Silica 3. marec 2014 Prijavi Deli 3. marec 2014 Če odštejem tisto malo nutelle, danes precej lahkoten jedilnik - citrusi, banane, korenje, čaj, med.... Citiraj Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college? ~ This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 3. marec 2014 Prijavi Deli 3. marec 2014 Ekola danes rakci v paradižnikovi omaki in široki rezanci...za solato sem pa skuhala rdečo peso http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif 2 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. marec 2014 Prijavi Deli 4. marec 2014 mamo še bujto repo. Pa fuuuuul očiščenega regrata sem dobila, tako da bo še to. 1 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 4. marec 2014 Prijavi Deli 4. marec 2014 mamo še bujto repo. Pa fuuuuul očiščenega regrata sem dobila, tako da bo še to. Pa kva je s tabo. Furt na furt bujta repa. Pa kolk si ti tega skuhala? Če bi bla repa fajn, bi mel zajc sto kil. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_kisses.gif 1 Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boudika 4. marec 2014 Prijavi Deli 4. marec 2014 Folk, jaz sploh ne vem, kaj je to bujta repahttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ohmy.png , vi pa kar naprej o temhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ohmy.png , saj nismo vsi Prekmurcihttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/flirt.gif . A ste vsi samo na etno hrani? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 4. marec 2014 Prijavi Deli 4. marec 2014 Folk, jaz sploh ne vem, kaj je to bujta repahttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ohmy.png , vi pa kar naprej o temhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ohmy.png , saj nismo vsi Prekmurcihttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/flirt.gif . A ste vsi samo na etno hrani?Boudika, ti sam klofaj na internet...pa se boš "nafčila". Moja snaha jo je hotla, evo, pa smo jo skuhali zanjo lani prvič...in ugotovili, da je dobra http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png 1 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boudika 4. marec 2014 Prijavi Deli 4. marec 2014 http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png lahko klofam internet http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png , samo ne vem, če me boste prepričali 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. marec 2014 Prijavi Deli 4. marec 2014 Pa kva je s tabo. Furt na furt bujta repa. Pa kolk si ti tega skuhala? Če bi bla repa fajn, bi mel zajc sto kil. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_kisses.gifv sob ni bila ne meniju, je bila pa včeraj in je danes. Z bujto repo je tko kot z joto, segedinom, bobiči ali kavro; enkrat tedensko (skoraj) mora bit, pa malo pujsetine not mora tudi stopit in ja, ko jo kuham, jo skuham za dva dni. Pujsove barve pri nas zastopa panceta ali presne svinjske kosti, včas pa tudi samo prekajena svinjska koža (ostane od pancete) ali ocvirki. Idealka bi seveda bila oglodana pršutova kost, sam kaj, ko je do nje (taprave!!!) težko prit http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/bucktooth1.gif sem si zamislila, da pri nas preveč mesa pojemo, pa zdaj težim z manj mesno hrano; če hočem doživet 120 let http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ylflower.gif 1 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silica 4. marec 2014 Prijavi Deli 4. marec 2014 Pojedla še en krof in 3/4, več pa ni šlo http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/bucktooth1.gif jutri pa kao praznično kosilo, francoska solata. V petek bo treba delat torto za 8. marec / afeže, v soboto pa menda še kaj za naslednji dan (pride žlahta). Flancati letos odpadejo (še dobr http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/Whatever_anim.gif ) 2 Citiraj Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college? ~ This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 5. marec 2014 Prijavi Deli 5. marec 2014 rakci v paradižnikovi omaki ... sliši se skoraj kot astrologija ... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.pngmanjka še samo jupitrova salata ... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/yes.gifhahaha sej, če bi vedla na kateri tržnici se jupitra dobi bi ga tud probala http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png Danes se sploh ne morem spomnit kaj bi naredila za kosilo...verjetno juha s koromačem, za glavno jed pa nimam pojma... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 5. marec 2014 Prijavi Deli 5. marec 2014 bučina juha, regrat s toplim krompirjem in hrenovke Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. marec 2014 Prijavi Deli 6. marec 2014 regrat z ocvirki in jajcem, za mesoljubce pa še prekajena klobasa Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 6. marec 2014 Prijavi Deli 6. marec 2014 Jaz sem včeraj skuhala plat delicieux de porc pot in ga bom danes jedla cel dan. Mmmmmmm, delišs. Prevod: gre za svinjski lonec: koleraba, koren, zelje, zelena. mmm, bosanski lonec...sam da je francoski.....naaajs http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif pr nas pa gorenjski lonec...vse isto, sam brez porca Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 6. marec 2014 Prijavi Deli 6. marec 2014 Včeraj je bilo bolj fajn kuhat.Posthttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 7. marec 2014 Prijavi Deli 7. marec 2014 Ponovno cel teden brez mesa in prov paše...sicer sem bolj na solatah in testeninah te dni...včeraj dobila štajerski regrat in ga bom verjetno s krompirjem pripravila...zraven pa še kakšen cmok (tokrat kupljeni)... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. marec 2014 Prijavi Deli 7. marec 2014 regrat z vsem kar je v hladilniku pa rižev narastek Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. marec 2014 Prijavi Deli 7. marec 2014 Evo, sem sčarala segedin. Manjka mi krompir zraven(kruha ni) pa se mi ne da čakat, da se skuha, ker grem na sprehod. Jota je še vedno boljša. Ko pridem nazaj me pa čaka peka kruha in najbrž kak narastek iz prosene kaše ali kaj takega. Sem jo dala včeraj namočit, se moram še odločit čemu je namenjena ... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. marec 2014 Prijavi Deli 7. marec 2014 Ja, to moj dragi dela velikokrat (brez recepta ) .. Al pa variacije na temo - poduši jabolka in par krhljev pomaranče, potem kar zraven doda pirin gres ali kaj podobnega (tudi s polento gre) in malo vode in kuha pokrito, dokler ni skuhano .. Potem pa med, rožičev prah, sladko/kislo smetano čez ... Ko smo pri orehih, včeraj našla eno vrečko pozabljenih v omari, smo si privoščili po dolgem času pirine široke rezance z maslom in mletimi orehi ... 1 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 7. marec 2014 Prijavi Deli 7. marec 2014 Jaz bom danes tudi orehe, cela jedrca, samo še 45 minut počakam, da se speče kruh. Prvič (prej je nisem nikjer dobil) bo kruh z ječmenove moke. Pa če kdo ve, kje se da kupiti ovsena, se priporočam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silica 7. marec 2014 Prijavi Deli 7. marec 2014 Mi tud joto http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Ovsena moka: http://www.si-eko.si/eko-ovsena-moka-500g http://www.malinca.si/trgovina/oves/ovsena-moka-1kg.html 2 Citiraj Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college? ~ This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. marec 2014 Prijavi Deli 8. marec 2014 Evo, spet kuhalni vikend. Jota se tokrat kuha v naj, največjem loncu, ker moram porabit par kg repe pa jutri pridejo verjetno eni na obisk in kosilo pa še tašči bom najbrž nesla, ker sem danes nekaj obljubljala. Če pa po sreči kaj ostane, gre pa v zmrzovalnik, vsaj ena porcija. Mi manjka med tednom kaka taka stvar za na hitro pogret v zmrzovalniku ... Proseni narastek s slivami in jabolki se bo zdajle začel delat, kisli kruh se pa poca že od zjutraj in bo šel v pečico najbrž kar zdajle, da bo bolj na izi, da bo še kdo jedel. Če bi bilo po moje, bi vsaj do jutri še počakal Jao, ura je pa že skoraj 11 ... Tamala ni hotla zaspat http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/huh.png 1 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silica 9. marec 2014 Prijavi Deli 9. marec 2014 Danes regrat; ali bo s krompirjem ali z jajci, je še stvar debate (v moji glavi ) 4 Citiraj Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college? ~ This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. marec 2014 Prijavi Deli 9. marec 2014 najbrž bo divja debata ... če neo od regrata podivjala....bo pa od tvojih komentarjev....hehe 3 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 9. marec 2014 Prijavi Deli 9. marec 2014 Nedavno ste se navduševali nad italijanskimi dobrotami na Lj tržnici. Ravno videla plakat, da sejem poteka od 12. - 15. marca na Pogačarjevem trgu. 1 Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. marec 2014 Prijavi Deli 9. marec 2014 Heh, odkar Pico tam nekaj benti nad kuharcami, se prav potrudim vsak dan priti napisat kaj semle Jota za 3x pripravljena, da gre v zmrzovalnik. Sem morala oprat ta veliko posodo in dat govejo juho kuhat, ker mi je noro zadišala danes .. BIli na obisku pri moji babici, tamala jedla preden smo šli, med potjo nekaj grickala, tam pa .. čisto potihem, ampak ravno dovolj glasno, da je mama slišala: mami, lačna sem. Itak, mama je skoraj pozabila, da ji čisto vsakič, ko pridemo (ker ponavadi v nedeljo) na mizo da en krožnik goveje juhe z domačimi rezanci http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.pngIn je bilo juhe res samo še za tamalo, tko da je bilo na poti domov odločeno, da jutri juha nujno Naredila ful dober narastek iz prosene kaše. Nič sladkorja, sem pa zmiksala 15 zmrznjenih in 15 suhih sliv v marmelado in nalila po sredini, pa še naribana jabolka čez in je noro dobro. 2 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.