anne 12. november 2013 Prijavi Deli 12. november 2013 hrano kombiniraj tudi po barvah,enake barve skupaj, ne mešaj vsemogoče barve ker želodec ima pač svoje zahteve....http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.pngKako točno si to predstavljaš? Recimo zelena solata in kaj, zelena paprika? Korenček in kaj? Paradižnik in redkvice? Bela paprika in zelje? Rdeč radič in rjav fižol? Ma nism farblint, a vseeno ne vem, kako bi lahko skombiniral prav, če hočeš več npr zelenjave na kupuhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/bucktooth1.gif Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 12. november 2013 Prijavi Deli 12. november 2013 ja, nekak tko.. glej barve in jih dajaj skupajdanes ene, jutri druge, saj sploh ni težko... pri korenčku ne pozabi na kako kapljico olja, naj bo olivno, bučno ali konopljino, vsa druga trgovinska olja so amen za telo http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png drugo so recimo oregovo olje, potem olje raznih pečk ( marelica, grozdje, laneno, .....)js drugih itak ne konzumiram, vedno gledam na hrano, katera se pridela v nam bližnjem okolju, drugo ne pride v poštev, saj ni nam prilagojeno, pač pa tistim, v katerih je okolje poskrbelo za njih da jim bo kvaliteta prehranjevanja najboljša.http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 12. november 2013 Prijavi Deli 12. november 2013 Odvisno, kaj je težko. Ker recimo zelena solata ali bel radič in bela paprika meni tudi gresta skupajhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png. Ne vem, jaz pač to zelenjavo večkrat zmešam in imam pisano solatohttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif. No, pa juhe seveda tudi, saj predvidevam, da govoriš o surovi zelenjavi oziroma solatihttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_shy.gif ? Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 12. november 2013 Prijavi Deli 12. november 2013 govorim o vsej hrani, ne samo o zelenjavi....rdeče meso, rdeča pesa ali radič ali paradižnik... in kozarec rdečega ali črnega vina npr..solata se na primer poje pred glavnim obrokom..., meso in krompir se poje ločeno, nikoli skupaj.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 12. november 2013 Prijavi Deli 12. november 2013 in kozarec rdečega ali črnega vina npr..No, to mi je pa ful všeč http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/inno.gif Predvidevam, da po analogiji pri zeleni solati pride kozarec belegahttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/bucktooth1.gif. Al pa Zelengahttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 12. november 2013 Prijavi Deli 12. november 2013 he, he, ....malvazija ali pa kaka zelena šmarnica http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 12. november 2013 Prijavi Deli 12. november 2013 ma zelena je turbo na 16 ventilov http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 12. november 2013 Prijavi Deli 12. november 2013 Eh fanta, zelen je vrsta vina, no http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/rolleyes.gif http://www.izvirna-vipavska.si/sl/2-festival-vina-zelen Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 12. november 2013 Prijavi Deli 12. november 2013 in mirnopeški dolenjci, k zelene šmarnice je tam še kar....... anne, zelena šmarnica je kot 20 helexov u žilo http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png seveda pa je najbolj razširjena rumena šmarnica, kar se te vrste vina tiče http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 12. november 2013 Prijavi Deli 12. november 2013 A šmarnca je vino?! http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif Če bosta dolgo pri šmarnici, ne vem, če vama bo uspelo priti do pravega vinahttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif K sreči izkušenj s Helexom nimamhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_shy.gif Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 12. november 2013 Prijavi Deli 12. november 2013 cviček je itak zakon, a nn e ????http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 12. november 2013 Prijavi Deli 12. november 2013 Bioresonanca ali holistični pregledi ti v enem kosu za plačilo od 20-80€ pove za alergije in intolerance.Hm, caka nastane tudi tukaj, ker lahko vseno pokaže preobčutljivost na kaj, česar imaš recimo le trenutno več v telesu... Izkušnjehttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/Whatever_anim.gif cviček je itak zakon, a nn e ????http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.pngŠe enkrat, in upam da zadnjič - cviček NEJ vinu! http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_sneaky1.gif http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 12. november 2013 Prijavi Deli 12. november 2013 kuga pa je pol ??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 12. november 2013 Prijavi Deli 12. november 2013 Sej veš, kaj mislim no http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/inno.gif a nne? http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 12. november 2013 Prijavi Deli 12. november 2013 Anne, sorry kaj misliš s tem:"The night is dark and full of terrors."??? Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. november 2013 Prijavi Deli 12. november 2013 S tamalo sva za večerjo naredili polnjene bučke .. No, ona je zraven grickala fižolčke in parmezan in potem ni rabila večerje in je šla spat https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151708355926109&l=4d0870beb7 Prejle sva pa pri babici našle eno knjižico receptov za kruh v eni reviji in se je zapičila v enega s sladkim krompirjem .. Slučajno imela v hladilniku in se spravljam delat muffin verzijo tega kruha za zajtrk ... Čakam, da se krompir ohladi zunaj 1 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 12. november 2013 Prijavi Deli 12. november 2013 Anne, sorry kaj misliš s tem:"The night is dark and full of terrors."???http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/azzangel.gif Kaj pa ti misliš, da mislim? http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/inno.gif Citat je sicer iz Game of Thrones, a ...... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 12. november 2013 Prijavi Deli 12. november 2013 Sej veš, kaj mislim no http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/inno.gif a nne? http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png se vidi da še nisi pila dobrega cvička... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 12. november 2013 Prijavi Deli 12. november 2013 Ja, na prvo, da se bojiš teme...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/azzangel.gif Kaj pa ti misliš, da mislim? http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/inno.gif Citat je sicer iz Game of Thrones, a ...... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 14. november 2013 Prijavi Deli 14. november 2013 Danes me je doma čakalo že kuhano kosilo Me hepi Na krožniku pa bila repa s proseno kašo in malo meska. Sem že zmazala dva krožnika http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif sej bi še enga ampak pol pa mislim, da bo trebušček poču Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 14. november 2013 Prijavi Deli 14. november 2013 Pinka, na kratko bujta repa? Uiii, naredila lušte. Repo s proseno kašo, tudi brez mesa, obožujem. Sem že napisala, da sem naredila nekaj časa nazaj prosen narastek? Kot rižev, z rastlinskim mlekom. Itak bogat zaradi 5 jajc najmanj, pa še dušena jabolka vmes. Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 14. november 2013 Prijavi Deli 14. november 2013 Nič posebnega.Palačinke pečem. Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 15. november 2013 Prijavi Deli 15. november 2013 Pinka, na kratko bujta repa? Uiii, naredila lušte. Repo s proseno kašo, tudi brez mesa, obožujem. Sem že napisala, da sem naredila nekaj časa nazaj prosen narastek? Kot rižev, z rastlinskim mlekom. Itak bogat zaradi 5 jajc najmanj, pa še dušena jabolka vmes. Ja sej vem sam k nisem iz tistih koncev pol mal pozabim na ta izraz Sama jo delam bolj preprosto in jo obožujem tudi brez meska. A veš, da sem tudi sama včeraj naredila neke vrste proseni narastek oz. bolj pecivo. Sem ga samo skuhala v ovsenem mleku dodala malo vanilijevega sladkorja ter notri naribala jabolka in dodala še cimet. Sem dala pečt za cca pol ure in ga danes že ni več http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif Še bolj sem bila pa vesela, ker ga je tudi moja malčica veliko pojedla. *** Iščem nek dober recept za kakšno slastno kremo za torto vendar ga kar ne najdem. Rada bi, da bi bil čisto brez mleka pa mogoče okus vanilije in bi potem kombinirala s kakšnim sadjem. Cela misija za eno kremo, ker bi rada čisto vse naredila sama. Sicer se pa tudi prvič spravljam delat torto.http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_approve.gif Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 15. november 2013 Prijavi Deli 15. november 2013 Pinka, tudi jaz sem proseno kašo skuhala na vodi. Krema za torto. Zdaj, če ni danes že prašek za puding prepovedan http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png , je meni ena od najbolj easy krem tale: precediš kompot, recimo višnjev. Delala sem že tudi s sveže stisnjenim pomarančnim sokom. Količino težko ocenim, pa recimo, če je en puding za pol litra mleka, od oka dva do tri dcl bistrega soka. V malo soka vmešaš prašek za puding, zmešaš, ostalo tekočino zavreš in vkuhaš puding po enakem postopku, kot v mleko. Mešaš na manjšem ognju dve do tri minute. Med kuhanjem sladkaš po okusu, malo testiraš http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png Tekočina je sprva malo motna, nato se zbistri in nastane en tak njami "žele". Nato, lahko nadevaš sadje po biskvitu, pa ta žele preliješ čez. Lahko žele brez sadja naliješ na biskvit, ko se ohladi, dodaš koščke sadja in recimo smetano. Lahko žele, ko je mlačen, zmešaš s stepeno smetano. Lahko pa s kakšno rastlinsko smetano... Kar pogumno v kreacije, jz vedno bolj delam iz fraj glave. Namesto biskvita tudi že delam podloge iz polnozrnatih piškotov... 1 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 15. november 2013 Prijavi Deli 15. november 2013 Zanimivo Silvija, si bom zapomnila *** Danes pa telečji zrezki, z pirejem iz krompirja, korenja in pastinaka ter obvezno skleda endivije. Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.