Silvija 18. februar 2015 Prijavi Deli 18. februar 2015 http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png Fajn se razvija ta tema. Jutri bo najbrž bolje za začetek posta, ker je prazna luna. Pa krofe je treba pojesti. Pa tko... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/partyy.gifTi si tk fajn. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/love3.gif 3 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 18. februar 2015 Prijavi Deli 18. februar 2015 http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png v bistvu mi je ful zanimivo kako večina ljudi, ki jim tole omenim reče neee, vino pa ne more bit krivo http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png Zvau je bila najprej pečena 40 min na 250*C, poleg tega dr pravi, da virusna/bakterijska zastrupitev ni tako hitra reakcija.. tako da razen tega, da so nekaj pocarili z vinom.. mi ni jasno. Ok, al pa da so na eko kmetiji petelina s strupi futrali/mazali... Saj.. a to se da komu dat preverit, brez da še eno porcijo pojem in sibam v bolnico povedat oz. da plačam članarino varstvu potrošnikov, da mi bodo sploh odgovorili na vprašanje? Mam še prazno flaso shranjeno, par kapljic je not... Ja, pr virusni al pa bakterijski "zastrupitvi" ni tolk hitre reakcije, pr toksinih pa zna bit drgač. Mi smo enkrat jedl štorovke, ki so ble prej zmrznjene, pol pa pred pripravo odtajane ene par ur in so vsi tud bruhal takoj po zaužitju, razen mene. Oni so bli potem ok, jst sem mel pa 14 dni celo pizdarijo. Tko da jst še zmerej dvomim, da bi blo vino krivo. Tud ne verjamem, da bi kuro futral al pa mazal s "strupi". Je pa zlo možno, da bi do okužbe pršlo pri transportu al pa kr na tržnici http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon25.gif Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. februar 2015 Prijavi Deli 18. februar 2015 Ja, to je možno. Toksini se tako verjetno ne skurijo na visoki T .. saj pravim, ful bi dala nekam pregledat, samo.. verjetno bomo samo ugibali, potem bom pa počasi vrgla flaso stran Aja, post, točno... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 18. februar 2015 Prijavi Deli 18. februar 2015 Vprašanje, kolk bi mel smisel dat pregledat flašo, ker ko si rihtala kuro, si prjemala oboje, tko da je dost verjetno, da je okužena tud flaša, verjetn je pa tud kak laboratorij kje, kjer bi ti naredl analizo. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon25.gif Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 18. februar 2015 Prijavi Deli 18. februar 2015 Pri sprejemanju odločitev je dobro biti fleksibilen: tko da kaj pa je en dan gor-dol v primerjavi z večnostjo 3 Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 18. februar 2015 Prijavi Deli 18. februar 2015 Danes juha z rižki za mojo pikico (pojedla kr tri krožnike), za mami pa omaka z korenčkom in lečo za makarončke ter skleda solate s česnom. Hoče kdo lubčka http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/surprise2.gif btw cuker se odpovedujem, do nadaljnjega...tečna.sem http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sad.png btw2 bolj v postu govorite bolj se mi lušta, da bi jutri krvavice delala...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/devil.gif 1 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 19. februar 2015 Prijavi Deli 19. februar 2015 Za malo odpiljene lušte na postni dan http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_evil.gif http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/frog.gif http://www.tripadvisor.com/TripNews-a_ctr.unusualrestaurantsEN Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 19. februar 2015 Prijavi Deli 19. februar 2015 http://www.fonda.si/sl/kulinarika/recepti/recepti-znanih-kuharjev Ma te prego! Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. februar 2015 Prijavi Deli 19. februar 2015 pffff, jaz pa sem študirala tole https://www.google.si/search?q=bistecca+alla+fiorentina&biw=1536&bih=774&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=aLblVNCzFuLW7Qav8ICgCA&ved=0CAYQ_AUoAQ imam T-bone v zmrzovalniku, sam bodo zgleda počakal na toplejši del leta.Itak pa, da je postni čas: včeraj je bil, poleg sadje, tako samo motovilec z jajcem in koruzo, potem sva bila z Razbojnikom še lačna in sva si "privoščila" kruh s toplim mlekom in medom. Za boljši spanec in tko http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/flirt.gif ker je (še vedno) postni čas, bo danes kar juha panada - pa da ne boste še pod vplivom zgornjega linka; gre za juho iz starega kruha in parmezana http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png 2 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 19. februar 2015 Prijavi Deli 19. februar 2015 pffff, jaz pa sem študirala tole https://www.google.si/search?q=bistecca+alla+fiorentina&biw=1536&bih=774&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=aLblVNCzFuLW7Qav8ICgCA&ved=0CAYQ_AUoAQ imam T-bone v zmrzovalniku, sam bodo zgleda počakal na toplejši del leta.Itak pa, da je postni čas: včeraj je bil, poleg sadje, tako samo motovilec z jajcem in koruzo, potem sva bila z Razbojnikom še lačna in sva si "privoščila" kruh s toplim mlekom in medom. Za boljši spanec in tko http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/flirt.gif ker je (še vedno) postni čas, bo danes kar juha panada - pa da ne boste še pod vplivom zgornjega linka; gre za juho iz starega kruha in parmezana http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png če pa bi hotela da so pod vplivom zgornjega linka bi morala napisat da bo juha panada iz starih bobolov in big in parmezana rikote. pa mal piranske buge čez uga buga zumba kong Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. februar 2015 Prijavi Deli 19. februar 2015 Jaz grem pa danes sem po dolgem času in se odločam med točko 4. in dnevno solato. http://www.restavracijabrejk.com/omg pa dej kej drugega :/ Pico, ti boš pa dons lačen http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/opica.gif Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 19. februar 2015 Prijavi Deli 19. februar 2015 Jaz bom na posebno željo probal naredit lečino mineštro če mi bosta čas pa volja to dopustili.. bojim se pa da ne bosta.. Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. februar 2015 Prijavi Deli 19. februar 2015 Kaj drugega?mal sem gledala jedilnik, ampak ti ne ješ mesa...a solate, sestavljene po želji (=solatni bar) se ne dobi za normalen (do 6E) denar? Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. februar 2015 Prijavi Deli 19. februar 2015 V njenem primeru sem si jaz v Londonu na koncu nosila s sabo. Kus kus s pečeno zelenjavo in podobno. Vse kar je bilo blizu mi ni šlo (McD, KFC, Burger King), razen suši in tega ne moreš vsak dan. Na srečo je bil v bližini Holland & Barratts, da sem si špajzo nesla direkt domov. S sabo sem nosila v kvadratni stekleni posodi. Se mi zdi najbolj zdava.pa še res je http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 19. februar 2015 Prijavi Deli 19. februar 2015 http://www.fonda.si/sl/kulinarika/recepti/recepti-znanih-kuharjev Ma te prego!Jebenti, naslov je pomanjkljivTaprav bi se glasil: "Recepti znanih kuharjev ali kako zajebati dobro ribo" http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon25.gif 2 Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 19. februar 2015 Prijavi Deli 19. februar 2015 http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boudika 19. februar 2015 Prijavi Deli 19. februar 2015 Še dobro, da je funkcija, ko se prijaviš in greš v temo, te vrže na mesto kjer si nazadnje sodeloval, drugače bi to prefurala.Preprost recept, dušeno sveže zelje, naloženo na, ali pomešano s testeninami. Najbolje se obnesejo srednji do široki rezanci. Nekateri v zelje dajo malo paradižnikove mezge za začimbo, da obarva, drugi ne. Če marate sveži peteršilj, se fino poda v zelje po koncu kuhanja, da ga samo malo pogreješ mešanjem.Nekateri zraven servirajo še parmezan.To je to http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png ********************** Danes ne vem kaj bo... ideje? Uporabljam ta recept - enostaven in okusen, zelje je sicer žal redko prisotno pri moji kuhi. Preprost in lahek receptek so tudi zapečene bučke s česnom, če smo že pri postu. Razpolovljene bučke posoliš, posuješ z nasekljanim česnom, različnimi zelišči, posipaš s kosmiči masla in pokapaš z oljem in zapečeš v pečici. Post bi pa kar še raztegnila v nedoločen čas. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 19. februar 2015 Prijavi Deli 19. februar 2015 Sej je post! http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/yes.gif Post smo pri hiši vzeli smrtno resno http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/scratchchin.gif : pijemo glino , pa olivno olje, pa čaj z odveznim dodatkom timijana+ ingverja + suhimi listki stevie......pa konzumiramo pegasti badelj ( jetra, pa to...) ,vsak dan se spečeta dva majhna hlebčka kruha pirin in ržen http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/bucktooth1.gif ...aha "svensk flicka" mi je poslala recept : http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/1book.gifhttp://earthweareone.com/this-is-the-most-powerful-natural-antibiotic-ever-kills-any-infections-in-the-body/...jasno, paco že imamo v shrambi......samo dva sveža čilija smo nadomestili s suhim kajenskim poprom....če nam do takrat ( 14 dni mešanica zori ) ne bo uspelo očistiti telesa in pobiti vseh gram- pozitivnih in gram- negativnih bakterij , se bojim, da me bo žlica tega napitka ( glede na sestavine) dotolkla. V tolažbo mi je, da bom umrla zdrava. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/horro-cb.jpg 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 19. februar 2015 Prijavi Deli 19. februar 2015 Še dobro, da je funkcija, ko se prijaviš in greš v temo, te vrže na mesto kjer si nazadnje sodeloval, drugače bi to prefurala.Preprost recept, dušeno sveže zelje, naloženo na, ali pomešano s testeninami. Najbolje se obnesejo srednji do široki rezanci. Nekateri v zelje dajo malo paradižnikove mezge za začimbo, da obarva, drugi ne. Če marate sveži peteršilj, se fino poda v zelje po koncu kuhanja, da ga samo malo pogreješ mešanjem.Nekateri zraven servirajo še parmezan.To je to http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png ********************** Danes ne vem kaj bo... ideje?Nočem izpasti bebec ampak kako se pa duši? recept mi je všeč in je predvsem hitrejši od lečine juhe prvotno v planu a mora bit rdeče zelje? Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. februar 2015 Prijavi Deli 19. februar 2015 Nočem izpasti bebec ampak kako se pa duši? recept mi je všeč in je predvsem hitrejši od lečine juhe prvotno v planu a mora bit rdeče zelje?stisneš ga za vrat, pa dokler ne neha dihat, lah mu pa tut vrečko okol glave zavežeš - mislm da je to še najboljše za zelnate glave. Je vseeno, al je rdeč, črn al pa zelen. 5 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 19. februar 2015 Prijavi Deli 19. februar 2015 http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png sam res, bi rabil nasvet, a je treba dat vodo zraven,al kaj? na olju, maslu.. Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. februar 2015 Prijavi Deli 19. februar 2015 http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png sam res, bi rabil nasvet, a je treba dat vodo zraven,al kaj? na olju, maslu..na rahlo namaščeni posodi, daš zrezan zelje, premešaš, popražiš glih tolko da spremeni barvo v napol stekleno in se malenksot omehča, nato zaliješ z malce vroče vode. Vroče, lahko tudi zelo tople, vsekakor pa ne mrzle, ker ga (=zelje) boš ustrašil. 1 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 19. februar 2015 Prijavi Deli 19. februar 2015 na rahlo namaščeni posodi, daš zrezan zelje, premešaš, popražiš glih tolko da spremeni barvo v napol stekleno in se malenksot omehča, nato zaliješ z malce vroče vode. Vroče, lahko tudi zelo tople, vsekakor pa ne mrzle, ker ga (=zelje) boš ustrašil.http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/yes.gif V tako zelje lahko daš malo paradižnika, mleto kumino, sol in poper Pa zelje nareži na mezinec debele rezance....... 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 19. februar 2015 Prijavi Deli 19. februar 2015 policija je pred enim tednom na naši vasi prijela moškega s torbo ... po natančnem pregledu torbe so v njej našli dve odrezani glavi (rdečega zelja) ker so pred mesecem v torbi našli glavo črnega zelja, smatrajo da je na delu isti storilec, belopolti mošli ki živi z materjo visok okoli 174 z rahlim podbradkom, rasist in homofob... Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 19. februar 2015 Prijavi Deli 19. februar 2015 Torej... brez sladkarij in alkota do naslednjih praznikov.Hm, a nimaš ti nekega praznovanja vmes? Aja, saj tisto so praznikihttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif. Anne, v Mullerju srečala lustne stainless steel termo posodice.. sam so mini 3 deci in nekaj.. ce to kaj pomaga.. 25€ je cena.Moja nova pridobitev. Je res kar majhna, ampak OK za manjšo porcijo. Zaenkrat se je dobro izkazala. Zjutraj sem prevrela juho in jo zapakirala, posodo sem pred tem splaknila z vročo vodo, po 4 urah je bila hrana še vedno topla. Osebno bi še kakšno stopinjo več, ampak OK, to je že preseravanjehttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/inno.gif. Res sem v tem času posodo dala na radiator, a ne morem reči, da bi bil vroč. Pomembno mi je, da kljub maščobi nisem zaznala kakšnega čudnega okusa po inoxu (od ene termovke je bila tekočina skoraj neužitna). Prodajalka je celo predlagala drug produkt (od Emse, sem ga že gledala po spletu, a ima notri plastične posodice), a sama sem zaenkrat s tem zadovoljna. No, a ravno zdaj sem hotela vprašati, kako se obnesejo tiste za otroke, pa vidim, da se dobijo še cenejehttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ermm.gif.https://nakup.pikapolonica.com/hranjenje/reer-termo-posoda/9040004013283904008 Klinc, kdor nima v glavi.... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/rolleyes.gif 2 Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.