Cookie 2. avgust 2011 Prijavi Deli 2. avgust 2011 bobiči razen, če ne bo pire krompir pa murke v omaki 1 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 2. avgust 2011 Prijavi Deli 2. avgust 2011 Plus sem ti stisnila zaradi murkovega zosa in pireja:) Mi pa danes testenine z bučkami (trije pojedli pol kile testenin)..nesramno so mi dobre - 3 glave česna (ne stroki -glave), na brizno zacvrčane v olivnem olju, dve mladi bučki na drobno naribani, flikneš v česen, dušiš pol ure -vsaj..2 hoferjevi sladki smetani pol not, pa malo popra, eno kocko ali vegeto(če hočeš total nezdravo), lahko pa komot spustiš, pa popra malo...in zmešaš s testeninami..mei dobro za umret. pa paradižnik samo z bučnim oljem, pa mičkeno soli.-takšna bila to danes solata:))) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 2. avgust 2011 Prijavi Deli 2. avgust 2011 Plus sem ti stisnila zaradi murkovega zosa in pireja:) Mi pa danes testenine z bučkami (trije pojedli pol kile testenin)..nesramno so mi dobre - 3 glave česna (ne stroki -glave), na brizno zacvrčane v olivnem olju, dve mladi bučki na drobno naribani, flikneš v česen, dušiš pol ure -vsaj..2 hoferjevi sladki smetani pol not, pa malo popra, eno kocko ali vegeto(če hočeš total nezdravo), lahko pa komot spustiš, pa popra malo...in zmešaš s testeninami..mei dobro za umret. pa paradižnik samo z bučnim oljem, pa mičkeno soli.-takšna bila to danes solata:))) Ammm, 3 glave česna? Dej razloži malo bolj prosim. A glave razdrobiš na stroke in jih olupiš ali kako? Ne pobereš česna potem ven? V zelenjavne omake za testenine pa večkrat dodam kislo ali sladko smetano na koncu, mi je res dobro. Dobro Cookie, da si me spomnila na murkov zos. Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 2. avgust 2011 Prijavi Deli 2. avgust 2011 Ja imaš prav - tako po strelčevsko sem tole povedala -(šlampasto res).2- 3 glave česna - olupiš stroke, drobno naseckaš - zdaj jemljem nazaj, jaz sem dala 3 bolj manjše glavice česna, pa še nekaj zelenega česnovega stebla. sicer pa ja - toliko česna na 0,5 kg testenin. To je tudi pomembno - ker sem zadnjič sestri na vsak način vztrajala -točno toliko česna..ni strahu, da je preveč..in sem pozabila, da bo ona skuhala 20 dkg testenin..in pol je res dala 3 glave česna...so zdaj ziher, da vampirji okrog njih nekaj časa ne bodo hodili:)torej -naseckan česen na brzino ocvreš v olivnem olju -ne sme nič potemneti, potem pa res drobno naribane bučke not...in potem kot sem napisala. Na koncu sladko smetano...Sem pa gospodiču podrobnosti zamolčala (sploh to s sladko smetano).Je vprašal danes - a je sir not? Pravim...JA:) in je mazal po tem kot velik...kaj bi ga človek matral s podrobnostmi. 2 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. avgust 2011 Prijavi Deli 3. avgust 2011 Plus sem ti stisnila zaradi murkovega zosa in pireja:)...ojojoj, zdaj bom pa zihr minuse fasala, ko povem, da včer ni blo nič od sporeda sva šla delat, tko da sva zavila kar na pico, bolj skromno obloženo - če je to kaka olajševalna okoliščina mi je pa kombinacija kumarične prikuhe ( tko piše v kuh.bukli) in pireja njami dans bodo zazihr bobiči (včeraj že naseckala panceto in krompir, tak da danes moram to speljati x!x ) Ammm, 3 glave česna? Dej razloži malo bolj prosim. A glave razdrobiš na stroke in jih olupiš ali kako? Ne pobereš česna potem ven? V zelenjavne omake za testenine pa večkrat dodam kislo ali sladko smetano na koncu, mi je res dobro. Dobro Cookie, da si me spomnila na murkov zos. jaz tudi dodajam smetano (za kuhanje ali sladko, no če ni katere od teh pri roki, tudi kislo) na koncu, počakam glih toliko da malo zavre in to je to. Pa zmer dam še malo sveže naribanega muškat.oreščka me je pa danes kolegica spomnila na kumarični sok - se obe dve utapljava v enormnih količinah svežih kumar (mene zalagajo z leve in desne), pa bom danes olupila dve kumari in stisnila (imam sokovnik ) sok z njiju za apetizer zdele se pa (naskrivaj) sladkam s sladko skuto, medom in pinjolami, pol me čakajo pa še borovnice ********se strinjam Nat, da moških ni treba obremenjevati s čist vsako malenkostjo male.skrivnosti.velikih.kuharic.press Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 3. avgust 2011 Prijavi Deli 3. avgust 2011 odprem hladilnik ... bučke-od frendicesoseda me zahakla na stopnišču "če bi kaj bučk" mami kliče iz dolenjske, da prinese bučke-od sestrične k' se bom urezala bodo bučke v'n pogledale Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 3. avgust 2011 Prijavi Deli 3. avgust 2011 Danes bo pa kitajska po moje http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif veliko različne zelenjave (zelje, bučke, paprike, koruza, cvetača, grah...mogoče se še kej najde) pa začimbe (sojina omaka, sladki čili, curry http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif) + jasminov riž http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif uh sej se že slinim http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/w00t.gif grem kr domov Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. avgust 2011 Prijavi Deli 4. avgust 2011 borovnice, pol pa še paradižnik češnjevec popoldne greva na tortilje Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 4. avgust 2011 Prijavi Deli 4. avgust 2011 mmm ... borovnice ... Cookie sem šla preverit, če jih imajo ... ... Drenov Grič letos bo tretje leto, kar hodiva ponjenajprej se jih napokam do onemoglosti ... višek zamrznem in potem največkrat zobljem kar takšne vmes kupim tudi zamrznjene-gozdne ... za torte, štrudl, kompot ***stric Gustl je zakon! jih že ni več ... zgodnje kosilo ... najboljše so ocvrte ... male po pariško, večje po dunajsko ... lahko jih samo opečeš: plošča, keramična ponev... čez tržaška omaka ... z naribanim sirom niso slabe ... omako tudi preizkusila http://www4.slikomat.com/11/0804/esm-poletj.jpg 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 4. avgust 2011 Prijavi Deli 4. avgust 2011 Jetihttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/w00t.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif fouš Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 4. avgust 2011 Prijavi Deli 4. avgust 2011 butl ... veš kaj ... še kar se oblizujem saj ... drugič bom pa jst teb Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 4. avgust 2011 Prijavi Deli 4. avgust 2011 butl http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif ... veš kaj ... še kar se oblizujem http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/yuma.gif saj ... drugič bom pa jst teb http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif V začetku julija smo mel fišpiknik v Luciji, naslednji vikend ga mamo pa pr men v Peroju. Bom dal pol kakšno slikco od obeh tle gor. Tolk, za predstavo. Na prvem so bli makaroni s pedoči, kozice v buzari, seveda orade na žaru, brodet /pedoči, kozice, riboni/ in hobotnica /1,5 kile/ v solati. Kaj bo pa na drugem, pa še ni čist definirano. Lajtman pa na obeh. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/yes.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/yuma.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 7. avgust 2011 Prijavi Deli 7. avgust 2011 kol'k bi rada spoznala Chef-a butla http://www.smilies.4-user.de/include/Girls/sabber_2.gif *** hudo rada imam nedeljska, družinska druženja moški so izbrali: v pečici pečene polpete ... krompirjevo solato ( poleg čebule še žlica zelenega popra) ženske bomo popečene bučke, s pisano(raznobarvbo) pečeno papriko v solati za sladico: sladoled "po moje" ... burbonska vanilija + zamrznjene gozdne borovnice starša prineseta 20 let star "domač " port 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 10. avgust 2011 Prijavi Deli 10. avgust 2011 tulele sem pa še nekaj dolžna: - ena smetana (mi rekli, da ona, ki se v vodi stepe - ubogala - verjetno gre pa tudi z "navadno") - jo stepeš dodaš- cuker - ene 150 g oz. po okusu- vanilin cuker premešašdodaš: -pribl. kozarček pretlačenega sadja (borovnice npr.)-kislo smetano (ali: pol jogurta pol smetane, sama dala jogurtovo kislo smetano )premešaš, daš v posodice&hladilnik....po pa nastane sladoled Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 10. avgust 2011 Prijavi Deli 10. avgust 2011 tako nekako, ja ... malo poizkušaš ... in je ... včasih še boljše kot originalni recept Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 22. avgust 2011 Prijavi Deli 22. avgust 2011 eno, ne preveč sladko, sadno torto bom naredila za Levčka v glavnem smo na sadju ... solatah-paradižnik, bučke, paprika, fižol ... kakšen puranji zrezek na hitro ... sladoledu voda, čaj in razredčeni sokovi pa tako tečejo v hl :switz: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 22. avgust 2011 Prijavi Deli 22. avgust 2011 Tudi naš jedilnik je precej podoben Jetijinemu... Saj je prevroče za karkoli drugega, no, tu pa tam se najde kakšno pivo razredčeno z domačo limonado... Pa še en meni zelo ljub napitek za vroče dni... v vrč vode namočim nekaj rezin limone,pa sok pol limone, če se da eko, vejico ali dve mete, melise.... Super za odžejati in preganjati vročino :switz: V glavnem oboroženi proti vročini... Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 24. avgust 2011 Prijavi Deli 24. avgust 2011 Prerijska jed popražiš čebulo, vržeš gor piksno fižola, slanino in spasiran paradižnik z nekaj začimbami. Najprej nisi zadovoljen s svojim jedilnikom ampak ko se ohladi si vesel, da je tega veliko, da je nasitno in da bo mogoče še kaj za zajtrk ostalo. Pa tudi pogreješ si lahko vse skupaj, če želiš. Življenje je eno samo veselje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. avgust 2011 Prijavi Deli 27. avgust 2011 Za tole nisem vedel kam bi dal, sodi sicer med recepte... Piščanec na pločevinki piva Pa... ...kot že piše v receptu, piva ne smete spiti... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 27. avgust 2011 Prijavi Deli 27. avgust 2011 Pa... ...kot že piše v receptu, piva ne smete spiti... jp ... pišče sam gor natakneš ... in ko se vse skupaj peče ... pivo izhlapeva vanj ... bogo pišče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 30. avgust 2011 Prijavi Deli 30. avgust 2011 filano papriko in pire krompir Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 1. september 2011 Prijavi Deli 1. september 2011 včer murke v omaki, pire krompir in sarajevski čevapi (by Ave)danes cikam na bobiče Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 1. september 2011 Prijavi Deli 1. september 2011 isto kot včeraj ... polovica domače pice je ostala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 2. september 2011 Prijavi Deli 2. september 2011 razmišljam o pečeni svinj. vratovini in paradižnikovi solati, pol pa hruškov kompot Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 2. september 2011 Prijavi Deli 2. september 2011 Jp. Naj gre nekam zadrževanje vode, hujšanje itd. "Sv......" dolgo se mi lušta prekajenega jezika, že pozimi sem se mu odrekala. Vdam se. Jutri bom skuhala jezik, če ga dobim in zraven krompirjevo solato . 1 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.