Aliana 13. marec 2014 Prijavi Deli 13. marec 2014 Gibanica super uspela, niti ne bo tako prevelik pladenj, ker je že skoraj pol manjka Dejansko se okus ne razlikuje kaj dosti od klasične, pečene. Kar se pa tiče testenin z bučo .. pa vse zafrknila, ker čez prelila še malo limonce (kao, v vseh teh thai receptih s kikiriki omako je limeta zraven) in je bilo obupno brezvezno kiselkasto ... NJah, več sreče prihodnjič. Sej dragi vse poje, sam sem morala zraven eno kislo faco gledat ... Danes bo rižota, nekakšna .. Se mi lušta riž že cel teden pa vsakič pozabim dat riž namakat .. Pa ena uvela solata je za porabit. Fajn bi bilo, če bi mi zneslo it še k mami regrat nabrat danes ali jutri, čeprav imam za danes bolj idejo, da popokam tamalo in greva v ZOO pogledat ... 2 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 13. marec 2014 Prijavi Deli 13. marec 2014 Danes bo rižota, nekakšna .. Se mi lušta riž že cel teden pa vsakič pozabim dat riž namakat .. Pa ena uvela solata je za porabit. Fajn bi bilo, če bi mi zneslo it še k mami regrat nabrat danes ali jutri, čeprav imam za danes bolj idejo, da popokam tamalo in greva v ZOO pogledat ...Riž namakat? Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 13. marec 2014 Prijavi Deli 13. marec 2014 Silvija, a nis prebrala linka, ki sem ga nalepila http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ohmy.png 1 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. marec 2014 Prijavi Deli 13. marec 2014 Vse namakat Ja, polnozrnat riž. Tko kot vse. Sam riž ma fajn sistem, ker ga ni treba tako dolgo (se lahko zjutraj spomniš) pa za še hitrejše skenslanje fitinske in ostalih antinutrientov se uporabi starter, tko da je tudi kake 4 ure dovolj namakanja.Starter nardiš tako, da riž daš namočit v vodo za par ur, potem odliješ in spereš, ampak dva deci tistega odlitega shraniš v hladilniku. Ko naslednjič pripravljaš riž, tole zliješ zraven in spet ponoviš postopek. Po ene 5ih namakanjih je tale vodica rahlo kiselkasta in že konkretno pomaga pri neke vrste hitri fermentaciji ... Se ne pokvari, jaz jo imam v hladilniku tudi po par mesecev, če nič riža ne uporabljam, ne spremeni okusa rižu ... Tko no, če koga zanima Cookie, bla čist vesela, da si ti nalepla link, ker drugače bi ga jaz morala Sem že na FBju težila s tem .. To je ta bejba, na katere predavanje sem zadnjič vabila, pa je v bistvu v tem intervjuju vse bistveno povedala. 2 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. marec 2014 Prijavi Deli 13. marec 2014 Tole se mi sliši pa čisto hudo. jah .. če si premisliš Jutri bo še, do torka pa dvomim, da bo zdržala Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 13. marec 2014 Prijavi Deli 13. marec 2014 Silvija, a nis prebrala linka, ki sem ga nalepila http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ohmy.pngAmmm....nope http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/edoom16.gif Bom popravla http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/bucktooth1.gif Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 13. marec 2014 Prijavi Deli 13. marec 2014 A link v tej temi, par postov nazaj? Intervju z Mojco Vozel? A vete babe, da glih po novem uživam pomarančni sok s konopljinim oljem, mogoče pa se mi zato tok manj lušta OH... Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 13. marec 2014 Prijavi Deli 13. marec 2014 evo, še enkrat, tut zame: http://www.siol.net/trendi/lepota_in_zdravje/zdrava_prehrana/2014/03/zdrava_prehrana_mojca_vozel_intervju.aspx 2 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 13. marec 2014 Prijavi Deli 13. marec 2014 evo, še enkrat, tut zame: http://www.siol.net/trendi/lepota_in_zdravje/zdrava_prehrana/2014/03/zdrava_prehrana_mojca_vozel_intervju.aspxHvala. Potem sem prav našla. Že dobi tudi v.d. snaha http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 14. marec 2014 Prijavi Deli 14. marec 2014 Nimam pojma kaj danes narest....moram pa porabit korenje, por in papriko...kakšna ideja? Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 14. marec 2014 Prijavi Deli 14. marec 2014 Hm, zelenjavno juho? Rižoto, testenine, ajdovo kašo, karkoli že z zelenjavno omako? Polnjeno papriko z zelenjavo? Pečeno zelenjavo v pečici s sirom? Zrezek z zelenjavno omako? Jaz sem bolj ali manj na špargljih zadnje dneve. 1 Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 14. marec 2014 Prijavi Deli 14. marec 2014 Korenje in papriko malo prepraži oziroma poduši na poru, dodaj kislo smetano, česen in peteršilj, premešaj, da se smetana (lahko tudi sladka za kuhanje) utekočini in dodaj kuhane polnozrnate špagete. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/bucktooth1.gif 1 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 14. marec 2014 Prijavi Deli 14. marec 2014 Hvala Anne in Silvija http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Ko sem priletela domov sem bila tako lačna, da nisem uspela pokukat sem. Dejansko sem začela sam rezat zelenjavo, vzela vok in ko se je zelenjava že pražila ugotovim, da se eni nudelni kuhanjo 15 minut. Ups to ne bo šlo, pol pa vidim zraven riževe rezance, ki ležijo že nekaj mesecev v omari. To pa zato, ker mi je brat napačne kupil pol so pa kr ostal tam. Do danes se jih nisem lotila, ker dejansko nisem vedela kako jih pripravit (vedno so prišli ven tko pocasti, da ni bilo za nikamor). In ekola danes si rečem, da jih bom za par minut namočila v vročo vodi potem pa sam prepražila. Na zelenjavo sem dodala še mal sojine in ostrigine omake in skupaj popražila še riževe rezance. Na koncu sem ožela še malo limone in je bilo fantastično. Tok dobr, da sem mal pretiravala s količino zaužite hrane, vendar ker so te riževi rezanci tok lahki ni take panike http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.pngDrugače pa presenečam samo sebe, ker ponavadi, ko ne vem kaj bi ni ravno uau karkoli pripravim. No tokrat je res uspelo http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/partyy.gif 4 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 14. marec 2014 Prijavi Deli 14. marec 2014 v sili hudič še muhe žre,pinka pa riževe rezance! 1 Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 14. marec 2014 Prijavi Deli 14. marec 2014 Hahaha, riževi rezanci sploh niso švoh. In s sojino omako so oh in sploh dobri. Jz sem enkrat na čebuli prepražla malo slanine, dodala in zdušila zelje, sojino omako in te rezance...razgrabili so jih. 1 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silica 15. marec 2014 Prijavi Deli 15. marec 2014 Se mi je zaluštalo nekaj sladkega in sem si skuhala slivov kompot http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png in ja, tudi jezik sem si opekla http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/lischy.gif pico bi, pa nimam kaj gor dat. Če me bo zeloooo skominalo, si jo naredim magar samo s čebulo Citiraj Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college? ~ This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 15. marec 2014 Prijavi Deli 15. marec 2014 Čemaževa juha. In polno tistih mandljevih italijanskih piškotovhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/inno.gif. Sicer pa šok, cene noro divje. Šop špargljev 5 EURhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ohmy.png! Če imaš srečo, ga dobiš za 4. Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 15. marec 2014 Prijavi Deli 15. marec 2014 Se mi je zaluštalo nekaj sladkega in sem si skuhala slivov kompot http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png in ja, tudi jezik sem si opekla http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/lischy.gif pico bi, pa nimam kaj gor dat. Če me bo zeloooo skominalo, si jo naredim magar samo s čebulo Pelatov tudi nimaš? Italijani so si jo itak delali samo s paradižnikom, česnom in baziliko... al pa sadno Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silica 15. marec 2014 Prijavi Deli 15. marec 2014 Sadna? Yuck! Paradajz je, pa še čebula je šla zraven in malo sira. Prav super je izpadlo Citiraj Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college? ~ This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 15. marec 2014 Prijavi Deli 15. marec 2014 Sadna? Yuck! Paradajz je, pa še čebula je šla zraven in malo sira. Prav super je izpadlo http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.pngJa, saj jz je tudi ne bi. Pač spomnila sem se, v mojih srednješolskih letih je bila popularna http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png Ma ja, sem čisto zadovoljna s pizzo s pelati, pa recimo papriko, olivami, čebulo....mmmm, najrajš bi jo zdaj šla pečt http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 17. marec 2014 Prijavi Deli 17. marec 2014 Kadar zamrznemo skuto, Sicer pa -- naredi test. Daj zmrznit za par dni eno porcijo, da vidiš kako se obnaša, če je ok, pokupi stricu zaloge .. Saj menda ne bo deložiral koz v enem tednu ... Poskusil, NO GO. Ko se odtali je takšno, ne tič ne miš, napol pasirana, napol... Danes pa po dolgem, dolgem času, zarečeni kruh. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 18. marec 2014 Prijavi Deli 18. marec 2014 Danes "pretiravala" z zeleno http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png Naredila ajdovo kašo s porom, zeleno papriko in špinačo (kar je v hladilniku in je treba porabit) ter eno skledo regrata z motovilcem + rdeč fižol, da ja ne bo vse zeleno.Moje kosilo danes po motu...zeleno ker te ljubim zeleno...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/love3.gif Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 18. marec 2014 Prijavi Deli 18. marec 2014 pri nas pa farfalle (pašta metuljčki) s šparglji v smetanovi omaki, pa velika skleda regrata in mladega radič(k)a. Za sladico pa domač sladoled; vsako jutro naredim malenkost viška zmešančka (danes banana, jabolko, pomaranča), ki ga vlijem v silikonske modelčke za sadni sladoled.Razbojnik namreč obožuje domač sladoled http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif 2 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boudika 18. marec 2014 Prijavi Deli 18. marec 2014 Sem spraševala za uporabnost artičok, poleg glavic - baje se sesekljana stebla, pomešana s česnom, peteršiljem in drobtinami uporabljajo za polnjenje artičok (nisem še poskusila), listi pa se posušijo in uporabijo za čaj. Ima že kdo kakšne izkušnje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silica 19. marec 2014 Prijavi Deli 19. marec 2014 Danes že nekaj pomaranč, banan, sezam & mandlje, pa košček čokolade. za kosilo polenta in fižol Citiraj Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college? ~ This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.