Pinka 28. januar 2015 Prijavi Deli 28. januar 2015 Med vikendom čarala z zelenjavno kremno juho in našla eno boljših kombinacij - brstični ohrovt, korenje in por pa še en manjši krompirček. Noben niti opazu, da je ohrovt not. Vsi z veseljem pojedli Danes pa ponovim vajo z to juhico za predjed, glavna jed bodo pa bučni njoki z bazilikinim pestom + zvrhana skleda solate z radičem in nastrganim korenčkom. Že komaj čakam. Včeraj sem delala čokolado - kakavovo maslo, presni kakav, kokosov sladkor, rožičeva moka z goji jagodami in mandeljni. Je bila pa malo grudasta tako, da drugič sladkor zmeljem. No obiski niso imel nič proti, pa moja pikica tudi ne tko, da smo jo 1, 2, 3 zmazal 2 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 28. januar 2015 Prijavi Deli 28. januar 2015 Pol ga sedaj verjetno obožuješ Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. januar 2015 Prijavi Deli 29. januar 2015 Jelenov bocnik v cebulni omaki s krompirjem in korenckom, kos parjene buce zraven, solata iz mladega radica.. evo, to je point slow cookerja, tole (razen solate) sem zjutraj v 15 minutah olupila in narezala, dala v lonec, in to je to. Se že celo dopoldne s tamalo z drugimi stvarmi ukvarjava, zdaj bomo vsak eno banano in sibamo v trgovino, ko pride tata domov, je pa vse ready. Tamala si zazelela pesin sok in je zdajle socila peso in potem pomivala sokovnik pol ure.. sem vmes nekaj tecnarla, da ne bo ona pomivala, ker se bo samo igrala z vodo in bo živa packarija.. pa me je vprašala zakaj ne sme, ce bo pa pazla.. in ja, v bistvu good point. Zakaj ne bi smela? Sva pac potem se vso vodo po kuhinji pobrisali.. 3 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 29. januar 2015 Prijavi Deli 29. januar 2015 Pri nas pa: sveža kostna juha z zakuho. Danes zjutraj sem jo očistila, kuhljala se je pa včeraj cel popoldne in do polnoči. Vmes smo šli še h frizerju, po vrnitvi sem pa timer nastavila kdaj sem mora ugasnit. Me matrajo kozjanski ajdovi krapi http://okusno.je/recept/ajdovi-krapi že nekaj časa, sestavine imam doma, morda jih pa danes končno naredim http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/whistling.gifsam ne bom dala na koncu ocvirkov, temveč kislo smetano in žličko brusnične marmelade. 1 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
omar 29. januar 2015 Prijavi Deli 29. januar 2015 Pri nas pa: sveža kostna juha z zakuho. Danes zjutraj sem jo očistila, kuhljala se je pa včeraj cel popoldne in do polnoči. Vmes smo šli še h frizerju, po vrnitvi sem pa timer nastavila kdaj sem mora ugasnit. Me matrajo kozjanski ajdovi krapi http://okusno.je/recept/ajdovi-krapi že nekaj časa, sestavine imam doma, morda jih pa danes končno naredim http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/whistling.gifsam ne bom dala na koncu ocvirkov, temveč kislo smetano in žličko brusnične marmelade.Meni se zmeri sline cedijo ko te berem. In vsakič znova grem gledat tvoj chart da se spet in spet prepričam da bi morala ti met svojo gostilnco, za katero ne dvomim da bi bla skoz polna. In zmeri se zgrozim nad tvojim Satkotom notr, ki ma za povrh še kvadrat s tvojo Lunco....a vendar si astrološko šolski primer kako tretjo mora met dobra kuharca. Čestitke. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/OK-thumb.gif 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 29. januar 2015 Prijavi Deli 29. januar 2015 Meni se zmeri sline cedijo ko te berem. In vsakič znova grem gledat tvoj chart da se spet in spet prepričam da bi morala ti met svojo gostilnco, za katero ne dvomim da bi bla skoz polna. In zmeri se zgrozim nad tvojim Satkotom notr, ki ma za povrh še kvadrat s tvojo Lunco....a vendar si astrološko šolski primer kako tretjo mora met dobra kuharca. Čestitke. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/OK-thumb.gifHvala.Ampak zdej mi boš moral razložit kaj je z mojim Satkom oz. kako ga shendlat, da se nauva pobila med sabo. 1 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
omar 29. januar 2015 Prijavi Deli 29. januar 2015 Hvala.Ampak zdej mi boš moral razložit kaj je z mojim Satkom oz. kako ga shendlat, da se nauva pobila med sabo.Lej, jst sm trdno prepričan, da si ti najbrž edina tu na forumu, k si Satkota zgleda enkrat tolk zabila nazaj, da si pr tebi ne upa niti pisnt več in da je totalno obupal nad tabo in da zdej jajca vse nas ostale tu na forumu še namesto tebe. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.pngZakaj pa misliš da midva s Ceres tolk pizdva čez njega.http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png K sva še tvojo porcijo pobrala. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_blush.gif 4 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 29. januar 2015 Prijavi Deli 29. januar 2015 http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/em119.gif http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/em119.gif Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 29. januar 2015 Prijavi Deli 29. januar 2015 Jelenov bocnik v cebulni omaki s krompirjem in korenckom, kos parjene buce zraven, solata iz mladega radica.. evo, to je point slow cookerja, tole (razen solate) sem zjutraj v 15 minutah olupila in narezala, dala v lonec, in to je to. Se že celo dopoldne s tamalo z drugimi stvarmi ukvarjava, zdaj bomo vsak eno banano in sibamo v trgovino, ko pride tata domov, je pa vse ready. Tamala si zazelela pesin sok in je zdajle socila peso in potem pomivala sokovnik pol ure.. sem vmes nekaj tecnarla, da ne bo ona pomivala, ker se bo samo igrala z vodo in bo živa packarija.. pa me je vprašala zakaj ne sme, ce bo pa pazla.. in ja, v bistvu good point. Zakaj ne bi smela? Sva pac potem se vso vodo po kuhinji pobrisali..http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png Zdej razumem kako da nimaš težav pri vzgoji.. pesin sok špinača, potem pospravi sobo naredi domačo nalogo se stušira in gre spat, aja vmes pa še rože zalije in prah pobriše in to počne od drugega leta starosti.. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/love3.gif http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/partyy.gif Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 29. januar 2015 Prijavi Deli 29. januar 2015 lej, sej bi lahko napisal, da ne veš; ampak dobro, tut tko se fajn (pre)bere http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/listen.gif 1 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
omar 29. januar 2015 Prijavi Deli 29. januar 2015 Omar, kuharica pa tretja? Zakaj? To je dvojčkova hiša... prej bi rekla serija 2 - bik.Pišuka, bomo raznesli to astrologijo pošasi zgleda na vse teme tu. Bo Pornič res najel počasi kakga odvetnika. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png Lej tko je s tem. ne smeš vedno gledat vse iz tradicionalne prespektive, tretja je seveda predvsem hiša komunikacije, zbiranje informacij, deljenje informacij, psihološko bi rekli prpravljenost, da dopuščamo perceptivno dvosmiselnost in neodrejenost. Pa whatever zdej to strokovno pomeni. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/hypnodisk.gif Zame je to dejansko hiša percepcije, se pravi sprejemanje informacij, vtisov, potreb in oplemenitenje teh vtisov ter njih vračanje nazaj. Zadovoljevanje potreb, tko sluha, kot vida kot tut okusa. In če pogledaš kaj daja piko na i romantičnemu večeru v dvoje, kar spada v domeno tretje? Večerjica, v soju sveč, v vibrajočem pričakovanju nečesa, v sproščenosti, v zadovoljevanju vseh brbončic. Sploh pa še če ti kuha Cookie. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 29. januar 2015 Prijavi Deli 29. januar 2015 Cookie rajši kaj prej skuha v glavi, predno se loti realizacije. In jo vsako odstopanje od ideje(=preizkusa v glavi) do realizacije totalno razočara.Tako so nekateri v RL še danes prepričani, da sem izvrstna zastrupljevalka, čeprav je bil v resnici krivec trebušni virus http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon26.gifResnična anekdota iz RL:Ko je dragi bil še pripravnik v prvi službi, se je nekega dne izgovoril pri svojem šefu, da mora danes pa RES pravočasno domov (običajno so bila takrat 2-3 urna podaljšanja delovnega časa čez rok). Ker mu bom jaz skuhala kosilo (prvo, uradno).Jaz sem za tisti dan pripravila jagnjetino izpod peke, po nekem maroškem receptu (http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_rolleyes1.gif ), ki je mdr. zahteval enodnevno mariniranje v mareličnem jogurtu.Rezultat (romantičnega) kosila/večerje je bil njegova 14-dnevna bolniška.bruhanje.driskanje.press Danes me taisti recept ne bi zanimal niti toliko, da bi ga prebrala do konca. Vmes sem "izpopolnila" tehniko okušanja/združevanja okusov v glavi. Zdej vadim razčlenjevanje okusov na osnove v reali http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_wink.gif (tp, da razberem iz kakih sestavin sestoji jed in v približno kakem zaporedju so bile zmešane).Integrali in odvodi http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_shock.gif 6 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
omar 29. januar 2015 Prijavi Deli 29. januar 2015 Waw, a to vse bejbe za osvojit tipa uporabljate pečenega jagenčka v pečici, izpod peke......karkoli že. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ohmy.png Mi je ful znano to no......http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/bucktooth1.gif Razen posledic. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gifA oki, glej na to through the bridge side of life. Vseeno si ga osvojila, se pravi te fuuuuul ljubi. Kljub težki preizkušnji na začetku. Je že iz tapravega testa. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 29. januar 2015 Prijavi Deli 29. januar 2015 Jah da ste potem pohlevni kot jagnje http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png. Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
omar 29. januar 2015 Prijavi Deli 29. januar 2015 Jah da ste potem pohlevni kot jagnje http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_sneaky1.gif Počasi bi moral tebe en naučit kdo je Boss. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/whistling.gif Hehe...... pri meni pa lohk samo posodo od špagetov pomije.... in glede na to, da mam Marsa v drugi, vztrajam, da je to bolj v domeni 2. kot 3 hiše. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.pnghttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png Pr meni je kuhanje v domeni pete pol, k ga mam v peti. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 29. januar 2015 Prijavi Deli 29. januar 2015 http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/em119.gif Sej jst sm drgač čist prijazno bitjehttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/azzangel.gif. Samo vse to se menda skriva za očitno hudo maskohttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/huh.png. 1 Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
omar 29. januar 2015 Prijavi Deli 29. januar 2015 http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/em119.gif Sej jst sm drgač čist prijazno bitjehttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/azzangel.gif. Samo vse to se menda skriva za očitno hudo maskohttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/huh.png. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 29. januar 2015 Prijavi Deli 29. januar 2015 Waw, a to vse bejbe za osvojit tipa uporabljate pečenega jagenčka v pečici, izpod peke......karkoli že. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ohmy.png Mi je ful znano to no......http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/bucktooth1.gif Razen posledic. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gifA oki, glej na to through the bridge side of life. Vseeno si ga osvojila, se pravi te fuuuuul ljubi. Kljub težki preizkušnji na začetku. Je že iz tapravega testa. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.pngpfffff, jaz sem svojega osvojila s pijano nevesto - na sebi http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_blush.gifčak mal, al je bila to torta?za v.d.tasta vem, da sem "ga kupila" s sipinimi rezanci z gamberi v smetanovi omaki. Pa delala prvič v lajfu. Sam sem prej cel dan vizualizirala http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/idea.gif predno sem v slogu "nije to ništa" samozavestno skuhala vpričo v.d.tasta, v.d.tašče in dragega. ********jagenjčka sem jaz relativno pozno začela uporabljat; sva bila že kar nekaj let v vezi, predno se je prvi jagenček spekel. 2 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 29. januar 2015 Prijavi Deli 29. januar 2015 Al vejste al ne, še nikol nisem jagenjčka scmarla. Hmm, nova ideja zame. Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 29. januar 2015 Prijavi Deli 29. januar 2015 Al vejste al ne, še nikol nisem jagenjčka scmarla. Hmm, nova ideja zame.sam ne ga v mareličnem jogurtu namakat http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif čimbolj preprosto, ne kompliciri, sol pa mal masla, medu, lah tut rožmarin v prahu, pa standrad zraven (korenje, krompir, cela olupljena čebula, olupljen česen), belo vino. Z medom premažeš zadnjih 10-15 min odkrite peke. Pečeš najmanj tok, kot je težek, lah tut podaljšaš za slabo uro brez škode. 1 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
omar 29. januar 2015 Prijavi Deli 29. januar 2015 Marsa maš ti samo tehnično v peti, dejansko je v šesti. Znaš pa cenit kulinarična razvajanja zaradi sončka v drugi, in potem to še zelo lepo povedat zaradi Venere v tretji.http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png A ni tehnika še najbolj važna?http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif Sicer pa lej, ne dam jst Marsa vn iz pete, niti zaradi tebe ne. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_approve.gif Že vem jst zakaj. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/viola-sm.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 29. januar 2015 Prijavi Deli 29. januar 2015 http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png A ni tehnika še najbolj važna?http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif Sicer pa lej, ne dam jst Marsa vn iz pete, niti zaradi tebe ne. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_approve.gif Že vem jst zakaj. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/viola-sm.jpgTehnika že, tehnika, sam mora bit tut orodje za kej http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/jestera.gif 1 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 29. januar 2015 Prijavi Deli 29. januar 2015 http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif ... prišla pošnjofkat za kakšno dobro idejo, pa vidim, da tole ni na mojem nivoju http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gifJagenjčki, gamberi ...Meni kvečjemu lahko kdo drug kaj (užitnega) skuha ... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif za ponovno uvedbo astro tem na astro forumu! http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
omar 29. januar 2015 Prijavi Deli 29. januar 2015 http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/whistling.gif Jst menim, da Mars v peti ni tema za obdelavat v "Kaj bomo dns jedl", tk da iz preventive, pa ker ni Porniča v pomoč, zapuščam začasno to temo in se selim v temo "En petelin med petnajstimi kokljami nima šans". http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/viola-sm.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 29. januar 2015 Prijavi Deli 29. januar 2015 sam ne ga v mareličnem jogurtu namakat http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif čimbolj preprosto, ne kompliciri, sol pa mal masla, medu, lah tut rožmarin v prahu, pa standrad zraven (korenje, krompir, cela olupljena čebula, olupljen česen), belo vino. Z medom premažeš zadnjih 10-15 min odkrite peke. Pečeš najmanj tok, kot je težek, lah tut podaljšaš za slabo uro brez škode. Evo Cookie, zato morš met svojo gostilno;) Čimbolj preprosto je samo sol in poper, po želji kaka začimba, ki gre na jagnje, npr rožmarin, peci zaprto na 200 kakšni dve uri, (če se ti mudi, daj na višje stopinje), vmes malo obrni meso, nato odpri na koncu za kakšne pol ure, da se po potrebi še zapeče. Kakšno uro pred koncem dodaj krompir in po želji zelenjavo, ful je dober v vsem tem mesnem soku. 1 Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.