bruuuuuuhhhhhhh. Zakaj bi se silila v nekaj, če telo to zavrača? Konopljino olje - eno žlico, pa žlico olivnega in bučnega dam na solato in olja raje uživam z jedmi. Še čiščenja jeter se ravno zato ne upam lotit, ker me skrbi, kako bom prenesla olje s pomarančnim sokom. Ne vem no, daj raje bolj zdravo hrano, sedaj pomladi eno kuro čiščenja s koprivnim čajem, kak sadni dan vmes, pa bo. Aja, in po okusu še malo grenkega ali sladkega seksa x;)x
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Silvija, hvala za nasvet, sploh za onega zadnjega... x:Dx

 

Sem danes kupila rdečo grenivko in si naredila mix iz soka polovice grenivke in žlice olja. Dobro pretresla in spila. Proti pričakovanju, sploh ni slabega okusa, niti ne ostane v ustih tisti masten film od olja... Trenutno se počutim čisto v redu...

... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe...
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

:yumy: jedla ribji file in solato iz rukole in paradižnika - njam - prvi letos, pa že okusen x^x

 

Mamo eno fajn trgovinco v kateri majo sadje in zelenjavo, ki je vsaj čemu podobna, pa domačo piro, razno moko, oreščke,... Zadovojna vsakič ko kaj kupim tam xcivx

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

 

Latinski izrek

 

 

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Dodelano pico iz Hoferja x:o)x frend, ki je prišel pomagat načeloma samo pice je (oz. tle zihr ne bo rekel ne, vse ostalo zna bit dost bolj komplicirano .. ) pa sem že mislila pač naročit na dom, pol se pa spomnila, da bo parkrat ceneje, če kupim v trgovini in spečem ... vzela margerite in šunko, mocarelo, en kup zelenjave .. in potem dodelovala za vsakega po okusu .. nama ful zelenjave gor, njemu pa šunko in dodaten sir .. za predjed smo imeli pa ostanke jote od predvčerajšnjim .. in bili vsi zadovoljni :palec:

 

saj bi packala polnozrnato in sama delala, sam .. mela polno kuhinjo orodja in prahu in vsega, se mi ni dalo zapravljat časa ..

 

 

jutri pa nekaj čisto zelenjavnega, že 3 dni se šlepamo na neke kruhe in belo moko :o|o:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

 

loesje

 

 

Spet nazaj -

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Spet piknik http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif

 

Tokrat je mel žar čez sin. Prvič. Zmagal.

 

Bravo sine.

 

Tolk in tolk dobr napeku, da smo popadal v komo ob petju vetra in ptic v krošnjah dreves za eno fest uro.

 

Božansko.

 

Midva z ženo sva mela čez vrt in neutrudno pomoč para šmarnic, ki sta se motali pod nogami in pobirali žužke al kva.

 

Čudovit dan.

 

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif

 

 

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Ej, butl, jaz tolk uživam, ko te berem http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/smile.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif

 

 

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

 

Hvala Aliana

 

Pazim na to, da mam čez dan dost razlogov, da se lahko zvečer iz srca zahvalim za ta dan.

In zmerej so, če sem le dost pozoren čez dan, da si jih dovolim opaziti.

 

Zdele prenavljaš živo stanovanje.

 

Vem kva to pomen, ker sem ga par let nazaj tud sam in pr tem tud skor vse naredu sam /s svojo družino seveda/. Tastaro kuhno sem naprimer podrl, ven odnesu, nazaj prnesu in nazaj sestavu šestkrat v cca dveh mescih. Tastaro banjo dvakrat, WC školjko trikrat...pa tko. Pojma nisem mel pred začetkom del, kako bo vse potekal. Ampak vsak jutr sem se umiru, zaprosu za pomoč...in je šlo. Brez stresov in brez enih hudih kiksov, zarad kterih bi se pol lahko žrl. Pa prouzaprou sploh nisem mel izdelanga načrta, kako naj bi potekal vse skupej. Ampak vse se je odvijal čist spontan, prave stvari in pravi ljudje so prhajal takrat, k je blo treba in k je blo prou.

 

Pa tko.

 

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/viola-sm.jpg

 

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

 

Hvala Aliana

 

Pazim na to, da mam čez dan dost razlogov, da se lahko zvečer iz srca zahvalim za ta dan.

In zmerej so, če sem le dost pozoren čez dan, da si jih dovolim opaziti.

 

Zdele prenavljaš živo stanovanje.

 

Vem kva to pomen, ker sem ga par let nazaj tud sam in pr tem tud skor vse naredu sam /s svojo družino seveda/. Tastaro kuhno sem naprimer podrl, ven odnesu, nazaj prnesu in nazaj sestavu šestkrat v cca dveh mescih. Tastaro banjo dvakrat, WC školjko trikrat...pa tko. Pojma nisem mel pred začetkom del, kako bo vse potekal. Ampak vsak jutr sem se umiru, zaprosu za pomoč...in je šlo. Brez stresov in brez enih hudih kiksov, zarad kterih bi se pol lahko žrl. Pa prouzaprou sploh nisem mel izdelanga načrta, kako naj bi potekal vse skupej. Ampak vse se je odvijal čist spontan, prave stvari in pravi ljudje so prhajal takrat, k je blo treba in k je blo prou.

 

Pa tko.

 

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/viola-sm.jpg

 

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif

 

čeb res wedu, kwa to pomen, pol neb večkrat kuhne menjou kukr kej skuhou xcivx x:Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
×
×
  • Objavi novo...