Silica 10. januar 2013 Prijavi Deli 10. januar 2013 Žličniki z maslom. In parmezanom. Veliko parmezana. I like to live dangerously http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_evil.gif Citiraj Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college? ~ This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 22. januar 2013 Prijavi Deli 22. januar 2013 danes kurja juha, pire krompir in jabolčna čežana, dragi pa še endivijo s toplim krompirjem in panceto.Jutri kurja juha, pa segedin Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vranja 23. januar 2013 Prijavi Deli 23. januar 2013 Zimska enolončnica s kolerabo in korenjem, namesto fižola ajdova kaša. Zdaj pa lahko mirno počim.http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_blush.gif 1 Citiraj http://img1.jurko.net/avatar_4162.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 23. januar 2013 Prijavi Deli 23. januar 2013 kislo repo in kislo zelje s kus kusom. zelje in repo nič kuhala, oboje imam raje surovo. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 23. januar 2013 Prijavi Deli 23. januar 2013 Ekstra zelenjavni ričet in klobase za mesoljubce.pffff, tole (ričet) bo jutri pri nas na sporedu. Poleg kurje juhe, seveda. Zame pa še mal ostankov današnjega segedina.So me založili z bananami, morda pade celo banani kruh http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/whistling.gif Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 24. januar 2013 Prijavi Deli 24. januar 2013 Sem predvčerajšnjim tok ričeta skuhala, da smo ga dva dni skupaj jedli http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png Nč zato, ker ga že dolgo nisem in je res pasal.Bi pa danes čičerikino juho s proseno kašo ampak sem čičeriko pozabila namočit http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png Bom pa mogoče zelje http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ylflower.gif s krompirjem in lečo. Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 24. januar 2013 Prijavi Deli 24. januar 2013 - zelenjavna juha krompir-korenje-grah- jabolčni štrudl Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 24. januar 2013 Prijavi Deli 24. januar 2013 Mah, saj pravim - cajt zapravljam.Cel dopoldan okrog loncev,za kosilo sita za počit,sedaj pa jem kakav z žlico ... ... to se verjetno vsaj že kakšno desetletje ni zgodilo?!http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon26.gifhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_blush.gif Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 24. januar 2013 Prijavi Deli 24. januar 2013 Ja, hehe, le kaj je na tem, da ješ kakao z žlico. Sem ga jaz tudi v nedeljo malo, ko sem posula tiramisu in mi tudi ni bilo jasno, kaj počnem http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png . Pinka, kako narediš čičerikino juho s proseno kašo? Kao skuhaš, zmiksaš kot za kremno juho in zakuhaš v juho proso? Lečno juho naredim sama tako, da jo skuham skupaj z nekaj korenja, mogoče prej popražim malo čebule, ali pa ne, dodam timijan, včasih malo lovorja, česnčka malo, nato zmiksam in dodam kakšno žlico kisle smetane. Na koncu še malo peteršiljevega zelenja. Pa fajn je leča, ker je ni treba prej namakat. 1 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 24. januar 2013 Prijavi Deli 24. januar 2013 Ja, hehe, le kaj je na tem, da ješ kakao z žlico. Sem ga jaz tudi v nedeljo malo, ko sem posula tiramisu in mi tudi ni bilo jasno, kaj počnem http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png . Pinka, kako narediš čičerikino juho s proseno kašo? Kao skuhaš, zmiksaš kot za kremno juho in zakuhaš v juho proso? Lečno juho naredim sama tako, da jo skuham skupaj z nekaj korenja, mogoče prej popražim malo čebule, ali pa ne, dodam timijan, včasih malo lovorja, česnčka malo, nato zmiksam in dodam kakšno žlico kisle smetane. Na koncu še malo peteršiljevega zelenja. Pa fajn je leča, ker je ni treba prej namakat.Pah ne vem ... otroštvo pogrešam?http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon27.gif(staram sehttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/pevc.jpg ) ... lečna juha je brez krompirja?Samo leča + nekaj korenja + jušne zadeve ??Že sto let nisem kuhala/jedla leče.Pa ne vem, če je jaz nisem namočila malo prejhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_blush.gifIn dodala v mineštro ... Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 24. januar 2013 Prijavi Deli 24. januar 2013 Jp, brez krompirja. S tem, da ne dam preveč vode in je potem kao taka kremna juha. Korenčke pa ene 3 najmanj zravn. Kamot pa daš tudi kak krompir, ki ga sama sicer dodajam v kremne juhe in nikoli nič ne pomokam ali kako drugače zgostim. Sej najbrž ne škodi, če namočiš. Je itak stročnica. Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. januar 2013 Prijavi Deli 24. januar 2013 Testenine v paradiznikovi omaki in strocji fizol v solati 1 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 24. januar 2013 Prijavi Deli 24. januar 2013 Tenkju na informejšn!http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. januar 2013 Prijavi Deli 24. januar 2013 Sedim z nogami v lavorju in se parim pa berem lnf zraven Midva imava zadnje dni solato (s fizolom, leco, semencki) za predjed, potem pa pozno kosilo, ko se T. zbudi iz sieste, da lahko skupaj jemo.. Danes naredila 'zrezke' iz cvetace, prosene kaše in amaranta (skuhala najprej cvetaco, zmiksala tako, da so ostalo koščki, dala zraven za 5 min kuhat kaso in amarant in zlila vse skupaj, se tekoce, v modelcek. Pustila uro, da se je skuhalo do konca, ohladilo in strdilo in potem narezala na zrezke. I. Je naredil gobovo omako za zraven, T je pa namesto gob dobila fizolcke (čist nora nanje) Ostalo še pol za jutri za v službo. 2 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 24. januar 2013 Prijavi Deli 24. januar 2013 Jaz najraje naredim enolončnico kar iz rdeče leče, mi ima boljši okus. Prepražim čebulo, dodam zeleno papriko in paradižnik (ali pelate), lečo, prelijem z vodo in kuham cca 20 minut, in voilahttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/yuma.gif Rjavo, zeleno ali črno lečo pa prej vsaj malo skuham in potem prepražim z želeno zelenjavo: krompir, korenček, koleraba.... Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 25. januar 2013 Prijavi Deli 25. januar 2013 Ja, hehe, le kaj je na tem, da ješ kakao z žlico. Sem ga jaz tudi v nedeljo malo, ko sem posula tiramisu in mi tudi ni bilo jasno, kaj počnem http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png . Pinka, kako narediš čičerikino juho s proseno kašo? Kao skuhaš, zmiksaš kot za kremno juho in zakuhaš v juho proso? Lečno juho naredim sama tako, da jo skuham skupaj z nekaj korenja, mogoče prej popražim malo čebule, ali pa ne, dodam timijan, včasih malo lovorja, česnčka malo, nato zmiksam in dodam kakšno žlico kisle smetane. Na koncu še malo peteršiljevega zelenja. Pa fajn je leča, ker je ni treba prej namakat.Ti z veseljem povem recept, ker mi je tok dobra http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png mnjami http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.pngČičeriko namočim čez noč v vodi, jo potem cca eno uro kuham in potem polovico kuhane zmiksam, polovico pa pustim, ker ima rada še cele čičerike v juhi (lahko pa vse zmiksaš, pač po želji). Medtem drobno nasekljam svež peteršilj (sama ga dam kr veliko) in dva ali tri stroke česna. Na hitro malo popražim na kokosovi masti ter zalijem s čičeriko, ko zavre dam notri še proseno kašo ter kuham še dobrih 10 minut. Malo seveda še solim. No in to je to http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png Sicer je priporočljivo, da tudi lečo namakaš ampak precej manj kot čičeriko, cca. 3 ure ***Včeraj je bilo potem slastno zelje z matevžem (krompir+leča), no danes pa ponovno, ker je še ostalo pa tudi paše mi 1 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 25. januar 2013 Prijavi Deli 25. januar 2013 Jp, brez krompirja. S tem, da ne dam preveč vode in je potem kao taka kremna juha. Korenčke pa ene 3 najmanj zravn. Kamot pa daš tudi kak krompir, ki ga sama sicer dodajam v kremne juhe in nikoli nič ne pomokam ali kako drugače zgostim. Sej najbrž ne škodi, če namočiš. Je itak stročnica. Tudi sama delam na tak način lečino juho in je super Moke se pa na veliko izogibam, samo pri peki ne Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 25. januar 2013 Prijavi Deli 25. januar 2013 Sedim z nogami v lavorju in se parim pa berem lnf zraven http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png Midva imava zadnje dni solato (s fizolom, leco, semencki) za predjed, potem pa pozno kosilo, ko se T. zbudi iz sieste, da lahko skupaj jemo.. Danes naredila 'zrezke' iz cvetace, prosene kaše in amaranta (skuhala najprej cvetaco, zmiksala tako, da so ostalo koščki, dala zraven za 5 min kuhat kaso in amarant in zlila vse skupaj, se tekoce, v modelcek. Pustila uro, da se je skuhalo do konca, ohladilo in strdilo in potem narezala na zrezke. I. Je naredil gobovo omako za zraven, T je pa namesto gob dobila fizolcke (čist nora nanje) Ostalo še pol za jutri za v službo. Uau Aliana tale tvoj nasvet mi je pa zdej tako prav prišel, ker nisem vedela kaj naj naredim za amarantom, ki sem ga zadnjič kupila, da sej bom že kaj pogruntala kako ga narest in poglej zdaj vidim tvoje polpetke Sam ne razumem v kakšen modelček jih to daš? Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 25. januar 2013 Prijavi Deli 25. januar 2013 Mmmmm in kmalu spet naredim Damen kapric. Poznate? Preberem in si mislim - o, to je pa ena Lilina pogruntavščina za žensko kaprico, pač nekaj zase, za razvajanje (zihr kakšna sladica).... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/Whatever_anim.gif Potem pa le grem na google. No, nisem dosti sfalila. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/em119.gif Hm, ja, zdaj poznamhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 25. januar 2013 Prijavi Deli 25. januar 2013 Uau Aliana tale tvoj nasvet mi je pa zdej tako prav prišel, ker nisem vedela kaj naj naredim za amarantom, ki sem ga zadnjič kupila, da sej bom že kaj pogruntala kako ga narest in poglej zdaj vidim tvoje polpetke http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Sam ne razumem v kakšen modelček jih to daš? Jaz dam kar v tisti silikonski modelček za pecivo pečt ... (samo malo moraš eksperimentirat s količino vode, ker še tekoče zliješ not .. mora biti dovolj malo vode, da jo proso in amarant res vso popijeta in se strdi .. jaz sem jo dala tokrat za pol deci preveč, je kar razpadalo ...Pa seveda lahko narediš tud sladko varianto tega - z rozinami, oreški, suhimi slivami, jabolki ...Tole: http://www.pekaindom.si/images/P/sft%20326.jpg Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 25. januar 2013 Prijavi Deli 25. januar 2013 Pinka, super, hvala za odgovor. Možno, da bom že jutri skuhala čičerikino juhco. Sama bova z možem in najbrž greva v savno, pa bo ena taka juhca čisto dovolj. Zdaj grem pa iskat damen kapric http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/scratchchin.gif Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 25. januar 2013 Prijavi Deli 25. januar 2013 Danes kuhal chili con carne, ma je blo dobro.. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/yuma.gif http://okusno.je/recept/chili-con-carne 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 25. januar 2013 Prijavi Deli 25. januar 2013 - ciplji v pečici (olivno olje, sol, česen, rožmarin) + rezina limone- krompir v kosih, prelit s sokom od rib- kozarec črnega domačega vina Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 25. januar 2013 Prijavi Deli 25. januar 2013 Mmm, nehite http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png Gold, nisem še kdaj skuhala te jedi, bo treba, sploh poleti, ko bo svež čili na vrtu. Prava kavbojska jed http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png . Razmišljam tudi o pripravi čilijevega olja. Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 25. januar 2013 Prijavi Deli 25. januar 2013 Kinderbueno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.