Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

jaz tud - cist shizim na paradajz, ja, sam Pravega jasno. ;) :)

imam tolk dolgo sezono paradajza, ful mescev sam paradajz jem. x:o)x

na papriko pa recimo tolk ne shizim. pa ceprav jo maram. peceno mam najrajs, pa tud vlozene, kisle, a pecene, so mi dobre.

frendica me nekaj vabi na kosilo... jaz pa nic lacna... (ko sem glih zgrickala onele kruhke pa se jabuk).

jabolka - ce so dobra, jih ful pojem, sicer mi obvisijo, pa jih pol dolg ne kupim... zdaj so pa tolk dobra... :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

...dons mam post... cel dan sam makovke... x:px x:px

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Ocvrt sir, pomfri (vse na olju x:Dx )

pa mix solata (nic olja x:Ix ) : zelena solata, fullll cesna, nariban sir, navaden jogurt, kis pa sol x:px

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Jaz sem vcas cist shizila na makovke, samson. xDDx

..jaz ze od nekdaj usekan na makovke... zgleda da poudarjen neptun v chartu res seka na to sceno... x;)x x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Ocvrt sir, pomfri (vse na olju  x:Dx )

pa mix solata (nic olja  x:Ix ) : zelena solata, fullll cesna, nariban sir, navaden jogurt, kis pa sol  x:px

Zdejle kuj šibam nekam na ocvrt sir!!! x:px x:px x:px mljac

Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno.

<{POST_SNAPBACK}>No vidiš kle bi se pa super lahko dopolnjevala.. ti bi kuhala vse ostalo, jaz pa kvašene stvari pekel... hmmm a čma kako gostilno odpret, tko v smislu domače in zdrave prehrane... kaj misliš?

:palec: Se strinjam Ebor x;)x .....Kdaj začneva z načrtovanjem? x?x x:o)x

Danes sem bla cel dan na sadju, zdajle pa uničujem še sadni jogurt.

Smisel življenja je največja sreča

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>:palec: Se strinjam Ebor x;)x .....Kdaj začneva z načrtovanjem? x?x  x:o)x

Danes sem bla cel dan na sadju, zdajle  pa uničujem še sadni jogurt.

Se lahko pridružim. :8): Pokličemo dame na enotedenski seminar, jih shujšamo za kilo na dan in to tako, da bodo kuhale same po naših navodilih x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Se lahko pridružim. :8):  Pokličemo dame na enotedenski seminar, jih shujšamo za kilo na dan in to tako, da bodo kuhale same po naših navodilih x;)x

x:Dx x:Dx x:Dx Misliš, da bi se me kar tako dale pretentati.....Bi me dale vam inštrukcije o kuhanju, pa bi vi plesali tako kot bi me hotele..... x;)x :palec: HM, :inocent: nekam fajn se tole sliši....Je katera za to varianto? x?x x:Dx :vragec:

p.s. kar se pa peke tiče x?x ....v tem se pa čisto podredim in naredim tako kot rečete x!x ....Samo, da bo uspelo x8Dx :palec: .....

Smisel življenja je največja sreča

Se lahko pridružim. :8):  Pokličemo dame na enotedenski seminar, jih shujšamo za kilo na dan in to tako, da bodo kuhale same po naših navodilih x;)x

:palec: vov, tole pa ni kr tko.

je pa res, da smo velikokrat nezadovoljni (ne le ženske), in ko že dosežemo ta svoje, hočmo spet nekaj več.

Misliš, da bi se me kar tako dale pretentati.....Bi me dale vam inštrukcije o kuhanju, pa bi vi plesali tako kot bi me hotele..... x;)x  :palec: HM,  :inocent: nekam fajn se tole sliši....Je katera za to varianto? x?x  x:Dx  :vragec:

p.s. kar se pa peke tiče x?x ....v tem se pa čisto podredim in naredim tako kot rečete x!x ....Samo, da bo uspelo x8Dx  :palec: .....

bravo, zakaj pa ne. šola sestre nikoline pa tudi nekaj velja, pa mamina kuhinja x^x ,...

se pustimo vodit, definitivno :palec:

Ste me z vso tole debato o kruhu pripravli do tega, da ga bom res probala sama naredit..''Na roke''.. hja, enkrat, ko bo cas :o|o: Mi je pa danes tako dober uspel, sem enkrat za stos samo belo moko in malo rzene dala..

<{POST_SNAPBACK}>Trenutno sendvič z maojnezo, šunko, sirom, paradajzom, pa mislm da so sladki feferoni še not.  x:px

Za pol pa še ne vem, kaj bom ustvarla.

Aliana in Ebor, se priporočam za kako salamco, če bo odveč?  :inocent:

Bomo naredili MiniPoliLuninPiknik x^x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>x:Dx  x:Dx  x:Dx Misliš, da bi se me kar tako dale pretentati.....Bi me dale vam inštrukcije o kuhanju, pa bi vi plesali tako kot bi me hotele..... x;)x  :palec: HM,  :inocent: nekam fajn se tole sliši....Je katera za to varianto? x?x  x:Dx  :vragec:

p.s. kar se pa peke tiče x?x ....v tem se pa čisto podredim in naredim tako kot rečete x!x ....Samo, da bo uspelo x8Dx  :palec: .....

Pa ja, odpremo Lunin hotel. pa je x;)x :palec:

česa danes nam jedla: čevapov ob 00.05

in ne vem, če si znate predstavljat kakšna žrtev je to zame :eek:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...