Cookie 30. april 2013 Prijavi Deli 30. april 2013 točno tko! Kdor ne dela, naj ne je :-) No, danes semže kar nekaj oddelalahttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/chat.gif , pa še prej grem iz službe, jessssss http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png 1 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 3. maj 2013 Prijavi Deli 3. maj 2013 Današnje kosilo: včerajšnja kremna juha iz belušev (home made), obogatena z nasekljanim drobnjakom. In jajčna omleta s sirom in koprivami. Koprivne liste sem oprala, jih podušila na čisto malo vode in dodala sol (na TV je tole naredil s špinačo, ki jo je tudi en malček pokuhal). Nato sem koprive odcedila in narezala. Naribala sem malo sira. Nato sem umešala dve jajčki, dodala še malo soli, sir in narezane koprivčke. Na hitro spekla v kozici na čisto malo olja. Mnjami. 1 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 3. maj 2013 Prijavi Deli 3. maj 2013 Bo tole - koprivke - za večerjo če bodo tudi gospoda hoteli http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif 1 Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 3. maj 2013 Prijavi Deli 3. maj 2013 Naš gospod so hoteli http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png Na deci pa nisem sprobala, ker jih ni doma 1 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 3. maj 2013 Prijavi Deli 3. maj 2013 ob devetih 6 jagod in kumare z jogutrom, košček polnozrnatega kruha (to je kriza pri meni), sem se napokala, drugače pa samo zdravo jem. od tiste pol pizze zadnjič mam pol kile več in skušam spravit dol. pa ne gre, ker se napokavam.. (to se bo moralo nehat, nazaj v ritem .. ) jezna nase. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 4. maj 2013 Prijavi Deli 4. maj 2013 Eh, ma, pol kile gor ali dol, ... saj se ti nič ne pozna, ... nebi rekel 5 kil , to bi se pa že kaj poznalo, ... a ne ? Jaz pa sem včeraj zapravil, zamudil Petkov post , ...ker sem čiiiiiisto pozabil, da bi ga moral imeti , ... no , pa drugi teden, ... če bo le lepo vreme . Lep + predvsem dober dan želim vsemskupajtukajtamkaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 4. maj 2013 Prijavi Deli 4. maj 2013 ob devetih 6 jagod in kumare z jogutrom, košček polnozrnatega kruha (to je kriza pri meni), sem se napokala, drugače pa samo zdravo jem. od tiste pol pizze zadnjič mam pol kile več in skušam spravit dol. pa ne gre, ker se napokavam.. (to se bo moralo nehat, nazaj v ritem .. ) jezna nase.Angelit, verjemi, da se nikakor ne napokavaš. Pol kile pa tudi ni nič, še najmanj vredno kakršnekoli sekirancije! Če se stehtaš ob različnih urah ali se malo slabo počutiš, je pol kile takoj tu. Jaz variiram za 2 kg konstantno, pa se mi to zdi čisto normalno, pol kile je, če že malo čudno na tehtnico stopišhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png. Je pa res, da če ješ tako malo, kot pišeš, in si ves čas na neki kao dieti, se bo lahko vsak kos kruha poznal. Ko boš imela urejeno prehrano, se bodo uredile tudi kile. Zadnjič si dala slikco, pa si prav fajn suha (oziroma kot si rekla, da pravijo nekateri, skoraj presuha!).http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/azzangel.gif Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 4. maj 2013 Prijavi Deli 4. maj 2013 Bratski Obed za Sobotni Zajtrk Obed naših Praočakov , Prednikov, ki so še imeli Viden Kontakt z Stvarnikom ki jih je takrat obiskoval ob teh priložnostih ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 5. maj 2013 Prijavi Deli 5. maj 2013 bom probala ne psihirat glede hrane, moji me imajo vsi že poln kufer. thanks! (je ful težko, borba s samim samo) danes jabolko, banana, kuhana zelenjava, brrr... je bil težek boj ;D im sorry, ... izognila sem se pohanju, v večji meri krompirju kuhanemu pa popečenemu vse tisto olje od cvrtja, groza. zdaj pa palačinkam. (danes sem spila 2 kapučina in dve latte macchiato) občudujem vas, čaw, ... nebi rekel 5 kil , to bi se pa že kaj poznalo, ... a ne ?http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.pngbrr, strah in groza 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 5. maj 2013 Prijavi Deli 5. maj 2013 Verjemi, kile so še najmanjši problem v življenju. To, da se z njimi tako obremenjuješ, ti le obremenjuje življenje, se ti ne zdi? OK, malo popaziš, ampak da je to ves čas v tvoji glavi in da skozi cel dan razmišljaš, kaj boš pojedla in česa ne smeš, koliko ima kaj kalorij in se recimo odpoveš eni odlični torti za rojstni dan samo zaradi pol kile, je to vredno vsega? Ali se imaš takrat res lepo? Ali je bolj popoln dan tak, ko razmišljaš o tem, ali tisti, ki se mu prepustiš in ne obremenjuješ zaradi malenkosti, kot so kilogrami, pa uživaš v vsakem trenutku? 1 Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 6. maj 2013 Prijavi Deli 6. maj 2013 Danes testenine z paradižnikovo omako in solata, ker je bilo že mal preveč čevapov za ta mesec Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. maj 2013 Prijavi Deli 6. maj 2013 Ne vem se tocno kaj, riz z necim in zelena solata..... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 7. maj 2013 Prijavi Deli 7. maj 2013 Pica home made 1 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 7. maj 2013 Prijavi Deli 7. maj 2013 Špargljeva juha in stročji fižol s kislo smetano. Sem se danes odločila, da naredim kremno juho. Ponavadi delam bistre ali pa potem malo speštam s tistim ročnim nevemkakosemužereče za pire krompir. Ampak to za šparglje pač ne bi delovalo. Pa sem vzela starodobni multipraktik in se pomučila z njim. Slaba ideja, ogromno čiščenja, a vsaj juha je bila dobra.http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/greenko.jpg Potem sem spet, kot že večkrat do sedaj, pričela razmišljati o nakupu paličnega mešalnika. Pa me zanima, ali ga uporabljate in za kaj? Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 7. maj 2013 Prijavi Deli 7. maj 2013 Palični je zakon. Za vse vrste kremnih juhic. Vsakršni zelenjavi, kuhani v malo manj vode, dodaš kak krompir za gostoto, e voila, kremna juha je tu. Kislo smetanco posebej s paličnim pomiksam tako, da v lonček zajamem malo juhce in jo razžvrkljam, da je bolj gladko umešana v juhi. S paličnim naredim tudi kakšne smoothije, napitke, recimo bananino mleko. Sama delam tatarsko omako in še kaj. Pa ni tako drag, da ga ne bi "uplenla" http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png 2 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 7. maj 2013 Prijavi Deli 7. maj 2013 anne, kul danes sem prvič kuhala sparglje v omleti, al dente drugič jih bom prej skuhala. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
shanyah 7. maj 2013 Prijavi Deli 7. maj 2013 Jaz pa ječmenček (ričet) skuhala. Bo še jutri za kosilo http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif Anne palični je zakon, jaz ga rabim za vse. Še orehe meljem z njim, ker imam dodatek tisto posodico z nožem. Citiraj ***********************************************************************************************Out beyond ideas of wrongdoing and rightdoing, there is a field.I'll meet you there.When the soul lies down in that grass, the world is too full to talk about.Ideas, language -even the phrase "each other"- doesn't make any sense.(mevlana jelaluddin rumi - 13th century ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 8. maj 2013 Prijavi Deli 8. maj 2013 men je pa dodatek-posodica škripnil - že pred leti.Palični je zakon ja. Ni pa muss. Men recimo je bolj všeč, če je struktura juhe bolj groba, pa pol sam popeštam z lesenim betom (čokla?). Sploh za špargljevo pa nič ne peštam, ker mam rada, da še mal hrusta pod zobmi. Angelit, šparglje, narezane na kolutke prej malce popraži na mal oljčnega olja, pol pa čez vlij mešanico stepenega jajca in malce mleka, še boljše slad.smetane. Namlinčkaš čez malce sol.cveta, pisanega poprčka in ko je še rahla (ne zakurjena do rjavega, fujjj), prepogneš in prec postrežeš/poješ. Nadnjamsi http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ylflower.gif Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
shanyah 8. maj 2013 Prijavi Deli 8. maj 2013 Nekaj dni nazaj prvič jedla omleto z vršički divjega hmelja. njami http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif Citiraj ***********************************************************************************************Out beyond ideas of wrongdoing and rightdoing, there is a field.I'll meet you there.When the soul lies down in that grass, the world is too full to talk about.Ideas, language -even the phrase "each other"- doesn't make any sense.(mevlana jelaluddin rumi - 13th century ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 8. maj 2013 Prijavi Deli 8. maj 2013 Hvala za odgovore. Torej uporabna zadeva, če jo uporabljašhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/linktongue.gif. Nekaj časa je bil palični v stanovanju, pa sem ga najbrž uporabila ravno enkrathttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png. Sedaj se mi je pa res začelo luštati bolj kremnih zadev. Res je, da ni predrag, ampak če ga ne rabiš, pa tudi nima smisla zapravljati za to (sem nasplošno bolj nezmodernizirana, a čem povedati, da imam pomivalca šele pol letahttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ohmy.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ukid.gif http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/azzangel.gif). Za tiste enkrat letno bi tale multipraktik bil čisto OK, ampak ni za tekoče zadeve. Sem pa razmišljala tudi o sokovniku enkrat v prihodnosti, tistem, ki menda dela tudi testenine. Seveda gre za popolnoma drugo zadevo in cenovni rang. Bom še malo premislilahttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 8. maj 2013 Prijavi Deli 8. maj 2013 @anne: palični je zakon... ti pa priporočam, da če ga boš kupila, da kupiš kovinskega in ne plastičnega, ker lahko miksaš tudi vroče juhe, medtem ko moraš s plastičnim pazit da ne stopiš plastike...Jst pač malo počakam, da se malo ohladi, pa potem zmiksam. Sem si pa s posodico, ki pride poleg, namiksala ves čemaž za pesto. Tko ta multipraktika nimam in ne rabim. Nimam tolko placa. Pri paličnih pogrešam edino to, da se ne da rezilca odstranit in posebej umit, drugače je pa vsestranski. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. maj 2013 Prijavi Deli 8. maj 2013 Pa čim večjo posodico (tisto, ki je zraven za rezanje zelenjave .. ). Jaz sem v njej vse kašice za tamalo zmiksala, tudi smoothije, če hočem bolj goste, delam v posodici (palični dela fajn samo, če je dovolj tekočine zraven). Pa vsaj 500W, da mu ne zmanjka moči, ko kako bolj gosto kremo packaš ...moj je plastičen (braun) pa tudi vrele juhice miksam, se nič ne topi. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 8. maj 2013 Prijavi Deli 8. maj 2013 jsm mam tut brauna, se tudi nič ne topi. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 8. maj 2013 Prijavi Deli 8. maj 2013 Ja sej jst mam tud brauna A pol ne rabim pazit? Js sm se pa vedno bala da ga bom uničla...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. maj 2013 Prijavi Deli 8. maj 2013 Razen, če te skrbi, da gre kaka packarija ven iz plastike pri visokih T ... potem je kovinski res boljši. Včeraj naredila ogromen pladenj ene čudne lazanje al kaj .. spodnji del iz polente + pirinega zdroba, čez eno plast mletega mesa (bil za porabit), potem blanširana blitva in solata (morala porabit, je ne bomo pojedli, sem jo skrila vmes), čez plast zmiksane čičerike, na vrh prelito jajce z mlekom zmešano ... Pa je v bistvu zelo užitno, kakor se grozno sliši .. začimbe naredile svoje Bo pa še za danes in jutri, ker ni časa kuhat .. Pa 6 posodic pudinga iz chia semen in zmletih borovnic in banan je v hladilniku, za malice ... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.