Vilinčica 10. april 2012 Prijavi Deli 10. april 2012 mmm... dobro jst dodam še čebulo, paradižnik in peteršilj ... včasih še mleto meso in sir ... cel kup kombinacij krompirja z zelenjavo, začimbami in zelišči si lahko umisliš in spečeš v pečici jeee ... tole sva ustvarila danes ... se še hladi NJAM! Tole pa zelo dobro zgleda Jeti! Jaz pa čakam da se skuha krompir za v regrat, povrhu pa seveda ne sme manjkati čemaž Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 10. april 2012 Prijavi Deli 10. april 2012 Ajdovi žganci z ocvirki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 11. april 2012 Prijavi Deli 11. april 2012 mmm ... vse kar ste videli je bilo nad dobro ... takole je potica zgledala znotraj včeraj sem se napokala špagetov ... malo mletega mesa, veliko česna, paradižnika in graha ... huhdanes solata, kristalka ... s fižolom in zadnjim pirhom danes na tržnici kupila tale radič ... meni najboljša pomladna solata ... t'ko za 3x ga bo ... in ta nov krompir njami ... ajdovi žganci ... pri nas zraven obvezno gobova omaka ... z jurči... se razume 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 11. april 2012 Prijavi Deli 11. april 2012 ... ko enkrat probaš Graham-Polnozrnate Žgance , šele vidiš, KakoooOooo Zanič so Ajdovi žganci, in si zaželiš, da jih nebi Nikoli Več jedel . Taka razlika je med Čudovitimi Polnozrnatimi-Graham Žganci, in prenasitnimi ajdovimi žganci . In, Graham-Polnozrnate ješ lahko ceeelo Popoldne, pa se jih le stežka naješ, medtem ko si po ajdoivih že po nekaj žlicah precej sit . Že aroma sama je "prenasitna" . No, enkrat probajte, pa sami preverite Razliko . Jaz imam za zraven najraje sladko-sveže zelje v marinadi , ali pa kar z vegetarijansko majonezo-brez jajc . Le malo precej mastna je Vegineza, in ni tolk' fajn za mozolje . Se še spomnim, ko je staramama delala "zabelo" iz precrene-pražene smetane ... in je bilo ... uuuh, supernjamijami Ampak zdaj nevem več, kako se to dela ... to screno smetano Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. april 2012 Prijavi Deli 11. april 2012 jaz pa zdajle čaram: za podlago v pekač dala pol cm namočenih prosenih/ovsenih kosmičev, potem pa polagala gor 3 plasti na tanko narezanih jabčkov, vmes pa zlivala slivovo kašo (imam še poln zmrzovalnik sliv od lani, treba malo prostor naredit, tamala pa tud ne more vsega sama pojest -- in sej jih dala v lonec v malo vode, da se odtalijo, zmiksala s paličnim in jih prelila čez tole ..) po vrhu kar precej cimeta in eno mini žličko rjavega sladkorja .. zdaj pa čakam, kaj bo nastalo Za kosilo smo imeli pa vsi trije fajn gosto juho iz hokaido bučke in topinamburja (sva preštihala vrt in eno kilo tega ven pobrala ), midva sva jo malo razredčila s sojinim-riževim mlekom. Midva sva pa potem še nadaljevala z blitvo z olivcem in mešanico rjavega riža+mungo fižola. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 11. april 2012 Prijavi Deli 11. april 2012 ... mungo fižol ? Danes sem imel pa "kočerjo" ... kosilo + večerjo skupaj B + goood brotherz from Above Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 12. april 2012 Prijavi Deli 12. april 2012 bom čist nahitr napisala, da slučajno krokodil ne opazi:jetrca prot večeru pa gostim sestro s kitajsko večerjo zraven pa domač malinov sladoled (bom angažirala Zverino) Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. april 2012 Prijavi Deli 12. april 2012 ... mungo fižol ? Danes sem imel pa "kočerjo" ... kosilo + večerjo skupaj B + goood brotherz from Above tako jaz po domače rečem fižolu mung oziroma zeleni soji, kot jo tudi imenujejo ... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 13. april 2012 Prijavi Deli 13. april 2012 Koprive s šparglji in čemažem, regrat s čemažem, motovilec s čemažem. Sok iz kopriv /blj đus kt sok/. Brez čemaža /glih za Cookie/. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/yuma.gif Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. april 2012 Prijavi Deli 13. april 2012 Danes je pa čisto kuhalni dan Za zajtrk smo imeli vsi trije korenčkovo-pesino-jabolčni sok. Za malico so bili kolački iz pesine, korenčkove pulpe, malo ovsenih in prosenih kosmičev in ene žlice chia semen (za držat skupaj). T. se je svojega kolačka lotila kar sama, tako da ga je pol končalo na tleh Pa je bila še lačna, tako da sem ji potem enega kar jaz držala in je čisto celega zmazala ker so v bistvu ful mehki, tko da ni treba nič grizt in sem čist navdušena, da so ji všeč, ker bo tole zdaj večkrat za malico a ni kul, no, otroku ponudiš kolaček v obliki srčka in v bistvu poje celo porcijo zelenjave Vmes je frendica prišla naredit 3 litre soka (sadnega, vmes je pa zakamuflirala korenček in peteršilj za fanta, ki sploh ne je zelenjave ) Tisto pulpo smo vrgli stran, ker so bile vmes limone in pomaranče in je pol neuporabno ... Kosilo za naju: fuži v omakci iz blitve, bučk, sejtana in malo paradižnika, za T. pa marsovska polenta (polenta, ki jo zmiksaš skupaj z zelo rahlo pokuhanimi bučkami in blitvo) -- malo vadim kaj bom malčkom v varstvu pripravljala in glede na to, da bo poudarek na zelenjavi, si bo treba izmislit takele kul jedi, da ne bo dolgčas in zelenjava fuj 1 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 13. april 2012 Prijavi Deli 13. april 2012 Za malico so bili kolački iz pesine, korenčkove pulpe, malo ovsenih in prosenih kosmičev in ene žlice chia semen (za držat skupaj).kak to narediš? samo skupaj zmešaš in oblikuješ ali kako Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. april 2012 Prijavi Deli 13. april 2012 kak to narediš? samo skupaj zmešaš in oblikuješ ali kako ja, mal impro namočim kosmiče in Chia v mlačno vodo, pa pustim nekaj časa, sam ne tolk, da so kosmiči že čist pocasi (je boljš če so še mal trdi, da pol med pečenjem vodo vsrkajo in se zlepi skup) .. potem pa dodam tisto pulpo od korenčka/pese, zmešam, naložim v muffin posodice (imam une silikonske, ki se jih da veliko stlačit na kup) in potem pečem približno 30 minut na 180* ... pride pocasto, te moram opozorit .. ker se pesa in korenček v bistvu skuhata .. in je zunaj skorjica (tako da tud ne padejo narazen, ko jih ven daš iz modelčkov), not so pa čist mehki .. glih za Tisina brezzoba usta (včasih jih potem še ven iz modelčkov dam in okol obrnem na pladenj in še za 10 min v pečico, da se še spodaj malo skorjica naredi, danes sem jih pa kar v modelčkih pustila ...) po moje če bi kak med ali sladilo dodala, bi bili še boljši, ali pa morda kake začimbe/sol, za drugo opcijo .. ker je (za moj okus) dost brez okusa tkole, sam sem naredila res brez vsega, da lahko tamala je ... (evo, še fotko. en je okol obrnjen ...) 1 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 13. april 2012 Prijavi Deli 13. april 2012 o, super zgledajo . hvala bom jaz tudi se spravila jih naredit jutri Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 14. april 2012 Prijavi Deli 14. april 2012 Včeraj pa sem skuhala: damjakov golaž. Pa polento. bo še danes na sporedu -samo pire krompir zraven. 1 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 14. april 2012 Prijavi Deli 14. april 2012 Koprive s šparglji in čemažem, regrat s čemažem, motovilec s čemažem. Sok iz kopriv /blj đus kt sok/. Brez čemaža /glih za Cookie/. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/yuma.gifOMG, spomlad pa jst ne bom h teb na košto hodila mrbit poleti, ko pečete ribe/hobotnice al kaj že; tist se mi bolj dopade ***********dans koprivna juhica (jih mam uočene na enem drugem placku/delu vrta), pečen krompir, motovilc. jaaaa, nism povedala kako je z železom; mal mi je narastel (amapk res čist mal, glih tolk, da dr.ne more rečt da ne deluje sam za dandanašnje standarde je še zmeraj prenizek. Če pa gledamo ene 10, 12 let nazaj, bi bil pa glih še za ujet, kar se količin tiče). Dans sm se svinjsko popackala z mojim železnim sirupom po sexi puliju smetanaste barve (kokr sm sploh še lah sexi dva tedna pred rokom) in pol prec panika, hitr Donat Mg+ čez (ne deluje ), pol sm se pa spomnila na en antiflecken sprej iz Muellerja, našpricam, pustim par minutk in je šlo vse stran tko da bom še sexi - v tem puliju - enkrat gotov *******aja Aliana, ful dober (pa v bistvu simpl) recept za okol prnest dojenčke pulpa iz mojega sokovnika ni u iber suha, sam bi se jo pa verjetno vseeno dalo ponucat v tvojih kolačkih evo, za mal kasneje, je ideja ena A Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 14. april 2012 Prijavi Deli 14. april 2012 Coca cola po 25 minutah kuhanja........... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strucy 15. april 2012 Prijavi Deli 15. april 2012 Ker se je nabralo nekaj starega kruha,včeraj polpeti z mletim mesom in krompirjeva solata. Danes pa sine praznuje polnoletnost,pa njegova najljubša polnjena svinjska rebra. Včeraj naredila rogljičke z orehovim nadevom,danes limetine mafine. Citiraj strong desire needs strong will Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 17. april 2012 Prijavi Deli 17. april 2012 ajdova kaša z zelenjavo bo danes, pa najbrž še juhica.za ta velikega bika pa še goveji zrezki. naš mali jedec pa še vedno čisto navdušen nad sokovi. danes sploh ni hotel zajtrka. ko videl sok, se nasmejal in videl samo sok. naredila pa sok iz korenčka, jabolk in regrata. ga spil že dve flaški. se pa malo prej odločil, da bo pa le pojedel proseno kašo z jabolki Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liam 17. april 2012 Prijavi Deli 17. april 2012 Coca cola po 25 minutah kuhanja........... Heh , bitumen http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif Citiraj Circumstance has no value. It is how one relates to a situation that has value. All true meaning resides in the personal relationship to a phenomenon....what it means to "Christopher McCandless Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 17. april 2012 Prijavi Deli 17. april 2012 se spravila še kekse peči. da jih bo lahko n. tudi glodal. ovsene kekse s sadjem http://www.ekomagazin.si/Recepti/Recepti/Ovseni-piskotki-s-sadjem.html Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 17. april 2012 Prijavi Deli 17. april 2012 se spravila še kekse peči. da jih bo lahko n. tudi glodal. ovsene kekse s sadjem http://www.ekomagazin.si/Recepti/Recepti/Ovseni-piskotki-s-sadjem.htmlsamo da poročam. keksi dobri. n. navdušen pa nad ajdovo kašo je bil navdušen. me zanima, koliko navdušenja bo za ajdovo kašo pokazal tavelik bik Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. april 2012 Prijavi Deli 17. april 2012 Mmm, jaz pa zdajle tako dobro kosilo jem ... me je čakalo, I naredil.. zelenjava iz juhe, narezana in pogreta na dusenem poru, potem pa dodane se kamutove testenine, sončnicna semena in arasidi. Njam . Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 17. april 2012 Prijavi Deli 17. april 2012 ČOKOladni puding Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 17. april 2012 Prijavi Deli 17. april 2012 Se mi je zaluštalo avokada, prišel v Hofer 30 sek. pred zapiranjem, pobral zadnje štiri. Mmmmmmm, ravno prav zrel, kar z žlico je šlo, ne dober, za popizdit dober... Sem mislil vsak dan enega, pa pojem prvega, no, zdajle sem pa četrtega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. april 2012 Prijavi Deli 17. april 2012 Se mi je zaluštalo avokada, prišel v Hofer 30 sek. pred zapiranjem, pobral zadnje štiri. Mmmmmmm, ravno prav zrel, kar z žlico je šlo, ne dober, za popizdit dober... Sem mislil vsak dan enega, pa pojem prvega, no, zdajle sem pa četrtega maš srečo, ker očitno noben ne kupuje avokada na vašem koncu in lahk v trgovini med bratci dozori tlele v LJ to ful redko uspe ... sem jih pa tud jaz zadnjič našla, kupila enega in sva ga pojedla v šusu, in šibala nazaj v trgovino, tik pred zaprtjem, še po 4 Tamala ful navdušena, ga polovico zmaže, brez kakršnihkoli dodatkov Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.