Guest sstane 27. junij 2012 Prijavi Deli 27. junij 2012 kdo zdaj, Druidka al ta velika Aliana? tale zadnja ok Obe + ta mala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 13. julij 2012 Prijavi Deli 13. julij 2012 Obe + ta mala hehe, tudi jaz vredu *******skuhala zadnjič malce več kvinoje. da sva jo z n. imela za kosilo, pa da jo je še nekaj ostalo za večerjo. za kosilo bila z zelenjavo.za večerjo sem jo pa naredla z jabolkom, cimetom in vanilijo. potresla z malce kakavovimi zrni in konopljinimi semeni. in jo n. zmazal ne samo eno porcijo, ampak dve porciji , tista ta druga bila mišljana za zajtrk sem bila presenečena nad okusom. ker sem nekako navajena, da jem kvinojo z zelenjavo. tak da priporočam včeraj bila ajdova kaša z zelenjavo. tudi jo hitro zmanjkalo. hočem pa to povedat, da odkar ajdove kaše ne kuham več, veeeeeeliko bolj dobra kot pa takrat, ko jo kuhala. že sam videz kaše je drugačen. ker prej vedno prišla neka packarija ven. tak da zdaj kašo večer prej namočim, potem jo samo sperem in pomešam z omako danes pa buranja. jo mami skuhala. danes nič kuhanja zame Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 13. julij 2012 Prijavi Deli 13. julij 2012 Šentjanževka je najboljša za v olivno olje... za opekline, za zmečkanine, za masažo,...Za druge stvari pa je ne priporočam, če res nimaš depresije... pa še kle bi ti prej svetovala, da poskusiš sivko... Lahko potrdim, da je res...sem se pred kratkim močno opekla z vrelo vodo in sem dan ali dva mazala roko s šentjanževim oljem, ki ga dela babi od lubija in moram priznat, da se je ful hitro zacelilo in tudi nobenih sledi opekline ni več...seveda sem imela roko tudi precej časa pod mrzlo vodo vendar se vseeno ne bi tako hitro uredilo, če ne bi bilo tega olja **** Danes sem si za kosilo privoščila veliko skledo solate iz maminega vrta...paradižnik, kumare, zelena paprika in kozje ovčji sir feta (ki začuda ni tok slan - pa kupljen ni iz vrta ) . Pa iz trgovine sem prinesla še zelo topel kruh, ki sem ga zraven papcala (no pol k se je že ohladil, k če ne bi bilo fajn za moj trebušček ) Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 13. julij 2012 Prijavi Deli 13. julij 2012 *******skuhala zadnjič malce več kvinoje. da sva jo z n. imela za kosilo, pa da jo je še nekaj ostalo za večerjo. za kosilo bila z zelenjavo.za večerjo sem jo pa naredla z jabolkom, cimetom in vanilijo. potresla z malce kakavovimi zrni in konopljinimi semeni. in jo n. zmazal ne samo eno porcijo, ampak dve porciji , tista ta druga bila mišljana za zajtrk sem bila presenečena nad okusom. ker sem nekako navajena, da jem kvinojo z zelenjavo. tak da priporočam mi poveš kako si pa naredila kvinojo z jabolki? Sladic pa res še nisem delal iz kvinoje pa se mi zdi, da bi mogl bit prov dobr. Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 13. julij 2012 Prijavi Deli 13. julij 2012 kvinojo skuhala že prej. tak da jo malce pogrela-dodala malce vode. dodala na koščke narezana jabolka, malce cimeta in vanilje. premešala. in to je to Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 16. julij 2012 Prijavi Deli 16. julij 2012 kvinojo skuhala že prej. tak da jo malce pogrela-dodala malce vode. dodala na koščke narezana jabolka, malce cimeta in vanilje. premešala. in to je to Bom probala se mi zdi, da mi bo mnjami **** Danes za kosilo meni super omakica iz bučki in svežega paradižnika ter baziliko + testenine + prava poletna solata s kumarami Res je užitek tale poletna zelenjava Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 20. julij 2012 Prijavi Deli 20. julij 2012 Danes sem testirala en recept. Polnjena pečena paprika s kuskusom, sicer mi je bilo uredu ampak mi je še nekaj manjkalo, pa še ne vem kaj Zraven seveda ni manjkala solata s paradižnikom, kumarami in svežo baziliko Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 27. julij 2012 Prijavi Deli 27. julij 2012 ergo, v buči mi razbija, pa bom sem delila višek kulinarično preverjenih prebliskov: mamo breskvo (eno do dve), fejst zrele morajo bit, po možnosti take, k jih noben več ne povoha, niso pa nagnite!mamo tu ksl.smetano, pa mal vanilina (za ljubitelje knorrrrrr kuhinje je to vanili cukr).olupimo breskvo/i, razkoščičimo, meso na hitro speštamo z vilico, ne se prewč matrat, ker morajo bit po zobmi še koščki. Za estetike priporočam, da se jo nareže z ostrim nožem (good luck s tako breskvo x:Dx ) ostali z majhnimi otroci pa ne kompliciramo sedaj to peštarijo zmešajte z lončkom ksl.smetane, doda se pol do ena vrečka vanili cukra in lop po polovici štruce kruha.Krasno za zajtrk x:px breskva se lah zamenja za marelice, teh pa ni treba lupit, jih je pa treba naseckat na male koščke evo, glava je pikrić boljše 3 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 28. julij 2012 Prijavi Deli 28. julij 2012 hejho, mlečna ajdova kaša bo sploh se je ne morem najest tok mi je dobra. Proseno sem zlistila v enem tednu, pa je še vsak dan nisem jedla zdejle pa po ajdi tolčem. Sam je draga, vseen al ajdova al prosena (če se da bio, itak. sm dobla slo.ajdovo kašo - prava rariteta )kmetje pa koruzo sejejo, pa še jedilna ni ajda, proso pa tak to je men Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. julij 2012 Prijavi Deli 28. julij 2012 Jaz tud tamale ful z ajdo in prosom (prosetom ) futram Da smo čim manj na glutenu. Pa riževa kašica (skuhana riževa moka) je zakon Sploh s kako marelično kašo zraven Drugače sem si pa danes privoščila razhudnike direkt v žilo --- sataraš pa en kup ogromnih bučk imamo, pa še nam jih nosijo, tako da .. bučke, polnjene na miljon načinov so trenutno zakon Za tamalo pa vse v kockicah, da lahko sama je, čeprav zdaj že žlico drži in grejo tud kašice skoz (kar ne pristanejo po tleh in na steni) btw: zelenjavna juha lahko iz kozarčka, ki ga mulc vrže na tla, medtem ko se uči pit, leti 4 metre .. mamo take lepe okraske na stenah Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 30. julij 2012 Prijavi Deli 30. julij 2012 Pr men pa na jedilniku te dni kr precej hokaido buča, k sem eno sadiko kupila in se je zdej razrasla tok, da bi jih lahko prodajala. Sicer za enkrat delam samo juhice, k jih mala pikica tudi je bom pa probala enkrat še pečene Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. julij 2012 Prijavi Deli 31. julij 2012 Pr men pa na jedilniku te dni kr precej hokaido buča, k sem eno sadiko kupila in se je zdej razrasla tok, da bi jih lahko prodajala. Sicer za enkrat delam samo juhice, k jih mala pikica tudi je bom pa probala enkrat še pečene nama so pa tri sadike polži pojedli, preden so sploh lahko začele rast, tako da sem brez pa tamala jo ima ful rada lahko jo spraviš tudi v klet ali nekam bolj na hladno za čez zimo, zdržijo brez težav Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 31. julij 2012 Prijavi Deli 31. julij 2012 nama so pa tri sadike polži pojedli, preden so sploh lahko začele rast, tako da sem brez pa tamala jo ima ful rada lahko jo spraviš tudi v klet ali nekam bolj na hladno za čez zimo, zdržijo brez težav Hvala za nasvet Aliana **** Totalno sem navdušena danes nad pripravo malancanov...sem eno novo posodo kupila za dušenje hrane in sem prvo kr malancane probala ...moram priznat, da boljših še nikoli nisem jedla absolutno the best so bli...pa zraven kus kus + paradižnikova solata...aja pa ta vikend sem si chia semene nabavla k se tok o njih govori in jih zdej za enkrat kr v solato vsak dan eno žličko dam ...sem čist neki ponosna Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
shanyah 2. september 2012 Prijavi Deli 2. september 2012 Za se malo posladkat pa danes pripravim carski praženec poleg pa domača borovničeva marmelada http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif ..... Citiraj ***********************************************************************************************Out beyond ideas of wrongdoing and rightdoing, there is a field.I'll meet you there.When the soul lies down in that grass, the world is too full to talk about.Ideas, language -even the phrase "each other"- doesn't make any sense.(mevlana jelaluddin rumi - 13th century ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nada7 2. september 2012 Prijavi Deli 2. september 2012 kruhove cmoke (posušen kruh) in gobova omakanačrtujem še jabolčno čežano Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nada7 4. september 2012 Prijavi Deli 4. september 2012 umešana jajca s čebulo, papriko in paradižnikom ter paradižnikovo solato Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 4. september 2012 Prijavi Deli 4. september 2012 te dni slivovi cmoki iz domačih sliv )) mnjaaaaaaaaaaaaaaaami kruhovi cmoki z golažem in polna skleda solate Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 5. september 2012 Prijavi Deli 5. september 2012 te dni slivovi cmoki iz domačih sliv http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/smile.gif)) mnjaaaaaaaaaaaaaaaami http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/smile.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif njamiii... včeraj so bili cmoki iz mlinotesta sem pojedla dva enega z marelično marmelado, drugega s skuto in orehi. drugače nimam posebnih skomin. hujšamo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 20. september 2012 Prijavi Deli 20. september 2012 Špageti s sveže nabranimi jurčki in veliko skledo solate 1 Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 21. september 2012 Prijavi Deli 21. september 2012 mnjami beli lotus tole bi pa pasal pri meni pa danes hokaido juha s svežim drobnjakom + paprikaš + testenine + solata http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif 1 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 21. september 2012 Prijavi Deli 21. september 2012 joooooooooooooooooooooooj, kaj sm pozabla: zmrznit razkoščičene slive, pa glih eno zmrzoval.skrinjo mam na pol polno. Da bo pa slivove pit z vanil.kremo.A so še kje kke slive, mislm, jih še prodajajao?ah, kok napak nakucam mimgrede Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 5. oktober 2012 Prijavi Deli 5. oktober 2012 Evo ravno pojedla rižoto z rakci in sveže nabran motovilec iz vrta v solati z lečo http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif 1 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 6. oktober 2012 Prijavi Deli 6. oktober 2012 kuham blitvo. sicer zamrznjeno. z vrta. pojedla pa sem eno jabolko tudi naše.upam, da ne bom imela potrebo po basanju, ko pridejo "mesožeri" domov. just kidding. zanimivo, da mi tudi umetna banana ne paše. nekaj čistega za spucat kri Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 6. oktober 2012 Prijavi Deli 6. oktober 2012 Bučna kremna juha (hokaido) in zmrznjeni štruklji moje lastne izdelave. Lahko se pohvalim z njimi Zakaj pa zmrznjena blitva? Ta pa je še do zime počaka in prezimi... Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. oktober 2012 Prijavi Deli 6. oktober 2012 no, pa sem jo spekla. Slivovo pito z vanilijevo kremo.V novi kuhni, v novi pečici. Trebuš.krčem navkljub ujagala ene boge slive zadnjič v štacuni, jih razkoščičila in dala v tavelki zamrzovalnik.Zdej sm že velika in mam že tavelike aparate.Pa lastno kuhno, juhej, s tok odlagalnega placa, da rabim rolarje, da se z enga konca odrolam na drugega.pretiravam sam tok placa še v nobeni kuhni nisem imela jutri morbit jabolčna pita (k je jabolk zadosti).Pa bučna juhica, so še cukini z do pasu zaraščenega vrta. Kolko let se bo ta plevel osemenjen še pojavljal? Do sodnega dne, ali še dalj 2 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.