Silica 2. julij 2013 Prijavi Deli 2. julij 2013 Solata, zdrobovi cmoki z omako. Zadnjič sem jih naredila preveč in so šli v skrinjo, ah kako fajn.... pol manj dela potem http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png (no čeprav z ZC tako ali tako ni dosti opravka http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif ) pa še za en obrok jih je. Citiraj Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college? ~ This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 2. julij 2013 Prijavi Deli 2. julij 2013 špinača. z vrta http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/bucktooth1.gif pa krompir. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 4. julij 2013 Prijavi Deli 4. julij 2013 Od nedeljske ekstra pojedine (raca v pečici, pečen krompir) se nič kaj ne držim nazajhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png. Če bo vse po sreči, danes saganaki shrimps po kombiniranem receptuhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/yuma.gif. Za poletne dni nova "lokalna" osvežitevhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif : http://www.rtvslo.si/zabava/hrana-in-pijaca/poslastica-za-vroce-poletne-dni-sladoled-iz-viljamovke/312397 Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silica 5. julij 2013 Prijavi Deli 5. julij 2013 Srkam banana sezam šejk. Kaj bo za kosilo, sam buh ve. Morda kak kuskus sz parmezanom, pa solatka zraven.... Citiraj Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college? ~ This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. julij 2013 Prijavi Deli 5. julij 2013 Zajtrk: smoothie za 3: pest rozin, pest indijskih oreščkov (namočeno od včeraj), žlička camu-camu (rabimo dozo C vitamina), žlica pivskega kvasa (in B vitamina), 10 listov blitve, en korenček, ena banana, zalito s čajem od kombuče (probiotiki) in vodo. Malica v službi: smoothie to go: ena cukini bučka, 1 veliko korenje, pol banane, sol, sezamovo olje, 10 indijskih oreščkov .. pol litra tega, da se ne filam s čokoladami tule v službi .. jih je povsod polno ... Kosilo .. ne vem, verjetno nekaj v bučkami, morda polpeti .. Samo moram še pogruntat s čim jih bom zgostila, za par dni bi rada skenslala žitarice iz prehrane, tako da ovseni kosmiči ne pridejo v poštev .. Malica: češnje, borovnice, tamala ima še en mini hlebček z rozinami, sva predvčerajšnji pekli kruh in je hotela v svoje dodat not rozine ... Večerja: juhica iz blitve in krompirja Malo sem skenslala določene stvari iz prehrane za par dni, rabim sveže in delujoče možgane ... 1 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 5. julij 2013 Prijavi Deli 5. julij 2013 ... Kosilo .. ne vem, verjetno nekaj v bučkami, morda polpeti .. Samo moram še pogruntat s čim jih bom zgostila, za par dni bi rada skenslala žitarice iz prehrane, tako da ovseni kosmiči ne pridejo v poštev .. ...če maš res velik bučk, jih naredi v solati.Popečeš nakolutane, dodaš strt strok česna, nasekljan peteršilj, limonin sok/balzamičen kis (ok, tut nav.jab. bi prošao), malce soli in navali narod.Zraven sicer jem bel kruh, ampak sem prepričana, da bi vse skupi fino pasalo s čim drugim. 2 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. julij 2013 Prijavi Deli 5. julij 2013 Solate imamo ful za porabit Tko da mora bit nekaj za k solati, nekaj, kar spominja na ... kos hrane, ki jo lahko ugrizneš in žvečiš ... če veš, kaj mislim Ma saj, če ne bo druge ideje, bom dala ovsene kosmiče ... Shit, pa glihkar sem se spomnila, da je pečici že 2 dni en pladenj piškotov :/ Tamala težila zanje, sva spekli, potem pa nehala težit in sem pozabla nanje .. Jao, a kdo pride na domače banana - ovseni kosmiči piškote? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 5. julij 2013 Prijavi Deli 5. julij 2013 pohane bučke - z jajci brez moke? 1 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. julij 2013 Prijavi Deli 5. julij 2013 Good one Hvala Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 5. julij 2013 Prijavi Deli 5. julij 2013 Nič danes : Post do ju3 . Ju3 nadaljujemo ,( tudi za večje uživanje, ... uživači ;-) z papanjem. Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 5. julij 2013 Prijavi Deli 5. julij 2013 Začela sem dan z pirinim rogljičkom, za dopoldanko malco je bila solata, za popoldansko malco res sočen ananas...za kosilo bo pa verjetno čičerikina juha ali pa bučkina in paradižnikova omaka s testeninami http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ylflower.gif Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. julij 2013 Prijavi Deli 5. julij 2013 Na koncu sem sčarala tole: se spomnila, da imam še dva sladka krompirja v hladilniku in naredila sestavljanko: sladki krompir - bučke - čebula - koriander (ja, ja, čist ta pravega, doma vzgojenega imam in noro ponosna nanj ) - paradižnik - sladki krompir - bučke. Začimbe ... Pekla kar v pokriti ponvi kake pol ure, odkrila, da je voda, ki se je natekla spodaj pokuhala in .. je bilo njam 5 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 5. julij 2013 Prijavi Deli 5. julij 2013 a tisti ta uranžni je krompir?jaz ga full povsod iščem sem ga prinesla iz peruja pa ker je od tega ze 11 let in sem takrat živela še v mestu sem ga rastalala,zdaj ga pa nimam,kje si ga pa dobila? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. julij 2013 Prijavi Deli 5. julij 2013 V ta vecjih Merkatorjih ga imajo že dolgo, zdaj pa tudi v Sparu (Vič) ... Meni je fajn za popestritev malo pa tamala ga ima ful rada... 1 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 5. julij 2013 Prijavi Deli 5. julij 2013 Super Aliana. Samo gledam ta krompir in še ne upam poskusit. A skuhaš ga kot navaden krompir? Neolupljenega? Soliš? Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 5. julij 2013 Prijavi Deli 5. julij 2013 Mayita, tudi v Leclercu sem ga zadnjič videla. 1 Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 5. julij 2013 Prijavi Deli 5. julij 2013 hvala punce,res premalo hodim v trgovine zdaj se bom pa res odpravila. joj so se mi že kar sline začele cediti.k sem bila v peruju sem se naučila narediti eno full preprosto tradicionalno njihovo jed iz ribjega fileja k ga napakaš v limoni,(nič ne kuhaš) in pol zmešaš s čebulo super dobro,zraven mora biti pa obvezno sladek kropir.mjamihttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/love.gif 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 5. julij 2013 Prijavi Deli 5. julij 2013 http://3.bp.blogspot.com/-JNjcllMmQLs/T138IFAhMrI/AAAAAAAAAKs/x7ypLBRYMoU/s1600/ceviche-peru.jpg 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. julij 2013 Prijavi Deli 5. julij 2013 Silvija, lahko ga kuhas, samo meni je boljsi pecen. Pa ful hitreje se spece, kot navaden krompir. Olupis, narezes na cm debele kolutke, malo masla in v ponev.. pečeni so, ko greš na mehko z vilico skoz. Mayita, sem jedla tole, ja, kolikor nisem fan surovih rib, mi je bilo tole prav všeč. Ceviche, če se prav spomnim? 3 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 5. julij 2013 Prijavi Deli 5. julij 2013 ja res je,jaz tudi drugače ne maram surovih rib ampak nad tem sem bila presenečena kako dobro je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 6. julij 2013 Prijavi Deli 6. julij 2013 Silvija, lahko ga kuhas, samo meni je boljsi pecen. Pa ful hitreje se spece, kot navaden krompir. Olupis, narezes na cm debele kolutke, malo masla in v ponev.. pečeni so, ko greš na mehko z vilico skoz. Hvala. Bom ta teden probala za "južno", na vrtu pa tudi že čaka špinača, ki bo za prilogo. Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. julij 2013 Prijavi Deli 6. julij 2013 Ne bit presenečena, ker je res - sladek Men prvič ni bil všeč, potem smo ga nekaj časa samo za v korenčkovo torto uporabljali, zdaj je pa spet vsaj 1x na 14 dni na jedilniku ... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 6. julij 2013 Prijavi Deli 6. julij 2013 Družinska Pica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 7. julij 2013 Prijavi Deli 7. julij 2013 Gremo danes - zdaj na kosilo , z enimi brati, ... sprobat' ene nove pice Margarite May God be with you all Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silica 7. julij 2013 Prijavi Deli 7. julij 2013 maline, krekerji, makaroni s sojino omako in obilico parmezana, solata.... čisto vse narobe, zmešnjava v želodcu http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png Citiraj Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college? ~ This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.