Pico Della Mirandola 28. april 2015 Prijavi Deli 28. april 2015 ja Trst je bil glavni port imperije....Še danes jim se kolca po teh cajtih Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
A65 28. april 2015 Prijavi Deli 28. april 2015 Cookie je imela ful hudo agendo, pa pol zaradi dežja slabo realizacijo. Dlje kot do Rilkejevega vrha nismo prišli, marelam navkljub (in poganjalčkom pod pajsko). Tko da, till next time http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_wink.gif Sem šla v tisto mojo mapo "Kje še nisem bila" pogledat, če imam turo v naboru. In evo, tale bo najbrž kar prava: http://www.kam.si/slovenske_pespoti/rilkejeva_pot.html Poganjalček pod pajsko je bil ziher samo za to, da sta bili obe roki enakomerno zasedeni in ga bom ob sončnem dnevu raje doma pustila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 28. april 2015 Prijavi Deli 28. april 2015 tut sicer je poganjalček za tja dost bz, mislim, za njegov osnovni namen Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 28. april 2015 Prijavi Deli 28. april 2015 ej eni ljudje mi dejansko berejo mislicel dan me ima da bi pojamral kako sem lačen... Včer ponoč pomislim na tastarejšo hčerko ki sem jo zvečer grdo oštel zaradi neprimernega vedenja.. in glih mi rata hudo, ko tamala odpre vrata in reče da bi rada spala pri tatiju... časovni razpon od meditacije do izrednega dogodka minuto dve.. Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 28. april 2015 Prijavi Deli 28. april 2015 men je pa čedar okusnejši stopljen, kot tak "surov". Mislim, recimo nariban čedar čez že pečen krompir v pečici, potem pa samo tok v pečico potisnjen, da se sir stopi. Ali čez soparjeno zelenjavo. Prej sem ga tudi takega jedla, surovega, sam mi je stopljen veliko okusnejši. Jaz ti popolnoma verjamem, samo jaz pri hrani nikoli ne iščem daljšnic, še kivi jem cel, neolupljen... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 29. april 2015 Prijavi Deli 29. april 2015 danes sem jedla kuhano pšenico z medom in banano. kuhana pšenica - drugič bom raje kaljeno.včeraj 3 jabolka, solato iz paradajza in korenja, malo orehov. Grrrbrrr brrr... prosim ne me tikat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 2. maj 2015 Prijavi Deli 2. maj 2015 Cookie, imam pritožbohttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/linktongue.gif. Enkrat si napisala, da ti je (bila?) kava v Brazzeru na Koseški tržnici zelo všeč, in danes sem jo šla tja poskusiti. Ehja... Tudi z enim sladkorjem ni bilo to to. Nisem ravno ekspert za kave, a če boš kdaj v teh koncih, se sprehodi 5 minut proti Celovški, do sive nizke novejše stavbe, v kateri je knjižnica (in DM in lekarna ipd) in pojdi v Mozaik, če hočeš odličen kapučino (potrjeno tudi s strani kavopoznavalcev) http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif. Drugače neka želja po zelenjavni hrani, ki jo je danes presekala odlična telečja krača v pečici. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 2. maj 2015 Prijavi Deli 2. maj 2015 Hm, morda sem si pa jaz narobe zapomnila? http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_blush.gif V centru poskusi Cafetino, kjer imajo ogromno izbire, tudi za nakup, zelo zelo dobra pa je menda v restavraciji Marley&Me. Pa pred ohohohohohohohoho leti mi je bil všeč capuccino v Holidaysu. Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 2. maj 2015 Prijavi Deli 2. maj 2015 Evo punce, Google pravi tole (ne najnovejše, a se ponavljajo, zato previdevam, da se bistveno ni spremenilo): http://citymagazine.si/clanek/najboljsi-koticki-za-pitje-kave-v-centru-ljubljane/http://metinalista.si/top-5-kafetarij-v-prestolnici/http://metinalista.si/top-5-kafetarij-v-prestolnici-leto-potem/ Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia II 2. maj 2015 Prijavi Deli 2. maj 2015 danes hobotnica v solati...zjutraj je še bingljala z drevesa...popoldne pa v solati njamsi okus sem seveda popravila s kraškim pršutom in svežo rdečko redkvico in ovčjim sirčkom... včeraj bogračštruklji ajdovi s sirom in štruklji s pomarančno čokoladnim nadevom kaj bom pa jutri pa niam pojmahttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/scratchchin.gif 1 Citiraj Obečanje ludom radovanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 3. maj 2015 Prijavi Deli 3. maj 2015 zjutraj mi je bilo slabo, ker sem zvečer pila en sadni čaj iz Hoferja. prav slabo. in sem se napokala jabolk in bi še panin, a je tata prišel dol in rekel "če sem spet začela".........hej jana hou jana hej janja... zdaj mi je mama kupila sojino mleko (upam, da ne res nature) v Hoferju. sva bili. in ko prideš noter te kap... pri piškotih padejo oči iz jamic in tako. se borim naprej. zdaj jem z vrta in iz narave. samo slabo mi ne sme več bit, no fruit tea. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 4. maj 2015 Prijavi Deli 4. maj 2015 Kaj bi lahko iz čisto preveč šampinjonov? Ocvrte? Še kaj? Samo da ni tista smotana šampinjonska omaka. Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 4. maj 2015 Prijavi Deli 4. maj 2015 Kakšna je smotana šampinjonska omaka? Jz bi ravno tisto predlagala http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png Prepražiš čebulo, por, flikneš zravn narezane gobice, česnček, peteršilj, dodaš veliko kisle smetane na koncu, pomešaš na ognju, da se utekočini. Skuhaš pirine testenine in jih nato vmešaš v omako iz šampinjonov. Druga možnost: šampinjone paniraš in zraven domačo tatarsko omako. Tretja možnost: k govejim zrezkom na čebulni omaki. Četrta možnost: klasika na čebuli, z jajčko, česnom in peteršiljem. Peta možnost: pražene šampinjone z malo kisle smetane kot namaz v slano lapačinko. ... 1 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
omar 4. maj 2015 Prijavi Deli 4. maj 2015 Šampinjonom odstrani bete in jih sesekljaj. Pol te sesekljane bete popraži na olivcu z dost česnika par minut. Pol v to vmešaj peteršilj, grobo narezan parmezan, dost parmezana in s to maso napolni klobuke. Še prej dej v vsak klobuk košček kraške pancete ali košček kuhanga pršuta. Če se odločiš za panceto jo lohk že prej daš popražit skupi s sesekljanimi beti. Klobuke dej v pekač, ki je namazan z maslom al olivcem, po njih poliješ sladko smetano in v pečici na 200°mal cmari. 10-15 minut. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png Če bo ratalo dobro pridem na kosilo. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif 5 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silica 4. maj 2015 Prijavi Deli 4. maj 2015 Vidi vidi... pa glih danes sem jih kupila Citiraj Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college? ~ This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 4. maj 2015 Prijavi Deli 4. maj 2015 Šampinjonom odstrani bete in jih sesekljaj. Pol te sesekljane bete popraži na olivcu z dost česnika par minut. Pol v to vmešaj peteršilj, grobo narezan parmezan, dost parmezana in s to maso napolni klobuke. Še prej dej v vsak klobuk košček kraške pancete ali košček kuhanga pršuta. Če se odločiš za panceto jo lohk že prej daš popražit skupi s sesekljanimi beti. Klobuke dej v pekač, ki je namazan z maslom al olivcem, po njih poliješ sladko smetano in v pečici na 200°mal cmari. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png Če bo ratalo dobro pridem na kosilo. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gifTa recept zmaga http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif 1 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
omar 4. maj 2015 Prijavi Deli 4. maj 2015 Ta recept zmaga http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gifhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_approve.gif Sm se potrudu da me povabi na kosilo. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 4. maj 2015 Prijavi Deli 4. maj 2015 http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_approve.gif Sm se potrudu da me povabi na kosilo. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gifBodem...čim dobim kakšne šampinjone...zdaj pa bo po moje Anne prva sprobala recept. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/srcoci.jpg http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/yuma.gif Omar, a si ti Chef kje v kakšnem lokalu za italijanske petičneže? http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/srcoci.jpgTi, da ne še v kakšnem Master Chef nastopa...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 4. maj 2015 Prijavi Deli 4. maj 2015 Ma za Omarja so tisti laiki!No sej...sem imela notranji feeling, da nisem postavila zadovoljive višine...sam prehitro tipkam, pa prsti prehitevajo intuicijo http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 4. maj 2015 Prijavi Deli 4. maj 2015 Šampinjonom odstrani bete in jih sesekljaj. Pol te sesekljane bete popraži na olivcu z dost česnika par minut. Pol v to vmešaj peteršilj, grobo narezan parmezan, dost parmezana in s to maso napolni klobuke. Še prej dej v vsak klobuk košček kraške pancete ali košček kuhanga pršuta. Če se odločiš za panceto jo lohk že prej daš popražit skupi s sesekljanimi beti. Klobuke dej v pekač, ki je namazan z maslom al olivcem, po njih poliješ sladko smetano in v pečici na 200°mal cmari. 10-15 minut. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png Če bo ratalo dobro pridem na kosilo. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gifzmaga čista zmaga, edin problem je, ker bi to samo odrasli pr ns jedlima se mi vseeno zdi da bom tole dons naredil....No sej...sem imela notranji feeling, da nisem postavila zadovoljive višine...sam prehitro tipkam, pa prsti prehitevajo intuicijo http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.pngposledica 1,7 brezotove neažurirane lestvice.. 1 Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. maj 2015 Prijavi Deli 4. maj 2015 Cookie, imam pritožbohttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/linktongue.gif. Enkrat si napisala, da ti je (bila?) kava v Brazzeru na Koseški tržnici zelo všeč, in danes sem jo šla tja poskusiti. Ehja... Tudi z enim sladkorjem ni bilo to to. Nisem ravno ekspert za kave, a če boš kdaj v teh koncih, se sprehodi 5 minut proti Celovški, do sive nizke novejše stavbe, v kateri je knjižnica (in DM in lekarna ipd) in pojdi v Mozaik, če hočeš odličen kapučino (potrjeno tudi s strani kavopoznavalcev) http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif. Drugače neka želja po zelenjavni hrani, ki jo je danes presekala odlična telečja krača v pečici. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smesko.gifTo je bilo pred sto leti, ko še nisem imela sivih las http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ohmy.pngkava, pica, morske zadeve so tam direkt za sanitarno inšpekcijo. Kuhar nemaren, umazan, pišvmeuhovski (čoha se po zamaščenem lasišču, pošlata svoja prešvicana jajca, pol pa zamesi kalamare http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon15.gif ) Hm, kava v Brazzeri je v bistvu zanič, odlična je pa v Polotu. Po moje se je Cookie zatipkala. Moram pa tole v Mozaik poskusit. Kje je pa zdaj dobra kava v Centru Ljubljane, odkar uno na Čopovi prenavljajo? Pri Mačku je sicer filing, ni pa dobra kava. Lolita tudi ne, pa uni stoli.. ne vem no. Mozaik je defintivno odlična izbira, smo tam občasno na kavi. Torte niso glih bohvetkaj, so za pojest, sam za v nezavest past pa niso. Pa sladoled imajo zanič (CartDOro). Zraven lolite je en bar, ne vem zdej točno kako se imenuje, bolj v smeri Mačka je (dva lokala nižje), en tuj ime je se mi zdi- no tam imajo dobro kavo, dobre sedeže za sedet in gay kelnarje - uslužne, prijazne, ma za dam odnest http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/love3.gif Hm, morda sem si pa jaz narobe zapomnila? http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_blush.gif V centru poskusi Cafetino, kjer imajo ogromno izbire, tudi za nakup, zelo zelo dobra pa je menda v restavraciji Marley&Me. Pa pred ohohohohohohohoho leti mi je bil všeč capuccino v Holidaysu. Marley & Me - povprečje, pa čist precenjeno (ravno tako hrana, sploh tuna je presušena do amena) glih za turiste obirat pa je fajn, ja. Kelnar prijazen, kuhar po(d)povprečen, tko kot kava. Kaj bi lahko iz čisto preveč šampinjonov? Ocvrte? Še kaj? Samo da ni tista smotana šampinjonska omaka. Šampinjonom odstrani bete in jih sesekljaj. Pol te sesekljane bete popraži na olivcu z dost česnika par minut. Pol v to vmešaj peteršilj, grobo narezan parmezan, dost parmezana in s to maso napolni klobuke. Še prej dej v vsak klobuk košček kraške pancete ali košček kuhanga pršuta. Če se odločiš za panceto jo lohk že prej daš popražit skupi s sesekljanimi beti. Klobuke dej v pekač, ki je namazan z maslom al olivcem, po njih poliješ sladko smetano in v pečici na 200°mal cmari. 10-15 minut. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png Če bo ratalo dobro pridem na kosilo. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gifPejt se solit http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sing.gifhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gifjaz jih popražim na maslu (klobuke), najprej na spodnji strani, da se zmehčajo, pol obrnem klobuke navzgor, nafilam z gorgozolo (ali mladim slanim sirom-feta je tut ok) in to je to. Bete uporabim s preostalimi šampinjoni v gobovi juhi (s krompirjem in ksl.smetano) ali s stepenim jajcem. 1 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 4. maj 2015 Prijavi Deli 4. maj 2015 glede na to, da govorite o tej lojtrci, je jasno, da jo vedno bolj sprejemate ... torej, nekaj se pa le premika ...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png zakaj ima Silvija 1,7 in ne 0,8 zato, ker je imela filing da je neki napisala narobe, imet filing brez konektanja z astralnimi bitji duhci in človečki pa prinese skoraj 1 točko ezo napredka 1 Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. maj 2015 Prijavi Deli 4. maj 2015 aja, na koseški tržnici v lokalu Polo bar - tam naj bi bila kava kot se šika. Ne vem iz lastne izkušnje (vd svakinja), mi smo že pred leti nehali zahajati vanj, ko so praktično čez noč nesramno povišali cene kave. No, cene so še zdej iste (1,5E/kap.) Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 4. maj 2015 Prijavi Deli 4. maj 2015 Omar ti ko veš, a se tile pogovarjajo o kafeti al o cikoriji al še huj pehtranovki? Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 4. maj 2015 Prijavi Deli 4. maj 2015 zakaj ima Silvija 1,7 in ne 0,8 zato, ker je imela filing da je neki napisala narobe, imet filing brez konektanja z astralnimi bitji duhci in človečki pa prinese skoraj 1 točko ezo napredkaA veš da sem imela tudi za to feeling http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif 2 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.