Aliana 5. maj 2011 Prijavi Deli 5. maj 2011 je bilo, je bilo - razumljivo jaz ga (mango) pa z lupilnikom olupim, nato "narezinim" z nožem. Pač, kompliké bom šla dans vseeno v Hofer, grem itak po zelenjavo, pa bom spotoma še mango zagrabila tole z ananasom v SLO (EU) mene NE prepriča. Je bilo dovolj dobro samo toliko časa, dokler nisem "tapravega" poskusila. Vsi ti ananasi, ki se tukaj prodajajao, samo zgledajo kt ananasi, folk še ve ne, kakšen okus ima taprav ananas lah pa tut rečeš, da mam predsodek ne, se strinjam ... perujskega manga, ananasa, banane in sploh avokada pač ne more nadomestit nič tlele .. za to sem Pujsi najbolj fouš ampak vseen je tale hoferjev ananas vsaj sladek in ima nekaj okusa, tko da je dober približek, glede na tiste, ki sem jih včasih jedla in so bli .. čist, ampak čist brez okusa Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 5. maj 2011 Prijavi Deli 5. maj 2011 http://www.smilies.4-user.de/include/Girls/sabber_2.gif Barabe! Lakom lačeeeen! Pa trapa, grem brat tole in neee, sploh se mi sedaj ne cedijo sline po ananasih, mangotih, meloncah ... čeprav nisem ravno tip (bejba! ) za tropsko voće! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 6. maj 2011 Prijavi Deli 6. maj 2011 Gorenjsko/škotsko kosilo: šparglje sem ( z dovoljenjem) nabrala na tetinem vrtu, sardele mi je kupila tašča, ki je imela opravke "okrog ribarnice", krompir pa je lastnem pridelek, torej: špargljeva juha, sardele in krompirjeva solata Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 10. maj 2011 Prijavi Deli 10. maj 2011 okej; včer so bli vampi (in pir), dans bo vampova župa (zgleda kot redki vampi, not pa plava še par skuhanih kosov krompirja. za zajtrk so bile pregrešno drage jagode Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 11. maj 2011 Prijavi Deli 11. maj 2011 za malico bo solata za kosilo pa kuskus z brokolijem in ostrigino omako Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Shiya 13. maj 2011 Prijavi Deli 13. maj 2011 Sadje in zelenjava mi sploh nima več nobenega okusa http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_angry.gif Npr. obožujem paradižnika a sem vedno znova razočarana nad ne-okusom, pa ga niti ne jem več toliko. Sem že začela dvomiti ali iščem okus, ki ga paradižnik sploh nima! No, pa sem letos v Makedoniji okusila ponovno "ta pravi" paradižnik, papriko, tud čebulo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Shiya 13. maj 2011 Prijavi Deli 13. maj 2011 Glede manga pa ga obožujem kot Lassi. Lassi je preprost jogurtov napitek (Indija, JV Azija), meni najljubši ravno mangov lassi. Mangov Lassi • navaden jogurt • mleko (lahko tudi brez mleka)• nekaj kock ledu• mango • sladkor ali med • malo (1/4) žličke naribanega (mletega) kardamoma Mangovo meso s paličnim mešalnikom (ali multipraktiku) zmešamo z vsemi ostalimi sestavinami, da dobimo gladko in tekočo maso s peno na vrhu. Lassi lahko pripravimo tudi z bananami in drugim sadjem, a če uporabimo zmrznjeno sadje potem ne dodajamo kock ledu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. maj 2011 Prijavi Deli 16. maj 2011 A je nekdo spraševal za mikser? V Lidlu bo od 23.5., za 25€, pa piše, da lahko tud ledene kocke miksaš z njim ... Pa Cookie, mangoti v H. so spet ravno fajn zreli Jedla sva pa obaro in piščančji paprikaš, v gostilni so naju pa že tako navajeni, da kar avtomatično prinese en metin čaj in en kozarc vode Za večerjo bo pa zelenjavna juhica ... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 16. maj 2011 Prijavi Deli 16. maj 2011 Za večerjo bojo pa lahke palačinke - brez jajc + brez mleka , z lešnikovim namazom, ali pa z šipkovo marmelado . Z brati , seveda , ... v Piceriji Skok Ju3 je pa služba, zato se mora hrana lahkotno prebaviti , drugače je "težka" noč ... Z Stvarnikovim Blagoslovom naprej, juuuheeejjjjjjj Lp + # do ju3 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. maj 2011 Prijavi Deli 16. maj 2011 O, ne, za večerjo so ble češnje pa jutr za zajtrk bodo tuuuuud :2src: Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 17. maj 2011 Prijavi Deli 17. maj 2011 tudi zobljem češnje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 17. maj 2011 Prijavi Deli 17. maj 2011 A je nekdo spraševal za mikser? V Lidlu bo od 23.5., za 25€, pa piše, da lahko tud ledene kocke miksaš z njim ... Pa Cookie, mangoti v H. so spet ravno fajn zreli Jedla sva pa obaro in piščančji paprikaš, v gostilni so naju pa že tako navajeni, da kar avtomatično prinese en metin čaj in en kozarc vode Za večerjo bo pa zelenjavna juhica ...za mikser sem spraševala jaz tnx za info mango ja, sm kupla tri že včer v Hofru. Sm "slučajno" tja zavila, na poti iz službe in ubodla pa avokade so tut mel, sam so še mal trdi - nič ne de, menda se bo ta komadić omehčal pa redna porabnica (upam, da se ne zredim pa da ledvice ne odpovejo ) Party Mixa (gre za hrustljavo oblite slankaste arašide, najrajš mam pekočo verzijo, sta pa tut še wasabi in nepekoča, oreščki varianta - lokacija vse pr piškotih) sem O, ne, za večerjo so ble češnje pa jutr za zajtrk bodo tuuuuud :2src: tudi zobljem češnje jst sm pa degustirala eno samo češnjo, prejšnji teden pri Mrlačniku. So mel velik pehar sveže nabranih češenj (od bogvekje, sej v LJ menda še niso zrele?!?) kao za dobrodošlico svojim gostom, no in sm jo čopnila. Matr je bla dobra Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. maj 2011 Prijavi Deli 17. maj 2011 Moje so domače, iz Goriških brd menda .. tašča prinesla včeraj, ji vsako leto sodelavka prinese eno košaro ta prvih Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 17. maj 2011 Prijavi Deli 17. maj 2011 moje so ble dolenjske ... neka zgodnja sorta ... ne vem zakaj ne bi bile v lj zrele ... ker pri nas so že ... sam malo visoko za rabutanje bezgove cvetove imam ogledane za jutri ... za šmorn in solatko zraven Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 17. maj 2011 Prijavi Deli 17. maj 2011 Celoletni zajtrk med delavniki = jabolko ali kako drugo sadje . Za konec tedna - med vikendom, pa : graham kruh + mleko + med ( starodavni Sabatni obed ) That's it Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 17. maj 2011 Prijavi Deli 17. maj 2011 in kaj je to kičeri Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 18. maj 2011 Prijavi Deli 18. maj 2011 Mmm jaz bi tudi češnje - enkrat letos sem jih že jedla Tale ikonca od Jeti mi vsak dan dela skomine Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. maj 2011 Prijavi Deli 19. maj 2011 mango Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 20. maj 2011 Prijavi Deli 20. maj 2011 Nisem mogla pustit če je moje, je barvito http://www.shrani.si/f/24/n9/1L7rKvzM/torta2.jpg 2 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 20. maj 2011 Prijavi Deli 20. maj 2011 kičeri... spet ... pa do konc tedna mmmmmmm...ful dobr. ga že pogrešammmm... in kaj je to kičeri to je pa tooolk okusna zadeva iz basmati riža in neke indijske soje a la mung dal, da nekateri raje stradajo, kot da to jejo. no, men je zakon. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. maj 2011 Prijavi Deli 21. maj 2011 Danes bo pa rižotka po moje, s tuno, čist na izi Pa velika skleda solate, jo dobivava iz vseh koncev Pa ugotavljam, da je tale kičeri tisto, kar midva jeva tko, enkrat na teden (ok, sva, dokler se nisva k sosedu preselila, ker se mi tle ne da ukvarjat s stvarmi, ki se več kot 15 min kuhajo) .. riž in mungo fižol skupaj, pol pa še kake kombinacije z zelenjavo al pa kaj men je tud to odlična kombinacija Jagodna torta zgleda pa Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 23. maj 2011 Prijavi Deli 23. maj 2011 Nisem mogla pustit če je moje, je barvito http://www.shrani.si/f/24/n9/1L7rKvzM/torta2.jpg že na pogled je njami, kaj šele v živo mmmmmmm...ful dobr. ga že pogrešammmm... to je pa tooolk okusna zadeva iz basmati riža in neke indijske soje a la mung dal, da nekateri raje stradajo, kot da to jejo. no, men je zakon. upam, da ti je teknilo basmati riž je na sporedu tudi pri nas doma ... zaradi malih, zelenih fižolčkov sva se pa z levom enkrat pošteno udarila ... fuj-fej ... "soje pa že ne bom jedu" ... ni pomagala nobena razlaga o izvoru češnje ... tako in drugače ... recimo v biskvitnem pecivu ... en dan moram narediti še štrudl široki rezanci z gobovo omako (jurčki) in solata ... prav vesela, ker jo dobivam iz vseh koncev in krajev Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. maj 2011 Prijavi Deli 24. maj 2011 danes bo: spet ogromna skleda solate, akacijevi krapiči:)) in krompirjevi zrezki (nismo vege nič ratali...samo to so zdaj takšne sezonske jedi). Krompir treba porabit, akacijo vrag jemlje, solata pa bo v cvet pobegnila, če bo tak..pa nekaj sladkega bi še morala.. Joj, kakšna lepa torta:)))) in dobra tudi mora bit..slastna..uff (nimam roke za tole) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. maj 2011 Prijavi Deli 24. maj 2011 Jeti, ti pozabi sojo, sam mung fižolčke mu naštimaj na krožnik pa sem zihr, da mu bo všeč ... meni tud ni bila všeč ideja, da bi sojo jedla, sam ko sploh nima nobene zveze .. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
capt. spaulding 24. maj 2011 Prijavi Deli 24. maj 2011 pizo pa brezalkoholn pir Citiraj «Mes chers frères, n'oubliez jamais, quand vous entendrez vanter le progrès des lumières, que la plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!» Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.