Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl


Recommended Posts

Najprej: prokleto sranje, zmanjkalo plusov, ker bi jih potalala Silviji, Aliani in Aeval za zihr - večkratno!

 

Jaz nimam kaj za pametovat tu notri, ker nisem k od kuharice, ampak civkam, ker sem ravno pred compom.

 

Ponavadi se dan prej odločim, kaj bo za kosilo naslednji dan, odvisno je od sestavim, ki jih imam doma.

Tako da za posamezen obroč ne hodim namenoma v trgovino, ne planiram menijev teden vnaprej.

Krompir je doma, zelenjava domača (skrinja, vložena, nekaj na pokriti gredici, čaka v zrnju, po gajbicah v špajzi ...),

testenine, riž, instant polento, jušne zakuhe, kislo zelje in repo, začimbe ... imam vedno na zalogi,

meso je spakirano v skrinji ...

Tako da grem v trgovino bolj redko, ko je pač nujno, ker prej se mi res ne da.

WOW http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/yes.gif

moj poklon http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/flowers.gif

fovš predvsem za sistematiko pokritih gred, ksl repo in ksl zelje - na dohvat ruke http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/partyy.gif

klelele šepamo, ampak smo v drvarnici odkrili dve "zemljanki", bolje rečeno zasipnici in ko bom imela RES čas, ju izkoristim.

drugače pa tudi pri nas - podobno. Železni repertoar so še različna olja (olivno, repično, bučno), maslo, vložen suh paradižnik, vložena različna agregatna stanja paradižnikov, jajca, različne moke, različni kosmiči, različna žita.

 

A ne ne tole z noži se da že prej, naša ga je začela že pred tretjim letom uporabljat in zdej že pridno reže korenček, por, sir ipd. Me je pa zvil, ki mi je prijateljica govorila, da pr njih v šoli 12 in 13 letni otroc ne znajo noža v rokah držat kaj še kej več (je učiteljica).

 

***

Danes pr nas bolj leteče tko, da za kosilo skleda solate, zraven pa domača šunka in kruh. Za večerjo bo pa domača pusta skuta in dateljni.

 

Ma kdo kakšno idejo kaj naj naredim iz albuminske skute, pa da ne vsebuje zraven glutena in sladke smetane. Je pa lahko sladica al pa glavna jed.

mnjam http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_blush.gif

jaz jo imam najraje fejst speštano in razmešano s tahinijem (zmlet sezam) in žlico medu. Vzameš dve žlici skute, vmešaš žlico tahinija in žlico medu v barvno neapetitlih namaz - ki je božanski. Pa super proti osteoporozi in zelo nasiten za malico.

Tako jo največkrat porabim za malico - za ene tri dni jo imam (vsak dan sproti namešam, drugače skuta spusti vodo).

 

če se tega preobjem, jo porabim v skutnih štrukljih, žal jo delam z zdrobom (pšenični). Pravzaprav lahko albuminsko skuto porabiš na enak način, kot ono navadno (narejeno s kisom), jo je pa mal škoda kuharije. Jaz jo pojem kar svežo, lahko daš mal cimeta, datlje, vložene narezane breskve,...razredčiš jo z mlekom, če se ti zdi pregosta.

 

******

da pokomentiram 30' kuharijo: dokler ni bilo Razbojnika, sem si vzela čas - kolikor sem hotela. potem te situacije/Življenje prisilijo, da opraviš selekcijo, se prilagodiš, kje kaj zamižiš, znižaš standarde, greš jest kam ven ali kak junk od rogljiča iz bližnje pekarne.

Bi napisala, da če se zorganiziraš, zvečer skuhaš polento, jo zjutraj narežeš in na hitro opečeš (ali celo v pečici) in te rezine potem s seboj v tupperware neseš, pa bi mi rekel, da se norca iz tebe delam. Al pa jabolko, banano, al karkoli. Lahko si življenje zakompliciraš do amena, al pa prilagodiš toliko, kolikor še preneseš. Jaz bi tudi rada pekla piškote, torte, štrudle, pite, kuhala specialitete, ampak mi ne znese. Imam omejeno energijo, čas, pozornost, Razbojnik bo zrastel endvatri in bom lahko potem pekla in kuhala do nezavesti.

Veliko se da prihraniti pri času s primernimi gospodinjskimi pripomočki; jaz recimo še na morje vlačim svoj lupilec krompirja (ker je res hiter, WMF plastičen, stane 5E v Mulerju podoben temu http://www.tupperware.si/cps/rde/xchg/cmc1/hs.xsl/816.html), brez tega http://www.tupperware.si/cps/rde/xchg/cmc1/hs.xsl/1095.html me v kuhni sploh ni (odličen time saver pri seckanju čebule, česna, peteršilja, dva potega pa je naseckano kot za tržaško omako, ni ga čez sušilca solate (zdele ne najdem v tupperware) - kle osuši solato/regrat/watever v momentu, pa tudi solata ostane dolgo časa sveža - že očiščena. Ostalo mi ni tok pomembno, nože imam zmer skrhane za popiz http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/shuriken.gif

 

******

danes büjta repa: včeraj skuhala, pravzaprav sem nametala v tavelik lonec svinjske kosti, popekla, naložila čez oplaknejno ksl.repo (bila preslana, zato oplaknjena), v dveh potegih zrezala čebulo in v lonec, dala čez sladko papriko, mal mlete kumine, list lovorja, premešala, zalila s kropom, kuhalo se je samo od sebe, kaj pa vem, 20min? Ker sem vmes spraznila pomivalni stroj, si odstranila ličila, pomila posodo od seckanja čebule. Nato sem dodala oprano proseno kašo, premešala in nastavila timer na kuhališču za 90 min (potem se kuhališče samo ugasne, nastavljeno je bilo na nižje temp.). Se oprhala in šla na jogo. Kok časa sem porabila za kuhanje? Ja pomoje ne več kot pol ure, čeprav se je dejansko kuhalo dve uri http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png sicer pa kuhanje bujte repe NE spada v 30-minutni delokrog!

Pita je odpadla, ker nisem imela sladke smetane - kupila sem jo po jogi in evo, danes bo še pita, moram porabit testo, ker jutri ne bo več dobro.

 

Pri nas Razbojnik včasih jé kosilo z nama (med tednom), včasih pa ne - in ga niti ne silim. Ima obdobja napade lakote in takrat poje kot odrasel, potem pa spet ptičja posla (je kot ptiček). Obvezni skupni obrok je zajtrk - med tednom in za vikend. Potem ta skupna kosila med tednom niti niso tok obvezna- včasih poje par žlic juhe, včasih košček mesa, glih tolko, da okuša hrano. Za vikend pa valda, da normalno jemo za skupno mizo. Pride pa tudi on večinoma sit iz vrtca in je lah pol še mal akcije okoli hiše. Itak zdej obrezujemo drevje http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sleepy.gif

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/inno.gif

 

 

 

 

....

btw:

Univerzalni nožić za guljenje Može oguliti baš sve.

 

http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/em119.gif

 

(brez južnobalkanske šprahe ne bi bilo dobrega vica ali stripa)

... Say what you mean

And mean what you say ...

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

ejjj, tale lupilec (jaz imam kar dva) uporabljam še za lupljenje vsega, kar se da (korenje, buč(k)e, kumare, ne samo za krompir. par potegov, pa je vse olupljeno, z onim malim krogcem pa izrezujem očesca ali pa kaj, kar je za stran. Pa še drag ni, jaz sem prvega videla pri vd tašči in me je katapultiralo v Muellerja(obvezno znamka WMF, je pa plastičen in se zlepa ne obrabi), potem sem nabavila še za darila za NL (ženska stran).

Oni sekljalnik je kar drag, ne vem, če ni 40E - tok vem, da je sušilec solate. Ampak sta oba vredna svojega denarja.

Pozabila sem omenit še mali ribežnik, kupljen pri ribnčanu (ne vem cene, vsekakor ne več kot 10E), ima tri rezilca, super za naribat kumare/koren(j)e na kolutke, čeprav je namenjen samo ribanju čebule na kolutke. Z njim naribam še zelje za solato.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Pico, a boš kaj zaračunal za to raziskavohttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/linktongue.gif?

 

Hladilnik 3 steklene police + dva predala spodaj za zelenjavo + prostor za steklenice. V njem so jajca (ducat jajc za peko, ki se še niso transformirale v kaj sladkega), kisla smetana, sir, parmezan, odprte marmelade in Barilla genovese, solata, zelenjava.

 

Skrinja s tremi predali, kjer najdemo nekaj mesa, sadja, kakšno že skuhano jed in trenutno čisto preveč ledu.

 

Omari dve večji nizki, vedno doma olje, kis, moka, sladkor, riž, testenine, ajdova kaša, leča, prosena kaša, polenta, konzerve pelatov, tune, čebula, česen, krompir. + 2 polici za čaje in začimbe, na 2 pa najdemo vino in žgane pijače.

 

Nakupi 1-3x tedensko v trgovini s sadjem in zelenjavo/tržnici, v markete zavijem čimmanj, kar se da, recimo od 1x tedensko do 1x mesečno. Nakupe opravim med službo ali po njej, poskušam se izogibati hipermarketov, ker vzamejo dosti časa in živcev. K sreči imam vse v dometu službe in doma. Nekatere stvari nabavim usput v DM, ko grem po npr zobno pasto, ki je tudi v radiju 500m od službe in doma. Poskušam kupovati izključno osnovna živila.

 

Tako imam doma vedno nekaj na voljo za pripraviti, vse ostali je odvisno pa od preferenc. Nekajkrat letno se razjezim in rečem, da ne grem več po nakupih, dokler ne pospravim večine zalog iz kuhinje, razen zelenjave in jajc.

 

Iz zelenjave lahko poleg juhe, omak za testenine/rižote pripraviš tudi pečeno zelenjavo v pečici, po potrebi čez sir/mocarelo/parmezan. Ta teden bo tako cvetača v pečici s sirom, morda tudi kislo smetano. Jedilnikov ne pripravljam, odločim se glede na navdih ali stvari, ki jih imam. Nekatera obdobja mi paše karkoli, spet druga ne vem več, kaj bi. Se pa poskušam potruditi, da naredim vsaj za dva dni, tako lahko naslednjega samo pogrejem. S tem nimam problemov, razen kakšne močnejše hrane.


Zakaj je dober sušilec solate? http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/huh.png

Life begins at the end of your comfort zone.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Sušilec solate poceni nabavljen v akciji v Hoferju. Za sprotno kuhanje mi pomeni samo - splahnit vse tri dele, obrisat in čim prej pospravit, ker mi jemlje plac. Ob sprotnem kuhanju solato operem čimprej in jo dam odcejat v plastično posodo - cedilo. Če pa pripravljaš solato za naslednji dan, je pa zlata vreden. Tako posušena (scentrifugirana) solata fino počaka v vrečki v hladilniku na naslednji dan ali za vzet s sabo na kakšen obed v naravi. Na morju v kampu sem to prvič videla. Nekateri so "kurblali" solato v skupnih umivalnicah in je bilo rečeno, da solata mora bit vedno suha, ko se zmeša, češ, tako je najbolj okusna. In tudi nasvet, ki se ga držim: solato najprej zmešam z oljem, šele potem dodam kis.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Nadaljne vprašanje

 

ali lahko tožim podjetje Hofer zategadelj ker so prodal solato na kateri vrečki ni pisalo "pred uporabo oprati", tako kot je to običaj v drugih trgovinah

Tako sem si v soboto naredil skledo solate iz Hoferja, not češnjevce, mocarelo, svežo baziliko ,pekorino v kosih, dva jajca leghorn kokoši, en krompirčk, mal česenčka ala Pinka, bučno olje in kis

 

in zadovoljen glodal dokler ni začelo škrtat pod zobmi, in dokler nisem izpljunil manjši kamenček..

 

na dnu solate je bilo, da ne pretiravam ampak blato...

 

Dan je bil pokvarjen

 

prekleti tujci

http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Sušilec solate poceni nabavljen v akciji v Hoferju. Za sprotno kuhanje mi pomeni samo - splahnit vse tri dele, obrisat in čim prej pospravit, ker mi jemlje plac. Ob sprotnem kuhanju solato operem čimprej in jo dam odcejat v plastično posodo - cedilo. Če pa pripravljaš solato za naslednji dan, je pa zlata vreden. Tako posušena (scentrifugirana) solata fino počaka v vrečki v hladilniku na naslednji dan ali za vzet s sabo na kakšen obed v naravi. Na morju v kampu sem to prvič videla. Nekateri so "kurblali" solato v skupnih umivalnicah in je bilo rečeno, da solata mora bit vedno suha, ko se zmeša, češ, tako je najbolj okusna. In tudi nasvet, ki se ga držim: solato najprej zmešam z oljem, šele potem dodam kis.

prvič sem letos videla, da ga prodajajo tudi v Hoferju. Jaz sem svojega nabavila pred 10 leti, ko jih drugje še ni bilo moč kupiti. Za regrat sušit je nenadkriljiv. Ker regrat začne hitro gnit, čim je bil opran.

Ja, res je to; najprej sol, olje, zmešaš, potem kis. Drugače leti olje na stene posode, namesto na liste solate.

 

Jaz sem pa nehala kupovat spomladanski mix v Hoferju, ker se je voda tudi po petkratnem pranju solate še vedno penila kot cet.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

******

danes büjta repa:

 

 

Samo zato, ker je beseda prekmurska, še ne pomeni da ima vsak u preglas, bo kar bujta. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_redface.gif http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/whistling.gif

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

borim se z depro in bašem se ponoči.

 

potem mi je slabo ker telo zavrača sprocesirano hrano oz vse umetno. in visim na vc ju cel dan, če imam srečo. če ne sem pa noseča.


******

danes büjta repa:

 

 

Samo zato, ker je beseda prekmurska, še ne pomeni da ima vsak u preglas, bo kar bujta. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_redface.gif http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/whistling.gif

 

Dont worri, saj ne bo nihče prebral :D se hecam...

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Porny, 300 http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_evil.gif!

Vsi lasje so mi šli pokonci!http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_evil.gif

 

Pa a bi ti res rad, da samo še nafto in kemijo žremo?

Pa se povsem poneumimo na ameriški način?!

 

Pa hvala bogu, da kakšna zelenjava še vidi sončne žarke pa zemljo med rastjo!

In verjetno bo manj škode (ok, mogoče stakneš gliste), če solate ne opereš zaradi zemlje, listja, plevela (večina je itak uitna), živalic ipd, kar se lahko znajde v njej,

kot zaradi vseh možnih špricanj, ki jo doletijo. Al že kot seme, al gnojenja, al pred škodljivci al pa zato, da na polici ostane lepa čimdalj časa.

A si kdaj probal dat domačo solato v hladilnik in preveril, koliko časa ostane sveža,

koliko časa pa tista iz trgovine?

 

Pejt s tamalima ven po regrat,

pa trikrat ga doooobro operi,

da ne bo škripalo med zobmi,

gor pa flikni narezan kuhan krompir, al pa jajc, fižol,

pa magari še ocvirke.

 

Dober tek! http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/flowers.gif

 

 

 

 

(btw samo hecaš se, kajne? :) )

... Say what you mean

And mean what you say ...

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/em119.gif

 

sam živa resnica

 

en človek dva nutricionista


jst sploh ne vem kako regrat zgleda.. mislim kir je tist k se ga nabira, in ker imam vedno strah, da se bo vmes našel kak podlesek, bleda treponema, račja kužna zel in blagajev volčin z volčjo češnjo, raj ne trgam ničesar kar prostoživeče raste.. Tut do zvončkov sem nezaupljiv.., kaj šele da bi iz njih venčke delal..

In k temu spodbujam tudi tamali, nč v usta, kar ni iz trgovine..

http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

:)

 

Če te bo kdaj zanimalo - stric gugl ve vse,

za bolj preverjetn vir pa raje do knjižnice po teorijo,

do kakšne gospe / gospodične pa po praktičen nasvet ;)

... Say what you mean

And mean what you say ...

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/em119.gif

 

sam živa resnica

 

en človek dva nutricionista

jst sploh ne vem kako regrat zgleda.. mislim kir je tist k se ga nabira, in ker imam vedno strah, da se bo vmes našel kak podlesek, bleda treponema, račja kužna zel in blagajev volčin z volčjo češnjo, raj ne trgam ničesar kar prostoživeče raste.. Tut do zvončkov sem nezaupljiv.., kaj šele da bi iz njih venčke delal..

In k temu spodbujam tudi tamali, nč v usta, kar ni iz trgovine..

Z licenco!

 

 

Pozabil dodat

http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Na hitro preletela. A ste se kdaj vprašali, kdaj in zakaj se na družinskih ali podobnih srečanjih ljudje večinoma pogovarjajo samo še o hrani. Ure in ure debat o hrani....

Zato, ker gre ljubezen skozi želodec http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png

 

Če te bo kdaj zanimalo - stric gugl ve vse,

za bolj preverjetn vir pa raje do knjižnice po teorijo,

do kakšne gospe / gospodične pa po praktičen nasvet http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png

problem je kr jst na slikah niti pod razno ne ločim recimo podleska od čemaža da o gobah niti posebej ne govorim, zame je vse isto.. Tko da pomaga sam to da mi nekdo drug nabere jst pa rečem hvala lepa, plačam, ali ponudim kako drugo storitev,...

http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Zato, ker gre ljubezen skozi želodec http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png

 

Nato pa težke diete http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/partyy.gif http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/inno.gif

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Guest Jeti

ojej ... men, razen čisto preprostih obrokov ... tako iz nule, brez, da uporabim že napol pripravljene sestavine ne rata skuhat v pol ure ... ok, sem bolj počasne sorte http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png ... sem že enkrat rekla , da sem jezna na Jami-a http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png

***

primerne kleti nimava ... tako, da

v kuhinji, malo globlji predal za krompir ... do 5 kg ... po možnosti za kuhanje

v eni omarici vsa olja, kisi, raznorazne konzerve in kozarci : grah, fižol, en in drugi, artičoke, pesa, kumarice, gobe, ribe, itd...

v drugi: sladkor , moka, sol, kaše, kosmiči

v tretji poleg kupa pripomočkov, sklede, paličnjak z vsemi nastavki,množica začimb, pudingi, hitrejuhe-gobe in fižol

 

velikost hladilnika še nekako ustreza

zamrzovalna skrinja premajhna, ko želiš na jesen ... poleg nadevanih parik, golaža, haše omake ...shraniti čim več plodov ,. gobe, borovnice, makine, buće, slive...

 

glede na to, da danes že v vseh letnih časih lahko v trgovini kupiš skoraj vs kar narava ponuja preko leta, teživa za starim, sezonskim načinom prehranjevanja ... češnje, stročji fižol, paradižnik, paprika ... ko je za to čas http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png

 

najljubši gospodinjski pripomočki ... kot pravi poškotek ... lupilec, dober ribežen, sekljalbnik ... poleg še ekonom lonec http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/hypnodisk.gif

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Nato pa težke diete http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/partyy.gif http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/inno.gif

Očitno, večja kot je ljubezen, težja dieta http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Ko že ravno o gospodinjskih aparatih. Jaz sem na tem področju ostala nekje v letu 1980http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/inno.gif. Pa se mi zdi, da se niti ne rabim kaj premaknitihttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/bucktooth1.gif.... Saj vem, da smo te debate že imeli, a ker sem zjutraj videla eno reklamo za kuhinjskega robota in se spet začela spraševati.

 

Pred letom dni sem nabavila prvi palični mešalnik. Menda ful uporabna zadeva, v tem času sem ga uporabila cca 5x. Trenutno imam en manjši mikser/blender/whatever v uporabi, ki razen enkratnega poskusa kvečjemu zavzema prostor na pultu.

 

Kadar slučajno zavijem mimo kakšne police z aparati ali vidim kakšno reklamo, se resno vprašam, če bi mi kaj od tega prišlo prav, a potem me hitro strezni, da bi najbrž le delalo gužvo in lovilo prah.

 

Imam grelnik vode, kuhinjsko tehtnico, mali mikser za testo in stepanje (ni dovolj močan za gostejše testo), palični s tremi nastavki, star multipraktik s tremi nastavki, vse to občasno uporabljam. Trenutno pa v omari le ždijo aparat za filter kavo (sicer zelo dobro), aparat za kokice, star sokovnik. + Zgoraj omenjeni mikser.

 

Ribež, lupilec za zelenjavo ipd, to vse seveda, a nič, nad čemer bi bila ekstremno navdušena. Pravzaprav sem imela en odličen lupilec, ki je enkrat magično izginil (očitno pristal zraven olupkov v smetehhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_blush.gif). Zdaj bom šla prav pogledat tega v Mullerja, čeprav so mi osebno ljubši tisti z drugačno usmerjenostjo.

Torej, od must have, brez česa ne bi zmogli?

Life begins at the end of your comfort zone.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

...

Torej, od must have, brez česa ne bi zmogli?

nož, žlica, šefla. Če grem na samotni otok, recimo :D

 

če si pa lah zmišljujem, pol pa:

lupilec (prej omenjeni), chef sekljalnik (prej pripeti), splošen strgalnik (tisti, ki ima vsa mogoča strgala), sušilec solate, lesen bet (za peštanja), trirezni ribnški mini leseni rezalnik, blender ki zblenda prste po potrebi, palični mešalnik.

V kratkem moram zbrskat multipraktik, podedovan, z biljon nastavki, ki se že dve leti praši v garaži (Jamie me rajca s 30-min obroki pred spanjem in takim multipraktikom). Hmmm, mogoče ga pa ne potrebujem tako zelo nujno http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/scratchchin.gif

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

in gradbeno dovoljenje za shrant vse te pripomočke,

 

lahk jst zrihtam preko veze

http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png

okej, če misliš, da rabiš extra bajto za nož, žlico in šeflo http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
×
×
  • Objavi novo...