aiwa 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 U, kako bosta kregana! Tudi tukaj sta čvekala! Danes pa sirov burek in paradižnikova solata! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Ma saj sta neverjetna Grem v prehrano...dobro, da nimam sladkorne Breskve glodam že cel dan po malem. Potem pa imam še potičko,katero mi je mlajša prinesla včeraj iz šole in posebej zame lepo zavila. Tako, da ne bo mami lačna v službi. (in po možnosti, kje shujšala kam ) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 ooogromen krožnik špagetov z omako barilla neko ..kupljeno... sem kar dobila barvo v lička spet skrbim zase kot modrc za rit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Ja, Aira, pa ravno včeraj sva se nekaj pogovarjali! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Najboljs bi blo, da danes ne bi nic vec jedla. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Pa me zgleda, ni nič upoštevala! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 dons sm jedla eno banano za zajtrk, v načrtu imam eno banano za kosilo. mrbit eno za večerjo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 uau....ti boš pa velik jedla.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 velik? se ti zdi? bom pa preskočila večerjo ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 smotka ,da ne bi preskočila večerje slučajn... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 ok večerja ostane. banananjam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Aira včeraj je bila luna,ne danes! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 upam, da bo mami nardila kaj dobrega za kosilo.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Aira včeraj je bila luna,ne danes! se ne držim tega, luninega sporeda. ker somehow ne sowpada z mojim bioritmom, sicer pa kar shajam s kgji, kar v redu v bistvu. ampak takoj se čuti če malo preveč poješ ko ne bi smel-result v ogledalu se pa ne sekiram preveč, šit saj dobro zgledam. mislim.. v mejah normale. ne more bit ne vem kaj, mislim če sem komad* sem komad. * NEšibka konstrukcija, da ne rečem MOčna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Jaz bi pa dons eno na natur način ,prosim! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 ok sam še en fajn prelivček najdem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 ok sam še en fajn prelivček najdem Bom jz za to poskrbu, ti sam prid...... Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 že letiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Mjami,dones pa veliko zelenjave........ Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 hm...nimam še ideje....polento mogoče.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Mama je prpravla,juho z jetrnimi žličniki,mrežno pečenko,pečen krompir,solate mislm d dve zeleno in iz stročjega fižola(s sestro zelene ne jeva :xx!: ) za sladico pa jabolčn štrudl, pa kakšn dobr vin zravn-huuuuu,bo dobr! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 kaj boš pa dons jedu? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 danes nisem še nič jedla. vzrok samomučilni saturn v škorpijonu. nadvzrok- hočem biti vitka v belem. če ne v belem pa vsaj v črnem :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.