Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

ha, midva tudi v soboto mlade zeljne laske s krompirjem, pa malo ostriža zraven - za večerjo jasno, kosilo smo, silom razmer, preskočili xcivx

danes padejo bobiči, koruzne storže mam ujagane x^x

korekcija; dans mi bodo zrihtal knedle, tko da bobiči bojo jutr x:px

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Deli na socialnih omrežjih

danes široki rezanci z bučkami in svežim paradižnikom ter baziliko...če mi bo pasalo pa še mal ribanega parmezana čez in seveda sveža poletna solata s kumaricami, paradižnikom ter ovčjim sirom
What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

mlado zelje v solati s toplim krompirjem. Zraven pa hrenovke.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Guest Jeti

tri do štiri dni ... stročji fižol x8Dx :yumy:

mladega kar tako, v solati ali zabeljenega ... po želji posameznika x;)x

iz bolj zrelega in svežih zrnov bom skuhala prikuho ... z malo base :inocent:

jaz pa popečeno lepinjo s tapravim srbskim kajmakom x:px

bila službeno nekaj v belem gradu, pa spomotma nabavila poleg kajmaka še kozji kačkavalj x^x

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

kurja juhica z mesom in jušnimi kroglicami, prvi radiček (se reče primo taglio, ker gre za prvi rez?) z jajčkom x:px

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

dans pa naredila malo drugačne kanelone, u pečene paličinke položila rezine sira, pa šunke, pa jih nafilala s hrenavkami, pol po vrhu pa posula parmezan, pa mal dala u pečico, da se je zapekel in je blo pro dobr...delala prvič, ampak je ratal u prvohttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif, pa še http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/yuma.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/yuma.gif je blo...

jabolk, da se ti zmeša xrolleyesx

komaj končala sezono sliv in gremo dalje .. prva porcija krhljev se suši, skuhala kompot iz jabolk in sliv, v pečici je sveže pečen jabolčno slivov štrudelj (ne, niti slučajno se mi ne da še testa delat, lepo kupljeno že zvaljano), vmes narezala še eno kilo jabčkov za sok. Sam to pa prepuščam I. ko domov pride zdajle ...

In to vse v 2 urah, ko je tamala spala x^x

drugač pa jemo bolj tko tko zadnje čase .. letam okol cele dneve in izkoriščam še zadnje študentske bone, tko da pice in mehiška hrana na sporedu ... pa tašča vsake tolk pošlje kaj :)

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

• 4 weeks later...
Danes sem si po dolgem času privoščla krompir (narezan na rezince) v pečici, z eno papriko in rezincami čebule, pa seveda obvezen rožmarin povrh. Fino! :yumy:

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Guest Jeti
:huh: pečen krompir z rožmarinom :palec: ... dva dni že razmišljam o njem ... pa se ne dobimo na skupnem kosilu xcivx ... jutri pa bo ... zadnjič lev prinesel z morja cel pušeljc rožmarina in sem ga shranila v zamrzovalnik x;)x

• 2 weeks later...

včer pražena zelenjava s steklenimi rezanci in piščancom, sladica pečene hruške (umanjkal vanilijev sladoled :sori: pa tkooooo bi pasal zraven)

dans gratinirani rigatoni s paradižnikovo omako, dimljeno klobaso in kozjim kačkavaljem (klinc, se mi jejo konkretni okusi)

fensišmensi, v resnici pa praznim hladilnik, ker ne morem odpret zamrzovalnika od nabranega ledu xcivx x:o)x

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Danes mi sploh niso pasala jajca (trdo kuhana), pa sem se jih vseeno spravila jest, pojedla manj kot pol. Kaksne stirinajst dni nazaj se mi je isto zgodilo z mesom, pa mi ta se zdaj ne pase. Najprej meso, potem zivalske beljakovine, nekam cudno je to. :inocent:

Ali pa ne :8): Spremljaš temo o Kitajski študiji?

Jap, jo čekiram. x:)x čudno mi je edino to, da se telo "samo" odloči, da tega pa ne bo več (razen če mu moja podzavest tko skrajno najeda, da se je odločil za premik). x:)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...