seal 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ok ok ok...jaz te teme sploh nam več brala...se vedno pol počutim kot totalen požeruh... heheh js pa full mal pojem, samo še 2x do 3x na dan jem, ni apetita, pa večinoma jem samo piščnca,riž,skuto,testenine,solato in sadje pa neki tortic Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Jaz sem pa imela danes neznansko gužvo v službi in sem zjutraj konzumirala samo metin čaj in vodo, pridirkala domov pojedla dva jajčka na uč, šla na telovadbo, zdajle pa še en sadni jogurtek pade...... Sam, da me ponoči kakšna lakota ne zgrabi slučajno..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Sam, da me ponoči kakšna lakota ne zgrabi slučajno..... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 kok fajn ze disi kruhek, pa se mora se pol ure pect.. najboljs, da grem na sprehod, da mi ne bo disal pod nos... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Aliana a imaš oni aparat za pečt kruh?Jaz že nekaj časa razmišljam, da bi ga kupila, pa me je malo strah, da bi potem kje v kotu končal........... (kot že marsikaj) Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 dubla za rojstni dan. Ga pridno uporabljam... (men je najvecja muka v trgovino it po kruh... bedna fora, ampak res.. )Pa se igram se lahko in delam enkrat koruznega, enkrat ajdovega, polnozrnatega .. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 No, saj mene tudi to najbolj veseli...ne maram namreč trgovinskega kruha...če že, potem najraje kupim kakšnega domačega, sploh rženega, ajdovega...to, drugače ga raje ne jem. Bel kruh je zame :xx!: Ja, mislim, da si ga bom kupila ....Pa peko si lahko vnaprej sprogramiraš, če se ne motim ....in ekola, ko se v nedeljo zjutraj zbudiš ima družinica sveže pečen kruhek....... Pa dober tek ti želim..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Ja, pa sploh niso vec dragi... Moj je bil 12000, pa je precej kvaliteten.Ja, sprogramiras naprej, zjutraj pa disi v kuhinji Sam.. jaz sem jih kar nekja na silo pojedla in stran zmetala, preden sem pogruntala tocne kolicine in to.. Saj verjetno isto, kot z navadnim pecenjem kruha.. tist mi tud ni se nikol tko profi ratal.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 zeljnato solato s čičeriko si bom naredila, taveliko skledo Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 2 jajca na s Polisalamo.. ne da se mi carat, je itak se posoda od celga tedna za pomit... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>2 jajca na s Polisalamo.. ne da se mi carat, je itak se posoda od celga tedna za pomit... Hmm ti dej to pošl... hmmm ne vem sicer kam...prejle sem poslušal radijo, pa je blo rečeno, da če pošlješ recept s hrano, ki je pripravljena s poli salamo, da ... si lahko nagrajena... no vsaj nekaj tazga je blo... sem bil v avtu, pa sem le na pol poslušal..... če bom še kdaj slišal, si zapišem naslov kam poslat.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, saj mene tudi to najbolj veseli...ne maram namreč trgovinskega kruha...če že, potem najraje kupim kakšnega domačega, sploh rženega, ajdovega...to, drugače ga raje ne jem. Bel kruh je zame :xx!: Ja, mislim, da si ga bom kupila ....Pa peko si lahko vnaprej sprogramiraš, če se ne motim ....in ekola, ko se v nedeljo zjutraj zbudiš ima družinica sveže pečen kruhek....... Pa dober tek ti želim..... Pa še neslan naj bo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa še neslan naj bo Tole sem se ze sprasevala, ja.. kako pa kruh naknadno solis, da ni nad 60'C? al ga pol sploh ne al kaj si hotu s tem povedat Ebor.. kaj, bom dobila en truck Poli salame? moj mack bo navdusen Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tole sem se ze sprasevala, ja.. kako pa kruh naknadno solis, da ni nad 60'C? al ga pol sploh ne al kaj si hotu s tem povedat Tudi jaz sem se pravkar tole spraševala .....Ja, Stane, kako to misliš neslan .....mislim, da se ga v tem primeru nihče pri nas ne bo dotaknil :xx!: ...... p.s. Aliana, je bil kruhek dober.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 eno mega malancano peceno, pa paradizniki, pa tolminca gor.zelo ying, ampak ... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 jaz ravno v pečici pečem krompir s paradižnikom in čebulo... upam, da bo ok...sm ful krompirjevka (pa ne v smislu, da mam krompir kot ful sreče) Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tudi jaz sem se pravkar tole spraševala .....Ja, Stane, kako to misliš neslan .....mislim, da se ga v tem primeru nihče pri nas ne bo dotaknil :xx!: ...... p.s. Aliana, je bil kruhek dober.... ti bom dala en recept pol, ko nabavis sem ga vceraj sprobala... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Super, se priporočam za recept...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tudi jaz sem se pravkar tole spraševala .....Ja, Stane, kako to misliš neslan .....mislim, da se ga v tem primeru nihče pri nas ne bo dotaknil :xx!: ......To, da se ga preveč ne boste dotikali, tako ali tako ne bi škodilo nikomur, tisti košček ali dva pa posoli povrh, ali pod namazom ali na namaz, pa boš videla, kako super okus dobiš Sicer pa, stara pravoslavna in slovanska navada je ravno kruh in sol, na Kavkazu pa to še danes prakticirajo kot glavno hrano s kozjim mlekom, neslanim kruhom in surovo soljo.Stoletniki so tam pravilo, ne izjema, so pa bolj šlank, to je pa res Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Stoletniki so tam pravilo, ne izjema, so pa bolj šlank, to je pa res jaz tud Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Testiram neke sircke koscek kruhka, pa zraven dve rezini dimljenega, pa dve rezini kozjega sircka (noro, sir jem to sta dve frendici krivi, sta mi na prvem skupnem potovanju pokazali, da obstaja se kaj drugega, kot ementaler in gorgonzola - ki mi niso prevec.. smo ble v Franciji in sta me pripravle do tega, da sem mal preizkusala.. in se zdaj vsake tolko spomnim in preizkusim kak nov sircek, pa sem vcasih cist presenecena tole na primer prvic danes.. kozjega.. pa je fajn ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>To, da se ga preveč ne boste dotikali, tako ali tako ne bi škodilo nikomur, tisti košček ali dva pa posoli povrh, ali pod namazom ali na namaz, pa boš videla, kako super okus dobiš Sicer pa, stara pravoslavna in slovanska navada je ravno kruh in sol, na Kavkazu pa to še danes prakticirajo kot glavno hrano s kozjim mlekom, neslanim kruhom in surovo soljo.Stoletniki so tam pravilo, ne izjema, so pa bolj šlank, to je pa res No, pa bom res preizkusila (sol me še vedno čaka-jutri pa res grem ponjo ) Tale šlank pa mi res sploh nebi škodil....., Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Jst sm pa včeri pekla kruh po Michelinem linku za peko lepinj. Sam sm ga nadgradila s sončničnimi, bučnimi, sezamom, lanenim semenom. In jo prov fajn ratal; še boljš kt je sosedov al ker že stoletni kruh Edin ploščat je bolj, ni tok hlebčkast. Solim ga pa z navadno soljo (stane eatyourselfalive) Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tole sem se ze sprasevala, ja.. kako pa kruh naknadno solis, da ni nad 60'C? al ga pol sploh ne al kaj si hotu s tem povedat Ebor.. kaj, bom dobila en truck Poli salame? moj mack bo navdusen No takole sem našel stran za ta nagradni natečaj, poskusi Aliana... http://www.perutnina.si/izdelki/poli/poli_100_nacinov.php pa dobertek želim mačku.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Dons mi dragi kuha kosilo. Včasih je tak . Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.