Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl


Recommended Posts

v ezo lestvici lahk napreduješ samo točko na dan, razen če ne pripadaš tako imenovanem triu les magnificentes..

Čeprav vem da boš prek intuicije ugotovila za koga gre, vedi da je to zarad tega ker sem se zdej konektal s tabo prek mojega ušesnega haarpića


ker če ne te lahk skuri...

http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

glede na to, da govorite o tej lojtrci, je jasno, da jo vedno bolj sprejemate ... torej, nekaj se pa le premika ...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png ... tudi pri kosilu

Jo...za kuhanje sem kr visoko uvrščena...sicer dobra domača kuha, ampak majo radi http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

To je bilo pred sto leti, ko še nisem imela sivih las http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ohmy.png

kava, pica, morske zadeve so tam direkt za sanitarno inšpekcijo. Kuhar nemaren, umazan, pišvmeuhovski (čoha se po zamaščenem lasišču, pošlata svoja prešvicana jajca, pol pa zamesi kalamare http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon15.gif )

 

Mozaik je defintivno odlična izbira, smo tam občasno na kavi. Torte niso glih bohvetkaj, so za pojest, sam za v nezavest past pa niso. Pa sladoled imajo zanič (CartDOro).

 

Zraven lolite je en bar, ne vem zdej točno kako se imenuje, bolj v smeri Mačka je (dva lokala nižje), en tuj ime je se mi zdi- no tam imajo dobro kavo, dobre sedeže za sedet in gay kelnarje - uslužne, prijazne, ma za dam odnest http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/love3.gif

 

Marley & Me - povprečje, pa čist precenjeno (ravno tako hrana, sploh tuna je presušena do amena) glih za turiste obirat pa je fajn, ja. Kelnar prijazen, kuhar po(d)povprečen, tko kot kava.

 

 

 

Pejt se solit http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sing.gifhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif

jaz jih popražim na maslu (klobuke), najprej na spodnji strani, da se zmehčajo, pol obrnem klobuke navzgor, nafilam z gorgozolo (ali mladim slanim sirom-feta je tut ok) in to je to. Bete uporabim s preostalimi šampinjoni v gobovi juhi (s krompirjem in ksl.smetano) ali s stepenim jajcem.

Sicer nisem nekdo, ki bi oporekal izkušnjam-- Ampak me vseeno zanima tale lestvica ocenjevanja kje je kaj v redu in kje ni.

namreč vprašanje je kolikokrat si v Marley meji naročila tuno, oziroma sploh vprašanje kolikokrat si tam sploh bila.

Sicer je že tako, da tile ocenjevalci pridejo enkrat in je to dost da zapišejo svojo oceno, kar naj bi spodbujalo gostince da so vedno 100%.. Neke informativne vrednosti pa tole ravno nima..

 

kar se pa opisa kuharja tiče, ker sem delal 15 let v turizmi lahk zagotovim da zoper čohanja jajc in žepnega biljarda ni leka niti preventive, še manj pa kurative..

http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Hvala vsem. Omar, nekaj podobnega sem imela v mislih, sicer brez pancete in definitivno brez smetane, popečeno v ponvi, a OK, bomo nekaj skombinirali. Ne vabim!

 

To je bilo pred sto leti, ko še nisem imela sivih las http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ohmy.png

Meni se ne zdi tako dolgo nazajhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/inno.gif. Pa vsaj vemo za drugič. In načeli smo zelo uporabno debato, kje se najde dobra kavahttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png.

 

Zraven lolite je en bar, ne vem zdej točno kako se imenuje, bolj v smeri Mačka je (dva lokala nižje), en tuj ime je se mi zdi- no tam imajo dobro kavo, dobre sedeže za sedet in gay kelnarje - uslužne, prijazne, ma za dam odnest http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/love3.gif

Corso? Divine?

 

Marley & Me - povprečje, pa čist precenjeno (ravno tako hrana, sploh tuna je presušena do amena) glih za turiste obirat pa je fajn, ja. Kelnar prijazen, kuhar po(d)povprečen, tko kot kava.

Jedla tam 2x, enkrat odlično kosilo - losos, drugič dobro ala carte. Za kavo so mi povedali tisti, ki so jo potem pili.

 

Heh, če si večkrat v Mozaiku, kaj veš, morda grem pa kdaj mimo tebehttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif.

Life begins at the end of your comfort zone.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

kaj pa kava, a znaš dobro kavo skuhat ... črno in močno ko traktor ??? http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png

Če ni močna....je samo za stran vlit. Ima da te pribije http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/srcoci.jpg http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/yuma.gif

 

Omar, a si ti Chef kje v kakšnem lokalu za italijanske petičneže? http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/srcoci.jpg

Mah....ne bi o tem lih, a kaka tvoja trditev je blizu resnice. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_blush.gif

 

Ti, da ne še v kakšnem Master Chef nastopa...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png

Ne nastopam v Masterju, mi ga je pa zabavno gledat, kadar ga ne zamudim, če to kaj pomeni.

 

Omar ti ko veš, a se tile pogovarjajo o kafeti al o cikoriji al še huj pehtranovki?

Ej, zgleda res neki o kafetu razpredajo in te bo presenetlo, če povem, da lahko potrdim za Mozaik, da tam niti ni tko slab kapučin. Oki, je sicer Lavazza, najbrž Lavazza Blue, a za Ljubljano je to presenetljivo dobro. Ostale tam gor omenjene lokale ne poznam, oziroma še nism probu pit kafeta.

 

Ne vabim!

http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_sneaky1.gif

 

Ni blema, sej jst ti bom zihr pol še dostkrat napisal kak dober recept. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Ja kava mora biti močna in grenka, pa konkretna šalca je mora biti...

 

Mene so prilžnostni obiski obtožili, da jih hočem, tako zahrbno, stran spravit... s kofetom....http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png

 

Sedaj, iz čisto varnostnih razlogov, za druge kuham bolj milo in po želji sladkano kavo.

 

Jaz se moji ne odpovem, si jo privoščim vsaj dvakrat dnevno. Pravkar pri drugi... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ylflower.gif

... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe...
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Sicer nisem nekdo, ki bi oporekal izkušnjam-- Ampak me vseeno zanima tale lestvica ocenjevanja kje je kaj v redu in kje ni.

namreč vprašanje je kolikokrat si v Marley meji naročila tuno, oziroma sploh vprašanje kolikokrat si tam sploh bila.

Sicer je že tako, da tile ocenjevalci pridejo enkrat in je to dost da zapišejo svojo oceno, kar naj bi spodbujalo gostince da so vedno 100%.. Neke informativne vrednosti pa tole ravno nima..

 

kar se pa opisa kuharja tiče, ker sem delal 15 let v turizmi lahk zagotovim da zoper čohanja jajc in žepnega biljarda ni leka niti preventive, še manj pa kurative..

Dvakrat in obakrat je bila zanič.

Imajo (no, so imeli) pa dostikrat ponudbo na kuponih.

 

Kar se lestvice tiče - je merodajen moj okus. Sem pa "alergična" na vse kuharske bližnjice in substitute.

Ne da bi se hvalila, ampak večino jedi, ki sem jo kdajkoli, kadarkoli, kjerkoli jedla, jo sama skuham boljše/okusnejše.

In verjetno ni skrivnost, da sem alergična tudi na povprečje; mislm, če ne misliš narest odlično, pol pusti in se loti česa drugega.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Kar se lestvice tiče - je merodajen moj okus. Sem pa "alergična" na vse kuharske bližnjice in substitute.

Ne da bi se hvalila, ampak večino jedi, ki sem jo kdajkoli, kadarkoli, kjerkoli jedla, jo sama skuham boljše/okusnejše.

In verjetno ni skrivnost, da sem alergična tudi na povprečje; mislm, če ne misliš narest odlično, pol pusti in se loti česa drugega.

http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/w00t.gif

 

http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/OK-thumb.gifA midve zihr nisva v sorodu? http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

Life begins at the end of your comfort zone.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

samo da je močno črna in močno močna, pa ne preveč cukrana ... da ne fašeš driske ... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/yes.gifhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/yes.gifhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/yes.gifhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png

A zdaj si pa že tečen...ne preveč cukrana, itak http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Dvakrat in obakrat je bila zanič.

Imajo (no, so imeli) pa dostikrat ponudbo na kuponih.

 

Kar se lestvice tiče - je merodajen moj okus. Sem pa "alergična" na vse kuharske bližnjice in substitute.

Ne da bi se hvalila, ampak večino jedi, ki sem jo kdajkoli, kadarkoli, kjerkoli jedla, jo sama skuham boljše/okusnejše.

In verjetno ni skrivnost, da sem alergična tudi na povprečje; mislm, če ne misliš narest odlično, pol pusti in se loti česa drugega.

http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png

 

prepoznam to geografsko lastnost..

http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Hvala vsem. Omar, nekaj podobnega sem imela v mislih, sicer brez pancete in definitivno brez smetane, popečeno v ponvi, a OK, bomo nekaj skombinirali. Ne vabim!

 

Meni se ne zdi tako dolgo nazajhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/inno.gif. Pa vsaj vemo za drugič. In načeli smo zelo uporabno debato, kje se najde dobra kavahttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png.

 

Corso? Divine?

 

Jedla tam 2x, enkrat odlično kosilo - losos, drugič dobro ala carte. Za kavo so mi povedali tisti, ki so jo potem pili.

 

Heh, če si večkrat v Mozaiku, kaj veš, morda grem pa kdaj mimo tebehttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif.

Corso je bil, ja.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

kuhat zase in za štiri družinske člane in kuhat za goste sicer ni eno in isto..

ampak kot sem rekel naša geografska posebnost je ta, da vse znamo in to bolje od drugih in da se na vse spoznamo in to bolje od drugih in da je seveda naš okus tist ta merodajni..

 

Ne more bit drgač

 

na žalost, se pa potem lomimo, k je treba nekomu nekaj svetovat..

 

a v igri naš okus in naša percepcija kvalitete

 

http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/flirt.gif

http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Glasujem za Caffetino. Tam sem končno našla kavo po mojem okusu (grenko, ne kislo) pa velik plus jim dam, ker imajo rizevo mleko ;)

Samo se njihovo pijem, tudi doma. Mi jo zmelje tako, da ne zamasim french press kafetjere, pa itak ne pijemo kave vsak dan, tko da takrat, ko je - je dobra.

 

Danes samo zase kuham, tko da je bila hitra lecina juha, čist brez komplikacij - rdeča leca, olivc, sol. Pa pest orehov čez.

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

 

loesje

 

 

Spet nazaj -

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

a v igri naš okus in naša percepcija kvalitete

Kako pa češ drugače? http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/huh.png

Life begins at the end of your comfort zone.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Pico, če ne zna(š) kuhat, potem pač ne dela(š) kot kuhar ampak kot kajjazvem, npr. varnostnik, šofer, tajnica,...pač, to, v čemer si (menda) najboljši.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Kava v kateremkoli lokalu iz ktergakol avtomata je nekej, kar naročiš zato, da tam ne sediš, klepetaš, osvajaš, se kregaš, kadiš, počivaš...... na tešč.

In se ji reče kava samo zato, da kelnar ve, da nisi naroču...kva pa vem...pehtranove potice naprimer

 

http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_kisses.gif

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Pico, če ne zna(š) kuhat, potem pač ne dela(š) kot kuhar ampak kot kajjazvem, npr. varnostnik, šofer, tajnica,...pač, to, v čemer si (menda) najboljši.

 

Hočem ti sam povedat,da ti nisi nikakršnje merilo podajanja ocen.. mislim vsaj na kredibilni ravni..

Pa če še ne veš, a vidm da ne veš

 

Večina kuharjev ne dela to delo iz ljubezni ampak zaradi tega ker so imeli slabše šolske rede in so končal na gostinski namesto v gimnazija..

 

negativna selekcija se pozna..

 

Tisti ki pa znajo pa znajo...

seveda za take goste kot si ti nikol dovolj dobro..

http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Hočem ti sam povedat,da ti nisi nikakršnje merilo podajanja ocen.. mislim vsaj na kredibilni ravni..

Pa če še ne veš, a vidm da ne veš

 

Večina kuharjev ne dela to delo iz ljubezni ampak zaradi tega ker so imeli slabše šolske rede in so končal na gostinski namesto v gimnazija..

 

negativna selekcija se pozna..

 

Tisti ki pa znajo pa znajo...

seveda za take goste kot si ti nikol dovolj dobro..

Jaz sem merodajna zase (in svoje bližnje). Za neke virtualne Picote pač ne, who cares http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/jestera.gif

in ja, tudi zato smo tam (=v riti), ker negativna selekcija naredi žal svoje, tako kot jo VIP-i http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon20.gif

 

In s tako (zgornjo) mentaliteto ne bomo nikoli najboljši http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon21.gif

glej, pač mislim, da se oprimi drugega posla http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ylsurprise.gif

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Ja no k te berem daješ vtis, da je tvoja prva in zadnja in s precejšnjo mero prepričane gotovosti podučuješ tudi druge tudi virtualne Picote.

Morš vedet, da je v realnem svetu tko, da folk tvojega kova v 90% dobi jajcočoh ali pljunek v župo, pa četudi nč ne naredi takega, da bi bilo to opravičljivo, pač avra, džavolčiči al kaj ti jst vem, vse je mende nekak povezano.

 

jst itak s svojo 18 ko brezotove lestvice vnaprej zaznavam.. s kom imam posla

 

ne vem kako kuharji.. ker je vmes običajno stena, pa velik raznih interferenc..

 

Tist kar hočem povedat je, da se kuharji od kuharjev kavčarjev ločujejo po tem, da je treba to kar kavčar naredi za moža in froce, narest za 300 ljudi kadar je to potrebno....

 

In tole so tki masterchiefi, ne pa zato, ker zna spocat neko kuharsko kreacijo.. in jo potem nikoli v lajfu ponovit

 

Je pa seveda jasno, da o kuhi, strežbi, čiščenju, pomivanju, ekonomiji, fuzbalu, politiki, zgodovini...

skratka praktično v vseh stvareh.. kavčar veliko več ve kot stroka

 

http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/clover.gif

http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Ja no k te berem daješ vtis, da je tvoja prva in zadnja in s precejšnjo mero prepričane gotovosti podučuješ tudi druge tudi virtualne Picote.

Morš vedet, da je v realnem svetu tko, da folk tvojega kova v 90% dobi jajcočoh ali pljunek v župo, pa četudi nč ne naredi takega, da bi bilo to opravičljivo, pač avra, džavolčiči al kaj ti jst vem, vse je mende nekak povezano.

 

jst itak s svojo 18 ko brezotove lestvice vnaprej zaznavam.. s kom imam posla

 

ne vem kako kuharji.. ker je vmes običajno stena, pa velik raznih interferenc..

 

Tist kar hočem povedat je, da se kuharji od kuharjev kavčarjev ločujejo po tem, da je treba to kar kavčar naredi za moža in froce, narest za 300 ljudi kadar je to potrebno....

 

In tole so tki masterchiefi, ne pa zato, ker zna spocat neko kuharsko kreacijo.. in jo potem nikoli v lajfu ponovit

 

Je pa seveda jasno, da o kuhi, strežbi, čiščenju, pomivanju, ekonomiji, fuzbalu, politiki, zgodovini...

skratka praktično v vseh stvareh.. kavčar veliko več ve kot stroka

 

http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/clover.gif

oprosti, v menze pa res ne zahajam. Vem pa, da so včasih tam jedi na žlico boljše, kot kjerkoli drugje.

 

Kot rečeno, če ti nekaj ne gre, se oprimi česa drugega, zavoljo sebe in drugih. In če ne stremiš h odličnosti, potem govoriva različen jezik, žal.

 

Tudi zato je slo.turizem tam, kjer je (=za naše je vse pre/dobro), pa sej je tko na vseh ravneh življenja.

 

Sej povprečje ni nič slabega - za preživetje npr.. Vendar, če želimo sebi in svojim potomcem kaj več, neko upanje, prosperiteto za prihodnost, je TREBA stremeti h odličnosti. Dovolj dobro namreč NI dovolj dobro. Je zgolj povprečje. In povprečja si noben boh ne zapomne, kamoli stremi h ponovitvi, "po šeeee/I want more" izkušnji.

 

Btw, a misliš, da bi Akrapovič bil danes to, kar je, če bi bil povprečen?

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

oprosti, v menze pa res ne zahajam. Vem pa, da so včasih tam jedi na žlico boljše, kot kjerkoli drugje.

 

Kot rečeno, če ti nekaj ne gre, se oprimi česa drugega, zavoljo sebe in drugih. In če ne stremiš h odličnosti, potem govoriva različen jezik, žal.

 

Tudi zato je slo.turizem tam, kjer je (=za naše je vse pre/dobro), pa sej je tko na vseh ravneh življenja.

 

Sej povprečje ni nič slabega - za preživetje npr.. Vendar, če želimo sebi in svojim potomcem kaj več, neko upanje, prosperiteto za prihodnost, je TREBA stremeti h odličnosti. Dovolj dobro namreč NI dovolj dobro. Je zgolj povprečje. In povprečja si noben boh ne zapomne, kamoli stremi h ponovitvi, "po šeeee/I want more" izkušnji.

 

Btw, a misliš, da bi Akrapovič bil danes to, kar je, če bi bil povprečen?

 

ja sam ni to kar je zarad tega ker je naredil dva auspuha ampak ker jih je naredil več deset tisoč

 

http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png

 

Ziher je pa vmes kirga zajebal...

prepričan sem da je temu bilo tako..

 

ampak če stremimo po odličnosti ala "Slovenec sem.."

Potem bi s takim podjetjem prekinili pogodbo..

 

http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/partyy.gif

 

In enako je v gostinstvu...

 

sam dokler boš primerjala neprimerljivo in na podlagi tega dajala ocene, pač ne boš relevantna ne merodajna..

http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Pico, razumem in sprejmam, da sem zate faktor xy na 2597.6547.3215. mestu lestvice odločanja kje dobro jesti.

Nič hudega, pa brez jeze http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/jestera.gif

 

btw, če bi Akrapovič en sam, samcat po(d)vprečen auspuh iz rok prodal, danes ne bi bil to, kar je. Mogoče bi bil pa Pico.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

oprosti, v menze pa res ne zahajam. Vem pa, da so včasih tam jedi na žlico boljše, kot kjerkoli drugje.

 

Kot rečeno, če ti nekaj ne gre, se oprimi česa drugega, zavoljo sebe in drugih. In če ne stremiš h odličnosti, potem govoriva različen jezik, žal.

 

Tudi zato je slo.turizem tam, kjer je (=za naše je vse pre/dobro), pa sej je tko na vseh ravneh življenja.

 

Sej povprečje ni nič slabega - za preživetje npr.. Vendar, če želimo sebi in svojim potomcem kaj več, neko upanje, prosperiteto za prihodnost, je TREBA stremeti h odličnosti. Dovolj dobro namreč NI dovolj dobro. Je zgolj povprečje. In povprečja si noben boh ne zapomne, kamoli stremi h ponovitvi, "po šeeee/I want more" izkušnji.

 

Btw, a misliš, da bi Akrapovič bil danes to, kar je, če bi bil povprečen?

 

Čist vsak hotel 5 zvezdic mora znat pripravit hrano za več kot 300 ljudi, recimo luksuzne križarke in podobno tudi za nekaj tisoč

Pico, razumem in sprejmam, da sem zate faktor xy na 2597.6547.3215. mestu lestvice odločanja kje dobro jesti.

Nič hudega, pa brez jeze http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/jestera.gif

 

btw, če bi Akrapovič en sam, samcat po(d)vprečen auspuh iz rok prodal, danes ne bi bil to, kar je. Mogoče bi bil pa Pico.

ti tut nis kej dost boljša draga moja, če gledamo mal bl globalno..

pa če se slučajno mislš kej tolažit s tem...

jst vsaj ne mislm da sem neki posebnega, čeprav mi brezotova lestvica omogoča da bi z vsem prepričanjem to mislil..

 

http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/flirt.gif

http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

nimam pojma kakšna je hrana na luksuzni (kamoli navadnih) križarkah.

Zadovoljen http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_shy.gif

 

Koliko slovenskih, luksuznih križark poznaš, kakšne si imel izkušnje z njimi http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/rolleyes.gif


Čist vsak hotel 5 zvezdic mora znat pripravit hrano za več kot 300 ljudi, recimo luksuzne križarke in podobno tudi za nekaj tisoč


ti tut nis kej dost boljša draga moja, če gledamo mal bl globalno..

pa če se slučajno mislš kej tolažit s tem...

jst vsaj ne mislm da sem neki posebnega, čeprav mi brezotova lestvica omogoča da bi z vsem prepričanjem to mislil..

 

http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/flirt.gif

Kako pa to, mislm, od kje zdej to? A nisi potomec petih plemenitih krvi al sem kej zamešala http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/rolleyes.gif

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
×
×
  • Objavi novo...