Pinka 22. november 2012 Prijavi Deli 22. november 2012 Evo, tole imam jaz:http://www.black-blu...ucts/lunch-pot/ Ne vem pa kje so jo kupili Imajo pa tudi v 1001 dar ene od Aladina, ja.Pa v Sparu tud neke variante ... Sam ni videt, da bi bila to termovka http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon27.gifV 1001 dar sem že vprašala in imajo dve vrsti (ena drži toploto do 6 ur druga pa mislim, da enkrat več) Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 22. november 2012 Prijavi Deli 22. november 2012 Lej če Jadranka ne bo, bom jaz z veseljem vzela http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif danes je bila jota pa rižev narastek zgleda je bil dan za narastek, ko ste se še tuky pogovarjali o njem Pinka, jaz sem jedla nav.jogurte pa krekerje, jabolka, suho sadje in oreščke, ful dobra kombinacija je kus kus z jogurtom. Smo imeli balon vode v službi in sem si naredila kus kus, malo počakala da se je napel in ohladil (ne maram jest vroče hrane) in ga prelila z jogurtom, lahko maš sadnega (jaz nav. + žlica domače marmelade ali medu), pol so nam pa v menzi naredili samopostrežni solatni bar, sem pa na solate začela hodit.Al pa ostanke večerje/zajtrka sem si v službo nosila (prosena kaša, ajdova kaša, mlečni riž,...si nisem nič grela, ker kot rečeno, ne maram vroče hrane jest, najboljš mi je sobna temp.) Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 23. november 2012 Prijavi Deli 23. november 2012 Evo, če bi prej prebrala, bi uporabila kus kus. Zadnje čase šizim, kot reče Marsa , na domače kakije, ki sem jih dobila. Kot vanilijevi so, dali so se jest trdi, zdaj pa se že mehčajo. In jih zmiksam v smoothie, s pomarančnim sokom, banano, jabolko, katerim koli sadjem. Danes sem v ta smoothie dodala krispije, ki menda sicer niso najbolj zdravi. Ker takole hrustljavi, so menda toplotno obdelani. Ampak ka pa vem, še vedno boljše od kruha. Zdaj pa grem v trgovino, eno enolončnico mislim za kosilo naštimat. Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 23. november 2012 Prijavi Deli 23. november 2012 mi tudi danes enolončnico na meniju. zelenjavno zame in za malega lumpa, tavelik bik pa bo dobil še malce mesa notri.pa palačinke iz polnozrnate moke in kompot iz jabolk in hrušk za večerjo Cookie, glede one čokoladne kreme, z veliko zamudo, pa vendar: dala sem avokado (ga morala nujno porabit), banano, malce agavinega sirupa, dve žlici rožičeve moke in tri žlice presnega kakava, pa malce cimeta in vanilije. vrgla vse skupaj v blender. in to je to Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 23. november 2012 Prijavi Deli 23. november 2012 včerajšnji ostančič jote, pašta s pestom, navihanček z gozdnimi sadeži by Pečjak Cookie, glede one čokoladne kreme, z veliko zamudo, pa vendar: dala sem avokado (ga morala nujno porabit), banano, malce agavinega sirupa, dve žlici rožičeve moke in tri žlice presnega kakava, pa malce cimeta in vanilije. vrgla vse skupaj v blender. in to je to hvala a tale presni kakav je kej posebnega? Mislm,se ga ne da zamenjat za navadni kakav al kako?Sicer pa, če se bom zapeljala po agavin sirup (k ga tut nimam na broju), majo tm zraven menda tut presni kakav pa avokado bom tut morala kupit.kad tad oni avokado sem porabila tako, da sem ga kar speštala z vilico in ga je 2/3 kar tako pojedel, zadnjo tretjino sem vmešala v albuminsko skuto (tj sladka, je ne delajo s kisom), pa malo banane not popeštane.Men avokado ne potegne, sploh pa ne sam. Mora bit na popečen kruh, pa mal popra in limon.soka, pa še to zelo malo, mi ni nek wow okus (pa vem, da je ful zdrav, sam vseeno). Razbojniku zdej dodajam ono skuto, pa mal smetane, pa kak jabuček not, al pa banano, al pa kaki, pač, kar imam doma. Včas pa mam krajček kruha, polnozrnatega al pa mlečnega (biga al pa kej kifelčku podobnega). Včas tut Plazma piškot (jebela zakaj se ne dobi mehkih mlečnih krušnih palčk, takih kot se jih je dalo kupit v Jugi na kile ) Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 23. november 2012 Prijavi Deli 23. november 2012 http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Ma, je pozabil Najpomembnejše : Nadvse škodljiva sirila/sirišča v siru Lp + # Jp. Kus kus je zakon za kosilo. Hitro, dobro, enostavno. Nisem ga že prelila z jogurtom, kot pravi Cookie, sem pa poleti večkrat, če sem rabila kosilo za sabo, nanj vrgla malo popečene zelenjave z začimbami. Pride prav fajn hčadna 'solata' ven. Za zimo ni ravno ideja, ker ni dost dobre zelenjave in ni toplo. Kuskus Je Škodljiv http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Jaz ga ne kupim Nikoli Več http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif Pa tudi jedel ga nebom več Konec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 23. november 2012 Prijavi Deli 23. november 2012 Kuskus Je Škodljiv http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Jaz ga ne kupim Nikoli Več http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif Pa tudi jedel ga nebom več Konec imaš prav - zase ti se kar margerite drži Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 24. november 2012 Prijavi Deli 24. november 2012 a tale presni kakav je kej posebnega? Razbojniku zdej dodajam ono skuto,)je nepredelan in vsebuje več koristnih snovi ... namesto agavinega sirupa lahko daš tudi med. kar ti pač bolj ustreza. jaz pač imela agavo pri roki. ko jaz dala našemu lumpu prvič skuto, naredil tak izraz, ko jo poskusil, kot da bi mu dala za jesti ne vem kak gravž Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 25. november 2012 Prijavi Deli 25. november 2012 Zdaj grem na Bratski Obed Ki je sestavljen iz Treh sestavin Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 26. november 2012 Prijavi Deli 26. november 2012 je nepredelan in vsebuje več koristnih snovi ... namesto agavinega sirupa lahko daš tudi med. kar ti pač bolj ustreza. jaz pač imela agavo pri roki. ko jaz dala našemu lumpu prvič skuto, naredil tak izraz, ko jo poskusil, kot da bi mu dala za jesti ne vem kak gravž a bejž men je pediatrinja rekla, da medu do prvega leta nikakor, vsebuje mikrič botulina in da še nima encima za razgradnjo.A jaz mu en dan prej dala malce medu glih v skuto pa si pol nisem več upala. Haha, pr men je pa pri prvi pokušnji skute naredil taaaako faco kwaaaa, ker posirjen mlek je pa to, a si ti zihr da je to za jest in ne ven bruhnit Zadnje dni večerjamo mlečni zdrob s pikrič kokos.mleka. No, danes s kokosom ne bo nič in bo namesto tega dobil malce rožičeve moke. Razbojnik je nad gresom navdušen Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 26. november 2012 Prijavi Deli 26. november 2012 Gres je dober, ja, ... sploh za čistit razburkanoumazano kri jeznoritih otrok . No, to sem mislil na splošno, ne na tvojega , da neboš mislila, da je nate letel . Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. november 2012 Prijavi Deli 27. november 2012 a bejž men je pediatrinja rekla, da medu do prvega leta nikakor, vsebuje mikrič botulina in da še nima encima za razgradnjo.A jaz mu en dan prej dala malce medu glih v skuto pa si pol nisem več upala. Haha, pr men je pa pri prvi pokušnji skute naredil taaaako faco kwaaaa, ker posirjen mlek je pa to, a si ti zihr da je to za jest in ne ven bruhnit Zadnje dni večerjamo mlečni zdrob s pikrič kokos.mleka. No, danes s kokosom ne bo nič in bo namesto tega dobil malce rožičeve moke. Razbojnik je nad gresom navdušen uf, joj, čisto mi iz glave ušlo, da Razbojnik še nima eno leto jp, nič medu. jaz dala našemu lumpu, ki zdaj star 19 mesecev, šele pred kratkim med. tak da, kar ostani pri agavi. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 27. november 2012 Prijavi Deli 27. november 2012 Že s5 Marga za kosilce Lp + Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 27. november 2012 Prijavi Deli 27. november 2012 najprej dva kakija in banano, malo rozin za zajtrk, ker sem mislila da do kosila ne bo nič. potem sem pa dobila šejk iz mleka, banane, jabolka in še stevia noter. zdaj puranji zrezek. ne bom več nič! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 28. november 2012 Prijavi Deli 28. november 2012 segedin Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. november 2012 Prijavi Deli 28. november 2012 Domača polnozrnata pica (gor pa kuhano zelje, brokoli in cvetača ). Porabit bilo treba ostanke. V nedeljo sem delala pirine palčke za T., da ima za hitro malico čez teden (zadnje čase je kar nekaj lačna in ji je treba nekaj dat v roke takoj! zdaj! niti slučajno čez 10 sekund ) in je nastalo ful preveč testa, tako da sem ga pol dala v hladilnik za pico. Danes je pa I. prišel prej do hladilnika in se lotil zgoraj naštete zelenjave (on najraje kar vse v enem loncu pokuha ali popeče ali kaj in pol kombiniramo s kakimi testeninami ali pa juhico naredimo). In sem naredila eksperiment, zvaljala testo, dala gor paradižnikovo mezgo, sir in potem tole zelenjavo .. in je bilo v bistvu ful dobro Vsak večer nam kuham kremne zelenjavne juhice. Tamala še vedno hodi spat s flašo in ker sem imela občutek, da ji mleko ne paše preveč, sem za štos probala z juhicami in je čisto navdušena .. Tako da gre vsak večer spat s 3 deci korenčkove ali pesine ali kolerabne ali bučne juhe, ravno toliko goste, da gre lepo skoz ta velik cucelj. Midva pa potem ostanke pojeva. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 29. november 2012 Prijavi Deli 29. november 2012 včeraj musaka in sem se zredila. danes spet full-4 kakije jabolko brusnice pest rozin. grem delat eft za projekt premagati požrešnost. za vikend že cvikam ker bo rižev narastek. se javim, samo če kaj shujšam. xDDxkaj ko me prime taka nonšalantnost, da kaj pojem. težko opisat, kot, da lahko pojem tono, pa ne bo nič. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silica 29. november 2012 Prijavi Deli 29. november 2012 Ma dej pupa,... jej. Od ene musake se nihče ne zredi, tudi ti se nisi. Hujša / ohranja težo se z rednimi, dobrimi obroki, pa z miganjem, ne pa z izpuščanjem obrokov oz. kakim nažiranjem in kasneje stradanjem. p.s. če ne boš dovolj jedla, ti noben eft ne bo pregnal napadov požrešnosti. Ali ti kaj manjka v prehrani ali pa so kakšna čustva v igri. Citiraj Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college? ~ This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 29. november 2012 Prijavi Deli 29. november 2012 mhm zgleda da so čustva. občutek varnosti, polnosti, namesto praznine, brezciljnosti. moram še konkretizirat svoj lajf, da ni glavni problem med drugim hujšanje. gre za strah pred tem, da se zredim. z mamo bova pekli za praznike, pa bom vsak dan visela tu in jamrala. z eftjem pa poskušam, da mi ni hrana tak faktor izpolnjenja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silica 29. november 2012 Prijavi Deli 29. november 2012 Morda. Ampak če redno ješ tako, kakor tule pišeš, sem skoraj zihr, da gre prej za premalo zaužitih kalorij. Tole, kar ti praviš, da je ful - 4je kakiji, jabolko, rozine, brusnice... to je ~700 kalorij. Zaužit jih moraš pa tam enih, kaj jaz vem.... 1600 na dan (ali pa še več, odvisno, koliko si težka in visoka). Pa če bi pojedla zraven še tist rižev narastek in musako, ne vem, če bi bilo dovolj Strah te nima kaj bit. Ker kot rečeno, ko ješ dovolj, in dovolj dobro, pa če še migaš zraven, se ne rediš. Vglavnem no... bi bilo fajn razmislit, da ne tapkaš za napačno zadevo. (iz izkušenj tole... sem bila sama prepričana, da imam tako grozno željo po hrani (predvsem po kakem cukru) zarad čustvenih zadev... dokler nisem enkrat preverila, koliko česa dobim vase. Me je skoraj kap ko sem potem začela konkretno jest, je izginila tudi želja po cukru) Citiraj Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college? ~ This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 29. november 2012 Prijavi Deli 29. november 2012 danes je bila jota pa rižev narastek zgleda je bil dan za narastek, ko ste se še tuky pogovarjali o njem Pinka, jaz sem jedla nav.jogurte pa krekerje, jabolka, suho sadje in oreščke, ful dobra kombinacija je kus kus z jogurtom. Smo imeli balon vode v službi in sem si naredila kus kus, malo počakala da se je napel in ohladil (ne maram jest vroče hrane) in ga prelila z jogurtom, lahko maš sadnega (jaz nav. + žlica domače marmelade ali medu), pol so nam pa v menzi naredili samopostrežni solatni bar, sem pa na solate začela hodit.Al pa ostanke večerje/zajtrka sem si v službo nosila (prosena kaša, ajdova kaša, mlečni riž,...si nisem nič grela, ker kot rečeno, ne maram vroče hrane jest, najboljš mi je sobna temp.) Nekako nikoli nisem bila za jogurte, sedaj pa sploh ne jem več nič mlečnega...oreščkov se zadnje čase kr prenajedam pa bi rada mal zamenjala...kus kus pa ni slaba ideja...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gifSem si pa zadnjič mlečni riž naredila sam z riževim mlekom in je bilo kr fajn http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif *** Danes za kosilo/večerjo domače zelje in pečenice http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 29. november 2012 Prijavi Deli 29. november 2012 Koruzni močnik! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 29. november 2012 Prijavi Deli 29. november 2012 Margerita za večerjooooo ... - pravkar pospravljena Njamiii Ma, ne že spet Ooo, jaaa, pa kar jaaaa ....... ... je čudovita bilaaaaa Sva z enim bratom še Picopeka zelooo pohvalila, in mu povedala, da imajo Naaaaajboljše Pice - Daaaaaleč naokoli, ... in da naj se lepo pazijo, da se slučajno nebodo pokvarili, ... kot se to dogaja Prepogosto . Bog je Ljubezen lp + Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 30. november 2012 Prijavi Deli 30. november 2012 Živela Margerita!! Nisem vedela, da je tale naš Bojči še pijanc postal. Pa še hvalisa se Ampak kot pravi Bog, 'imejmo se radi', ti sporočam, da te ne obsojam Ma, čaki noooo, ... tisto vince se me pa že ni prijelo , ... čeprav je tud res, da zadnje čase vse pogosteje segam po njem Le to dopisati sem pa pozabil , to pa res , ... torej : Deci refoška z 3 deci vode gre čudovito zraven pice Ma, čisto vino je premočno zame, tko kot je tudi kaka Resnica od mene pač premočna za nekatere Duše tu gor . Ampak nimam kej', da bi jo "razredčil" za druge tu gor :-/ Grem na šiht zdaj, na Jabolka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 30. november 2012 Prijavi Deli 30. november 2012 Za Kosilce bo pa spet - Marghaaa od enga brata Bojana ki jih peče Le, da bo danes malo poooznoooo, ker mam mal' "podaljšan delovni čas" Lp + Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.