nataly 24. januar 2014 Prijavi Deli 24. januar 2014 Pred snegom sem še včeraj nabrala regrat in motovilec. Tak, da bo ali eno ali drugo. z nečim zraven. Nisem še pogruntala.Me bučna juha tudi mika. ali pa bilo kaj iz buče - cele tri so mi še ostale. 5 pa sem jih odnesla na humosni kup. so nagnite ratale. 1 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 24. januar 2014 Prijavi Deli 24. januar 2014 Ko sem imela kruhomat, so bili priloženi recepti. Eden je vseboval nekaj zdroba oziroma drobtine - cca 100 g ali nekaj podobnega, namesto moke dodaš tole. To je edini kruh, ki je dejansko prišel dosti užiten iz tistega aparata. Nato je enkrat aparat gladko crknil... Že spet se mi lušta krvavic. Pa repe z ocvirkihttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/yuma.gif. (Pa sem ravno po sendviču).http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon27.gif Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silica 24. januar 2014 Prijavi Deli 24. januar 2014 Nadrobljen kruh sem potopila v jogurt, zdaj se namaka malo... pozna večerja ob TVju, upam, da je kaj pametnega, Seks v mestu sem že zamudila http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ermm.gif Citiraj Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college? ~ This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 26. januar 2014 Prijavi Deli 26. januar 2014 Ma bom kar tu vprašala. Kako zrihtate granatno jabolko brez da poškropite celo steno, umažete vse puloverje ipd?http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/inno.gif Danes bom pa prišla na svoj računhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. januar 2014 Prijavi Deli 26. januar 2014 Kako zrihtate granatno jabolko brez da poškropite celo steno, umažete vse puloverje ipd?http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/inno.gif če bi se to dal, pol verjetno ne bi blo granatno http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/inno.gifhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png 4 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 26. januar 2014 Prijavi Deli 26. januar 2014 Hehe. Sama zbrskam sladke koščice ven v umivalniku z malo žličko...kljub temu šprica in tega zato ne počnem v najlepši bluzi . Drugače pa, sem se spomnila zadnjič in miksala smetano kot v gostilni..un, ki je zmagal...what ever...sem gledala tu in tam...posodo za miksanje je ovil s prozorno folijo za zavijanje, pa nekako metlice naštimal vmes in miksal. No, jz tud miksam tako, da posodo postavim v umivalnik, po pa ne tako daleč nese http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 26. januar 2014 Prijavi Deli 26. januar 2014 Zarežem tko kot pomarančo, spodaj in zgoraj naokrog, pa 4 črte počez, ne pregloboko, ravno tolk, da pride do pešk in jih še ne prerežeš ...Potem pa v umivalniku 'razlomim' na tiste 4 dele, tko kot bi jabolko hotel z roko na pol dat, pa stran od sebe držiš ...Potem pa eno malo večjo posodico in pred tv in lepo peškice ven pobiraš in uživaš ... Če rabiš vmes še manjše koščke spet prelomiš tako, da držiš samo za zunanjo lupino, da ne stiskaš pešk .. Pa ja, vseeno ni treba naj svilene bluze oblečt 2 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 26. januar 2014 Prijavi Deli 26. januar 2014 Očitno sem pač neroda po difoltu. Počasi bom za takšne podvige potrebovala delavsko banduro. In beljenjehttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/inno.gif. Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. januar 2014 Prijavi Deli 27. januar 2014 Ma bom kar tu vprašala. Kako zrihtate granatno jabolko brez da poškropite celo steno, umažete vse puloverje ipd?http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/inno.gif Danes bom pa prišla na svoj računhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gifjaz tudi kot pravi, prerežem štiri krat, potem pa nadrobim v skledo, pa zraven še jabolka narezana, kivi, pomaranče, hruške ali kaj pač še je in potem mažemo pred tv. granatno jabolko ful paše v sadne solate. (en tak poriv da hehe). Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. januar 2014 Prijavi Deli 27. januar 2014 Bile pa v petek res bučne. Najprej bučno juho (na čebuli in česnu podušila bučo, jo zalila kuhala, zmiksala in kislo smetano za konec). pa kruhove kockice gor. potem bučne polpete in motovilec, za ziher pa še bučni štrudl.Ma da je vse kap, ker vse v oranžnem bilo...ampak buča je bila velika in nekaj sem jo nakockala in dala v skrinjo, nekaj tudi naribala in v skrinjo s preostankom.tak, da naslednjič ne bo vse v buči.Za danes pa še iščem ideje. 1 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 27. januar 2014 Prijavi Deli 27. januar 2014 pri nas pa ostanki büjte repe. Pa motovilec s koruzo 1 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. januar 2014 Prijavi Deli 27. januar 2014 Bentiš, na tržnici kupila četrt kile regrata v soboto .. včeraj se ga spravila pripravljat, kao že spucan, samo ga je teta zgleda že sredi tedna nabirala .. sem eno uro gnile listke ven zbirala, da bi bilo isto, kot če bi ga šla sama pod sneg nabirat .. Pol me je pa itak minilo. Bo danes za kosilo. Jajca in krompir že skuhani, samo pogrejem vse skupaj za zgodnjo večerjo .. Potem bo pa jota. Zaradi mene lahko do konca tedna. Samo pri nas ta največji lonec ne zdrži več kot dva dni .. Pa še včeraj sva s tamalo napadli surovo kislo repo, kar tko iz vrečke, tko da je že pol manjka Sem ji dala za poskusit pa je primlaskala nazaj: mami, to je zelo dobro, in potem hodila po še in še in še Faca mala 3 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silica 27. januar 2014 Prijavi Deli 27. januar 2014 Šampinjoni z avokadom. Tista avokadova peška je čisto preveč izmuzljiva, upam, da mi je uspelo spravit madeže iz tanartaboljših hlač http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/party.gif sej, prav mi je, če se mi že preoblačit ne da, bi si lahko vsaj birtah nadela Sam še Pico nej pride sem pisat, potem sem pa videla vse in lahk tud umrjem http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/linktongue.gif 3 Citiraj Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college? ~ This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 28. januar 2014 Prijavi Deli 28. januar 2014 Po mojem je bil regrat nabran že kar pred nekaj časa - ker v šumeči vrečki v hladilniku kar počaka. Jaz sem ga nabrala v petek, pa je bil včeraj še kot novi. ok..je pa res, da imam jaz neočiščenega not. Ker je le malo korenine zraven in vseeno dalj počaka. Če pa očiščenega dam not, je tri štiri dni tudi kot nov, pač malo ovenel. Nekaj na žlico bo. Iščem ideje. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. januar 2014 Prijavi Deli 28. januar 2014 Pri nas jota, naročila I. da skuha zvečer, ko sem jaz dajala tamalo spat. In ne več ven prišla . Ja, tud jaz mislim, da je bil par dni prej nabran, ponavadi drži v hladilniku.. ma ja, za eno kosilo včeraj je bilo, čist fajn. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 29. januar 2014 Prijavi Deli 29. januar 2014 Pozabila dat iz zamrzovalne skrinje piščančja prsa s kostjo, jah nič, bo pa zelenjavna mineštrica brez mesa http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/rolleyes.gif Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. januar 2014 Prijavi Deli 29. januar 2014 Evo, ostalo ravno za dva krožnika jote in sem si spakirala za malico za v službo. Pa en kos ajdovega štruklja s skuto, se nona potrudila in naredila zelo, zelo ajdove za vnukinjo, brez bele moke Za kosilo se namaka basmati, upam, da se je I. spomnil dat jetrca odmrznit, preden je šel v službo ... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boudika 30. januar 2014 Prijavi Deli 30. januar 2014 Če koga zanima ...http://www.4letnicasi.si/narocanje/ Pa včeraj sem noro dober kruh spekla - pol ržene in pol pirine, s sodo bikarbono ... Samo tamala pogreša marmite http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Je rekla zjutraj, da kruh še ni pečen, ker ni marmite gor namazan, faca http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Rženopirin kruh - je v redu brez pšenične moke? Za ržen in pirin kruh so me vsi prepričevali, da je preveč zbit brez dodane pšenične moke, pa nisem niti šla testirat Je soda bikarbona dovolj za rahel kruh, ali je treba še kaj dodat - jogurt, sok limone, kaj podobnega? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 30. januar 2014 Prijavi Deli 30. januar 2014 Jaz bom pa poskusila nabrati energijo, da skuham prašičevo juho: kolerabo, repo, rumen koren, rdeč koren, pa cvetačo, pa sol in čau. Pujsa, ki bo to jedla, sem jaz. bivša sodelavka je s prašičjo prehrano (koleraba, repa, korenje, zelje ipd.) shujšala 20+ kg. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. januar 2014 Prijavi Deli 30. januar 2014 Rženopirin kruh - je v redu brez pšenične moke? Za ržen in pirin kruh so me vsi prepričevali, da je preveč zbit brez dodane pšenične moke, pa nisem niti šla testirat Je soda bikarbona dovolj za rahel kruh, ali je treba še kaj dodat - jogurt, sok limone, kaj podobnega? Mislim, ni rahel in puhast kot trgovinski, ampak takega jaz že tako dolgo nisem jedla, da sploh ne vem več kako zgleda Hecam V redu je, ni zbit. Dala sem približno pol - pol, malo več ržene kot pirine, pa isto količino radenske in eno žličko sode. Pa sol in olje. Pa v modelček pečt, ker je tekoča masa. Na koncu, tik pred pečenjem, sem zdaj 2x zlila not še žličko kombučinega (ali kateregakoli) kisa, naj bi bilo še bolj rahlo, samo nimam občutka, da je kaka pretirana razlika. Ne naredi pa nobene spremembe v okusu, tako da škodi tudi ne. 2 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia II 30. januar 2014 Prijavi Deli 30. januar 2014 pečem ajdov kruh z orehi-kr v kruhomat fliknem vse not pa čakam orehe kr z nojžčem nasekljam 1 Citiraj Obečanje ludom radovanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 31. januar 2014 Prijavi Deli 31. januar 2014 pečem ajdov kruh z orehi-kr v kruhomat fliknem vse not pa čakam orehe kr z nojžčem nasekljamjoj, TEGA bomo dans pekli! V kruhomatu, jasno, dragi se ne da in bo sprobal vse (ne)možne kombinacije, pa nejjj, sam da se men ni treba ukvarjat s kruhomatom danes bom kuhala büjto repo, bo še za jutri; mam zdej finega dobavljača/mesarja svinjskih kosti (kmet), dajo tak dober okus, sej mesa še za Razbojnika ni (za)dost, no, okus je pa http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gifhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif za malico tle v službi bodo beljakovine http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png(mix skute, medu, tahinija) http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ylflower.gif Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 31. januar 2014 Prijavi Deli 31. januar 2014 Pri nas pa že odločeno -gobja juha in ajdovi žganci. Mi se sline že par dni cedijo. 1 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silica 31. januar 2014 Prijavi Deli 31. januar 2014 Krompirjeva frika, zraven endivija. Za večerjo pa koruzni žganci in jogurt. Citiraj Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college? ~ This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 1. februar 2014 Prijavi Deli 1. februar 2014 Mmm Silica, tvoj jedilnik je čisto po moji furmi. Kako pa narediš krompirjevo friko? Mam rada krompir na vse načine..zato je ziher dobro. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.