Marsa 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 jaz tud - cist shizim na paradajz, ja, sam Pravega jasno. imam tolk dolgo sezono paradajza, ful mescev sam paradajz jem. na papriko pa recimo tolk ne shizim. pa ceprav jo maram. peceno mam najrajs, pa tud vlozene, kisle, a pecene, so mi dobre. frendica me nekaj vabi na kosilo... jaz pa nic lacna... (ko sem glih zgrickala onele kruhke pa se jabuk). jabolka - ce so dobra, jih ful pojem, sicer mi obvisijo, pa jih pol dolg ne kupim... zdaj so pa tolk dobra... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 ja, to je pa res zoprno... socustvujem... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 ...dons mam post... cel dan sam makovke... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 pičk, čivšva nona familja, kok sm laaaačn Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> ahh, to sm slišou zadnč enga šiptarja kok je kleu k je spuši kesh na ruleti in sm si kr zapomnu, pa sej si sam traparije zapomnem ampak lačn sm pa še zmer Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Včeri skuhala zelenjavno župco, brez suvate. Pa bo še za dons! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Ocvrt sir, pomfri (vse na olju ) pa mix solata (nic olja ) : zelena solata, fullll cesna, nariban sir, navaden jogurt, kis pa sol Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 pichk. odstekano... Jaz sem vcas cist shizila na makovke, samson. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Jaz sem vcas cist shizila na makovke, samson. ..jaz ze od nekdaj usekan na makovke... zgleda da poudarjen neptun v chartu res seka na to sceno... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ocvrt sir, pomfri (vse na olju ) pa mix solata (nic olja ) : zelena solata, fullll cesna, nariban sir, navaden jogurt, kis pa sol Zdejle kuj šibam nekam na ocvrt sir!!! mljac Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
twity 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 BLA NA FISH MACU Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>No vidiš kle bi se pa super lahko dopolnjevala.. ti bi kuhala vse ostalo, jaz pa kvašene stvari pekel... hmmm a čma kako gostilno odpret, tko v smislu domače in zdrave prehrane... kaj misliš? Se strinjam Ebor .....Kdaj začneva z načrtovanjem? Danes sem bla cel dan na sadju, zdajle pa uničujem še sadni jogurt. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 zaj so se jedli lignji pa ponfri pa solata mejšana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Ni bil ocvrt sir, je bil pa pohan puran. Tudi dobro Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Se strinjam Ebor .....Kdaj začneva z načrtovanjem? Danes sem bla cel dan na sadju, zdajle pa uničujem še sadni jogurt. Se lahko pridružim. Pokličemo dame na enotedenski seminar, jih shujšamo za kilo na dan in to tako, da bodo kuhale same po naših navodilih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se lahko pridružim. Pokličemo dame na enotedenski seminar, jih shujšamo za kilo na dan in to tako, da bodo kuhale same po naših navodilih Misliš, da bi se me kar tako dale pretentati.....Bi me dale vam inštrukcije o kuhanju, pa bi vi plesali tako kot bi me hotele..... HM, nekam fajn se tole sliši....Je katera za to varianto? p.s. kar se pa peke tiče ....v tem se pa čisto podredim in naredim tako kot rečete x!x ....Samo, da bo uspelo ..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Se lahko pridružim. Pokličemo dame na enotedenski seminar, jih shujšamo za kilo na dan in to tako, da bodo kuhale same po naših navodilih vov, tole pa ni kr tko. je pa res, da smo velikokrat nezadovoljni (ne le ženske), in ko že dosežemo ta svoje, hočmo spet nekaj več.Misliš, da bi se me kar tako dale pretentati.....Bi me dale vam inštrukcije o kuhanju, pa bi vi plesali tako kot bi me hotele..... HM, nekam fajn se tole sliši....Je katera za to varianto? p.s. kar se pa peke tiče ....v tem se pa čisto podredim in naredim tako kot rečete x!x ....Samo, da bo uspelo .....bravo, zakaj pa ne. šola sestre nikoline pa tudi nekaj velja, pa mamina kuhinja ,...se pustimo vodit, definitivno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 dons sva imeli za kosilo repo in doma narejene svaljke z drobtinami jutri pa bodo bucke v omaki, pire krompir in puranov zrezek *makovke, kolk sem to rada jedla Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Ste me z vso tole debato o kruhu pripravli do tega, da ga bom res probala sama naredit..''Na roke''.. hja, enkrat, ko bo cas Mi je pa danes tako dober uspel, sem enkrat za stos samo belo moko in malo rzene dala.. <{POST_SNAPBACK}>Trenutno sendvič z maojnezo, šunko, sirom, paradajzom, pa mislm da so sladki feferoni še not. Za pol pa še ne vem, kaj bom ustvarla. Aliana in Ebor, se priporočam za kako salamco, če bo odveč? Bomo naredili MiniPoliLuninPiknik Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Misliš, da bi se me kar tako dale pretentati.....Bi me dale vam inštrukcije o kuhanju, pa bi vi plesali tako kot bi me hotele..... HM, nekam fajn se tole sliši....Je katera za to varianto? p.s. kar se pa peke tiče ....v tem se pa čisto podredim in naredim tako kot rečete x!x ....Samo, da bo uspelo .....Pa ja, odpremo Lunin hotel. pa je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 a se bo delal javni razpis, a se gre v direktne pozive Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Bo Marsa povedala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 česa danes nam jedla: čevapov ob 00.05 in ne vem, če si znate predstavljat kakšna žrtev je to zame Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>česa danes nam jedla: čevapov ob 00.05 in ne vem, če si znate predstavljat kakšna žrtev je to zame Strašna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunny girl 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 danes imam post, nic jest, da se malo precistim.. dosti soka rdece pese in korencka.., njami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.